Επειδή τους έμεναν ελάχιστα χρήματα μετά το ενοίκιο και τους λογαριασμούς έκαναν σημαντικούς συμβιβασμούς στις εξόδους τους, τις διακοπές τους και στις λοιπές δραστηριότητες στις οποίες θέλει να συμμετέχει ο μέσος άνθρωπος.
Το να έχεις κοινωνική ζωή και δραστηριότητες είναι πολύ σημαντικό. Επίσης και το να μπορείς να αγοράζεις πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο. Εάν δουλεύεις όλη μέρα και δεν μπορείς να βγείς με τους φίλους σου, να διασκεδάσεις το Σ/Κ, να κάνετε τις διακοπές σας κλπ ποιό το νόημα της ζωής? Η εργασία δεν είναι αυτοσκοπός, και υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην επιβίωση και στην διαβίωση.
φιλε μου μια δεκαετια σχεδον εμενα ολομοναχος
κυριος ξεκινησα γιατι το γουσταρα εγω και στην πορεια γιατι το απετουσε η δουλεια μου
η μανα μου πχ στο σπιτι που νοικιαζα στην ιδια πολη ηρθε 2 φορες και αυτες για να πιει καφε
στα υπολοιπα λογο αποστασης δεν πατησε
ενοητε οτι ολα περναγαν απο τα χερια μου
σε καμια περιπτωσηπου λες θελω να μεινω μονος δεν βαζεις σαν κυριαρχες απετησεις αυτα που λες
και να σου πω και κατι για μενα δεν ειναι απαρετητα
η εμπειρια ομως του να μεινεις μονος σου με ολες της εφθινες που αυτο κουβαλαει ειναι
γιατι μαθαινεις με αυτες και αυριο μεθαυριο γιατι θα τα φερει η ζωη ετσι και κανεις δεν γλιτωνει απο αυτο
που θα μεινεις μονος η που θα αποκτησεις οικογενεια θα μπορεις να ανταπεξελθεις
το να σκεφτεσε τις διακοπες η τις εξοδους και τα μπουζουκια
για μενα απλα σημενει οτι δεν εισαι πιγμενος στην ζωη δεν εχεις δει την δυσκολια
προσεχε γιατι αν αυτα ειναι απο τα κυρια πραγματα που θεωρεις απαρετητα θα προσγειωθεις αποτομα