Νέα

Είναι απαραίτητο ένας άντρας να μένει μόνος του για να ζήσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
η διαβίωση με τους γονείς έχει κάποια έξοδα
ας πληρώνει κάποιος ένα ποσό για ενοίκιο, λογαριασμούς και έξοδα σπιτιου και από ότι μένει ας κάνει εξόδους

Ξερεις υπαρχουν και οικογενειες με δικα τους σπιτια  :grin:
Για τα αλλα τι να πω.
Τραβα στην Γερμανια αμα σου παει αυτη η νοοτροπια!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μη παθάζεστε-μυγιάζεστε, απάντηση στο θέμα δινετε.
Όποιος θέλει απαντάει όποιος δεν θέλει ... πάει για ύπνο όπως εγώ...  :sleeping:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ειπαμε υπαρχει περιπτωση και οι γονεις να μην χαλανε για τον εαυτο τους λεφτα οποτε δικαιωμα του παιδιου τους να τα χαλαει αυτο εφοσον ειναι συμφωνοι και αυτο.
Ειναι αηδιαστικη η ψευτοηθικολιγικη κριτικη μερικων! Μαλλον επειδη δεν μπορουν να εχουν την ιδια ανεση! Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!

εχεις την αισθηση οτι οι γονεις σου εχουν υποχρεωση επειδη σε γεννησαν και συ δεν εχεις μονο δικαιωματα πχ να τρως τα χρηματα τους να μενεις σπιτι τους οσο θες κτλ. Ετσι σε μεγαλωσαν δεν θα σου αλλαξω μυαλο. παρολα αυτα εγω δεν πιστευω κατι τετοιο.  

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Μεχρι οποια ηλικια γουσταρουν και μπορουν.
Τι εισαι εσυ? Ο νταβατζης ηθικου δικαιου της οικογενειας?

ρώτα λοιπόν τους γονείς αν γουστάρουν να έχουν τα έξοδα του παιδιού που δουλεύει ώστε αυτός να κάνει εξόδους... ε λοιπόν δεν γουστάρουν αλλά το ανέχονται
το παιδί δεν έχει φιλότιμο;
νταβατζής δεν είμαι δεν ξέρω για σένα όμως...

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Ειπαμε υπαρχει περιπτωση και οι γονεις να μην χαλανε για τον εαυτο τους λεφτα οποτε δικαιωμα του παιδιου τους να τα χαλαει αυτο εφοσον ειναι συμφωνοι και αυτο.
Ειναι αηδιαστικη η ψευτοηθικολιγικη κριτικη μερικων! Μαλλον επειδη δεν μπορουν να εχουν την ιδια ανεση! Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!

Είναι κυνήγι μαγισσών. Ο εχθρός είναι αυτός που περνάει καλύτερα από εμένα και θα ψάξω να βρω οποιαδήποτε αφορμή να τον μειώσω. Classic σκηνικά... :cheesy:

Επισκέπτης
εχεις την αισθηση οτι οι γονεις σου εχουν υποχρεωση επειδη σε γεννησαν και συ δεν εχεις μονο δικαιωματα πχ να τρως τα χρηματα τους να μενεις σπιτι τους οσο θες κτλ. Ετσι σε μεγαλωσαν δεν θα σου αλλαξω μυαλο. παρολα αυτα εγω δεν πιστευω κατι τετοιο.  

Ειπαμε αν ετσι γουσταρουν και οι δυο πλευρες δικαιωμα τους.
Τα αλλα για μενα ειναι απλα μαλακιες.
Μια μιξη ψευτοηθικολογιας μαζι με ζηλοφθονια απο οσους αν μπορουσαν θα εκαναν το ιδιο για να περναγανε καλα.
Δεν κρινω καμια επιλογη. Κρινω μονο την εμμονη που σας επιασε μερικους αποψε να το παιξετε Γερμανοι γονεις  :grin:  :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Είναι κυνήγι μαγισσών. Ο εχθρός είναι αυτός που περνάει καλύτερα από εμένα και θα ψάξω να βρω οποιαδήποτε αφορμή να τον μειώσω. Classic σκηνικά... :cheesy:

λεγεται και κοινωνικος αυτοματισμος  :grin:

Επισκέπτης
Είναι κυνήγι μαγισσών. Ο εχθρός είναι αυτός που περνάει καλύτερα από εμένα και θα ψάξω να βρω οποιαδήποτε αφορμή να το μειώσω. Classic σκηνικά... :cheesy:

Απλα τυπικο ελληνικο κομπλεξ.
Αστους να λενε φιλε. Μια ζωη την εχουμε ας την περασουμε καλα οσο μπορουμε.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ρε φιλε ολα θεμα χαρακτηρα ειναι. Τι το κουραζεις?
Αν ο αλλος ειναι ετσι ευτυχισμενος τοτε τι σε ενοχλει εσενα?
Αν ο αλλος δεν ειναι ευτυχισμενος θα κανει οτι μπορει για να το αλλαξει αυτο και δικαιωμα του επισης.

δεν παει να πει ομως οτι ειναι και το σωστο
το "αν ο αλλος ειναι ευτυχισμενος" δεν ειναι δικαιολογια
μαλλον για δικαιολογια κακομαθημενου το κοβω
σε αυτο ομως δεν φταινε τα παιδια αλλα οι γωνεις που ετσι τα εμαθαν και συνεχιζουν να διαιωνιζουν αυτη την κατασταση
η αποψη του οτι επιδη σε γενησαν ειναι υποχρεωμενοι να σε ταιζουν μια ζωη γιατι με αυτη την ιδεα σε μεγαλωσαν δεν ειναι και σωστη ξερεις
απο κει και περα πιστεψε οτι θες μεγαος εισαι δεν θα σου βαλω εγω μυαλο

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Ξερεις υπαρχουν και οικογενειες με δικα τους σπιτια  :grin:
Για τα αλλα τι να πω.
Τραβα στην Γερμανια αμα σου παει αυτη η νοοτροπια!

σαφώς και υπάρχουν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ένα σπίτι δεν έχει έξοδα...
δεν μπορώ να σου απαντήσω όπως θα ήθελα γιατί θα θίξω τους γονείς σου...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Είναι κυνήγι μαγισσών. Ο εχθρός είναι αυτός που περνάει καλύτερα από εμένα και θα ψάξω να βρω οποιαδήποτε αφορμή να το μειώσω. Classic σκηνικά... :cheesy:

κανεις λαθος. Δεν σου μιλαω με αυτη την νοοτροπια. Σου απαντω ξεκαθαρα τι πιστευω και σου εξηγω γιατι. Δεν περναω καν οσα εσυ ανεφερες αντιθετως μαλιστα.παρολα αυτα πιστευω οτι ο χαρακτηρας διαμορφωνεται απο τα δυσκολα οχι τα ευκολα. και ο χαρακτηρας θα χρειαστει σε ολους μας γιατι η ζωη δεν εινναι ροδινη. αργα η γρηγορα θα ρθουν τα δυσκολα. Οσο πιο ετοιμος ειναι καποιος τοσο καλυτερα. τα δυσκολα μπορει να ειναι σε πολλα επιπεδα οχι μονο οικονομικα.τεσπα μακαρι να χετε γονεις που σας τα παρεχουν ολα παντα.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

εσυ βγαις απο το μυαλο μου με αντιγραφεις :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειναι ακριβως ετσι
μιλαμε για το σωστο
και νομιζω οτι το βλεπεις και εσυ ασχετα αν δεν θες να τυο παραδεχτεις
θα ηθελες να ησουν στην ηλικια των γονιων σου και να σου εκαναν το ιδιο τα παιδια σου?

Επισκέπτης
δεν παει να πει ομως οτι ειναι και το σωστο
το "αν ο αλλος ειναι ευτυχισμενος" δεν ειναι δικαιολογια
μαλλον για δικαιολογια κακομαθημενου το κοβω
σε αυτο ομως δεν φταινε τα παιδια αλλα οι γωνεις που ετσι τα εμαθαν και συνεχιζουν να διαιωνιζουν αυτη την κατασταση
η αποψη του οτι επιδη σε γενησαν ειναι υποχρεωμενοι να σε ταιζουν μια ζωη γιατι με αυτη την ιδεα σε μεγαλωσαν δεν ειναι και σωστη ξερεις
απο κει και περα πιστεψε οτι θες μεγαος εισαι δεν θα σου βαλω εγω μυαλο

Ποιος θα μας επιβαλει ρε τι ειναι σωστο και τι οχι?
Αντε χεσε μας με τα στερεοτυπα της κομπλεξικης κοινωνιας.
Ειπαμε αν αλλος ειναι ευτυχισμενος με τον συγκεκριμενο τροπο ζωης και δεν εχουν προβλημα οι γονεις με αυτο και περνανε ολοι καλα δικαιωμα τους.
Και δεν ειπα οτι ειναι υποχρεωμενοι να σε ταιζουν μια ζωη.
Αλλα οσο μπορουν και θελουν να πληρωνουν καποια εξοδα σου ή να σε στηριζουν οικονομικα για να μην ζεις σαν την πορνη απο την νιγηρια σε μια ποντικοτρυπα τοτε δεκτον και μαγκια τους.

Επισκέπτης
ρώτα λοιπόν τους γονείς αν γουστάρουν να έχουν τα έξοδα του παιδιού που δουλεύει ώστε αυτός να κάνει εξόδους... ε λοιπόν δεν γουστάρουν αλλά το ανέχονται
το παιδί δεν έχει φιλότιμο;
νταβατζής δεν είμαι δεν ξέρω για σένα όμως...

Ρε φιλε ξερεις ο καθενας τι σχεση εχει με τους γονεις του ή τι εχει συζητησει μαζι τους?  :jerking:
Το αν εχει φιλοτιμο ή οχι ενα παιδι εξαρταται μονο απο το αν του αρεσει ενας ευκολος τροπος ζωης με την συμφωνη γνωμη των γονιων του?
Ελεος πια...
Νταβατζης εισαι και παραεισαι γιατι μας τα εχεις πρηξει τοση ωρα με το κλαψομουνιασμα σου.
Γουσταρουμε να περναμε καλα και αν δεν σου αρεσει το μπουζουκι ωτοασπιδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ποιος θα μας επιβαλει ρε τι ειναι σωστο και τι οχι?
Αντε χεσε μας με τα στερεοτυπα της κομπλεξικης κοινωνιας.
Ειπαμε αν αλλος ειναι ευτυχισμενος με τον συγκεκριμενο τροπο ζωης και δεν εχουν προβλημα οι γονεις με αυτο και περνανε ολοι καλα δικαιωμα τους.
Και δεν ειπα οτι ειναι υποχρεωμενοι να σε ταιζουν μια ζωη.
Αλλα οσο μπορουν και θελουν να πληρωνουν καποια εξοδα σου ή να σε στηριζουν οικονομικα για να μην ζεις σαν την πορνη απο την νιγηρια σε μια ποντικοτρυπα τοτε δεκτον και μαγκια τους.

το σωστο το επιβαλλει το ηθος. αρχαια ελληνικη εννοια επειδη εχεις και αβαταρ αναλογο. Καποιοι εχουν ηθος καποιοι οχι. και ετσι πορευονται. Συνηθως το ηθος το διδασκουν οι γονεις. Αλλα μερικοι ξεχνουν να το διδαξουν και παρεχουν χρημα, τον μεγα θεο, αντ αυτου.

Επισκέπτης
το σωστο το επιβαλλει το ηθος. αρχαια ελληνικη εννοια επειδη εχεις και αβαταρ αναλογο. Καποιοι εχουν ηθος καποιοι οχι. και ετσι πορευονται. Συνηθως το ηθος το διδασκουν οι γονεις. Αλλα μερικοι ξεχνουν να το διδαξουν και παρεχουν χρημα, τον μεγα θεο, αντ αυτου.

Δεν διαφωνω μαζι σου αλλα οπως ειπα και πριν ειναι εκνευριστικο γιατι πολλοι το κατηγορουν κυριως επειδη θα ηθελαν να το κανουν και δεν μπορουν.
Το περι ηθους σηκωνει πολυ σηζητηση.
Αν οι γονεις ξαναλεω ειναι συμφωνοι και ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ να χαρτζιλικωνουν το παιδι τους για να μην ζει σαν τον Βεγγο ποιο ειναι το προβλημα σου εσενα σαν ξενου.
Και γιατι να ειναι και ανηθικο αυτο.
Οταν δεν γινεται με το ετσι θελω...

Επισκέπτης
Μάλλον για κάφρο σε κόβω...

Ναι ειμαι καφρος και ειδικα κατι τυποι σαν και σενα με κανουν ακομα περισσοτερο.
Ειπαμε δεν πεφτει σε κανεναν λογο τι κανει ο αλλος στο σπιτι του οταν δεν ενοχλει και περναει καλα.
Τι κριτικαρετε σαν γιαγουλες καμμενες κουνουντας τα δαχτυλα σας επικριτικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom