sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Στο περιπου
ειναι και πως θα κατσει μωρε
στο προσχεδιασμενο δεν γινεται τπτ
Στο περιπου
Αυτος ειναι κανονας,οσα περισσοτερα δωσεις τοσα περισσοτερα θα παρης
συμφωνω ασε που πιστευω οτι αν περασει καλα και ο αλλος μαζι μου κατα 90% (λιγο λεω) θα περασω κι εγω ;) ;) ;)
Γιωργο, κι εγω αυτης της αποψης ειμαι. Αλλιως δεν περναει κανεις καλα.
Αυτον τον κανονα εγω τον ακολουθω πιστα χροοοονια τωρα και δεν εχασασυμφωνω ασε που πιστευω οτι αν περασει καλα και ο αλλος μαζι μου κατα 90% (λιγο λεω) θα περασω κι εγω ;) ;) ;)
Τον κανονα ακολουθειs η το πιπινι????????? Για να ξερουμε τι λεμε!!!!!!!!!Αυτον τον κανονα εγω τον ακολουθω πιστα χροοοονια τωρα και δεν εχασα
Πολλες φορες αυτο που σχεδιαζουμε δεν μας βγαινη και το εκτακτο-απροοπτο ειναι καλυτεροειναι και πως θα κατσει μωρε
στο προσχεδιασμενο δεν γινεται τπτ
Θα πας μπροστα μια μερα εσυ... ;) ;)
Πολλες φορες αυτο που σχεδιαζουμε δεν μας βγαινη και το εκτακτο-απροοπτο ειναι καλυτερο
Φιλε και τα δυο για καλα αποτελεσματαΤον κανονα ακολουθειs η το πιπινι????????? Για να ξερουμε τι λεμε!!!!!!!!!
Γι αυτο καλου κακου επειδη δεν ξερειs ποτε θα συμβει......εχε μαζι σου παντα προφυλακτικα......Κι αν σου κατσει??????Πολλες φορες αυτο που σχεδιαζουμε δεν μας βγαινη και το εκτακτο-απροοπτο ειναι καλυτερο
[move]Εννοειται [/move]Γι αυτο καλου κακου επειδη δεν ξερειs ποτε θα συμβει......εχε μαζι σου παντα προφυλακτικα......Κι αν σου κατσει??????
περασαμε και το κοινωνικο μαs μηνυμα!!!!!!!!
[move]Εννοειται [/move]
Σωστος πολιτης ο καλα ενημερωμενος πολιτηςμα πανω απ' ολα η ενημερωση του πολιτη
Ααααααααααααααα ολα κι ολα......Μπορει να πηδιομαστε αλλα η ασφαλεια προεχει!!!!!!!και η ασφαλεια
Πανω απ'ολα.και η ασφαλεια
Αντε καλη ξεκουραση βρε........Απο αυριο παλι!!!!!!!Πανω απ'ολα.
Παρεα σας αφηνω καλο βραδυ
Ααααααααααααααα ολα κι ολα......Μπορει να πηδιομαστε αλλα η ασφαλεια προεχει!!!!!!!
Και αφου ειμαστε σωστα ενημερωμενα παιδια(μπραβο μαs!!!!!!!!) αρα τι μενει???????????
πανω απ' ολα παιδια, πανω απ' ολα