Νέα

εχετε χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξετε καποια γυναικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 803
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
στο dna των νεοελληνων χριστιανοταλιμπάν η γυναίκα που κάνει σεξ ειναι πουτάνα. Μόνο στον γάμο καθαγιάζεται λιγουλάκι.
Επομένως έχει περάσει στο εγκέφαλο αποτυπωμένο και έτσι ούτε η ίδια η γυναίκα δεν θέλει να το πιστέψει ότι έκανε κάτι γιατι γούσταρε.Τελευταίως τα πιο μικρά μάλλον ξεφεύγουν αυτού του κανόνα, αν και κραταω τις επιφυλάξεις μου..

Και τα μικρά σε αντίστοιχα επίπεδα κινούνται, με εξαίρεση ενα ποσσοστό ξεκωλιδίων που όμως υπάρχει πάντα σε κάθε εποχή και ηλικία. Ασε που επειδή έτσι όπως ντύνονται και βάφονται πια, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος εσυ να νομίζεις πως πηδάς 18άρα, και να ξυπνήσεις στις φυλακές Κορυδαλλου, με τον Μήτσο τον Νεροχύτη δίπλα σου να σου παίρνει δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου!  :2funny:

Μακάρι βεβαια να αλλάξει η νοοτροπία, αλλά δεν το βλέπω. Προβλέπω πως και τα εγγόνια μου για να πηδήξουν θα πρέπει να κάνουν τον Μαγκάιβερ!

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
Γυναίκα είμαι και ξέρω ενα πράγμα. Εάν δεν θέλω κάτι δεν πα να χτυπαει ο άλλος τον κώλο του.. δεν. Εάν θέλω ομως..

Υ.Γ ΝΟΜΟΙ
1.οι γυναίκες πάντα θέλουν άλλοθι.. για τις ατασθαλίες, δικαιολογία ακόμα και για τον ίδιο τους τον εαυτό. Ακόμα και το πήδημα όταν το πουν στις φιλες θα πουν ημουν μεθυσμενη δεν ημουν καλα μου χε κανει ο αλλος κατι.. κτλ . Σπανια θα υπαρξει γυναικα  που θα πει γουσταρα και τον πηρα.
2.Ακόμα και η πιο χαζη γυναίκα ξέρει τι της γίνεται στα πηδηματα. (μην πω οτι οι εξυπνες ειναι πιο χαζες σε αυτα..)

θα συμφωνήσω σε όλα, το θέμα όμως είναι το εξής:είναι δυνατόν να κάνει κάποια κάτι τέτοιο στην αδελφική της φίλη και να μην έχει απίστευτες τύψεις μετά;είναι το χειρότερο πράγμα,δε μιλάω για μια που θα πάει με το γκόμενο μιας γνωστής της αν και αυτό δεν είναι σωστό, το να πάει με το γκόμενο της κολλιτής της είναι αρρωστημένο,πες μας τη γνώμη σου ως γυναίκα

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
θα συμφωνήσω σε όλα, το θέμα όμως είναι το εξής:είναι δυνατόν να κάνει κάποια κάτι τέτοιο στην αδελφική της φίλη και να μην έχει απίστευτες τύψεις μετά;είναι το χειρότερο πράγμα,δε μιλάω για μια που θα πάει με το γκόμενο μιας γνωστής της αν και αυτό δεν είναι σωστό, το να πάει με το γκόμενο της κολλιτής της είναι αρρωστημένο,πες μας τη γνώμη σου ως γυναίκα

Ασε ρε φιλε που θα εχουν και τυψεις τα πουτανακια.. πουτσα λουσα και χορος οπως εγραψε ενας τυπος εδω μεσα ειναι ολες
Εγω πηδαγα 2 αδερφες (γκομενακια) και ενω δεν μου ειπανε ποτε κατι...καταλαβαινα οτι συζητουσαν μεταξυ τους τα γαμησια που πεφτανε
Πηδηξα την γυναικα του κολλητου μου..εγω ειχα τυψεις και της το ελεγα, αυτη γελουσε
Πηδηξα κολλητες φιλες και καναμε μια χαρα παρεα
Πηδηξα σε παραλληλες σχεσεις και ενω το ελεγα μετα απο κλαμα επεφτε και η συγχωρεση αφου πρωτα εδινα την διαβεβαιωση οτι αγαπουσα αυτη και οχι την αλλη

Αν γουσταρει η γκομενα... δεν υπαρχουν τυψεις.. μονο πουτσα και παρεα !!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Δεν είναι οι τυψεις που θα σε κρατήσουν για να μην κάνεις κάτι τέτοιο αλλα ο σεβασμός. Αν η συγκεκριμένη δεν έχει σεβασμό, κυρίως στον εαυτό της, όρια και ήθος δεν νομίζω ότι θα ζοριστεί με τις τύψεις. Δεν ξέρω τι σχεση είχαν οι κυρίες που περιγράφεις. Συχνα οι άνθρωποι βαπτιζουν κολλητιλίκη και αδελφική σχέση μια σχέση που προέκυψε εκ των συνθηκων και ούτε που ξέρουν την ουσία αυτών των λέξεων. για εμένα δεν υπήρχε καμιά αδελφική σχεση σε αυτο που περιγραφεις

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Ασε ρε φιλε που θα εχουν και τυψεις τα πουτανακια.. πουτσα λουσα και χορος οπως εγραψε ενας τυπος εδω μεσα ειναι ολες
Εγω πηδαγα 2 αδερφες (γκομενακια) και ενω δεν μου ειπανε ποτε κατι...καταλαβαινα οτι συζητουσαν μεταξυ τους τα γαμησια που πεφτανε
Πηδηξα την γυναικα του κολλητου μου..εγω ειχα τυψεις και της το ελεγα, αυτη γελουσε
Πηδηξα σε παραλληλες σχεσεις και ενω το ελεγα μετα απο κλαμα επεφτε και η συγχωρεση αφου πρωτα εδινα την διαβεβαιωση οτι αγαπουσα αυτη και οχι την αλλη

ουτε ο τατσοπουλος.. ξεψωλιαστηκες ρε σπυρο

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
με προλαβε η εριναλ αλλα ας το γραψω  . φεικ ψευτικη αδελφικη σχεση

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
ωραια η ιστορια σου φιλε μου αλλα δεν παιζει να απειλισω γκομενα για να τη πηδηξω !!
είμαι μακρυα ιδεολογικα  :s&m_2:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Λίγες κουβέντες.

Δεν ξέρω για ποιούς ανέντιμους τρόπους μιλάτε. Αυτό που γνωρίζω και ΙΣΧΥΕΙ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Αν μια κοπέλα, είτε εύκολη, είτε πρώην, είτε φίλη είτε κοινή γνωστή, είτε από τη δουλειά, είτε από το γυμναστήριο, είτε από το μπάσκετ, είτε από τη γειτονιά, είτε από οπουδήποτε αλλού ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΣΕΝΑ δεν πρόκειται να σου κάτσει. Τα υπόλοιπα τουτέστιν "τεχνάσματα" και λοιπές πίπες είναι για όσους αρέσουν στο να αρέσκονται...Φυσικά θα προσπαθήσεις να τη πλησιάσεις, αλλά φαίνεται το ενδιαφέρον της άλλης, είτε για σεξ μόνο είτε έστω φιλικά και βλέπεις.

Τα πράγματα είναι πανεύκολα και ξεκάθαρα: Αν της εκπέμπεις κάτι προς το σεξουαλικό και τις το βγάζεις στο δείχνει. Οι γυναίκες δεν μπορούν να κρυφτούν, όπως και οι περισσότεροι άντρες δεν μπορούν. Αν γουστάρουν θα καταλάβεις. Πριν καν τις μιλήσεις έχουν καταλάβει ακριβώς τι θέλεις, άσχετα αν δε στο δείχνουν. Επίσης είναι δύσκολο να "τραβάς" την άλλη σεξουαλικά και να θέλει να "πάει" μαζί σου. Είναι να το έχεις. Αν δεν το έχει κάποιος όσο και να προσπαθήσει δεν βγαίνει...Και δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση. Ξέρω έναν που είναι κυριολεκτικά από αδιάφορος εμφανισιακά ως άσχημος και κάπως κοντός επίσης και όμως με το στυλ του τραβά γκόμενες, όχι τίποτα μουνάρες αλλά γαμεί ο τύπος. (Προσοχή είναι το στυλ του και δεν πιέζεται να κάνει κάτι ψεύτικο)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
παντως εγω οσες φορες εχω πηδηξει εχω καταβαλει το ακριβες αντιτιμο!!!!!!!!!!

την ερι μονο μια φορα την συνουσιασα καταλαθος σε μια στιγμη παθους και αδυναμιας και ακομα πληρωνω το αντιτιμο .......................................... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:!!!!!!!

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Δεν είναι οι τυψεις που θα σε κρατήσουν για να μην κάνεις κάτι τέτοιο αλλα ο σεβασμός. Αν η συγκεκριμένη δεν έχει σεβασμό, κυρίως στον εαυτό της, όρια και ήθος δεν νομίζω ότι θα ζοριστεί με τις τύψεις. Δεν ξέρω τι σχεση είχαν οι κυρίες που περιγράφεις. Συχνα οι άνθρωποι βαπτιζουν κολλητιλίκη και αδελφική σχέση μια σχέση που προέκυψε εκ των συνθηκων και ούτε που ξέρουν την ουσία αυτών των λέξεων. για εμένα δεν υπήρχε καμιά αδελφική σχεση σε αυτο που περιγραφεις
αν κ δεν ειμαι γυναικα κ οι τυψεις χρειαζονται . αλλα για να βγουν τυψεις πρεπει πρωτα να υπαρχει φιλια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

και πως ειναι δυνατόν μετά απο όλα αυτά να πιστεύεις ότι θα υπάρξει γυναίκα σωστή που θα σε προσεγγίσει; Όταν συναναστρέφεσαι με το κατιμά σημαίνει ότι εκεί ανήκεις ή θα ανήκεις, μιας και ο νους σου έχει διαβρωθεί αρκετά ώστε ακόμα και εάν βρεις σωστή γυναίκα θα την διαβρώσεις ή θα την μάθεις να φέρεται αισχρά αργά η γρήγορα.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
306
Πόντοι
36
ο αυτοσεβασμος της γυναικας τελειωνει οταν μπαινει μεσα το ματζαφλαρι. Αν το ματζαφλαρι ειναι καλο, λες η γκομενα να μη γουσταρει που το εκλεψε απο αλλη γυναικα και τωρα το χαιρεται αυτη; ακομα κι αν η αλλη γυναικα ειναι η κολλητη της.

εμεις τα αρσενικα μαλλον τιμαμε περισσοτερο την εννοια της φιλιας. Αυτο δλδ που εμεις θελουμε να αποφυγουμε (να κλεψουμε γυναικα απο τον κολλητο μας, δεν πα να'ναι κι η ζιζελ), αυτες το κανουν για πλακα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

δν αφησες και καμια αγαμητη ρε τυπε  :grin: :grin: ολες τις πηρες  :grin: :grin:

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Λίγες κουβέντες.

Δεν ξέρω για ποιούς ανέντιμους τρόπους μιλάτε. Αυτό που γνωρίζω και ΙΣΧΥΕΙ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Αν μια κοπέλα, είτε εύκολη, είτε πρώην, είτε φίλη είτε κοινή γνωστή, είτε από τη δουλειά, είτε από το γυμναστήριο, είτε από το μπάσκετ, είτε από τη γειτονιά, είτε από οπουδήποτε αλλού ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΣΕΝΑ δεν πρόκειται να σου κάτσει. Τα υπόλοιπα τουτέστιν "τεχνάσματα" και λοιπές πίπες είναι για όσους αρέσουν στο να αρέσκονται...Φυσικά θα προσπαθήσεις να τη πλησιάσεις, αλλά φαίνεται το ενδιαφέρον της άλλης, είτε για σεξ μόνο είτε έστω φιλικά και βλέπεις.

Τα πράγματα είναι πανεύκολα και ξεκάθαρα: Αν της εκπέμπεις κάτι προς το σεξουαλικό και τις το βγάζεις στο δείχνει. Οι γυναίκες δεν μπορούν να κρυφτούν, όπως και οι περισσότεροι άντρες δεν μπορούν. Αν γουστάρουν θα καταλάβεις. Πριν καν τις μιλήσεις έχουν καταλάβει ακριβώς τι θέλεις, άσχετα αν δε στο δείχνουν. Επίσης είναι δύσκολο να "τραβάς" την άλλη σεξουαλικά και να θέλει να "πάει" μαζί σου. Είναι να το έχεις. Αν δεν το έχει κάποιος όσο και να προσπαθήσει δεν βγαίνει...Και δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση. Ξέρω έναν που είναι κυριολεκτικά από αδιάφορος εμφανισιακά ως άσχημος και κάπως κοντός επίσης και όμως με το στυλ του τραβά γκόμενες, όχι τίποτα μουνάρες αλλά γαμεί ο τύπος. (Προσοχή είναι το στυλ του και δεν πιέζεται να κάνει κάτι ψεύτικο)

αυτό πραγμα του συλλογου  Γ.Ο.Β ( γαματε ότι βρητε) αρκει να γαμησετε  πρωσοπικα δεν το καταλαβα ποτε μου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
παντως εγω οσες φορες εχω πηδηξει εχω καταβαλει το ακριβες αντιτιμο!!!!!!!!!!

την ερι μονο μια φορα την συνουσιασα καταλαθος σε μια στιγμη παθους και αδυναμιας και ακομα πληρωνω το αντιτιμο .......................................... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:!!!!!!!
λαρυ σου επεσαν βαριά ολα αυτα και θες να πηδήξεις την κουβέντα ετσι; χαχαχαχαχ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αν κ δεν ειμαι γυναικα κ οι τυψεις χρειαζονται . αλλα για να βγουν τυψεις πρεπει πρωτα να υπαρχει φιλια
οι τύψεις ειναι για όταν χαλάς την διαιτα, όχι να έχεις πηδήξει την γκόμενα και καλα αδελφικου φιλου και μετα να λες εχω τυψεις χαχαχχαχαχα (υ.γ καταλαβα τι λες παντως δεν διαφωνω)

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
ο αυτοσεβασμος της γυναικας τελειωνει οταν μπαινει μεσα το ματζαφλαρι. Αν το ματζαφλαρι ειναι καλο, λες η γκομενα να μη γουσταρει που το εκλεψε απο αλλη γυναικα και τωρα το χαιρεται αυτη; ακομα κι αν η αλλη γυναικα ειναι η κολλητη της.

εμεις τα αρσενικα μαλλον τιμαμε περισσοτερο την εννοια της φιλιας. Αυτο δλδ που εμεις θελουμε να αποφυγουμε (να κλεψουμε γυναικα απο τον κολλητο μας, δεν πα να'ναι κι η ζιζελ), αυτες το κανουν για πλακα.

Τελειος μαν  :rockon: Μ αρεσεις
Πριν χρονια ειχα ανοιξει θρεντ ακριβως με τετοιες συμβουλες για να τρωμε τη γκομενα του αλλου!
Αξιος  :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: εεε όχι και ολοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom