Νέα

Είναι απαραίτητο ένας άντρας να μένει μόνος του για να ζήσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεκτον. Να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.
Αλλο αν δεν σου αρεσει εσενα...

ενα ακομα πραγμα πριν φυγω για νανι. Οταν συνομιλεις με καποιον ανθρωπο εκεινος σου λεει την οπτικη του, την προσωπικη του κουβεντα, σου δειχνει την σφραγιδα του στην σκεψη. Φυσικα λοιπον την αποψη μου θα σου πω, οπως την εχω διαμορφωσει. τι αλλο μπορεις να περιμενεις συνομιλωντας μαζι μου. την αποψη μου, την αληθεια μου.καλο βραδυ.

Επισκέπτης
αν πας πίσω στο τι απάντησες, θα δεις πως είπες κάτι άλλο...

Ειπα οτι δυο πραγματα συμβαινουν
Ειτε οι γονεις δεχονται να ταιζουν το μπουμπουκι τους και να το χουν σπιτι τους για να περναει καλα και να κανει και κανα παραπανω εξοδο για την παρτυ του αμα εχει και καμια ψευτοδουλιτσα και μαγκια τους αν ειναι οκ με αυτο
Ειτε το εκατοστε μπουμπουκι δεν μπορει να βρει μια δουλεια πανω απο 500 ευρω για διαφορους λογους (και λογικο στην Ελλαδα της κρισης) και οι γονεις αναγκαζονται να βοηθανε. Αν τους εκνευριζει αυτο ας μην κανανε παιδια στην Ελλαδα. Τι να σου πω...Αλλιως μοκο.

Επισκέπτης
ενα ακομα πραγμα πριν φυγω για νανι. Οταν συνομιλεις με καποιον ανθρωπο εκεινος σου λεει την οπτικη του, την προσωπικη του κουβεντα, σου δειχνει την σφραγιδα του στην σκεψη. Φυσικα λοιπον την αποψη μου θα σου πω, οπως την εχω διαμορφωσει. τι αλλο μπορεις να περιμενεις συνομιλωντας μαζι μου. την αποψη μου, την αληθεια μου.καλο βραδυ.

Εξαρταται ομως πως το κανει αλλα και αν αυτη η προσωπικη του κουβεντα συμπιμπτει με την σφραγιδα του στην σκεψη ή απλα ειναι τα βιωματα του που τον ενοχλουν και λεει αυτα που λεει?
Εσυ μεχρι τωρα οπως λες μου εδειξες την αληθεια σου οπως λες  :grin: και μπραβο σου.
Καλο βραδυ  :)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ειπα οτι δυο πραγματα συμβαινουν
Ειτε οι γονεις δεχονται να ταιζουν το μπουμπουκι τους και να το χουν σπιτι τους για να περναει καλα και να κανει και κανα παραπανω εξοδο για την παρτυ του αμα εχει και καμια ψευτοδουλιτσα και μαγκια τους αν ειναι οκ με αυτο
Ειτε το εκατοστε μπουμπουκι δεν μπορει να βρει μια δουλεια πανω απο 500 ευρω για διαφορους λογους (και λογικο στην Ελλαδα της κρισης) και οι γονεις αναγκαζονται να βοηθανε. Αν τους εκνευριζει αυτο ας μην κανανε παιδια στην Ελλαδα. Τι να σου πω...Αλλιως μοκο.

αυτό εννοούσες όταν έγραψες:

Προβλημα τους! Ας μην εκαναν παιδια!
Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Απλουστατα αν δεν εχουν τακτοποιηθει αυτα τα ατομα δεν κανουν οικογενεια.
Τι παλι τουτο?
Με το ζορι θα κανει καποιος οικογενεια?
Μπορει να μην γουσταρει ο αλλος ευθυνες.Ή να μην θελει να τρεχει σαν αλβανος εργατης και να τον περιμενουν τα κουτσουβελα στο στομα για μια μπουκια.
Οσο για την θεια σου τι παραπονα κανει δηλαδη?
Αλλο να ανησυχει επειδη δεν βλεπει να αποκαθιστανται τα παιδια της με αποτελεσμα να φοβαται οτι αν πεθανει την εχουν βαψει και αλλο να γκρινιαζει για ηθικομαλακιες...

καταρχην επιδη διαβασα και το απο πανω ποστεγω με την εριναλ
εχουμε πει σχεδον τα ιδια πραγματα
η διαφορα ειναι οτι απλα η εριναλ μπορει σε πεντε πραγματα να ειναι πιο ευγλωτη απο μενα και αυτο της το παραδεχομαι

στην απορια σου για το τι γκρινιαζει η θεια μου
οτι πχ τα παιδια της ειτε δεν δουλευουν και τα περιμενουν ολα ενω τρεχουν στις καφετεριες ειτε με τον αλλο οτι
δεν προσφερει τιποτα στο σπιτι τα πληρωνει ολα μονη της και αυτο τα τρωει εξω

σου ειπα δεν μιλαω για καποιον που ειναι ανεργος η τα βγαζει με το ζορι περα
αλλα οταν περνεις ενα μισθο 600-700 ευρω δωσε τα 200 σε αυτους που σε φροντιζουν εστω για τον κωπο της μανας σου
που σου μαγειρει σου πλενει τα ρουχα και σε φροντιζει
δεν το βρισκω σωστο το να τα τρως ολα εξω
πολλα απο αυτα που λεμε απαρετητα στην πραγματικοτητα τα εχουμε κανει εμεις απαρετητα δεν ειναι
ζουμε και χωρις αυτα

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
η διαφορα ειναι οτι απλα η εριναλ μπορει σε πεντε πραγματα να ειναι πιο ευγλωτη απο μενα και αυτο της το παραδεχομαι

οτι πχ τα παιδια της ειτε δεν δουλευουν και τα περιμενουν ολα ενω τρεχουν στις καφετεριες ειτε με τον αλλο οτι

αλλα οταν περνεις ενα μισθο 600-700 ευρω δωσε τα 200 σε αυτους που σε φροντιζουν εστω για τον κωπο της μανας σου
πολλα απο αυτα που λεμε απαρετητα στην πραγματικοτητα τα εχουμε κανει εμεις απαρετητα δεν ειναι
ζουμε και χωρις αυτα

+1

Επισκέπτης
αυτό εννοούσες όταν έγραψες:

Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ναι αυτο εννοουσα ακριβως ασχετα αν το εκανα με το ιδιο επιθετικο υφος που κριτικαρατε τοτε ολοι.
Αν καποιος δεν μπορει να ανεκτει ενα τετοιο προβλημα τοτε ας μην εμπαινε στον μπελα να σπερνει παιδια. Τωρα τι θελει και φωναζει δηλαδη?
Αφου δεν εχει εναλλακτικη ο βλαστος του.

Επισκέπτης

ζουμε και χωρις αυτα

Τα 200 στο σπιτι για τι πραγμα?
Μιλαμε τωρα για σπιτι χωρις νοικι.
Για το ρευμα για το τηλεφωνο? Πως ξερει ο καθενας τι καταναλωνει αν το παμε ετσι?
Αν η μανα του ειναι γαιδουρα και μιλαει ολη μερα στο τηλεφωνο γιατι να πληρωσει αυτος τον λογαριασμο του τηλεφωνου?
Η μηπως να της δινει μεροκαματο οταν μαγειρευει?
Ε να δινει και ο πατερας τοτε το μερτικο του.
10 ευρω ο πατερας
10 και ο γιοκας.
20 ευρω μεροκαματακι για το μαγειρεμα και τα εξτρα του πλυντηριου.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ναι αυτο εννοουσα ακριβως ασχετα αν το εκανα με το ιδιο επιθετικο υφος που κριτικαρατε τοτε ολοι.
Αν καποιος δεν μπορει να ανεκτει ενα τετοιο προβλημα τοτε ας μην εμπαινε στον μπελα να σπερνει παιδια. Τωρα τι θελει και φωναζει δηλαδη?

πως περιμένεις να καταλάβει κάποιος πως το

Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

έχει κάποια σχέση με αυτό που έγραψες ακριβώς πριν;

Επισκέπτης
πως περιμένεις να καταλάβει κάποιος πως το

Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

έχει κάποια σχέση με αυτό που έγραψες ακριβώς πριν;

Το ιδιο νοημα βγαινει απλα ειναι πιο επιθετικο και λακωνικο  :grin:
Οπως και να χει τωρα το εξηγησα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Για το ρευμα για το τηλεφωνο? Πως ξερει ο καθενας τι καταναλωνει αν το παμε ετσι?
Αν η μανα του ειναι γαιδουρα και μιλαει ολη μερα στο τηλεφωνο γιατι να πληρωσει αυτος τον λογαριασμο του τηλεφωνου?
10 ευρω ο πατερας
10 και ο γιοκας.

τα ίδια τρώνε 3 άτομα και τα ίδια 2; έστω αυτή τη διαφορά ας την δώσει το παιδί...
το ίδιο και για ρεύμα, τηλέφωνο...
το θέμα είναι να δείξει το παιδί πως καταλαβαίνει ότι οι γονείς επιβαρύνονται με ένα ποσο κάθε μήνα

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Το ιδιο νοημα βγαινει απλα ειναι πιο επιθετικο και λακωνικο  :grin:
Οπως και να χει τωρα το εξηγησα.

προφανως αν το εξηγούσες, ο διάλογος θα είχε άλλη τροπή... υποψιάζομαι πως επίτηδες μίλησες πιο επιθετικά για να ανάψουν τα αίματα...

Επισκέπτης
τα ίδια τρώνε 3 άτομα και τα ίδια 2; έστω αυτή τη διαφορά ας την δώσει το παιδί...
το ίδιο και για ρεύμα, τηλέφωνο...
το θέμα είναι να δείξει το παιδί πως καταλαβαίνει ότι οι γονείς επιβαρύνονται με ένα ποσο κάθε μήνα

Οχι ρε φιλε εσυ λες τωρα να επιβαλουμε στο παιδι και χαρατσι για την υπαρξη του στο σπιτι  :2funny:
Ειπαμε να δωσει εστω τα εξοδα του.Αρα πως θα μετρησουμε τα εξοδα του?Να πληρωνει το πιατο το φαι? με ποιο κριτιριο?
Ενταξει μπορει να παει και 1-2 φορες τον μηνα να ψωνιζει τα εβδομαδιαια ψωνια το πολυ πολυ...αντε κανα 80αρικο...Τι πετατε κατι αυθαιρετα ποσα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τυπε γαυρος ε?

Επισκέπτης
προφανως αν το εξηγούσες, ο διάλογος θα είχε άλλη τροπή... υποψιάζομαι πως επίτηδες μίλησες πιο επιθετικά για να ανάψουν τα αίματα...

Μπα...απλα μου γυρισανε τα μυαλα με το γεροντιστικο κλαψομουνιασμα. Ουτε εσεις κριτικαρατε ομορφα. Σαν κωλογριες σκουζατε.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Οχι ρε φιλε εσυ λες τωρα να επιβαλουμε στο παιδι και χαρατσι για την υπαρξη του στο σπιτι  :2funny:
Ειπαμε να δωσει εστω τα εξοδα του.Αρα πως θα μετρησουμε τα εξοδα του?Να πληρωνει το πιατο το φαι? με ποιο κριτιριο?
Ενταξει μπορει να παει και 1-2 φορες τον μηνα να ψωνιζει τα εβδομαδιαια ψωνια το πολυ πολυ...αντε κανα 80αρικο...Τι πετατε κατι αυθαιρετα ποσα?

σου είπα την λογική, να μην θεωρεί πως οι γονείς πρέπει να πληρώνουν.

80 ευρώ για 2 φορές σούπερ μάρκετ για 3 άτομα δεν παίζει...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Μπα...απλα μου γυρισανε τα μυαλα με το γεροντιστικο κλαψομουνιασμα. Ουτε εσεις κριτικαρατε ομορφα. Σαν κωλογριες σκουζατε.

δεν μπορείς να μιλήσεις χωρίς να βρίσεις, έτσι; να το προσέξεις αυτό...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

σε πληροφορω οτι πολοι αν ηξεραν το τι παιδια εσπειραν δεν θα το εκαναν
ερχετε η ωρα που και το παιδι πρεπει να αναλαβει τις ευθηνες του
δηλαδη η κολητη της κοπελας μου που δεν εχει γωνεις εργαζετε για 700 ευρω μενει μονη
σε ανοικιο και εχει και τον ανηλικο τον αδερφος της τι πρεπει να πει?
ετσι για να βλεπουμε και τα χειροτερα στα οποια κανουμε τα στραβα ματια
ενας ο οποιος ξαφνικα ειδε τον μισθο του να πεφτει στο μισο τι πρεπει να πει?
το παιδι δεν οφειλει να σεβαστει?
εστω και λιγο?
γιατι να εχει την απετησει να ζει οπως ζουσε πριν?
αυτο δεν καταλαβαινω
αυτο δεν πρεπει να προσαρμοστει?
απο σεβασμο και φιλοτιμο οχι απο κατι αλλο

10 ευρω ο πατερας
10 και ο γιοκας.

επιδη εμεινα πολλα χρονια μονος σε πληροφορω οτι τα παγια εξοδα δεη νερο θερμανση τηλεφωνο(η μανα μπορει να μιλαει ωρες αλλα και αυτος/η εχει ιντερνετ)
εφταναν τα 150 το μηνα και ας εμενα ελαχιστα στο σπιτι λογο δουλειας
πλεον με τις αυξησεις δεν θα εχει παει χοντρικα 200?
το φαγητο που εσυ το λες μεροκαματο γιατι κατι πρεπει να μαγειρεψει και η μανα δεν μαγειρευει τον αερα δεν το πληρωνει στο σουπερ μαρκετ /μαναβικο/κρεοπολη/φουρνο?
εκει να πανε τα 200 και εδω λαθος ειμαι?

Επισκέπτης
σου είπα την λογική, να μην θεωρεί πως οι γονείς πρέπει να πληρώνουν.

80 ευρώ για 2 φορές σούπερ μάρκετ για 3 άτομα δεν παίζει...

γιατι?Καθε μερα φρεσκο μοσχαρισιο θα τρωνε?  :2funny:
Ειπαμε εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας απο την δικια του οπτικη γωνια. Και ξαναλεω οι γεροι που μπορει να παιρνουν και κανενα 1200αρι συνταξη ειναι για μενα ντροπη να ζητανε λεφτα απο το παιδι τους που μπορει να δουλευει και για 450-500 ευρω. Απο την στιγμη που ουτε και ιδιοι κανουν καμια τρελη ζωη.
Αν το παιδι τους εβγαζε και αυτο 1200 ε πες τοτε ειναι αλλιως.
Καληνυκτα.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

το 200 που ειπα ειναι λογικο τοσα ηταν τα δικα μου παγεια χωρις σουπερ μαρκετ
και ειπα πριν μου ξαναβαλεις τα 450 ευρω μισθο οταν παιρνει 600-700 το παιδι να τα δεινει αυτα
σαν βοηθεια στο σπιτι
εαν ειχες μεινει μονος θα καταλαβαινες ποσο λογικο ποσο ειναι αυτο που σου ειπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom