Νέα

Είναι απαραίτητο ένας άντρας να μένει μόνος του για να ζήσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
παιδες τα θελετε ολα στο πιατο μου φαινεται... :huh: :huh:
θελετε τζαμπα γαμισι,να σας μαγειρευει κιολας η γκομενα,να σας πλενει κ τα σωβρακα,να σας χαρτζιλικωνει αμα ειναι... :2funny: :2funny: :2funny:
ξεχαστε τα αυτα...δεν υπαρχουν τετοια γυναικεια κοροΐδα...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
α ρε φιλε γυναικες εδω αλλος πορνομεταναστευσε με λεφτα της μαμας επερνε κροκοδειλε μποτες και φοβοτανε να της πει ποσο κανανε  :2funny: αν εχεισ χρημα ολες πεφτουνε
για τον δημητρακη λες? :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εννοώ σε ζητήματα πληρωμής ξενοδοχείων και αγοράς καποτών μπορεί να βρεις αντίσταση.

αν η λογικη σου ειναι να πληρωνεις μισα μισα σε ολα λογω ισοτητας θα επρεπε να πληρωνεις το σπιτι που σε φιλοξενουσε και τα φαγητα που σου μεγειρευε. Αν δεν πιστευεις στην ισοτητα και εισαι το ισχυρο φυλλο θα επρεπε να πληρωνεις ως αντρας εσυ για ολα.
Τελος.. αν πιστευεις (κατι που εγω πιστευω) οτι οι σχεσεις δεν ειναι αγοραπωλησιες προιοντων και υπηρεσιων, απλα δινεις χωρις να κανεις σχολεια του τυπου η ισοτητα ειναι στα λογια...

Υ.Γ αν δεν σε εβαζε να πληρωνεις, και σου μαγειρευε κτλ που λογικα δεν σε εβαζε βγαινουν καρτα και οι ¨συναδελφοι" που μας πριξανε οτι στις γκομενες πληρωνεις πιο πολλα απο οτι στις πουτανες αααααααααααχαχαχαχα

Επισκέπτης
Εγώ πάντα ήθελα να ζήσω μόνος μου. Το ονειρευόμουν. Αλλά κάπου στράβωσε το πράγμα. Μάλλον με τα φροντιστήρια για τις πανελλήνιες. Είναι τέτοιες οι κοινωνικές πιέσεις εκείνη την περίοδο της ζωής ενός ανθρώπου που παραδίδει εν μέρει τη ζωή του στους γονείς. Στην περίπτωση μου αυτό ήταν καταστροφικό. Έπρεπε πάση θυσία να είχα φύγει απ' το σπίτι στο 18. Νωρίτερα αν γινόταν. Δυστυχώς βούλιαξα σε ένα βάλτο με σκατά.

Νομίζω ότι όλοι συμφωνήσατε ότι η εργένικη ζωή είναι πιο ολοκληρωμένη από τη ζωή με την οικογένεια, αρκεί να τα βγάζεις πέρα οικονομικά. Όσο για το αν γίνεσαι άντρας όταν ζήσεις μόνος η απάντηση εξαρτάται απ' το αν κατάφερες να γίνεις άντρας όταν ζούσες με τους γονείς σου.

Καμιά φορά ανταλλάσσω κουβέντες νέους που ζουν μόνοι τους και έχουν ένα ύφος, έναν αέρα να το πω, ενήλικα, που εγώ δεν το έχω. Αν και πολύ μεγαλύτερος τους, τους βλέπω σαν "μεγάλους". Όπως βλέπαμε δηλαδή τους φοιτητές όταν εμείς ήμασταν μαθητές. Μου φαίνεται αστείο, αλλά κατά κάποιον ορισμό του τι σημαίνει άντρας, εγώ μάλλον δεν είμαι.

Είδα ένα τρέηλερ πρόσφατα στο οποίο μία κοπέλα που έπασχε από θανατηφόρα ασθένεια έλεγε την εξής φράση: "Αν δε μπορείς να δώσεις χρόνια στη ζωή σου, δώσε ζωή στα χρόνια σου". Το άκουσα και αναλογίστηκα τι πράγματα θα μπορούσα να κάνω εγώ για να δώσω ζωή στα χρόνια μου. Για όλα προϋπόθεση ήταν να φύγω απ' το σπίτι.

Αν δεν είχα αποκτήσει κάποιες υποχρεώσεις στο μεταξύ, θα το αποτολμούσα, κι ας μην ήταν καλές οι προοπτικές. Εκτός από τη λογική στη ζωή, χρειάζεται και η πίστη. Να κάνεις ένα άλμα στο κενό με τη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει τίποτα από κάτω να σε συγκρατήσει.

κανε το αλμα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Εγώ πάντα ήθελα να ζήσω μόνος μου. Το ονειρευόμουν. Αλλά κάπου στράβωσε το πράγμα. Μάλλον με τα φροντιστήρια για τις πανελλήνιες. Είναι τέτοιες οι κοινωνικές πιέσεις εκείνη την περίοδο της ζωής ενός ανθρώπου που παραδίδει εν μέρει τη ζωή του στους γονείς. Στην περίπτωση μου αυτό ήταν καταστροφικό. Έπρεπε πάση θυσία να είχα φύγει απ' το σπίτι στο 18. Νωρίτερα αν γινόταν. Δυστυχώς βούλιαξα σε ένα βάλτο με σκατά.

Νομίζω ότι όλοι συμφωνήσατε ότι η εργένικη ζωή είναι πιο ολοκληρωμένη από τη ζωή με την οικογένεια, αρκεί να τα βγάζεις πέρα οικονομικά. Όσο για το αν γίνεσαι άντρας όταν ζήσεις μόνος η απάντηση εξαρτάται απ' το αν κατάφερες να γίνεις άντρας όταν ζούσες με τους γονείς σου.

Καμιά φορά ανταλλάσσω κουβέντες νέους που ζουν μόνοι τους και έχουν ένα ύφος, έναν αέρα να το πω, ενήλικα, που εγώ δεν το έχω. Αν και πολύ μεγαλύτερος τους, τους βλέπω σαν "μεγάλους". Όπως βλέπαμε δηλαδή τους φοιτητές όταν εμείς ήμασταν μαθητές. Μου φαίνεται αστείο, αλλά κατά κάποιον ορισμό του τι σημαίνει άντρας, εγώ μάλλον δεν είμαι.

Είδα ένα τρέηλερ πρόσφατα στο οποίο μία κοπέλα που έπασχε από θανατηφόρα ασθένεια έλεγε την εξής φράση: "Αν δε μπορείς να δώσεις χρόνια στη ζωή σου, δώσε ζωή στα χρόνια σου". Το άκουσα και αναλογίστηκα τι πράγματα θα μπορούσα να κάνω εγώ για να δώσω ζωή στα χρόνια μου. Για όλα προϋπόθεση ήταν να φύγω απ' το σπίτι.

Αν δεν είχα αποκτήσει κάποιες υποχρεώσεις στο μεταξύ, θα το αποτολμούσα, κι ας μην ήταν καλές οι προοπτικές. Εκτός από τη λογική στη ζωή, χρειάζεται και η πίστη. Να κάνεις ένα άλμα στο κενό με τη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει τίποτα από κάτω να σε συγκρατήσει.
ποσο εισαι αν επιτρεπεται?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παρενθετικά να προσθέσω ότι η γυναικεία άποψη για το ποιός είναι άντρας είναι για τον πούτσο και μόνο παράσιτα προσθέτει στη συζήτηση.

το σχολιο μου θα ειναι με δικα σου λογια τα οποια κανω κοπι πειστ απο το κειμενο σου πιο πανω

"Μου φαίνεται αστείο, αλλά κατά κάποιον ορισμό του τι σημαίνει άντρας, εγώ μάλλον δεν είμαι."

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
παιδες τα θελετε ολα στο πιατο μου φαινεται... :huh: :huh:
θελετε τζαμπα γαμισι,να σας μαγειρευει κιολας η γκομενα,να σας πλενει κ τα σωβρακα,να σας χαρτζιλικωνει αμα ειναι... :2funny: :2funny: :2funny:
ξεχαστε τα αυτα...δεν υπαρχουν τετοια γυναικεια κοροΐδα...

Υπάρχουν τέτοιες γκόμενες αλλά προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν. Εγώ θέλω καλό γαμησάκι και αν μαγειρεύει κιόλας μπράβο της.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Παρενθετικά να προσθέσω ότι η γυναικεία άποψη για το ποιός είναι άντρας είναι για τον πούτσο και μόνο παράσιτα προσθέτει στη συζήτηση. Ξέρετε κανέναν που να έχει δικό του σπίτι και αυτοκίνητο ή μηχανή, να κάνει ότι γουστάρει, να αλητεύει, και να τρώει Χ απ' τις γυναίκες γιατί του βάζουν όσα λεφτά θέλει στην τράπεζα οι γονείς του; Έτσι γίνομαι μάγκας ακόμα κι εγώ.
γνωρισα στο ναυτικο γιο εφοπλιστη,και μπορω να σου πω οτι ηταν "μαγκας" οντως

αλλα αυτο λογο του τροπου ανατροφης του

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
αν η λογικη σου ειναι να πληρωνεις μισα μισα σε ολα λογω ισοτητας θα επρεπε να πληρωνεις το σπιτι που σε φιλοξενουσε και τα φαγητα που σου μεγειρευε. Αν δεν πιστευεις στην ισοτητα και εισαι το ισχυρο φυλλο θα επρεπε να πληρωνεις ως αντρας εσυ για ολα.
Τελος.. αν πιστευεις (κατι που εγω πιστευω) οτι οι σχεσεις δεν ειναι αγοραπωλησιες προιοντων και υπηρεσιων, απλα δινεις χωρις να κανεις σχολεια του τυπου η ισοτητα ειναι στα λογια...

Υ.Γ αν δεν σε εβαζε να πληρωνεις, και σου μαγειρευε κτλ που λογικα δεν σε εβαζε βγαινουν καρτα και οι ¨συναδελφοι" που μας πριξανε οτι στις γκομενες πληρωνεις πιο πολλα απο οτι στις πουτανες αααααααααααχαχαχαχα

Οι σχέσεις δεν είναι αγοραπωλησίες αλλά έχε το νου σου επειδή πάνω σε αυτό πατάνε πολλοί και εκμεταλλεύονται τους άλλους.

Την φιλοξενία δεν την πληρώνεις, την ανταποδίδεις...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Είσαι λίγο υπεροβολικός και πολύ επικριτικός με τον εαυτό σου Μενιος33 .  :think:

Γράφτα στα αρχίδια σου ρε, μην το παίρνεις τόσο σοβαρά το όλο θέμα.  :cheesy:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Οι σχέσεις δεν είναι αγοραπωλησίες αλλά έχε το νου σου επειδή πάνω σε αυτό πατάνε πολλοί και εκμεταλλεύονται τους άλλους.

Την φιλοξενία δεν την πληρώνεις, την ανταποδίδεις...

δεν θελω να χω το νου μου στις προσωπικες μου σχεσεις, δεν κανω μπισνες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom