Νέα

εχετε χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξετε καποια γυναικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 803
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
οι τύψεις ειναι για όταν χαλάς την διαιτα, όχι να έχεις πηδήξει την γκόμενα και καλα αδελφικου φιλου και μετα να λες εχω τυψεις χαχαχχαχαχα (υ.γ καταλαβα τι λες παντως δεν διαφωνω)
 μαλιστα !

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εχει δικιο οι άντρες εχετε μια "βλακωδη" αποψη για την φιλια . Ακόμα και εαν το φιλος σας ειναι ο μεγαλύτερος αηδίας απαξ και τον πειτε φιλο μαλακια δεν του κανετε.φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρεσεις.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
εχει δικιο οι άντρες εχετε μια "βλακωδη" αποψη για την φιλια . Ακόμα και εαν το φιλος σας ειναι ο μεγαλύτερος αηδίας απαξ και τον πειτε φιλο μαλακια δεν του κανετε.φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρεσεις.

νταξει εχεσα ερι μπλε χολμπορν εστριψα

η γνωμη σου

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6

ακου  ..... δεν μπορεις να εχεις αποψη για τη εννοια της φιλια και ποσο άλλο να την αποκαλεις και βλακωδη !!
μη πιανεις θεματα τα οποια δεν μπορεις να αντιληφθείς

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
472
Πόντοι
36

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ακου  ..... δεν μπορεις να εχεις αποψη για τη εννοια της φιλια και ποσο άλλο να την αποκαλεις και βλακωδη !!
μη πιανεις θεματα τα οποια δεν μπορεις να αντιληφθείς
απλά θεωρώ ότι η φιλία δεν μπορεί να ειναι μονόπλευρη. Τα υπόλοιπα περί αντίληψης θεμάτων και φιλίας τα αντιπαρέρχομαι προς το παρον

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
απλά θεωρώ ότι η φιλία δεν μπορεί να ειναι μονόπλευρη. Τα υπόλοιπα περί αντίληψης θεμάτων και φιλίας τα αντιπαρέρχομαι προς το παρον

δεν υπαρχει φιλια στις μερες μας  :S :S

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Μην γίνεσαι κάφρος δεν με σοκάρει. Βρες άλλο τρόπο προσέγγισης

τα 40 κοντευεις θα εχεις σαπια μουνοχειλα κ κυτταριτιδα στην πλατη μαρεσουν τα κροσφιτ γκερλς

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
Ασε ρε φιλε που θα εχουν και τυψεις τα πουτανακια.. πουτσα λουσα και χορος οπως εγραψε ενας τυπος εδω μεσα ειναι ολες
Εγω πηδαγα 2 αδερφες (γκομενακια) και ενω δεν μου ειπανε ποτε κατι...καταλαβαινα οτι συζητουσαν μεταξυ τους τα γαμησια που πεφτανε
Πηδηξα την γυναικα του κολλητου μου..εγω ειχα τυψεις και της το ελεγα, αυτη γελουσε
Πηδηξα κολλητες φιλες και καναμε μια χαρα παρεα
Πηδηξα σε παραλληλες σχεσεις και ενω το ελεγα μετα απο κλαμα επεφτε και η συγχωρεση αφου πρωτα εδινα την διαβεβαιωση οτι αγαπουσα αυτη και οχι την αλλη

Αν γουσταρει η γκομενα... δεν υπαρχουν τυψεις.. μονο πουτσα και παρεα !!!

Καταρχήν εγώ δε θα πήδαγα ποτέ τη γυναίκα ή τη γκόμενα φίλου όσο όμορφη κι αν ήταν κι όσο και να μου την έπεφτε, είναι θέμα αρχών. Αν το έκανες τότε δεν τον θεωρείς φίλο σου όπως λες.Οσον αφορά τα υπόλοιπα συμφωνώ ότι μπορούν να γίνουν, μερικά από αυτά δε θα είχα θέμα να τα κάνω κι εγώ. Αλλα μη τα βάζεις όλα στο ίδιο καλάθι, δεν είναι όλές οι γυναίκες ίδιες όπως δεν είναι κι όλοι οι άντρες ίδιοι.

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
,,

δεν εννουσες καν αυτό πριν αλλα αφου αντιπαρερχεσε  ;) καλα κανεις  :s&m_1:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Σε αντίθεση με πολλές από εσάς που μπρος στο να φάτε τον ωραίο γκόμενο της άλλης δεν υπολογίζετε τίποτα...και το χειρότερο είναι ότι μετά τη μαλακία, προσπαθείτε να το δικαιολογήστε κιόλας  :o

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
και πως ειναι δυνατόν μετά απο όλα αυτά να πιστεύεις ότι θα υπάρξει γυναίκα σωστή που θα σε προσεγγίσει; Όταν συναναστρέφεσαι με το κατιμά σημαίνει ότι εκεί ανήκεις ή θα ανήκεις, μιας και ο νους σου έχει διαβρωθεί αρκετά ώστε ακόμα και εάν βρεις σωστή γυναίκα θα την διαβρώσεις ή θα την μάθεις να φέρεται αισχρά αργά η γρήγορα.

συμφωνώ

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
ο αυτοσεβασμος της γυναικας τελειωνει οταν μπαινει μεσα το ματζαφλαρι. Αν το ματζαφλαρι ειναι καλο, λες η γκομενα να μη γουσταρει που το εκλεψε απο αλλη γυναικα και τωρα το χαιρεται αυτη; ακομα κι αν η αλλη γυναικα ειναι η κολλητη της.

εμεις τα αρσενικα μαλλον τιμαμε περισσοτερο την εννοια της φιλιας. Αυτο δλδ που εμεις θελουμε να αποφυγουμε (να κλεψουμε γυναικα απο τον κολλητο μας, δεν πα να'ναι κι η ζιζελ), αυτες το κανουν για πλακα.

+1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom