Νέα

Η λατρεία για το Σλάβικο μουνί και πως αυτή προέκυψε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κούλης Χρυσός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 180611

Επισκέπτης
Ένα μεγαλο ευχαριστώ κ άπειρος σεβασμός στο mindbreaker. Που είχε την όρεξη κ το μεράκι να γράψει όλα αυτά τα κείμενα να διαφωτίσει κ εμάς τους νέους.
Κ εμένα πάντα με τραβούσε η ομορφιά αυτών των γυναικών κ ειδικά τα τελευταία χρόνια σκέφτομαι πόσο πολύ θα ήθελα να ήμουν με μια τους αλλά υπό συνθήκες μη χορηγού κλπ..
Πράγμα που απ ότι φαίνεται για εμάς τους φτωχούς συναισθηματίες Έλληνες, είναι υπερβολικά σπάνιο έως αδύνατο.
Εκτός αν κάτσει το τζόκερ τότε βουρ.
Καλή χρονιά μάγκες. Κ πολύ δυνατό thread
Μπράβο στο παλικάρι που το άνοιξε κ στους υπόλοιπους που το κρατάτε σε ένα σοβαρό επίπεδο!

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Ένα μεγαλο ευχαριστώ κ άπειρος σεβασμός στο mindbreaker. Που είχε την όρεξη κ το μεράκι να γράψει όλα αυτά τα κείμενα να διαφωτίσει κ εμάς τους νέους.
Κ εμένα πάντα με τραβούσε η ομορφιά αυτών των γυναικών κ ειδικά τα τελευταία χρόνια σκέφτομαι πόσο πολύ θα ήθελα να ήμουν με μια τους αλλά υπό συνθήκες μη χορηγού κλπ..
Πράγμα που απ ότι φαίνεται για εμάς τους φτωχούς συναισθηματίες Έλληνες, είναι υπερβολικά σπάνιο έως αδύνατο.
Εκτός αν κάτσει το τζόκερ τότε βουρ.
Καλή χρονιά μάγκες. Κ πολύ δυνατό thread
Μπράβο στο παλικάρι που το άνοιξε κ στους υπόλοιπους που το κρατάτε σε ένα σοβαρό επίπεδο!

Σωστά τα λέει ο mindreader, αλλα αν τον διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι μπορείς να παίξεις και χωρίς χορηγία αρκει να μην θες να κάνεις θαύματα του τύπου "είμαι 50, κοιλαράς, άμπαλος από γυναίκες και θέλω να πάω 10 μέρες και να βρω 25αρα μουνάρα χωρίς λεφτά". Όποιο παιχνίδι και να παίζεις θα τα πας καλύτερα από Ελλάδα. Σε αυτό και ο mind θα συμφωνήσει.  πχ. η "αξία" (όχι με τη χρηματική έννοια) εκεί των γυναικών πάνω από 30 πέφτει κατακόρυφα. Ένας 40αρης άνετα χτυπάει (ανάλογα με τις ικανότητές του βέβαια) 30αρα πολύ καλύτερη από ότι στην Ελλάδα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
σωστος ο Μιντ
Σπονσορετ κλπ ορολογιες ειναι επιμοησεις καποιων σαιτ
ολες οι σπονσορετ με τον μηνα η τον χρονο,οταν λειπει ο σπομνσορ ειναι κ πουτανες σκετες με την ωρα η την βραδυα ,αναλογα το εκτοπισμα τουσ
χεστηκε η σπονσορετ του καθε κμαν αν της τυχει ενα εξτραδακι να μην το παρει κι απο σπονσορετ ξεπεσει σε βιζιτονι
αυτα ειναι στην φαντασια των κμανιστων...
εκεινο που υπαρχει ειναι η πρακτικη των σουγκαρ νατντυς για καποιυς μονιμους,που στηριθζουν οικονομικα καποιες μικρες κ τις εχουν σαν γκομενες οποτε γουσταρουν κ δεν τις αφηνουν να γαμπροζουν με αλλους,αλλιως κοβουν το επιδομα
αυτο υπαρχει κατα κορον αλλα με ΜΟΝΙΜΟΥΣ κατοικους
αυτες ειναι οντως σπονσορετ κι οχι βιζιτονια της μιας φορας
οι σπονσορετ με χρηματοδοτες εξωτερικου ειμαι απλες κοπελες με φιλοσοφια πουτανας ,μοτι αρπαξει ο κωλος μας
ρισπεκτ  γιγαντα μαιντ  :hi:
που μου την χαλαει μονο ο ασιατικος του στοχοπροσανατολισμος  :grin:

Δεν ισχύει αυτό γιατί αν είναι βιζιτόνι,θα ήταν και με εσένα βιζιτόνι.Η σπονσορέτ είναι σπονσορέτ,η βίζιτα είναι βίζιτα κτλ.
Η σπονσορέτ μπορεί να έχει και άλλους σπόνσορες όπως εσύ έχεις περισσότερες σπονσορέτς αλλά δεν κάνει βίζιτες.
Και Ελλάδα έτσι πρέπει να είναι.Σιγά μη διακινδυνεύσει η άλλη μόνιμη χορηγία για μια βίζιτα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.867
Πόντοι
3.846
συναγωνιστης , τις ξενες που εκανες σχεση που τις γνωρισες?

ρωτω γιατι και εγω για ξενεες κοιταω αλλα που να την πετυχω??
Τύπε, κανένα ταξίδι εξωτερικό κάνεις;;
Γιατί άμα έκανες δεν θα ρωτούσες τέτοια πράγματα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.511
Πόντοι
3.656
Δεν ισχύει αυτό γιατί αν είναι βιζιτόνι,θα ήταν και με εσένα βιζιτόνι.Η σπονσορέτ είναι σπονσορέτ,η βίζιτα είναι βίζιτα κτλ.
Η σπονσορέτ μπορεί να έχει και άλλους σπόνσορες όπως εσύ έχεις περισσότερες σπονσορέτς αλλά δεν κάνει βίζιτες.
Και Ελλάδα έτσι πρέπει να είναι.Σιγά μη διακινδυνεύσει η άλλη μόνιμη χορηγία για μια βίζιτα.
ειναι ονειροφεντασιες δικες σπυ αυτες
Στοχω ξαναγραψει
Την ιδια που εσυ αφελως λες σπονσορετ κ την φερνεις τρεις μερες διακοπες κ της δινεις κ χιλια ευρω δωρο
Την ιδια την πηδαει ενας τουρκος που πηγε για δοθλιες με 150 για κια η δυο ωρες
Δεν υπαρχρι διακριση
Μονο για σουγκαρ ντατντυς τοπικους κ μονιμους υπαρχρι η σπονσορετ που αν πιαστει να πηδιετει κ με αλλους κοβεται το επιδομα
Αλλη κατηγορια δεν εχει
Βιζιτα λεγονται πι λοιπες κ πανε με   πολλους ειτε με την ωρα ειτε με την βδομαδα παλι σκετες πουτανες ειναι
Οσες τις παιρνει αποριπτουν κ πελατες ισως που ειναι χαλια τελειως
Αν πεσει αναδουλεια ομως πανε με οποιον μαναι
Το πως τις λες δεν εχει καμμια αξια
Πουτανες ειναι απο την στιγμη που εερχονται σε συναλαγη για να κανουν πιπα κωλο
Βεβαια αλλο το ξεκωλο φοιτγτρια κιναλλο η τριανταρα η πουτανα
Αλλα το ιδιο σπορ εξασκουν στην ουσια

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Όποιος ενδιαφέρεται να δεί πως έπαιζαν μπάλα τα κορίτσια σε πρώιμο στάδιο την εποχή ακόμη της σοβιετίας αλλά και μία ενδιαφέρουσα ταινία, ας δει αυτή

https%3A%2F%2Fsovietmoviesonline.com%2Fmelodrama%2F101-interdevochka.html&usg=AOvVaw1olfZ47Q9q4Ni4ugjYqpqU

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
:walkingpenis:πουσαι ρε ποποφ
Μαυρη πετρα εριξες στο μπου.... :walkingpenis:
Υγ vfv ειναι ολοι οι νοτιοευρωπαιοι
Χειροτεροι ολων οι Κυπραιοι.  :-(

Γειά σου φίλε Ρέντ!  :hi:
Με κλείσανε στο ΚΑΠΗ των μικροτσούτσουνων παππούληδων
και με μαλώνουνε αμα γράφω σε άλλα νήματα... :grin:  :woldman:
Καλή χρονιά σου εύχομαι  :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.339
Πόντοι
28.786
ειναι ονειροφεντασιες δικες σπυ αυτες
Στοχω ξαναγραψει
Την ιδια που εσυ αφελως λες σπονσορετ κ την φερνεις τρεις μερες διακοπες κ της δινεις κ χιλια ευρω δωρο
Την ιδια την πηδαει ενας τουρκος που πηγε για δοθλιες με 150 για κια η δυο ωρες
Δεν υπαρχρι διακριση
Μονο για σουγκαρ ντατντυς τοπικους κ μονιμους υπαρχρι η σπονσορετ που αν πιαστει να πηδιετει κ με αλλους κοβεται το επιδομα
Αλλη κατηγορια δεν εχει
Βιζιτα λεγονται πι λοιπες κ πανε με   πολλους ειτε με την ωρα ειτε με την βδομαδα παλι σκετες πουτανες ειναι
Οσες τις παιρνει αποριπτουν κ πελατες ισως που ειναι χαλια τελειως
Αν πεσει αναδουλεια ομως πανε με οποιον μαναι
Το πως τις λες δεν εχει καμμια αξια
Πουτανες ειναι απο την στιγμη που εερχονται σε συναλαγη για να κανουν πιπα κωλο
Βεβαια αλλο το ξεκωλο φοιτγτρια κιναλλο η τριανταρα η πουτανα
Αλλα το ιδιο σπορ εξασκουν στην ουσια

Μα πουτάνες οι σπονσορέτες ??? :2funny: :2funny:

Που ζείς ??? :grin: :grin:

Μην διαλύεις τη φαντασίωση κάποιων που παγιδευμένοι στη ματαιοδοξία τους παθαίνουν αχρωματοψία και δεν μπορούν ( η δεν θέλουν ) να διακρίνουν τις 50 αποχρώσεις της πουτάνας. 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.339
Πόντοι
28.786
Σωστά τα λέει ο mindreader, αλλα αν τον διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι μπορείς να παίξεις και χωρίς χορηγία αρκει να μην θες να κάνεις θαύματα του τύπου "είμαι 50, κοιλαράς, άμπαλος από γυναίκες και θέλω να πάω 10 μέρες και να βρω 25αρα μουνάρα χωρίς λεφτά". Όποιο παιχνίδι και να παίζεις θα τα πας καλύτερα από Ελλάδα. Σε αυτό και ο mind θα συμφωνήσει.  πχ. η "αξία" (όχι με τη χρηματική έννοια) εκεί των γυναικών πάνω από 30 πέφτει κατακόρυφα. Ένας 40αρης άνετα χτυπάει (ανάλογα με τις ικανότητές του βέβαια) 30αρα πολύ καλύτερη από ότι στην Ελλάδα.

Σωστός !!! :hi: :hi:

Αν παίζεις μπάλα γκομενικώς, καταλαβαίνεις μέχρι που σε παίρνει, και αράζεις στα κυβικά σου τότε σε όλο το Σλαβικό τόξο μπορείς να βρεις αξιόλογες περιπτώσεις. Καταλύτης είναι η βασική γνώση της γλώσσας.

Το πληρωμένο είναι άλλη κατηγορία και έχει εντελώς άλλη λογική.

Οπου μπορεί και όπου γουστάρει ο καθένας παίζει.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206
Το σλάβικο μουνί ειναι πρεζα , τέλος !!!!
Όλα τα υπόλοιπα ειναι απλές οδοντόκρεμες .

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Το σλάβικο μουνί ειναι πρεζα , τέλος !!!!
Όλα τα υπόλοιπα ειναι απλές οδοντόκρεμες .

Χαχα, ωραίος και σωστός ... η ανωτερώτητα είναι σε πολλά επίπεδα. Φυσικά όσοι μόνο πληρώνουν ή είναι κορόιδα δεν θα το δουν ποτέ αυτό και θα λένε τα γνωστά κλισέ.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206
Χαχα, ωραίος και σωστός ... η ανωτερώτητα είναι σε πολλά επίπεδα. Φυσικά όσοι μόνο πληρώνουν ή είναι κορόιδα δεν θα το δουν ποτέ αυτό και θα λένε τα γνωστά κλισέ.
Μην είσαι απόλυτος , εγώ βγει με  πουτάνα call girl που θα έδινε τα πάντα να γνωρίσει ένα τύπο και να φύγει από το χώρο.
Απλά τα χρήματα είναι αρκετές φορές πολλά και μόνο μετά από πολλά , πολλά χιλιόμετρα σκέφτονται να αποσυρθούν.
Πολύ εύκολα χρήματα βλέπεις και συνάμα πολλά

Δ

Διαγραμμένο μέλος 180611

Επισκέπτης
Σωστός !!! :hi: :hi:

Αν παίζεις μπάλα γκομενικώς, καταλαβαίνεις μέχρι που σε παίρνει, και αράζεις στα κυβικά σου τότε σε όλο το Σλαβικό τόξο μπορείς να βρεις αξιόλογες περιπτώσεις. Καταλύτης είναι η βασική γνώση της γλώσσας.

Το πληρωμένο είναι άλλη κατηγορία και έχει εντελώς άλλη λογική.

Οπου μπορεί και όπου γουστάρει ο καθένας παίζει.

Αν είμαι ένας 24αρης φοιτητής, ανω του μετρίου εμφανισιακα(θεωρω)..που μιλάει μόνο αγγλικά
Κ πάω για παραθερισμα ένα 10ημερο με ένα budget ας πούμε 500 600ευρω πως κινούμε?
Δεδομένου ότι δεν θα λεγα οχι σε μια καλο συντηρημενη μιλφ άλλα ευπροσδεκτα κ τα 20+ 7αρακια κ ίσως κανα 8 μαξ(?)
-Dating app, σε κλαμπ κ μπαράκια για γνωριμίες?
Αναφέρομαι καθαρά για ξεπετες για εκείνο το χρονικό διάστημα κ Όχι σχέσεις κλπ.
Τους λέω ότι είμαι τουρίστας κ απλα πχ ήρθα για παραθερισμα κ θα θελα να περάσω καλά ή δεν τους αρέσει αυτό?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μάγκες!

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Μην είσαι απόλυτος , εγώ βγει με  πουτάνα call girl που θα έδινε τα πάντα να γνωρίσει ένα τύπο και να φύγει από το χώρο.
Απλά τα χρήματα είναι αρκετές φορές πολλά και μόνο μετά από πολλά , πολλά χιλιόμετρα σκέφτονται να αποσυρθούν.
Πολύ εύκολα χρήματα βλέπεις και συνάμα πολλά

Φίλε δεν έχω τίποτα ενάντια σε πουτάνες κτλ. ούτε στο πληρωτέο (αλλιώς δεν θα έγραφα εδώ). Τα λέω για αυτούς που αναμασουν τα στερεοτυπα. Πχ:

- Αυτοί που έχουν πήδηξει 5 πουτάνες σε μπουρδέλα από μία χώρα και με βάση αυτή την εμπειρία νομίζουν ότι μπορούν να μιλήσουν γενικώς για γυναίκες της χώρας αυτής.
- Η για τους άλλους που είχαν μια γκόμενα η οποία καθόταν μαζί τους για τα λεφτά, και φυσικά μετά τους παράτησε ή δεν τους φέρθηκε καλά, και πάλι με βάση αυτήν την εμπειρία νομίζουν ότι μπορούν να μιλήσουν γενικώς για γυναίκες από την ίδια χώρα.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Αν είμαι ένας 24αρης φοιτητής, ανω του μετρίου εμφανισιακα(θεωρω)..που μιλάει μόνο αγγλικά
Κ πάω για παραθερισμα ένα 10ημερο με ένα budget ας πούμε 500 600ευρω πως κινούμε?
Δεδομένου ότι δεν θα λεγα οχι σε μια καλο συντηρημενη μιλφ άλλα ευπροσδεκτα κ τα 20+ 7αρακια κ ίσως κανα 8 μαξ(?)
-Dating app, σε κλαμπ κ μπαράκια για γνωριμίες?
Αναφέρομαι καθαρά για ξεπετες για εκείνο το χρονικό διάστημα κ Όχι σχέσεις κλπ.
Τους λέω ότι είμαι τουρίστας κ απλα πχ ήρθα για παραθερισμα κ θα θελα να περάσω καλά ή δεν τους αρέσει αυτό?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μάγκες!

Δώσε μια βασική πληροφορία: από καμάκι πως πας? το εξασκείς η κολώνεις? έχεις δοκιμάσει πχ. το καλοκαίρι με τουρίστριες? θα πας μόνος ή με παρέα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 180611

Επισκέπτης
Δώσε μια βασική πληροφορία: από καμάκι πως πας? το εξασκείς η κολώνεις? έχεις δοκιμάσει πχ. το καλοκαίρι με τουρίστριες? θα πας μόνος ή με παρέα?

Το εξασκώ αρκετά και είμαι σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο θα λεγα. Πάω κ με παρέα, αλλά θα λεγα πως προτιμώ να σταμπάρω μία κ να πάω μόνος αλλά γενικά δεν έχω θέμα.
Και συγκεκριμένα, σε τουρίστριες κ μιλώντας αγγλικά μπορώ να πω ότι μου βγαίνει πιο χαλαρά κιόλας και το γουστάρω κ γω περισσότερο.
Μιας κ στα αγγλικα θα πετάξεις κ μια μλκια παραπάνω κ γενικά οι τουρίστριες τον σηκώνουν κ λίγο πιο εύκολα τον χαβαλέ...
Ναι έχω χωθεί αρκετά σε τουρίστριες άλλες φορές με επιτυχία, άλλες με αποτυχία.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μα πουτάνες οι σπονσορέτες ???

Πουτάνες σίγουρα για λίγους. Χωρίς εγγυήσεις. Πουτάνα είναι κάποια, όταν πάρει λεφτά από άνδρα και γαμηθεί μαζί του.
Αν πάρει τα λεφτά και δεν γαμηθεί , δεν είναι αυτή πουτάνα, είναι ο άλλος ΜΑΛΑΚΑΣ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 180611

Επισκέπτης
Πουτάνες σίγουρα για λίγους. Χωρίς εγγυήσεις. Πουτάνα είναι κάποια, όταν πάρει λεφτά από άνδρα και γαμηθεί μαζί του.
Αν πάρει τα λεφτά και δεν γαμηθεί , δεν είναι αυτή πουτάνα, είναι ο άλλος ΜΑΛΑΚΑΣ.

Άμα πάρει τα λεφτά και δεν γαμηθεί, δεν είναι πουτάνα.. καριόλα είναι

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Άμα πάρει τα λεφτά και δεν γαμηθεί, δεν είναι πουτάνα.. καριόλα είναι

Γι'αυτό λέω, ότι η παπαριά περί "σπονσορέτ" είναι παραμυθάκι για λίγους.
urban legend βασικά ... ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αυτό το νήμα έχει πάρα πολύ δρόμο! Η συνεισφορά μου για αρχή είναι κάτι που έχει ξαναποσταριστεί και η συγκυρία σήμερα το σηκώνει! Βροχερή μέρα λίγες ώρες πριν από ταξίδι με Μαρτίνι--->

Σήμερα είναι μια βροχερή και μελαγχολική μέρα που φέρνει αναμνήσεις απο μοιραίες Ρωσίδες του παρελθόντος ..
Απίστευτα πνεύματα!Ελευθερα!Με προσωπικότητα και πάθος για ζωή και συνεχή ενέργεια!
Γυναίκες που το λεπτό το κάνουν να μοιάζει ώρα! Η στιγμή ως η τελευταία της ζωής και η επόμενη πρέπει να είναι διαφορετική απο την προηγούμενη!

Αφιερωμένο σε όλους όσους έχουν καψουρευτεί Ρωσίδα!Χαμηλώστε φώτα βάλτε  ένα μαρτίνι και απολαύστε!---->

Και το καλοκαιράκι στο αυτοκίνητο για γρήγορη οδήγηση σε άδειο δρόμο με μια Ρωσίδα σκυμμένη και τον αέρα να χτυπάει!Ζούμε για αυτή τη στιγμή!!! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom