φιλε dimmits για εμενα η απαντηση ειναι πως πρεπει να μενει μονος του για πολλους και διαφορους λογους,το θεμα ειναι εαν πλεον μπορει να μενει μονος του χωρις την βοηθεια (οικονομικη κυριως) των γονιων του,αυτο ειναι που πρεπει να μας απασχολησει...πιστευω πως το θεμα που εχει ανοιχτει(κατα την αποψη μου) εχει μια μικρη συντακτικη αμελεια
οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες και θα γινουν ακομα πιο δυσκολες τα επομενα 3-4 χρονια
σημερα για να μεινει/μενει καποιος μονος του κ να το υποστηριζει οικονομικα μονος του (αποκλειστικα λεμε χωρις γονικα χαρτζηλικια ),ναι ειναι δυσκολο κ θα γινεται καθε μερα ολοενα δυσκολοτερο...ακομη κ δουλεια να εχει ο αλλος,το εισοδημα συρικνωνεται,οι τιμες εχουν ξεφυγει,φοροι,χαρατσια,μαλακιες,ωθουν αρκετα παιδια να πισωγυρισουν σε καταστασεις συμβιωσης Ελλαδας του 50 κ 60...
Παντως,οποιος μενει μονος του κ το υποστηριζει μονος του,μπραβο απο μενα!
Αλλα εγω δεν εστιαζω εκει.Εγω αναφερομαι καθαρα στο εαν καποιος μπορει να κανει την ζωη του,παρολο που τυχαινει να συμβιωνει με τους γονεις.Πολλοι λοιπον την κανουν την ζωη τους,ασχετα εαν συγκατοικουν με τους γονεις.Μαλιστα μερικους δεν τους ενδιαφερει να μενουν μονοι τους,βολευονται με την γονικη συγκατοικηση...Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
Φυσικα το θεμιτο,ειδικα απο καποια ηλικια κ μετα,ειναι ο ανθρωπος να στεκεται οικονομικα στα ποδια του,να ζει την ζωη του κ να την οριζει με βαση τα δικα του στανταρτ...κ φυσικα να μενει μακρυα/ανεξαρτητα,(πειτε το οπως θελετε) απο τους ερμους τους γονεις...Αυτα.