Παντα. Εκ γεννετης το εχω αυτο
Μπραβο γλυκεια μου!!!
Καλα κανεις!!!!
Παντα. Εκ γεννετης το εχω αυτο
Οχι μονο να γλυφης αλλα να σε γλυφουν κι'ολαςεκανα οτι καλυτερο μπορεσα
Oλες μεχρι σημερα φιλες ηταν και ειναι
Φερτηs το απ εξω απ εξω.........Μιλα τηs για μεθυστικεs παραλιεs , για ονειρεμενα δειλινα και για φεγγαρια του Αυγουστου
Αν δεν τσιμπησει και τοτε .......ριχτο τηs ωμα!!!!!!!! Εισαι να κουνησουμε την αχλαδια μωρο μου?????????????
Ετσι για την πλακα να περασουμε την ωρα μας και να το ευχαριστηθουμεμα δεν ξερετε πως τα φιλικα ειναι τα καλυτερα???
Σορυ........δεν το διαβασα απ την αρχη το βιβλιο.........Πηγα κατευθειαν στο τελοs!!!!!!!!!!Δεν ενημερωνεσαι βλεπω. Ειπαμε, την κουνησαμε και τα μαζεψαμε τα φρουτα. Αλλα δεν μπορω αυτα τα ρομαντικα. Εκει τα χαλαμε.
καπως ετσι χαχα
Τα μαζεψατε τα φρουτα η τα ρουφηξατε ;Δεν ενημερωνεσαι βλεπω. Ειπαμε, την κουνησαμε και τα μαζεψαμε τα φρουτα. Αλλα δεν μπορω αυτα τα ρομαντικα. Εκει τα χαλαμε.
Η σιγουρα ετσικαπως ετσι χαχα
Και συ του αθληματος καλη μου...??? ;) ;)
Στο περιπουοχι ακριβως
Εβαλεs ολη την τεχνη τουλαχιστον η σ επιασαν οι...τσιγκουνιεs????????εκανα οτι καλυτερο μπορεσα
Στο σεξ δεν εχει τσιγγουνιες, ουτε μισες δουλειες. Δινεις οτι εχεις και παιρνεις οσα μπορεις. Αλλιως καθομαι και μονη μου, δεν ταλαιπωρουμαι.
Αυτος ειναι κανονας,οσα περισσοτερα δωσεις τοσα περισσοτερα θα παρηςΣτο σεξ δεν εχει τσιγγουνιες, ουτε μισες δουλειες. Δινεις οτι εχεις και παιρνεις οσα μπορεις. Αλλιως καθομαι και μονη μου, δεν ταλαιπωρουμαι.
Εμενα δεν με ρωτας ομωςΜπραβο.....Στατιστικη γραφω και μαζευω πληροφοριεs .......γι αυτο ρωταω!!!!!
Να μας πεις και τα αποτελεσματα μετα ;)