Νέα

Είναι απαραίτητο ένας άντρας να μένει μόνος του για να ζήσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
αμα παιρνουν τοσα να ξεσηκωθουν τοτε αντι να καθονται να δουλευουν με μισθους πακισταν

αλλα ειπαμε εχουνε μαθει στον υπνο τον βαθυ

κατα τα αλλα ειμαστε εμεις οι βολεμενοι  :jerking:

Πας καλά? Τι εννοείς να ξεσηκωθούν? Θα τους διώξουν και θα πάρουν άλλους. Τι δουλειά κάνεις????

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
που θα γαμισεις αν δε μενεις μονος σου;

Στο κρεβάτι σου. Απλά δεν πρέπει να κάνεις θόρυβο και να λαδώσεις το κρεβάτι σου για να μην τρίζει. Επίσης μπορείς να κάνεις πολλά στον τοίχο και στις καρέκλες, τσέκαρε το διαδίκτυο για στάσεις.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Στο κρεβάτι σου. Απλά δεν πρέπει να κάνεις θόρυβο και να λαδώσεις το κρεβάτι σου για να μην τρίζει. Επίσης μπορείς να κάνεις πολλά στον τοίχο και στις καρέκλες, τσέκαρε το διαδίκτυο για στάσεις.

porca miseria  :-

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
κ τι δεν κοστιζει σημερα τυπε μου...ενταξει μιλαμε για ενα ποσο 25 με 30 ευρω...τα δινετε κ γαματε με την ησυχια σας...

Είναι πολλά αν τα βάλεις κάτω. Ειδικά αν έχεις γκόμενα που θα θες να την πηδάς 4-5 φορές την εβδομάδα δεν βγαίνεις. Αν βάλεις και τις καπότες είναι πολλά.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Είναι πολλά αν τα βάλεις κάτω. Ειδικά αν έχεις γκόμενα που θα θες να την πηδάς 4-5 φορές την εβδομάδα δεν βγαίνεις. Αν βάλεις και τις καπότες είναι πολλά.
ε μετα την πηδας λιγοτερο... :grin: :grin:
εν αναγκη ας συνδραμει κ αυτη στα εξοδα ξενοδοχειου...ισοτητα δεν εχουμε?... ;) ;)

Επισκέπτης

μην ακουσ τι λενε βρες μια φοιτητρια να μενει μονη τησ να ξερει να μαγειρευει  να πηγαινεισ να τη γαμας οποτε γουσταρεις να τρως καλα και μετα κανεισ οτι γουσταρεις αυτα ειναι

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

ειδικα τον πρωτο καιρο θα θες να την γαμας καθε μερα....αυτο μας κανει καπου 210 ευρω την εβδομαδα  :S

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
μην ακουσ τι λενε βρες μια φοιτητρια να μενει μονη τησ να ξερει να μαγειρευει  να πηγαινεισ να τη γαμας οποτε γουσταρεις να τρως καλα και μετα κανεισ οτι γουσταρεις αυτα ειναι

Αυτό είναι το καλύτερο. Σου μαγειρεύουν κιόλας. Και έχω σταθεί τυχερός στον συγκεκριμένο τομέα αρκετές φορές. :cheesy:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

εσυ μιλας για κερδοφορο λαχνο του λαχειου  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ε μετα την πηδας λιγοτερο... :grin: :grin:
εν αναγκη ας συνδραμει κ αυτη στα εξοδα ξενοδοχειου...ισοτητα δεν εχουμε?... ;) ;)

στην ελλαδα εχουμε το ακρως ριζοσπαστικο "σωστο και δικαιο ειναι οτι βολευει την κωλαθρα μου"

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μόνο στην θεωρία έχουμε ισότητα :cheesy:

εσυ πριν λιγο ειπες οτι εχεις σταθει τυχερος και πηδουσες σπιτι της (της φοιτητριας προφανως) και σου μαγειρευε.  σου ζητουσε λεφτα για αυτα;

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
εσυ πριν λιγο ειπες οτι εχεις σταθει τυχερος και πηδουσες σπιτι της (της φοιτητριας προφανως) και σου μαγειρευε.  σου ζητουσε λεφτα για αυτα;

Εννοώ σε ζητήματα πληρωμής ξενοδοχείων και αγοράς καποτών μπορεί να βρεις αντίσταση.

OP
OP
menios34

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ πάντα ήθελα να ζήσω μόνος μου. Το ονειρευόμουν. Αλλά κάπου στράβωσε το πράγμα. Μάλλον με τα φροντιστήρια για τις πανελλήνιες. Είναι τέτοιες οι κοινωνικές πιέσεις εκείνη την περίοδο της ζωής ενός ανθρώπου που παραδίδει εν μέρει τη ζωή του στους γονείς. Στην περίπτωση μου αυτό ήταν καταστροφικό. Έπρεπε πάση θυσία να είχα φύγει απ' το σπίτι στο 18. Νωρίτερα αν γινόταν. Δυστυχώς βούλιαξα σε ένα βάλτο με σκατά.

Νομίζω ότι όλοι συμφωνήσατε ότι η εργένικη ζωή είναι πιο ολοκληρωμένη από τη ζωή με την οικογένεια, αρκεί να τα βγάζεις πέρα οικονομικά. Όσο για το αν γίνεσαι άντρας όταν ζήσεις μόνος η απάντηση εξαρτάται απ' το αν κατάφερες να γίνεις άντρας όταν ζούσες με τους γονείς σου.

Καμιά φορά ανταλλάσσω κουβέντες νέους που ζουν μόνοι τους και έχουν ένα ύφος, έναν αέρα να το πω, ενήλικα, που εγώ δεν το έχω. Αν και πολύ μεγαλύτερος τους, τους βλέπω σαν "μεγάλους". Όπως βλέπαμε δηλαδή τους φοιτητές όταν εμείς ήμασταν μαθητές. Μου φαίνεται αστείο, αλλά κατά κάποιον ορισμό του τι σημαίνει άντρας, εγώ μάλλον δεν είμαι.

Είδα ένα τρέηλερ πρόσφατα στο οποίο μία κοπέλα που έπασχε από θανατηφόρα ασθένεια έλεγε την εξής φράση: "Αν δε μπορείς να δώσεις χρόνια στη ζωή σου, δώσε ζωή στα χρόνια σου". Το άκουσα και αναλογίστηκα τι πράγματα θα μπορούσα να κάνω εγώ για να δώσω ζωή στα χρόνια μου. Για όλα προϋπόθεση ήταν να φύγω απ' το σπίτι.

Αν δεν είχα αποκτήσει κάποιες υποχρεώσεις στο μεταξύ, θα το αποτολμούσα, κι ας μην ήταν καλές οι προοπτικές. Εκτός από τη λογική στη ζωή, χρειάζεται και η πίστη. Να κάνεις ένα άλμα στο κενό με τη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει τίποτα από κάτω να σε συγκρατήσει.

OP
OP
menios34

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Παρενθετικά να προσθέσω ότι η γυναικεία άποψη για το ποιός είναι άντρας είναι για τον πούτσο και μόνο παράσιτα προσθέτει στη συζήτηση. Ξέρετε κανέναν που να έχει δικό του σπίτι και αυτοκίνητο ή μηχανή, να κάνει ότι γουστάρει, να αλητεύει, και να τρώει Χ απ' τις γυναίκες γιατί του βάζουν όσα λεφτά θέλει στην τράπεζα οι γονείς του; Έτσι γίνομαι μάγκας ακόμα κι εγώ.

Επισκέπτης
Παρενθετικά να προσθέσω ότι η γυναικεία άποψη για το ποιός είναι άντρας είναι για τον πούτσο και μόνο παράσιτα προσθέτει στη συζήτηση. Ξέρετε κανέναν που να έχει δικό του σπίτι και αυτοκίνητο ή μηχανή, να κάνει ότι γουστάρει, να αλητεύει, και να τρώει Χ απ' τις γυναίκες γιατί του βάζουν όσα λεφτά θέλει στην τράπεζα οι γονείς του; Έτσι γίνομαι μάγκας ακόμα κι εγώ.

α ρε φιλε γυναικες εδω αλλος πορνομεταναστευσε με λεφτα της μαμας επερνε κροκοδειλε μποτες και φοβοτανε να της πει ποσο κανανε  :2funny: αν εχεισ χρημα ολες πεφτουνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom