Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε mind για την συνεισφορά σου εδώ στο νήμα.
άνοιξα αυτό το νήμα γιατί ήταν κάτι που έλειπε από το site. μου πήρε αρκετό χρόνο ώστε να βρω τον κατάλληλο τίτλο που θα δώσω
δεν ήθελα να το γράψω στο νήμα του Κιέβου, διότι εκεί θα σκεπάζονταν κάποια στιγμή από τα πολλά ποστ των συναγωνιστών
συν το πιθανό μπούλινγκ που θα έτρωγα από τα γνωστά ΑΜΕΑ.
θα ήμουν πραγματικά χαρούμενος αν έστω και ένας νέος άνθρωπος 20αρης κερδίσει κάτι λίγο από τις εμπειρίες όλων των συναγωνιστών που συνεισφέρουν στην προσπάθεια ανταλλαγής τεχνογνωσίας μεταξύ μας.
έχω πάρα πολλά πράγματα να μάθω από εσένα φίλε mind και σου χρωστώ ευγνωμοσύνη γιατί μέσα σ' αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι εδώ στο site με βοήθησες να βελτιωθώ σε πολλούς τομείς της ζωής μου και δεν αναφέρομαι μόνο στις σχέσεις και τις γκόμενες αλλά και σε μείζονα κοινωνικά θέματα που μας αφορούν όλους.
κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει μια προσπάθεια από εμάς και την διαχείρηση του site ώστε όλες οι καλές πληροφορίες γνώσεις και εμπειρίες να μαζευτούν σε 2-3 νήματα.
εύχομαι αυτό το νήμα να αποτελέσει παρακαταθήκη για τους νέους και εμάς τους μεγαλύτερους σε ηλικία συναγωνιστές που ζητούν την αυτοβελτίωση τους γιατί η γνώση δεν σταματά ποτέ.
θα κλείσω με το εξής ρητό ''γηράσκω αεί διδασκόμενος΄΄
Να είσαι καλά φίλε !!