Νέα

Είναι απαραίτητο ένας άντρας να μένει μόνος του για να ζήσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
φιλε μη μασας οι γυναικες κοιτανε αλλα πραματα και οχι εμφανιση.....παντως αν θες να σε κανω σαν το τυπο της φωτο ειναι σχετικα ευκολο αναλογως την περιπτωση βεβαια αλλα να ξερεις οτι δεν θα εχεις την ευκολια στο ζευγαρωμα που φανταζεσαι

Λιγο δυσκολο να γινω 1.96 cm και πλουσιος  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
πλυση εγκεφαου η τηλεοραση σας εχει κανει....αν θες πηγαινε και ρωτα διαφορες γυναικες αν γουσταρουν χρημα και εμφανιση και θα σου απαντησουν σιγουρα οι περισσοτερες πως δεν τα κοιταζουν αυτα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πλυση εγκεφαου η τηλεοραση σας εχει κανει....αν θες πηγαινε και ρωτα διαφορες γυναικες αν γουσταρουν χρημα και εμφανιση και θα σου απαντησουν σιγουρα οι περισσοτερες πως δεν τα κοιταζουν αυτα

Αυτες παιζει να αποφευγουν να κοιτανε και οπου εχει καθρεφτη ομως φιλε.....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Επειδη θα μου απαντησουν οτι δεν το γουσταρουν τα λεφτα και την εμφανιση δεν σημαινει οτι λενε και αληθεια αλλα οτι δεν θελουν ο κοσμος να τις χαραχτηριζει ρηχες και επιφανειακες και αρα λενε παπατζες ;)...Στις περισσοτερες γκομενες αρεσει να δινουν την εντυπωση ειναι "διαφορετικες" και "ιδιαιτερες" αλλα στα βασικα σημεια ολες πανω κατω ιδιες ειναι :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δηλαδη τα οργανωμενα πογκρομ και λιντσαρισματα απο καταχθονιους τυπους του σαιτ ειναι εναντιον και της εριναλ τυπε?  :S

ρε αφηστε τα μπουρκινιολ και τις παπαριες και πειτε μου να βαλω θερμο η παγωμενο για τραβηγμα  :think: βελακια εχει ο απολυτος και τα ριχνει στην φωτο μου απο τοτε που τον βρηκα στρ τουιτερ .  :2funny: 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δηλαδη τα οργανωμενα πογκρομ και λιντσαρισματα απο καταχθονιους τυπους του σαιτ ειναι εναντιον και της εριναλ τυπε?  :S
δεν ξερω δικε μου εγω ειμαι περιθωριακος τυπος που γαμαω γκρανια στο μεταξι και φοροφυγας αφου δεν παιρνω αποδειξη :-

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε αφηστε τα μπουρκινιολ και τις παπαριες και πειτε μου να βαλω θερμο η παγωμενο για τραβηγμα  :think: βελακια εχει ο απολυτος και τα ριχνει στην φωτο μου απο τοτε που τον βρηκα στρ τουιτερ .   :2funny: 
αποτι επαθες τραβηγμα μορτη?
απτις πολλες υπηρεσιες που κανεις? :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Επειδη θα μου απαντησουν οτι δεν το γουσταρουν τα λεφτα και την εμφανιση δεν σημαινει οτι λενε και αληθεια αλλα οτι δεν θελουν ο κοσμος να τις χαραχτηριζει ρηχες και επιφανειακες και αρα λενε παπατζες ;)...Στις περισσοτερες γκομενες αρεσει να δινουν την εντυπωση ειναι "διαφορετικες" και "ιδιαιτερες" αλλα στα βασικα σημεια ολες πανω κατω ιδιες ειναι :grin:
δηλαδη τοσο καιρο μου ελεγαν ψεματα φιλε :o.... :2funny: :2funny: :2funny:....εισαι διαβασμενος μεγαλε ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom