Νέα

Είναι απαραίτητο ένας άντρας να μένει μόνος του για να ζήσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Συμφωνώ επί χίλια.

Επίσης θεωρώ ότι πολλές από αυτές τις φιλοσοφίες "ανεξαρτησίας" που έχουν για παράδειγμα στην Αμερική είναι περισσότερο δημιουργημένες για να λειτουργεί καλύτερα ένα ανταγωνιστικό καπιταλιστικό σύστημα παρά για το καλό των ανθρώπων.

και μην ξεχναμε πως πρεπει και οι επενδυτες ακινητων να νοικιασουν σε κανα φτωχαδακι το οικιμα τους

τωρα η νεα μοδα ειναι οι μονογονεικες οικογενιες....(εδω στην ελλαδα εχει πολυ περαση αυτο)αφου το θεμα ανεξαρτησιας πια ψιλοπαλιοσε και εχουν αρχησει να τα βγαζουν δυσκολα περα οι <ανεξαρτητοι>.....αλλωστε και αυτοι μεγαλωσαν βρηκαν γκομενα την παντρευτικαν κανανε και παιδι και μετα ειδαν οτι δεν τους κανει το κοριτσι-αγορι που παντρευτικαν οποτε ξανα σε καινουργιο σπιτι ή πισω στον μπαμπα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πλεον οπως ειπα ειμαι ανεργος
ναι καθε μερα δουλευα τετοιες ωρες
7.00-17.00 το κανονικο ωραριο και μετα υπερωριες
η κουραση παντα υπηρχε αλλα απο την στιγμη που μαθαινει μονος βαζεις σειρα
πχ γενικη φασινα μια φορα την βδομαδα και μετα απλα συντηρηση του σπιτιου
απο μαγειρικη τα παω πολυ καλα την λατρευω μαγειρευεις το βραδυ και εχεις και για την επομενη
αν λοιπον οχι καθε μερα μερα παρα μερα
καθεσε στην κουζινα σου τρως την μαζευεις και τελος
στο σαλονι πχ δεν πηγενα ποτε για φαγητο και απλα το συντηρουσα
βεβαια για μενα το χειροτερο σπιτι που μπορουσες να πιασεις ηταν γκαρσονιερα/στουντιο
με ενα δυαρακι με χωρισμενη κουζινα η συντηρηση του ειναι πολυ πιο ευκολη
οσοι εχουν μεινει μονοι καταλαβαινουν γιατι
τα 2  τελευταια σπιτια ηταν 3αρια που το 1 δωματιο το ειχα γραφειο για να εχω το πισι και οτι αλλο μου αρεσε πχ μοντελισμος
ακομα καλητερα περναγα τον περισοτερο χρονο εκει και ολο το σπιτι γιαλιζε
τα παντα ειναι θεμα σειρας αν τα βρεις τιποτα δεν σε κουραζει
ασε που μολις το βλεπεις καθαρο προσεγμενο η κουραση παει περιπατο γιατι ξερεις οτι μπορεις και μονος
ειναι μεγαλη αυτοικανοποιηση

χεχεχε ωραιος.  :)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Και που θα τα βρει τα λεφτα να αγορασει αν δεν μιλας για δανεια φυσικα
ωστε μετα απο 30-40 χρονια να το αφησ στα παιδια σου.
Υπάρχει κόσμος που δούλευε μια ζωή με αυτό τον σκοπό,να φροντίσει για τα παιδιά του.Μην κοιτάς που μας λέγαν οι πατεράδες "ΠΟΤΈ δε θα εχεις πιο καλό αυτοκίνητο από μένα" και που το αυτονόητο ήταν ότι θα ζούμε πάντα πιο ταπεινά απο τους δικούς μας.Γιατί βλέπω παιδιά που οδηγούν ακριβότερα αυτοκίνητα και μένουν σε πιο καινούρια σπίτια απο των γονιών τους. Ίσως το κάνουν για να βρούν κάναν πλούσιο γαμπρό/νύφη για τα παιδιά τους  :2funny:

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
και μην ξεχναμε πως πρεπει και οι επενδυτες ακινητων να νοικιασουν σε κανα φτωχαδακι το οικιμα τους

τωρα η νεα μοδα ειναι οι μονογονεικες οικογενιες....(εδω στην ελλαδα εχει πολυ περαση αυτο)αφου το θεμα ανεξαρτησιας πια ψιλοπαλιοσε και εχουν αρχησει να τα βγαζουν δυσκολα περα οι <ανεξαρτητοι>.....αλλωστε και αυτοι μεγαλωσαν βρηκαν γκομενα την παντρευτικαν κανανε και παιδι και μετα ειδαν οτι δεν τους κανει το κοριτσι-αγορι που παντρευτικαν οποτε ξανα σε καινουργιο σπιτι ή πισω στον μπαμπα

Άστο καλύτερα φίλε μου. Μην αρχίσουμε να αναλύσουμε τώρα πως ο φεμινισμός και οι αριστερίστικοι νόμοι έχουν διαλύσει την παραδοσιακή οικογένεια και έχουν ποινικοποιήσει την πατρότητα και τα αντρικά πρότυπα γιατί είναι Κυριακή και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να περάσω μία ήρεμη μέρα. :cheesy:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Λάθος μου τότε δεν το πρόσεξα.Και πάλι όμως με τον νέο ενιαίο φόρο τώρα πια δε θα γλυτώνει κανείς.Για το ενοίκιο έχεις ένα δίκιο μιας και το χαράτσι επιβαρύνει αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη.Αν και γενικά θεωρώ το ενοίκιο πεταμένα λεφτά αν έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις(δε μιλάω για δάνεια φυσικά,μόνο αν τα'χεις). Για να σου μείνει και κάτι μετά απο 30-40 χρόνια να αφήσεις και στα παιδιά σου..

Τα έβαλα κάτω , κάλλιο να είχα ένα μικρο ενοίκιο να πληρώνω χωρίς  ΚΑΜΙΑ άλλη έννοια και να είχα όλη την κασαδούρα στα χέρια  μου να την κάνω οτι θέλω .
Ενώ τώρα στην δική μου την περιουσία την οποία αγόρασα με τα λεφτά μου τα οποία μου τα φορολόγησαν κανονικά (και σωστά, έτσι πρέπει) , μου έβαλαν και συνιδιοκτήτη με το έτσι θέλω.
Ρε  Τούρκογλου  μαζί με τους υπόλοιπους κοπρίτες , μαζί  τα δουλέψαμε ???

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Υπάρχει κόσμος που δούλευε μια ζωή με αυτό τον σκοπό,να φροντίσει για τα παιδιά του.Μην κοιτάς που μας λέγαν οι πατεράδες "ΠΟΤΈ δε θα εχεις πιο καλό αυτοκίνητο από μένα" και που το αυτονόητο ήταν ότι θα ζούμε πάντα πιο ταπεινά απο τους δικούς μας.Γιατί βλέπω παιδιά που οδηγούν ακριβότερα αυτοκίνητα και μένουν σε πιο καινούρια σπίτια απο των γονιών τους. Ίσως το κάνουν για να βρούν κάναν πλούσιο γαμπρό/νύφη για τα παιδιά τους  :2funny:

Για να κτίσεις ενα σπιτι για τα παιδια σου...
τα χρηματα τα χρειάζεσαι άμεσα. Ποτε δεν ξερεις ποτε ακριβως θα πεθανεις
δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι αυτοι που θα κατσουν να περιμενουν μεχρι τα 60-70 τους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Φοβουνται ορισμενοι το δανειο... χεζονται πανω τους.
Αν δεν ανοιχθεις και λιγο δεν κανεις τιποτα.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Άστο καλύτερα φίλε μου. Μην αρχίσουμε να αναλύσουμε τώρα πως ο φεμινισμός και οι αριστερίστικοι νόμοι έχουν διαλύσει την παραδοσιακή οικογένεια και έχουν ποινικοποιήσει την πατρότητα και τα αντρικά πρότυπα γιατί είναι Κυριακή και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να περάσω μία ήρεμη μέρα. :cheesy:

για ποια αντρικα πρωτυπα ομιλεις?
γιατι μονο τα προτυπα των μπουλιδων καλοπερασακιδων που τα τρωνε απο τους γονει και που παρεχουν τα παντα στις γκομενες και ολες σχεδον εχουν παρει ψιλα τον αμανε και δεν ξερουν τι ζητανε και τα προτυπα των γκει(χωρις να εχω κατι μαζι τους)
δεν βλεπω να προβαλεται κατι αλλο
εαν περιμενουμε να βρουμε προτυπα σε μια καταναλωτικη κοινωνια και δεν κοιταμε να ειμαστε και να δημιουργουμε προτυπα
ζητω που καικαμε

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Πάντως εμένα όλα μου τα ξαδέλφια που παντρεύτηκαν, χώρισαν τελικά...

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
για ποια αντρικα πρωτυπα ομιλεις?
γιατι μονο τα προτυπα των μπουλιδων καλοπερασακιδων που τα τρωνε απο τους γονει και που παρεχουν τα παντα στις γκομενες και ολες σχεδον εχουν παρει ψιλα τον αμανε και δεν ξερουν τι ζητανε και τα προτυπα των γκει(χωρις να εχω κατι μαζι τους)
δεν βλεπω να προβαλεται κατι αλλο
εαν περιμενουμε να βρουμε προτυπα σε μια καταναλωτικη κοινωνια και δεν κοιταμε να ειμαστε και να δημιουργουμε προτυπα
ζητω που καικαμε

Αυτό λέω. Τα υγειή αντρικά πρότυπα δεν υπάρχουν και δεν προβάλλονται. Βασικά αν έχεις πούτσο φταις για όλα.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Ενώ τώρα στην δική μου την περιουσία την οποία αγόρασα με τα λεφτά μου τα οποία μου τα φορολόγησαν κανονικά (και σωστά, έτσι πρέπει) , μου έβαλαν και συνιδιοκτήτη με το έτσι θέλω.
Και ωραίο συνέταιρο μάλιστα,δε συμφωνείς;  :2funny: Να εισπράττει χωρίς να συνεισφέρει..

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Πάντως εμένα όλα μου τα ξαδέλφια που παντρεύτηκαν, χώρισαν τελικά...

ναι το λογο ισως?
εγω βλεπω πολλα ζευγαρια στην πρωτη δυσκολια παμε για διαζυγιο η ευκολη λυση δεν καθονται να παλεψουν
οταν πριν ειπα οτι φταινε και οι γωνεις δεν το λεω μονο για το θεμα βοηθειας
αν ειχαν μαθει στα παιδια τους να παλευουν και δεν τα παριχαν ολα να μαθουν στην καλοπαιραση
αν τα αφηναν να ψηθουν λιγο ισως ο αντικτυπως των διαζυγιων/σχεσεων να ηταν διαφορετικος
γιατι ολοι μας την σημερον ημερα κοιταμε την παρτι μας δεν μας αρεσουν οι δυσκολιες και δυστιχως αυτο που οι γονεις δεν φροντισαν να μας μαθουν ειναι οτι και αυτες ειναι μερος της ζωης
γιαυτο ειπα πριν οτι εχουν ξεπερασει τα ορια συνοχης
στην πρωτη δυσκολια τα παραταμε και σε μαζευουν δεν σου λενε στρωσε κωλο αυτο διαλεξες προσαρμοσου
και δεν αφορα μονο τις σχεσεις αυτο που λεω.

Αυτό λέω. Τα υγειή αντρικά πρότυπα δεν υπάρχουν και δεν προβάλλονται. Βασικά αν έχεις πούτσο φταις για όλα.

εδω θα συμφωνησω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
ναι το λογο ισως?
εγω βλεπω πολλα ζευγαρια στην πρωτη δυσκολια παμε για διαζυγιο η ευκολη λυση δεν καθονται να παλεψουν
αν ειχαν μαθει στα παιδια τους να παλευουν και δεν τα παριχαν ολα να μαθουν στην καλοπαιραση
αν τα αφηναν να ψηθουν λιγο ισως ο αντικτυπως των διαζυγιων/σχεσεων να ηταν διαφορετικος
γιατι ολοι μας την σημερον ημερα κοιταμε την παρτι μας δεν μας αρεσουν οι δυσκολιες και δυστιχως αυτο που οι γονεις δεν φροντισαν να μας μαθουν ειναι οτι και αυτες ειναι μερος της ζωης
στην πρωτη δυσκολια τα παραταμε και σε μαζευουν δεν σου λενε στρωσε κωλο αυτο διαλεξες προσαρμοσου

Πιστεύω στα διαζύγια παίζει μέγιστο ρόλο η ευκολία και τα προνομία των γυναικών όταν αποφασίζουν ότι θέλουν να χωρίσουν. Όταν η μέση κοπέλα περιτριγυρίζεται συνεχώς από επίδοξους μπήχτες και κολλητούς που θα τους δώσουν τα πάντα γιατί να κάτσει μαζί σου? Με το παραμικρό την κάνει. Άσε που έχει και τον νόμο με το μέρος της, ειδικά σε άλλες χώρες.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Πιστεύω στα διαζύγια παίζει μέγιστο ρόλο η ευκολία και τα προνομία των γυναικών όταν αποφασίζουν ότι θέλουν να χωρίσουν. Όταν η μέση κοπέλα περιτριγυρίζεται συνεχώς από επίδοξους μπήχτες και κολλητούς που θα τους δώσουν τα πάντα γιατί να κάτσει μαζί σου? Με το παραμικρό την κάνει. Άσε που έχει και τον νόμο με το μέρος της, ειδικά σε άλλες χώρες.

αρα λοιπον δεν ειναι ολα ελειψη αρχων και καλομαθηματος?
δεν εχουν μαθει στο ευκολο και το ακολουθουν?
το ιδιο κανουν και οι αντρες μην το βλεπουμε μονοπλευρα απλα ο νομος βοηθαει περισοτερο τις γυναικες
το ιδιο νομιζω λεμε...

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
το ιδιο κανουν και οι αντρες μην το βλεπουμε μονοπλευρα απλα ο νομος βοηθαει περισοτερο τις γυναικες
το ιδιο νομιζω λεμε...

Συμφωνώ μαζί σου απλά οι άντρες δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες. Οι γυναίκες, ακόμη και αυτές κάτω του μέσου όρου εμφανισιακά έχουν πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη από άλλους ανθρώπους σε σχέση με τους άντρες. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ στην ζωή μου γυναίκα που να μην έχει "φίλους" που να την πηγαινοφέρνουν με το αυτοκίνητο, να της δίνουν χρήματα, να την βοηθάνε, να την πηδάνε κλπ κλπ κλπ. Αντίθετα έχω γνωρίσει πολλούς άντρες που ζορίζονται απίστευτα και έχουν ελάχιστη υποστήριξη. Δεν είναι τυχαίο που στον δυτικό κόσμο η συντριπτική πλειοψηφία των αστέγων είναι άντρες.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Συμφωνώ μαζί σου απλά οι άντρες δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες. Οι γυναίκες, ακόμη και αυτές κάτω του μέσου όρου εμφανισιακά έχουν πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη από άλλους ανθρώπους σε σχέση με τους άντρες. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ στην ζωή μου γυναίκα που να μην έχει "φίλους" που να την πηγαινοφέρνουν με το αυτοκίνητο, να της δίνουν χρήματα, να την βοηθάνε, να την πηδάνε κλπ κλπ κλπ. Αντίθετα έχω γνωρίσει πολλούς άντρες που ζορίζονται απίστευτα και έχουν ελάχιστη υποστήριξη. Δεν είναι τυχαίο που στον δυτικό κόσμο η συντριπτική πλειοψηφία των αστέγων είναι άντρες.

και εδω ερχετε αυτο που λεω παντα εμεις φταιμνε εμεις τις μαθαμε ετσι...
αλλα ας μην σπαμαρουμε το θρεντ
το θεμα εδω ειναι η εμπειρια του να μενεις μονος οχι οι γυνεκες

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.706
Πόντοι
4.895
το ιδιο νομιζω λεμε...
Χωρίς να κάνω τον έξυπνο, πάνω στο σχόλιο του φίλου παραπάνω θα έλεγα ότι οι εφαρμοστές του νόμου ευνοούν περισσότερο τις γυναίκες, όταν υπάρχουν παιδιά. Ο νόμος προβλέπει το ίδιο και για τα δύο φύλα, απλά η εφαρμογή του γίνεται υπέρ των γυναικών επειδή είναι μανάδες.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ναι το λογο ισως?

εδω θα συμφωνησω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι αυτο ισχυει οτι με την πρωτη δυσκολια τα βροντανε και φευγουνε.Ετσι μαθανε ετσι κανουνε δικαιολογια που εχω ακουσει απο γνωστους και μη  ειναι "" κακομαθημενος  εγωιστης αφραγκος χωρις δουλεια χωρις μελλον μια ειπε οτι που θα πας χωρις να εχεις 1 αυτοκινητο  μια μηχανη μεγαλου κυβ ενα σκαφος ενα εξοχικο ενα δικο σου σπιτι ενα για να νοικιαζεις κανα χωραφι να εχεις φρουτα  κτλ κτλ κτλ """ολα αυτα δεν ειναι τελικα δικαιολογιες γιατι ετσι και θες μενεις με τον αλλο/η δεν κοιτας εαν εχει  κατι η μενει καπου .
Σιγουρα ολα αυτα βοηθανε την ζωη αλλα αμα ειναι και εισαι με το δικανο απο πανω για να ψαχνεις να τα βρεις γαμισεται.Μια γνωστη μου μεγαλης ηλικιας ειπε δεν θελουν να παιδευονται τα θελουν ετοιμα και εχει δικιο.

Απλα ετσι εχουν μαθει να μην αγωνιζονται για τιποτα.Οταν τους τα δινουν ολα οι γονεις !και οι γονεις θελουν το καλο να μην παιδευονται τα παιδια τους.Γιαυτο τα βαλανε και στο δημοσιο και γαμανε ολοι την ελλαδα και μετα θα γαμιουνται και αυτα μαζι.
Πολλη απλα για να λυθουν ολα πρεπει να παλεψεις για να μειενις μονος να παλεψεις για να εχεις δουλεια γενικα να παλευεις συνεχεια.
Ποσα κοριτσακια το κανουν αυτο ?Η καλυτερα ποσα αγορακια το κανουν αυτο?και οι μεν και οι δε εχουν καλομαθη ειχανε τις παχεις αγελαδες τοσο καιρο και ετρεχε το χρημα αθφονο.

Τωρα τα κοριτσακια με τους μεγαλοεπιχηριματιες που θελανε που ειναι ?Τα λουκετα ειναι τις μοδας πλεον.Ποιος θα υλοποιηση τα ονειρα τους για μια ανεμελη ζωη?
Πνα ολοι οι φιλοι μου που ηταν ολοι αφεντικα .Τωρα ειναι ολοι χωρισμενοι ανεργοι.

που ειναι ολα αυτα τωρα ?

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Δεν είχα την τύχη ποτέ να ζήσω μόνος μου, να έχω δικό μου σπίτι δηλαδή, δεν σπούδασα και τα οικονομικά μου δεν ήταν ποτέ αρκετά σθεναρά για να νοικιάσω μόνος μου. Σαν αποτέλεσμα μού έχει μείνει η απορία. Μήπως τελικά ένας άνθρωπος, ένας άντρας ειδικότερα, δεν γνωρίζει τι είναι η ζωή αν δε ζήσει μόνος του σαν εργένης, ανεξάρτητος, μακριά από γονείς και συγγενείς; Βλέπω τους φοιτητές που είναι πολύ νεώτεροι μου και ζουν ανεξάρτητοι, κάνουν τα ψώνια τους κλπ, και αναρωτιέμαι, μήπως χάνω κάτι;
Ποιά είναι η γνώμη σας;

Δεν θα έλεγα ότι αν δεν μείνει μόνος, δεν θα γνωρίσεις και τι είναι ζωή, υπερβολικό μου ακούγεται. Απο την άλλη οπωσδήποτε όταν μείνεις μόνος σου ανοίγουν νέοι ορίζοντες που κατα την γνώμη μου όλοι οι άντρες πρέπει να το ζήσουν. Για να αξιοποιήσεις όμως την ελευθερία και την αυτονομία αυτή χρειάζονται (όχι πολλά, αλλά σίγουρα κάποια) χρήματα, αλλιώς δεν έχει νόημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom