Νέα

Είναι απαραίτητο ένας άντρας να μένει μόνος του για να ζήσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
καταρχας κοινωνικη ζωη και διασκεδαση ειναι θεμιτη και ολοι την θελουμε. Απλα διαφωνησαμε στο εξης. Στο να προτιμα  καποιος για να αγοραζει περισσοτερα πραγματα να μεινει με γονεις. αυτο το εχω δει σε πολλες εκφανσεις παλιοτερα. λεω παλιοτερα γιατι οι συνθηκες εχουν αλλαξει και πλεον το ζητουμενο θα γινει να ζησεις ...οποτε ισως η κουβεντα περι επιλογης ειναι περιττη. παλιοτερα λοιπον που υπηρχε χρημα εβλεπα πολλους που ξοδευαν 100 ευρω το βραδυ. παρολα αυτα αν τους ρωτουσες γιατι δεν μενουν μονοι ελεγαν ε ειναι δυσκολα. Φυσικα και ειναι δυσκολα αν θες να πινεις επτα ποτα κτλ το βραδυ που θα βγεις και αν θες να πας σε τρια μαγαζια. και φυσικα αυτος που ειχε να πληρωσει λογαριασμους δεν θα εκανε κατι τετοιο. Αυτο ειπαμε. πλεον ολα αυτα βεβαια κοπηκανε και θα κοπουν κι αλλο και αυτο ειναι η πραγματικοτητα. παρολα αυτα οσοι μενουν με γονεις αφησνουν τους γονεις να πληρωνουν τα ενοικια δανεια δεη κτλ και οι ιδιοι τρωνε τα πιο λιγα φραγκα τους παλι με τον ιδιο τροπο.γιαυτο και ειναι γεματα τα μαγαζια εξω. συγνωμη αλλα αυτο εγω το θεωρω αθλιο.

Εδώ διαφωνώ μαζί σου. Πιστεύω ότι αν κάποιος έχει την επιλογή να ζήσει μόνος του πολύ δύσκολα και να περνάει άσχημα η να ζήσει με τους γονείς τους και να μπορεί να ξοδεύει τα χρήματα του σε δραστηριότητες που τον ευχαριστούν ίσως να είναι καλύτερα να μείνει με τους γονείς. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μαζοχιστής χωρίς λόγο.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
καταρχας κοινωνικη ζωη και διασκεδαση ειναι θεμιτη και ολοι την θελουμε. Απλα διαφωνησαμε στο εξης. Στο να προτιμα  καποιος για να αγοραζει περισσοτερα πραγματα να μεινει με γονεις. αυτο το εχω δει σε πολλες εκφανσεις παλιοτερα. λεω παλιοτερα γιατι οι συνθηκες εχουν αλλαξει και πλεον το ζητουμενο θα γινει να ζησεις ...οποτε ισως η κουβεντα περι επιλογης ειναι περιττη. παλιοτερα λοιπον που υπηρχε χρημα εβλεπα πολλους που ξοδευαν 100 ευρω το βραδυ. παρολα αυτα αν τους ρωτουσες γιατι δεν μενουν μονοι ελεγαν ε ειναι δυσκολα. Φυσικα και ειναι δυσκολα αν θες να πινεις επτα ποτα κτλ το βραδυ που θα βγεις και αν θες να πας σε τρια μαγαζια. και φυσικα αυτος που ειχε να πληρωσει λογαριασμους δεν θα εκανε κατι τετοιο. Αυτο ειπαμε. πλεον ολα αυτα βεβαια κοπηκανε και θα κοπουν κι αλλο και αυτο ειναι η πραγματικοτητα. παρολα αυτα οσοι μενουν με γονεις αφησνουν τους γονεις να πληρωνουν τα ενοικια δανεια δεη κτλ και οι ιδιοι τρωνε τα πιο λιγα φραγκα τους παλι με τον ιδιο τροπο.γιαυτο και ειναι γεματα τα μαγαζια εξω. συγνωμη αλλα αυτο εγω το θεωρω αθλιο.

+1

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Το ότι οι συνθήκες για πολλούς, ειδικά στην Ελλάδα, είναι άσχημες και δεν μπορούν να ζήσουν την ζωή τους είναι κατανοητό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι υγειές η θετικό. Βλ. αυτοκτονίες, κατάχρηση νομίμων και παρανόμων ναρκωτικών, αλκοόλ, ψυχικά προβλήματα κλπ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί διαφωνείτε μερικοί μαζί μου. Προφανώς και πρέπει να κάποιος να ψηθεί στην ζωή αλλά με το πολύ ψήσιμο έρχεται το κάψιμο. Εγώ προσωπικά τα τελευταία δύο χρόνια έχω περάσει πολύ άσχημα με οικονομικά προβλήματα, θέματα υγείας οικείων μου προσώπων καθώς και άλλα ζητήματα που το μόνο που σκέφτομαι είναι να φέρω την ζωή μου πίσω σε ένα φυσιολογικό επίπεδο.

Το ότι μερικοί βλέπετε την κοινωνική ζωή και την διασκέδαση με τόσο αρνητικό τρόπο με αφήνει άφωνο.

μαλιστα λοιπον ακου
ενα χρονο ημουν ανεργος με ενα σωρο υποχρεωσεις και ετρωγα τα ετοιμα
αλλος θα τα ειχε φαει νωριτερα οπως τα περιγραφεις
ναι ειναι καλο το να βγεις αλλα οχι απαρετητο
δεν ειναι αναγκη να τρεχεις στα σινεμαδακια
πιστεψε καλητερη εξοδο και καλητερη διασκεδαση απο αυτη που εκανα με την παρεουλα μου ειτε μεσα στο σπιτι με τα ποτα μας
ειτε στην παραλια με μπυριτσα και χαβαλε δεν την εχω κανει πουθενα.
τωρα το θεμα των αυτοκτωνιων εσυ πιστευεις οτι ειναι φαινομενο της εποχης επιδη τους κοπηκαν οι εξοδοι?
γιατι εγω πιστευα οτι ηταν η τρελα στην σκεψη πολλων οτι αυριο τα παιδια τους δεν θα εχουν σπιτι, στεγη, φαγητο
και ντρεπονταν και να τα κοιταξουν για σκεψου το λιγο...

οσο αφορα την καταχρηση των ναρκωτηκων ποτων ευθηνη καθαρα εχει ο τροπος ζωης που υποστιριζεις
ειδικα στις νεαρες ηλικιες που εμαθαν να εχουν τα παντα χωρις να παλευουν ολα στρωμενα και ετοιμα
απο τους γωνεις και ψαχνουν να βρουν συγκινησεις σε αλλα πραγματα και πλεον βλεπουμε ολο και πιο συχνα τα αποτελεσματα αυτου του τροπου ζωης στους νεους

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Εδώ διαφωνώ μαζί σου. Πιστεύω ότι αν κάποιος έχει την επιλογή να ζήσει μόνος του πολύ δύσκολα και να περνάει άσχημα η να ζήσει με τους γονείς τους και να μπορεί να ξοδεύει τα χρήματα του σε δραστηριότητες που τον ευχαριστούν ίσως να είναι καλύτερα να μείνει με τους γονείς. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μαζοχιστής χωρίς λόγο.

και να περνάνε δύσκολα οι γονείς;

Επισκέπτης
Και επι του θεματος τωρα.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αν ειναι να ζεις σαν τον κακομοιρη για να δουλευεις μονο σαν σκλαβος και να πηγαινεις για ΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ μια φορα στις 15 μερες σαν τον κλεφτη  τοτε δεν υπαρχει λογος οπως ειπες πολυ σωστα ο φιλος απο πανω να γινεσαι μαζοχιστης.
Η ζωη ειναι μικρη δυστυχως και περναει πολυ γρηγορα.
Οποτε οποιος μπορει να περναει καλα πολυ καλα κανει!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

εγω αυτο το θεωρω ανεντιμο εγωιστικο και δειχνει οτι δεν εμαθες να σεβεσαι γονεις.γιατι ανεχεσαι να παιρνεις βοηθεια για να ζεις εσυ καλα στεροντας απο αλλους αυτο το δικαιωμα και μαλιστα απο τους ιδιους σου τους γονεις. οποτε αν θες να μεινεις μαζι τους οφειλεις να συνεισφερεις σε ολα τα εξοδα τους σπιτιου και με οτι σου περισσευει να κανεις την πολυποθητη ζωη σου.

Επισκέπτης
αυτό πες το στους γονείς σου... και ότι και να σου κάνουν θα είναι λίγο!!!

Οι γονεις μου ηταν πολυ συνειδητοποιημενοι στο θεμα της οικογενειας και τους θαυμαζω.
Δεν ειναι υποχρεωμενος ομως ολος ο κοσμος να ειναι ετσι.
Κανεις οικογενεια? Οκ φιλε αλλα να ξερεις οτι θα αλλαξουν πολλα πραγματα στην ζωη σου και θα ξεχασεις ανεσεις.
Οποιος κανει να μην κλαψομουνιαζει μετα.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

τους γωνεις τους ρωτησες πως τα βγαζουν περα?
για δωσε το μισο μηνιατικο σου στο σπιτι να τους βοηθεισεις και τοτε θα το μαθεις
γιατι το να μενεις εκει δεν ειναι τσαμπα καποιος πληρωνει
και οφειλεις να το σεβεσαι και οχι να τα χαλας σε δραστηριοτητες οπως λες αλλα στο να τους βοηθας
λεω εγω τωρα με το φτωχο μου μυαλο

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
μαλιστα λοιπον ακου
ενα χρονο ημουν ανεργος με ενα σωρο υποχρεωσεις και ετρωγα τα ετοιμα
αλλος θα τα ειχε φαει νωριτερα οπως τα περιγραφεις
ναι ειναι καλο το να βγεις αλλα οχι απαρετητο
δεν ειναι αναγκη να τρεχεις στα σινεμαδακια
πιστεψε καλητερη εξοδο και καλητερη διασκεδαση απο αυτη που εκανα με την παρεουλα μου ειτε μεσα στο σπιτι με τα ποτα μας
ειτε στην παραλια με μπυριτσα και χαβαλε δεν την εχω κανει πουθενα.
τωρα το θεμα των αυτοκτωνιων εσυ πιστευεις οτι ειναι φαινομενο της εποχης επιδη τους κοπηκαν οι εξοδοι?
γιατι εγω πιστευα οτι ηταν η τρελα στην σκεψη πολλων οτι αυριο τα παιδια τους δεν θα εχουν σπιτι, στεγη, φαγητο
και ντρεπονταν και να τα κοιταξουν για σκεψου το λιγο...

οσο αφορα την καταχρηση των ναρκωτηκων ποτων ευθηνη καθαρα εχει ο τροπος ζωης που υποστιριζεις
ειδικα στις νεαρες ηλικιες που εμαθαν να εχουν τα παντα χωρις να παλευουν ολα στρωμενα και ετοιμα
απο τους γωνεις και ψαχνουν να βρουν συγκινησεις σε αλλα πραγματα και πλεον βλεπουμε ολο και πιο συχνα τα αποτελεσματα αυτου του τροπου ζωης στους νεους

Πιστεύω ότι η αναγκαστική απομόνωση και η αντικοινωνικότητα που μπορεί να σου επιβληθεί λόγο οικονομικών προβλημάτων είναι αιτία ψυχικών νόσων καθώς και των άλλων προβλημάτων που ανέφερα. Δεν είναι η μόνη αιτία σίγουρα.

Και εμένα μου αρέσει το άραγμα στην παραλία με παρέα κλπ, είναι όντως low budget σκηνικό αν έχεις παρέες που το κάνουν αυτό.

Συμφωνώ μαζί σου σε γενικές γραμμές.

Επισκέπτης
εγω αυτο το θεωρω ανεντιμο εγωιστικο και δειχνει οτι δεν εμαθες να σεβεσαι γονεις.γιατι ανεχεσαι να παιρνεις βοηθεια για να ζεις εσυ καλα στεροντας απο αλλους αυτο το δικαιωμα και μαλιστα απο τους ιδιους σου τους γονεις. οποτε αν θες να μεινεις μαζι τους οφειλεις να συνεισφερεις σε ολα τα εξοδα τους σπιτιου και με οτι σου περισσευει να κανεις την πολυποθητη ζωη σου.

Και αν οι γονεις του εχουν αρκετα λεφτα για να περνανε και αυτοι καλα οταν το θελουν?  :jerking: Ή αν ειναι ανθρωποι που δεν κανουν γενικα εξοδα? Τι τους στερει αυτος?
Ειπαμε οποιος μπορει να περναει καλα ας περναει ακομα και με τους γονεις του.
Οποιος ειναι μαζοχιστης δικο του προβλημα!

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1

Συμφωνώ μαζί σου. Αναφέρομαι στο να ξοδεύεις τα δικά σου χρήματα ζώντας μαζί τους και όχι τα δικά τους.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Οι γονεις μου ηταν πολυ συνειδητοποιημενοι στο θεμα της οικογενειας και τους θαυμαζω.
Κανεις οικογενεια? Οκ φιλε αλλα να ξερεις οτι θα αλλαξουν πολλα πραγματα στην ζωη σου και θα ξεχασεις ανεσεις.

δηλαδή θα πρέπει να συντηρούν το παιδί τους που δουλεύει και βγάζει χρήματα για να μην στερηθεί τις εξόδους και τα ποτά;;;; μέχρι ποιά ηλικία;
δεν μας τα λες καλά...

Επισκέπτης
Αναφέρομαι στο να ξοδεύεις τα χρήματα που βγάζεις εσύ και όχι να τρως από τους γονείς. Αν οι γονείς θέλουν να φύγεις ε τότε φύγε.

Ειπαμε υπαρχει περιπτωση και οι γονεις να μην χαλανε για τον εαυτο τους λεφτα οποτε δικαιωμα του παιδιου τους να τα χαλαει αυτο εφοσον ειναι συμφωνοι και αυτο.
Ειναι αηδιαστικη η ψευτοηθικολιγικη κριτικη μερικων! Μαλλον επειδη δεν μπορουν να εχουν την ιδια ανεση! Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

τωρα λες μαλακιες ελαφρος
οι γονεις οφειλουν να μεγαλωσουν τον καθενα απο μας
οχι να μας ξεσκατιζουν και να μας φορανε πανες μεχρι τα βαθεια γεραματα
αυτο ηταν και ειναι το λαθος του ελληνα γονιου θελει να βλεπει το παιδι σαν ιδιοκτησια του
και δεν το αφηνει να παταει στα ποδια του
αλλα αυτο γυρναει μπουμερανγκ στο παιδι δηλαδη εσενα...

Επισκέπτης
δηλαδή θα πρέπει να συντηρούν το παιδί τους που δουλεύει και βγάζει χρήματα για να μην στερηθεί τις εξόδους και τα ποτά;;;; μέχρι ποιά ηλικία;
δεν μας τα λες καλά...

Μεχρι οποια ηλικια γουσταρουν και μπορουν.
Τι εισαι εσυ? Ο νταβατζης ηθικου δικαιου της οικογενειας?

Επισκέπτης
τωρα λες μαλακιες ελαφρος
οι γονεις οφειλουν να μεγαλωσουν τον καθενα απο μας
οχι να μας ξεσκατιζουν και να μας φορανε πανες μεχρι τα βαθεια γεραματα
αυτο ηταν και ειναι το λαθος του ελληνα γονιου θελει να βλεπει το παιδι σαν ιδιοκτησια του
και δεν το αφηνει να παταει στα ποδια του
αλλα αυτο γυρναει μπουμερανγκ στο παιδι δηλαδη εσενα...

Ρε φιλε ολα θεμα χαρακτηρα ειναι. Τι το κουραζεις?
Αν ο αλλος ειναι ετσι ευτυχισμενος τοτε τι σε ενοχλει εσενα?
Αν ο αλλος δεν ειναι ευτυχισμενος θα κανει οτι μπορει για να το αλλαξει αυτο και δικαιωμα του επισης.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Αναφέρομαι στο να ξοδεύεις τα χρήματα που βγάζεις εσύ και όχι να τρως από τους γονείς. Αν οι γονείς θέλουν να φύγεις ε τότε φύγε.

η διαβίωση με τους γονείς έχει κάποια έξοδα
ας πληρώνει κάποιος ένα ποσό για ενοίκιο, λογαριασμούς και έξοδα σπιτιου και από ότι μένει ας κάνει εξόδους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom