Νέα

Έχετε κάνει σεξ με φίλη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
και λιγο αλκοολ να χαλαρωσει (οχι να γινει κουρουμπελο) θα βοηθησει ;) ;)
Κοιτα επ αυτου εχω να πω οτι την θελω αμα εχει γνωσει των συνεπειων του θελω τηs..........
Οχι με το αλκοολ......Με την θεληση τηs ....Μονο τοτε......Να μου το δειξει αυθορμητωs που λενε.......
Δεν κολαει και στην περηφανεια μου αλλεωs πωs!!!!!!! Δυο μετρα ειμαι.......Δεν τηs πεφτω και λιγοs !!!!!!

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Κοιτα επ αυτου εχω να πω οτι την θελω αμα εχει γνωσει των συνεπειων του θελω τηs..........
Οχι με το αλκοολ......Με την θεληση τηs ....Μονο τοτε......Να μου το δειξει αυθορμητωs που λενε.......
Δεν κολαει και στην περηφανεια μου αλλεωs πωs!!!!!!! Δυο μετρα ειμαι.......Δεν τηs πεφτω και λιγοs !!!!!!

μα δεν σου λεω να γινει κοκκαλο και να μην καταλαβαινει
ενα δυο ποτακια ειναι αρκετα για να χαλαρωσεικι αν το βοηθησεις κι εσυ με λογια και με πραξεις θα γινει κι αυτο, απλα ο καθε ανθρωπος εχει τα κουμπια του

MystiriosLover

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
χωρίς να υπάρχει δεσμός ή κάτι τέτοιο ; μόνο για την απόλαυση ;

όταν σε μια παρέα υπάρχουν πολλά κορίτσια και πολλά αγόρια λογικό είναι κάποια στιγμή να σου έρθει κάποια στιγμή είτε εσένα είτε κάποια από την παρέα η όρεξη ότι ζητάτε κάτι παραπάνω... έτσι μου έχει τύχει και εμενα με κοπέλα που ξέρω πολλά χρονια και μια μέρα έτσι όπως ήμασταν μονοι σπίτι τις, όπως πάντα και αράζαμε, ξεκίνησame από φιλάκια αγκαλίτσες και βρεθήκαμε χωρίς ρούχα στο κρεβάτι... είναι γενικά η όλη φάση πως θα κάτσει!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εκεί λίγο μετά το Πάσχα, την είχα πέσει πολύ όμορφα σε μία φίλη (που έχω γνωρίσει μέσα από site γνωριμών και είμαστε μόνο φίλοι), ενώ βρισκόμασταν μόνοι σπίτι της, αλλά η απάντηση ήταν ότι με βλέπει μόνο φιλικά. Ενώ βέβαια έδειχνε ότι το πήγαινε το γράμμα.

Αβυσσος η ψυχή των γυναικών.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
εγώ μόνο με φίλες κάνω σέξ.. αυτές που έχω εχθρούς τις γαμάω...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.994
Πόντοι
22.785
Εκεί λίγο μετά το Πάσχα, την είχα πέσει πολύ όμορφα σε μία φίλη (που έχω γνωρίσει μέσα από site γνωριμών και είμαστε μόνο φίλοι), ενώ βρισκόμασταν μόνοι σπίτι της, αλλά η απάντηση ήταν ότι με βλέπει μόνο φιλικά. Ενώ βέβαια έδειχνε ότι το πήγαινε το γράμμα.

Αβυσσος η ψυχή των γυναικών.

ela ελα πες τι καναμε........... :pipa2: :pipa2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom