....ρε μαγκες, τι ζορια ειναι αυτα και τι ιδεες εχετε μερικοι περι γυναικειου αυνανισμου?!?!? Ο αυνανισμος, ειτε γυναικειος ειτε ανδρικος συμβαλει στην ψυχικη-διανοητικη υγεια και καποια στιγμη πρεπει να τον απενεχοποιησετε! Καβλες, ορεξεις και απολαυση ειναι αυτο και για το δυο φυλα.
Προσωπικα σε ολες τις κοπελες μου επιδιωκω, προτρεπω και τις το ζηταω να αυνανιστουν μπροστα μου, τοσο μονες τους για την καβλωτικη εικονα , οσο και με την συμμετοχη μου για μεγαλυτερη ευχαριστηση. Γιατι οπως και να το κανουμε, οσο καλος γαμιας και να'σαι δεν μπορεις να ξερεις ολα τα "κουμπια" της καθε γυναικας και πως φτανει σε οργασμο η καθεμια της. Οποτε η αυτοκικανοποιηση φερνει την γυναικα που ξερει το σωμα της σε κατασταση καβλας και βγανει ενα ζορικο γαμησι στο τελος!
Επισης απενεχοποιηστε και τα sex toys επιτελους. Η χρηση τους δεν σημαινει οτι ειστε "λιγοι" ή κακοι στο γαμησι, αλλα σας βοηθαει να φερετε την γυναικα σε μεγαλυτερη καβλα-απολαυση λογω του οτι δεχεται συγχρονως ερεθισματα σε πολλες ερωτογενεις ζωνες και φτανει σε πιο εντονο κ οργασμο! Με το μερος σας, συμμαχοι σας ειναι τα βοηθηματα, χρησιμοποιειστε τα!
Αυτα τα ολιγα.....