Νέα

Είναι απαραίτητο ένας άντρας να μένει μόνος του για να ζήσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ετσι πρεπει οι σχεσεις δεν ειναι μπιζνες αλλα παντα ενας απο τους δυο ειναι το θυμα
καλα μην παιρνεις και στα σοβαρα την εριναλ ,αμα ηταν ετσι οπως ελεγε δεν θα ηταν στο μπου τωρα :2funny:

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
εννοεις εγινες  ιδιος με αυτο που δεν σου αρεσε παλια.ευγε

Όχι. Απλά δεν εκμεταλλεύομαι κανέναν. Θέτω υγειή όρια.

Παρτάκηδες, εκμεταλλευτές, πουτάνες και λοιποί μαλάκες παίρνουνε πούλο.

Ως συνήθως πας στα άκρα. Αν δεν είμαι αριστερός, πρέπει να είμαι δεξιός...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλα μην παιρνεις και στα σοβαρα την εριναλ ,αμα ηταν ετσι οπως ελεγε δεν θα ηταν στο μπου τωρα :2funny:

ας μην με παρει στα σοβαρα και ας μην με πιστευει δεν ειναι το θεμα μας εγω. αλλα αληθεια που θα ηταν "φυσιολογικο" να ειμαι τετοια ωρα; απο περιεργεια ρωταω.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ας μην με παρει στα σοβαρα και ας μην με πιστευει δεν ειναι το θεμα μας εγω. αλλα αληθεια που θα ηταν "φυσιολογικο" να ειμαι τετοια ωρα; απο περιεργεια ρωταω.

URL]] ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όχι. Απλά δεν εκμεταλλεύομαι κανέναν. Θέτω υγειή όρια.

Παρτάκηδες, εκμεταλλευτές, πουτάνες και λοιποί μαλάκες παίρνουνε πούλο.

Ως συνήθως πας στα άκρα. Αν δεν είμαι αριστερός, πρέπει να είμαι δεξιός...

Κοιτα το ορια θετονται παντου ετσι κι αλλιως εφοσον εχεις προσωπικοτητα. Οποτε εσυ οταν ειπες να χω το νου μου εννοουσες οτι εσυ εχανες τον εαυτο σου και ανεχοσουν οτι ναναι ακομα κι αν δεν συμφωνουσες. οποτε εφερες τον εαυτο σου σε υγεια.
εγω καταλαβα οτι ησουν ετσι με τα ορια σου κτλ και εδινες χωρις σκεψη και παρολα αυτα εβρισκες ατομα που δεν το εκτιμουσαν οποτε ειπες και γω παυω να δινω. σορρυ καταλαβα λαθος ετσι οπως το πες.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

με τον γκομενο σου η τους φιλους σου....για την ακριβεια θα αγνοουσες ακομα και την υπαρξη αυτου του σαιτ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom