Νέα

Είναι απαραίτητο ένας άντρας να μένει μόνος του για να ζήσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Το να έχεις κοινωνική ζωή και δραστηριότητες είναι πολύ σημαντικό. Επίσης και το να μπορείς να αγοράζεις πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο. Εάν δουλεύεις όλη μέρα και δεν μπορείς να βγείς με τους φίλους σου, να διασκεδάσεις το Σ/Κ, να κάνετε τις διακοπές σας κλπ ποιό το νόημα της ζωής? Η εργασία δεν είναι αυτοσκοπός, και υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην επιβίωση και στην διαβίωση.
μαλλον εφαγα πολλα σκατα στην αρχη της εργενικης ζωης μου  που με εκαναν να εκτιμω πιο πολυ τα απλα πραγματα

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Επειδή τους έμεναν ελάχιστα χρήματα μετά το ενοίκιο και τους λογαριασμούς έκαναν σημαντικούς συμβιβασμούς στις εξόδους τους, τις διακοπές τους και στις λοιπές δραστηριότητες στις οποίες θέλει να συμμετέχει ο μέσος άνθρωπος.
Το να έχεις κοινωνική ζωή και δραστηριότητες είναι πολύ σημαντικό. Επίσης και το να μπορείς να αγοράζεις πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο. Εάν δουλεύεις όλη μέρα και δεν μπορείς να βγείς με τους φίλους σου, να διασκεδάσεις το Σ/Κ, να κάνετε τις διακοπές σας κλπ ποιό το νόημα της ζωής? Η εργασία δεν είναι αυτοσκοπός, και υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην επιβίωση και στην διαβίωση.

φιλε μου μια δεκαετια σχεδον εμενα ολομοναχος
κυριος ξεκινησα γιατι το γουσταρα εγω και στην πορεια γιατι το απετουσε η δουλεια μου
η μανα μου πχ στο σπιτι που νοικιαζα στην ιδια πολη ηρθε 2 φορες και αυτες για να πιει καφε
στα υπολοιπα λογο αποστασης δεν πατησε
ενοητε οτι ολα περναγαν απο τα χερια μου
σε καμια περιπτωσηπου λες θελω να μεινω μονος δεν βαζεις σαν κυριαρχες απετησεις αυτα που λες
και να σου πω και κατι για μενα δεν ειναι απαρετητα
η εμπειρια ομως του να μεινεις μονος σου με ολες της εφθινες που αυτο κουβαλαει ειναι
γιατι μαθαινεις με αυτες και αυριο μεθαυριο γιατι θα τα φερει η ζωη ετσι και κανεις δεν γλιτωνει απο αυτο
που θα μεινεις μονος η που θα αποκτησεις οικογενεια θα μπορεις να ανταπεξελθεις
το να σκεφτεσε τις διακοπες η τις εξοδους και τα μπουζουκια
για μενα απλα σημενει οτι δεν εισαι πιγμενος στην ζωη δεν εχεις δει την δυσκολια
προσεχε γιατι αν αυτα ειναι απο τα κυρια πραγματα που θεωρεις απαρετητα θα προσγειωθεις αποτομα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ποιος ειναι αυτο ο κολοπουστας που εχεις για αβαταρ γαμω τη σκατοφατσα του τον τριπουστα

Type προσεχε πως μιλας στον Κιμων

δεν αδειαζει πολυ να στα βροντηξει κατω κ να φυγει  :P

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
σε εκανε επισης να εκτιμας το χρημα, να εισαι αυταρκης, να βλεπεις το περιττο, να αυτοπεριοριζεσαι.
αν και συμφωνω δεν μπορω  να γραψω  κατι αλλο γιατι θα το δει ο  λακης και θα με διωξει απ τα ταγματα εφοδου που ετοιμαζει

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όταν λες "σχέσεις" τι εννοείς? Να πηγαίνεις για διαλογισμό στο Ζάππειο με τις παρέες σου? Δεν βγαίνεις δηλαδή ποτέ? Δεν πας για κανένα ποτό, σινεμά, χορό κλπ με τους φίλους σου? Έστω κάθεστε σπίτι και παραγγέλνετε σουβλάκια. Όλα αυτά κοστίζουν χρήματα και αν δεν τα έχεις δεν θα μπορείς να δημιουργήσεις σχέσεις με τους άλλους επειδή πολύ απλά δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα μαζί τους.

Επίσης, το να αγοράσεις κάτι που σε ευχαριστεί, ότι και να είναι αυτό, είναι οκ.

για σενα δηλαδη  να υποθεσω οτιειναι φυσιολογικο μια γυναικα να σου ζηταει λεφτα λουσα βολτες και αν δεν της τα παρεχεις να σε αφησει, μιας και χωρις το χρημα και την διασκεδαση δεν υπαρχουν σχεσεις οπως μας δηλωνεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αφου δεν θα βγαλεις ακρη με δαυτους τι το παιδευεις ?

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
φιλε μου μια δεκαετια σχεδον εμενα ολομοναχος
κυριος ξεκινησα γιατι το γουσταρα εγω και στην πορεια γιατι το απετουσε η δουλεια μου
η μανα μου πχ στο σπιτι που νοικιαζα στην ιδια πολη ηρθε 2 φορες και αυτες για να πιει καφε
στα υπολοιπα λογο αποστασης δεν πατησε
ενοητε οτι ολα περναγαν απο τα χερια μου
σε καμια περιπτωσηπου λες θελω να μεινω μονος δεν βαζεις σαν κυριαρχες απετησεις αυτα που λες
και να σου πω και κατι για μενα δεν ειναι απαρετητα
η εμπειρια ομως του να μεινεις μονος σου με ολες της εφθινες που αυτο κουβαλαει ειναι
γιατι μαθαινεις με αυτες και αυριο μεθαυριο γιατι θα τα φερει η ζωη ετσι και κανεις δεν γλιτωνει απο αυτο
που θα μεινεις μονος η που θα αποκτησεις οικογενεια θα μπορεις να ανταπεξελθεις
το να σκεφτεσε τις διακοπες η τις εξοδους και τα μπουζουκια
για μενα απλα σημενει οτι δεν εισαι πιγμενος στην ζωη δεν εχεις δει την δυσκολια
προσεχε γιατι αν αυτα ειναι απο τα κυρια πραγματα που θεωρεις απαρετητα θα προσγειωθεις αποτομα

Το ότι οι συνθήκες για πολλούς, ειδικά στην Ελλάδα, είναι άσχημες και δεν μπορούν να ζήσουν την ζωή τους είναι κατανοητό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι υγειές η θετικό. Βλ. αυτοκτονίες, κατάχρηση νομίμων και παρανόμων ναρκωτικών, αλκοόλ, ψυχικά προβλήματα κλπ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί διαφωνείτε μερικοί μαζί μου. Προφανώς και πρέπει να κάποιος να ψηθεί στην ζωή αλλά με το πολύ ψήσιμο έρχεται το κάψιμο. Εγώ προσωπικά τα τελευταία δύο χρόνια έχω περάσει πολύ άσχημα με οικονομικά προβλήματα, θέματα υγείας οικείων μου προσώπων καθώς και άλλα ζητήματα που το μόνο που σκέφτομαι είναι να φέρω την ζωή μου πίσω σε ένα φυσιολογικό επίπεδο.

Το ότι μερικοί βλέπετε την κοινωνική ζωή και την διασκέδαση με τόσο αρνητικό τρόπο με αφήνει άφωνο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το ότι οι συνθήκες για πολλούς, ειδικά στην Ελλάδα, είναι άσχημες και δεν μπορούν να ζήσουν την ζωή τους είναι κατανοητό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι υγειές η θετικό. Βλ. αυτοκτονίες, κατάχρηση νομίμων και παρανόμων ναρκωτικών, αλκοόλ, ψυχικά προβλήματα κλπ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί διαφωνείτε μερικοί μαζί μου. Προφανώς και πρέπει να κάποιος να ψηθεί στην ζωή αλλά με το πολύ ψήσιμο έρχεται το κάψιμο. Εγώ προσωπικά τα τελευταία δύο χρόνια έχω περάσει πολύ άσχημα με οικονομικά προβλήματα, θέματα υγείας οικείων μου προσώπων καθώς και άλλα ζητήματα που το μόνο που σκέφτομαι είναι να φέρω την ζωή μου πίσω σε ένα φυσιολογικό επίπεδο.

Το ότι μερικοί βλέπετε την κοινωνική ζωή και την διασκέδαση με τόσο αρνητικό τρόπο με αφήνει άφωνο.

Ποιος δεν μπορει να ζησει? αποψε γεματο ηταν το Γκαζι και τα σουβλατζιδικα.

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
για σενα δηλαδη  να υποθεσω οτιειναι φυσιολογικο μια γυναικα να σου ζηταει λεφτα λουσα βολτες και αν δεν της τα παρεχεις να σε αφησει, μιας και χωρις το χρημα και την διασκεδαση δεν υπαρχουν σχεσεις οπως μας δηλωνεις.

Δεν αναφέρομαι στο lifestyle των πλουσίων. Αναφέρομαι σε στοιχειώδεις κοινωνικές δραστηριότητες όπως το να πας να χορέψεις, να πας σινεμά, να πιείς μία μπύρα, να πάτε για φαγητό, να πάρεις ένα ποδηλατάκι και να κάνεις βόλτες με άλλους, και το καλοκαιράκι να πας διακοπές σε έναν μέσο προορισμό.

Εάν δεν έχεις χρήματα δεν μπορείς να συμμετέχεις σε φυσιολογικές δραστηριότητες μέσα από τις οποίες οι άνθρωποι γνωρίζονται, διασκεδάζουν και συσφίγγουν τις σχέσεις τους. Δεν λέω ότι δεν θα αράξεις με τους φίλους σου και σπίτι ένα βραδάκι να δείτε ταινίες η να πείτε καμιά μαλακία αλλά δεν θα κάνετε αυτό κάθε βράδυ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν αναφέρομαι στο lifestyle των πλουσίων. Αναφέρομαι σε στοιχειώδεις κοινωνικές δραστηριότητες όπως το να πας να χορέψεις, να πας σινεμά, να πιείς μία μπύρα, να πάτε για φαγητό, να πάρεις ένα ποδηλατάκι και να κάνεις βόλτες με άλλους, και το καλοκαιράκι να πας διακοπές σε έναν μέσο προορισμό.

Εάν δεν έχεις χρήματα δεν μπορείς να συμμετέχεις σε φυσιολογικές δραστηριότητες μέσα από τις οποίες οι άνθρωποι γνωρίζονται, διασκεδάζουν και συσφίγγουν τις σχέσεις τους. Δεν λέω ότι δεν θα αράξεις με τους φίλους σου και σπίτι ένα βραδάκι να δείτε ταινίες η να πείτε καμιά μαλακία αλλά δεν θα κάνετε αυτό κάθε βράδυ.

Κλαιγεσαι χωρις λογο.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ποιος δεν μπορει να ζησει? αποψε γεματο ηταν το Γκαζι και τα σουβλατζιδικα.
και μετα λενε κριση το ιδιο και η πανορμου γινεται χαομς ολα γεματα.Το παιδι μαλλον εννοει να εισαι μονος και να μην εχεις φιλους απο οσο καταλαβα.Εαν εννοει αυτο τοτε μαλλον εχει δικιο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καταρχας κοινωνικη ζωη και διασκεδαση ειναι θεμιτη και ολοι την θελουμε. Απλα διαφωνησαμε στο εξης. Στο να προτιμα  καποιος για να αγοραζει περισσοτερα πραγματα να μεινει με γονεις. αυτο το εχω δει σε πολλες εκφανσεις παλιοτερα. λεω παλιοτερα γιατι οι συνθηκες εχουν αλλαξει και πλεον το ζητουμενο θα γινει να ζησεις ...οποτε ισως η κουβεντα περι επιλογης ειναι περιττη. παλιοτερα λοιπον που υπηρχε χρημα εβλεπα πολλους που ξοδευαν 100 ευρω το βραδυ. παρολα αυτα αν τους ρωτουσες γιατι δεν μενουν μονοι ελεγαν ε ειναι δυσκολα. Φυσικα και ειναι δυσκολα αν θες να πινεις επτα ποτα κτλ το βραδυ που θα βγεις και αν θες να πας σε τρια μαγαζια. και φυσικα αυτος που ειχε να πληρωσει λογαριασμους δεν θα εκανε κατι τετοιο. Αυτο ειπαμε. πλεον ολα αυτα βεβαια κοπηκανε και θα κοπουν κι αλλο και αυτο ειναι η πραγματικοτητα. παρολα αυτα οσοι μενουν με γονεις αφησνουν τους γονεις να πληρωνουν τα ενοικια δανεια δεη κτλ και οι ιδιοι τρωνε τα πιο λιγα φραγκα τους παλι με τον ιδιο τροπο.γιαυτο και ειναι γεματα τα μαγαζια εξω. συγνωμη αλλα αυτο εγω το θεωρω αθλιο.

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
και μετα λενε κριση το ιδιο και η πανορμου γινεται χαομς ολα γεματα.Το παιδι μαλλον εννοει να εισαι μονος και να μην εχεις φιλους απο οσο καταλαβα.Εαν εννοει αυτο τοτε μαλλον εχει δικιο.

Η συζήτηση ξεκίνησε από το παράδειγμα ανθρώπων που ζουν μόνοι τους και δεν τους μένουν χρήματα για να έχουν μία φυσιολογική ζωή. Δεν αναφέρομαι σε άτομα χωρίς φίλους.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Η συζήτηση ξεκίνησε από το παράδειγμα ανθρώπων που ζουν μόνοι τους και δεν τους μένουν χρήματα για να έχουν μία φυσιολογική ζωή. Δεν αναφέρομαι σε άτομα χωρίς φίλους.
οκ  τοτε λαθος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχα καλα οσοι λενε για κρισεις κτλπ τους κοροιδευω....

εκτος και αν οντως πειναει ο αλλος και ειναι αστεγος... απλα ο ελληνας εχει μαθει να κλαιγεται
για να στο παιξει πιο αδυναμος και καλα απο οτι ειναι κ ξαφνικα μπορει να τον δεις και σε θεση διευθυντη  :P

εκατσα Γκαζι αλλα εφυγα γρηγορα γιατι επαιξε ψωλαρια φαση οπως προεβλεψα κ το απογευμα κ δεν ειχε νοημα η βραδια. Με αιφνιδιασε ο φιλος που μου ειπε οτι θα φερει και αλλους φιλους... επρεπε να βρω μια δικαιολογια κ να μην παω... τσαμπα βενζινες ευτυχως το αφησα καπου το αμαξι κ πηρα τρενακι κ μετρο που ειναι τσαμπα επειδη ειμαι στρατιωτης

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
9 κατσαμε να πιουμε κατι.... στις 10.15 γινομουν λουης !!!! Σιγα μην κατσω με 5 ψωλαραιους...
να μας βλεπουν οι γκομενες και να γελανε... αμα αυτοι ειναι μαλακες και δεν καταλαβαινουν δεν ευθυνομαι σε κατι να πεσω κ εγω στην κακοτοπια!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom