Νέα

Είναι απαραίτητο ένας άντρας να μένει μόνος του για να ζήσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1

πολυ συντομα δυστηχως ουτε με τους γονεις τους δεν θα μπορει να μενει καποιος εαν υπαρχει ανεξαφλητο υπολειπο δανειου
εγω το θεωρω σωστο.γιατι δηλαδη καποιος που πηρε ενα δανειο(ανεβαζοντας και τισ αξιες των ακινητων βεβαιως) και πληρωσε για ενα δυο χρονια να εχει στεγη δωρεαν?και ο αλλος που πληρωνε ενοικιο να συνεχιζει να πληρωνει?να γινουν κατασχεσεις να πεσουν στον πατο οι τιμες να αγοραζει σπιτι οποιος δουλευει

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
εγω το θεωρω σωστο.γιατι δηλαδη καποιος που πηρε ενα δανειο(ανεβαζοντας και τισ αξιες των ακινητων βεβαιως) και πληρωσε για ενα δυο χρονια να εχει στεγη δωρεαν?και ο αλλος που πληρωνε ενοικιο να συνεχιζει να πληρωνει?να γινουν κατασχεσεις να πεσουν στον πατο οι τιμες να αγοραζει σπιτι οποιος δουλευει

τις τιμες δεν τις ανεβασε ο ιδιος αλλα η ιδια η <αγορα> δλδ οι κατασκευαστες και φυσικα οι τραπεζες,ο δανειοληπτης ειναι η τελευταια τρυπα τις φλογερας αγαπητε

παντος οι τιμες των ακινητων μην περιμενεις να πεσουν.....εχουν γνωση οι φυλακες δλδ οι τραπεζες...απλα με αυτο τον τροπο ετοιμαζουν αλλαγη ιδιοκτησιακου καθεστοτος για τα ακινητα...ακους εκει να πεσουν οι τιμες και να αγοραζει λεει οποιος θελει ακινητο,μα καλα που ζεις ακομα δεν καταλαβες τιποτα???σε αυτην την χωρα που ακομα και ο αερας που αναπνεεις ειναι υποθηκευμενος εσυ θελεις φθηνο σπιτι?????αχα αχα αχα    :uglystupid:
να εισαι καλα με εκανες και γελασα

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
νομιζω πως απαντησ στο πιο πανω μνμ  
Σωστος...

Δεν ξερω για την γυναικα....Πιθανον να ισχυει το ιδιο, γιατι εδω που τα λεμε και μια 35+ που μενει με τους γονεις της, προσωπκα με προδιαθετει αρνητικα

Θα βρεθουν καποιοι να κραξουν, αλλα συμφωνω μαζι σου οσον αφορα τους πληστηριασμους. Αν ηταν να χαριζουνε τα σπιτια, καναμε μεγαλη μαλακια τελικα που δεν χρεωθηκαμε 300 χιλιαρικα για 90τμ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
φιλε dimmits για εμενα η απαντηση ειναι πως πρεπει να μενει μονος του για πολλους και διαφορους λογους,το θεμα ειναι εαν πλεον μπορει να μενει μονος του χωρις την βοηθεια (οικονομικη κυριως) των γονιων του,αυτο ειναι που πρεπει να μας απασχολησει...πιστευω πως το θεμα που εχει ανοιχτει(κατα την αποψη μου) εχει μια μικρη συντακτικη αμελεια
οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες και θα γινουν ακομα πιο δυσκολες τα επομενα 3-4 χρονια
σημερα για να μεινει/μενει καποιος μονος του κ να το υποστηριζει οικονομικα μονος του (αποκλειστικα λεμε χωρις γονικα χαρτζηλικια ),ναι ειναι δυσκολο κ θα γινεται καθε μερα ολοενα δυσκολοτερο...ακομη κ δουλεια να εχει ο αλλος,το εισοδημα συρικνωνεται,οι τιμες εχουν ξεφυγει,φοροι,χαρατσια,μαλακιες,ωθουν αρκετα παιδια να πισωγυρισουν σε καταστασεις συμβιωσης Ελλαδας του 50 κ 60... :rolleyes: :rolleyes: Παντως,οποιος μενει μονος του κ το υποστηριζει μονος του,μπραβο απο μενα!

Αλλα εγω δεν εστιαζω εκει.Εγω αναφερομαι καθαρα στο εαν καποιος μπορει να κανει την ζωη του,παρολο που τυχαινει να συμβιωνει με τους γονεις.Πολλοι λοιπον την κανουν την ζωη τους,ασχετα εαν συγκατοικουν με τους γονεις.Μαλιστα μερικους δεν τους ενδιαφερει να μενουν μονοι τους,βολευονται με την γονικη συγκατοικηση...Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Φυσικα το θεμιτο,ειδικα απο καποια ηλικια κ μετα,ειναι ο ανθρωπος να στεκεται οικονομικα στα ποδια του,να ζει την ζωη του κ να την οριζει με βαση τα δικα του στανταρτ...κ φυσικα να μενει μακρυα/ανεξαρτητα,(πειτε το οπως θελετε) απο τους ερμους τους γονεις...Αυτα.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
επειδή υπάρχει κρίση και ανεργία δεν θα αλλάξουμε τη σειρα της ζωής.Είναι σαν να λέμε: είναι ωραίο πράγμα το γαμήσιμε cal girl? και να απαντάμε:πέστο στους ανέργους που δεν μπορουν να γαμησουν.
Επειδή δεν μπορούμε να αγοράσουμε μπριζόλες θα λέμε ότι τα χόρτα βραστά είναι πιο ωραία? :jerking: :jerking:
Το να μένεις μόνος αποτελεί προυπόθεση επιβίωσης για έναν ενήλικα.Όταν τώρα δει καποιος ότι αναγκάζεται να μένει με γονείς εε πολύ απλά ήρθε η ώρα για ρίσκα, για φυγή στο εξωτερικό κλπ. :uglystupid:  :think:
ότι δεν καταφέρνουμε δεν είναι ανάγκη να το λέμε όπως μας ταιρίαζει!

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Δεν ξερω για την γυναικα....Πιθανον να ισχυει το ιδιο, γιατι εδω που τα λεμε και μια 35+ που μενει με τους γονεις της, προσωπκα με προδιαθετει αρνητικα

[/quote]

εμενα θα με προδιεθετε αρνητικα εαν δεν εκανε καλο σεξ ηταν βρομιαρα και φυσικα δεν ηξερα απο νοικοκυριο(μαγειρεμα συμαζεμα σπιτιου κτλ)
εαν την ηθελα για γκομενα το να μου κανει καλα μουκιτσι μου φτανει εαν την θελω για οικογενεια πιανουμε σπιτι με νοικη βεβαια συζουμε και απο εκει και περα βλεπουμε,τοσο απλα!!!εαν μεχρι σημερα επελεγε για διαφορους λογους να μενει με τους δικους τις αυτο δεν με αφορα καθολου φιλε μου

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
επειδή υπάρχει κρίση και ανεργία δεν θα αλλάξουμε τη σειρα της ζωής.Είναι σαν να λέμε: είναι ωραίο πράγμα το γαμήσιμε cal girl? και να απαντάμε:πέστο στους ανέργους που δεν μπορουν να γαμησουν.
Επειδή δεν μπορούμε να αγοράσουμε μπριζόλες θα λέμε ότι τα χόρτα βραστά είναι πιο ωραία? :jerking: :jerking:
Το να μένεις μόνος αποτελεί προυπόθεση επιβίωσης για έναν ενήλικα.Όταν τώρα δει καποιος ότι αναγκάζεται να μένει με γονείς εε πολύ απλά ήρθε η ώρα για ρίσκα, για φυγή στο εξωτερικό κλπ. :uglystupid:  :think:

η φυγη στο εξωτερικο δεν νομιζω πως ειναι λυση αλλωστε εχω παραδειγμα συγγενικου μου προσωπου που και που εφυγε(γερμανια) και εκει ανεργος ειναι τωρα και τον συντηρει η προνια και η πεθερα του  :idiot:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Συνηθως οι τιμες τωνν ακινητων ακολουθουν αναλογη πορεια με αυτη των μισθων :grin:

τοτε οι τιμες των ακινητων γιατι δεν εχουν πεσει αναλογα με τους μισθους??????γιατι για να αγορασεις σπιτι στην δραπετσωνα παλι 200.000 € θελεις οπως και πριν 4 χρονια απλα τωρα μπορει να σου κανουν δωρο τα συμβολαιγραφικα εξοδα

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
εμενα θα με προδιεθετε αρνητικα εαν δεν εκανε καλο σεξ ηταν βρομιαρα και φυσικα δεν ηξερα απο νοικοκυριο(μαγειρεμα συμαζεμα σπιτιου κτλ)
εαν την ηθελα για γκομενα το να μου κανει καλα μουκιτσι μου φτανει εαν την θελω για οικογενεια πιανουμε σπιτι με νοικη βεβαια συζουμε και απο εκει και περα βλεπουμε,τοσο απλα!!!εαν μεχρι σημερα επελεγε για διαφορους λογους να μενει με τους δικους τις αυτο δεν με αφορα καθολου φιλε μου

Πολυ καλα τα λες στην θεωρια. Στην πραξη πιστευω οτι στην φαση "συζουμε" η προσκολληση στην οικογενεια της θα δημιουργουσε προβληματα. Χωρις αυτο να σημαινει βεβαια οτι δεν δοκιμαζεις. Δεν μιλησα για αποριψη αλλα για αρνητικη προδιαθεση...

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ο ανδρας πρεπει να είναι ευθικτος.Να βάζει όρια.Καταντησα να μενω με γονείς ολόκληρος γάδαρος? το σακο μου αυστραλια,καναδα,γερμανια,εστω κι αν μενω στην αρχη στα παγκακια.Νομίζω ότι είναι απολυτη προσβολή για άνδρα το να μένει με γονείς!!!εκτος κι αν υπάρχουν ειδικοί λόγοι.Και πάντα υπάρχουν ειδικοί λόγοι.Αλλά η πρόοδος, η εξέλιξη,οι αλλαγες,οι τομές στη ζωή έρχοντε όταν νωρίς πει κάποιος.Τελος. :rockon: :think: :think:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16

εξωτερικο και συναφη κουραφεξαλα

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
τοτε οι τιμες των ακινητων γιατι δεν εχουν πεσει αναλογα με τους μισθους??????γιατι για να αγορασεις σπιτι στην δραπετσωνα παλι 200.000 € θελεις οπως και πριν 4 χρονια απλα τωρα μπορει να σου κανουν δωρο τα συμβολαιγραφικα εξοδα

Δεν νομιζω να ισχυει αυτο. Η αγορα διαμορφωνει τις τιμες, δηλ προσφορα-ζητηση

Εγω παντως βλεπω μεγαλη πτωση, ειδικα σε πωλησεις απο ιδιωτες

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Πολυ καλα τα λες στην θεωρια. Στην πραξη πιστευω οτι στην φαση "συζουμε" η προσκοληση στην οικογενεια της θα δημιουργουσε προβληματα. Χωρις αυτο να σημαινει βεβαια οτι δεν δοκιμαζεις. Δεν μιλησα για αποριψη αλλα για αρνητικη προδιαθεση...

προσκοληση τις οικογενειας τις απο που????δεν θα παω να ζησω με τους δικους της αλλα με αυτην σε ενα ξεχωριστο        σπιτι-διαμερισμα η προσκοληση απο που προκυπτει????

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
προσκοληση τις οικογενειας τις απο που????δεν θα παω να ζησω με τους δικους της αλλα με αυτην σε ενα ξεχωριστο        σπιτι-διαμερισμα η προσκοληση απο που προκυπτει????
:2funny: :2funny: :2funny:

Η δικη της προσκολληση ρε

Εννοω οτι ενδεχεται η μιση να ειναι μαζι σου και η αλλη μιση με τον μπαμπα της, αν καταλαβαινεις τι θελω να πω, η ακομα καλυτερα αν σου εχει τυχει

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Δεν νομιζω να ισχυει αυτο. Η αγορα διαμορφωνει τις τιμες, δηλ προσφορα-ζητηση

Εγω παντως βλεπω μεγαλη πτωση, ειδικα σε πωλησεις απο ιδιωτες

τα μεγαλα ακινητα σε ακριβες περιοχες εχουν παρουσιαση καμψη στις τιμες του οχι ομως και τα ακινητα που αφορουν το κεντρο τις αθηνας η λαικες συνοικιες εκει η πτωση ειναι μικρη π.χ σε site που βλεπω τωρα στην νικαια σε νεοδμητο το πουλανε γυρω στα 1350 το τ.μ. σου φιανετε πεσμενη τιμη σε σχεση με το κοψημο που εχουν υποστει οι μισθοι???και φυσικα μεσα σε αυτο βαλε το χαρατσι την αυξηση τις φορολογιας κτλ

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Μου  αρέσει που υπάρχει κιόλας συζήτηση για το  εάν  ένας άντρας πρέπει να μένει μόνος του ...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
τα μεγαλα ακινητα σε ακριβες περιοχες εχουν παρουσιαση καμψη στις τιμες του οχι ομως και τα ακινητα που αφορουν το κεντρο τις αθηνας η λαικες συνοικιες εκει η πτωση ειναι μικρη π.χ σε site που βλεπω τωρα στην νικαια σε νεοδμητο το πουλανε γυρω στα 1350 το τ.μ. σου φιανετε πεσμενη τιμη σε σχεση με το κοψημο που εχουν υποστει οι μισθοι???και φυσικα μεσα σε αυτο βαλε το χαρατσι την αυξηση τις φορολογιας κτλ

Βγαλε και κανα 20ρικο που θα κοβουν στην τελικη, κατι λεει...

Δεν εχω ιδεα ποσο ειχε το τμ στην νικαια, ειχε 2000 ανα τμ?

Ουσιαστικα ειναι απλο, αν δεν αγοραζει κανενας πεφτουν οι τιμες.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Βγαλε και κανα 20ρικο που θα κοβουν στην τελικη, κατι λεει...

Δεν εχω ιδεα ποσο ειχε το τμ στην νικαια, ειχε 2000 ανα τμ?

Ουσιαστικα ειναι απλο, αν δεν αγοραζει κανενας πεφτουν οι τιμες.

οι τιμες αγαπητε στην κτηματαγορα δεν πεφτουν ετσι απλα.....ενας κατασκευαστης εχει περιοδο χαρητος για τα ακινητα που κατασκευαζει περιπου 3 χρονια οπου μετα το ακινητο γυρναει στο ονομα του μεχρι τοτε ειναι προς πωληση και αφορολογητο απο το κρατος το 20-αρικο απο που σου το κοβουν???δλδ πας εσυ σε ενα κατασκευαστη των ρωτας ποσο θελεις για το σπιτι σου λεει τιμη και μετα του λες εσυ ωραια τωρα κανε μου δωρο και ενα αμαξι 20.000€ και το αγοραζω το ακινητο ετσι απλα δλδ  χα χα χα να μου πεις και εμενα ποιος ειναι αυτος ο κατασκευαστης να παω να αγορασω 1-2 σπιτια με 40-50 χιλ € εκτωση

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
μένω μόνος από τα 19-20.Οταν γύρισα από φαντάρος.νοικι κανονκα.οχι κανα ετοιμο σπιτακι από τους γονεις.Εφαγα σκατα.Εφαγα αγγούρι.Δυσκολα.Πολύ δυσκολα.Περασα ανεργια,πέρασα χωρισμούς,πέρασα και όμως και ωραια.Αλλη έμπαινε,άλλη εβγαινε.Γυρνούσα ξημερωματα και εκανα οτι γουσταρα χωρις να περπαταω στις μυτες των ποδιων μου.Μαζευα φιλους,βλεπαμε CL και τα καναμε κωλος με μπυρες και πιτσες.Και μετά τα καθαριζα.Μετα από 10 χρόνια με 2-3 μετακομισεις ένα έχω να πώ....

Αξία εμπειρίας:  [size=10pt]Ανεκτίμητη!![/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom