Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.106
- Πόντοι
- 2.606
λες...?Oχι τα βυζγια της Μπακο γιατι καποιοι θα τρεξουν να τον παιξουν,θα παευ ακλαυτο το νημα μετα
λες...?Oχι τα βυζγια της Μπακο γιατι καποιοι θα τρεξουν να τον παιξουν,θα παευ ακλαυτο το νημα μετα
Το μονο βεβαιολες...?
σ΄ευχαριστώ που το 'στειλεςΤο μονο βεβαιο
Υγ Καλα εσυ που εχεις και το βιδεο δικαιολογεισαι
Οχι εμενα, τον @Νίπλης που το πηρε απο τον @athinaios44 που του το εστειλε ο @ΑΝΤΖΕΛΟ που του το ειχε στειλει ο @Μπιρλαςσ΄ευχαριστώ που το 'στειλες
μαλλιοκούβαρα...Οχι εμενα, τον @Νίπλης που το πηρε απο τον @athinaios44 που του το εστειλε ο @ΑΝΤΖΕΛΟ που του το ειχε στειλει ο @Μπιρλας
Νημα κατα της μαλακιας,δεν ειναι για εμας δηλαδη,αλλα θα το στρωσουμεΤι ειναι εδω?
Εκει αποσκοπουσαμαλλιοκούβαρα...
και τι στελνουμε σε αυτο?Νημα κατα της μαλακιας,δεν ειναι για εμας δηλαδη,αλλα θα το στρωσουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εκει αποσκοπουσα
παλιά καλή Μπακοδήμου για αρχή, μετά θα τους περάσουν οι ιδέεςκαι τι στελνουμε σε αυτο?
Εσυ ενα αφμ αρχικα στον Νιπλη που θελει να τακτοποιησει κατι εκρεμοτητεςκαι τι στελνουμε σε αυτο?
ποιος σε ποιον???να τα ξεκαθαριζετε αυτα απο την αρχη γιατι στελνουμε και σε αλλα νηματαπαλιά καλή Μπακοδήμου για αρχή, μετά θα τους περάσουν οι ιδέες
026983547Εσυ ενα αφμ αρχικα στον Νιπλη που θελει να τακτοποιησει κατι εκρεμοτητες
παλιά καλή Μπακοδήμου για αρχή, μετά θα τους περάσουν οι ιδέες
Mαλιστα,αυτο ηταν που ειχες επι τουρκοκρατιας?ποιος σε ποιον???να τα ξεκαθαριζετε αυτα απο την αρχη γιατι στελνουμε και σε αλλα νηματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
026983547
Ακύρωση στην πράξη,με ένα άρθρο...Εγώ ξεκίνησα να διαβάζω ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ «ΝΟΦΑΠ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.....
εκεί κάπου βαρέθηκα και μπήκα στο χhamster και τράβηξα μια περιποιημένη μαλακία.....
εγώ έχω ακούσει ότι μπορείς να κουφαθείςΤελικά τυφλώνει το πολύ χειροκίνητο ή όχι;
Και εμένα μου αρέσει η μαλακια και οι Πουτανες αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι το σώμα και το μυαλό έχει άλλες δυνάμεις όταν δεν τον παίζεις και δεν γαμας....
Εννοεις οτι με no fap, εισαι δυνατοτερος;