Νέα

εχετε χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξετε καποια γυναικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 803
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Ασε ρε φιλε που θα εχουν και τυψεις τα πουτανακια.. πουτσα λουσα και χορος οπως εγραψε ενας τυπος εδω μεσα ειναι ολες
Εγω πηδαγα 2 αδερφες (γκομενακια) και ενω δεν μου ειπανε ποτε κατι...καταλαβαινα οτι συζητουσαν μεταξυ τους τα γαμησια που πεφτανε
Πηδηξα την γυναικα του κολλητου μου..εγω ειχα τυψεις και της το ελεγα, αυτη γελουσε
Πηδηξα κολλητες φιλες και καναμε μια χαρα παρεα
Πηδηξα σε παραλληλες σχεσεις και ενω το ελεγα μετα απο κλαμα επεφτε και η συγχωρεση αφου πρωτα εδινα την διαβεβαιωση οτι αγαπουσα αυτη και οχι την αλλη

Αν γουσταρει η γκομενα... δεν υπαρχουν τυψεις.. μονο πουτσα και παρεα !!!

πιανου κολλητου σου ρε τυπε ...... καλα εκανες και τη πηδηξες να προσεχουμε και εμεις αλλα τουλάχιστον μη γραφεις τη γαμημενη λεξη .... ξεφτιλα γινεσε για ένα μουνι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σε αντίθεση με πολλές από εσάς που μπρος στο να φάτε τον ωραίο γκόμενο της άλλης δεν υπολογίζετε τίποτα...και το χειρότερο είναι ότι μετά τη μαλακία, προσπαθείτε να το δικαιολογήστε κιόλας  :o

Η γυναίκα αναγκάστηκε να επιβιώνει με πονηριά γιατί δεν τη παίρνει αλλιως κοινωνικά εδω και αιώνες. Ισως και γιατι είναι η εύκολη λύση ακόμα και όταν την παίρνει. Οπότε δεν βρίσκεις εύκολα γυναίκα με μπέσα..

Υ.Γ και όταν την βρεις.. θα κάνεις τα πάντα μα τα πάντα να την κάνεις πουτανακι..  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Σε αντίθεση με πολλές από εσάς που μπρος στο να φάτε τον ωραίο γκόμενο της άλλης δεν υπολογίζετε τίποτα...και το χειρότερο είναι ότι μετά τη μαλακία, προσπαθείτε να το δικαιολογήστε κιόλας  :o

ερωτηση κρισεως..
ειναι οι γυναικες πουτανες?γιατι οταν εχουμε σχεση μας κολλανε ολες? :grin: :grin: και οταν δν εχουμε δν γυριζει καμια? :grin: :grin:
εγω οταν ειχα σχεση ειχα παει με αρκετα καριολακια  :grin: :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η γυναίκα αναγκάστηκε να επιβιώνει με πονηριά γιατί δεν τη παίρνει αλλιως κοινωνικά εδω και αιώνες. Ισως και γιατι είναι η εύκολη λύση ακόμα και όταν την παίρνει. Οπότε δεν βρίσκεις εύκολα γυναίκα με μπέσα..

Επιβίωση είναι αν επιδιώκεις να φας  τον γκόμενο της άλλης; Τόσα ελεύθερα παιδιά υπάρχουν  :think:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Η γυναίκα αναγκάστηκε να επιβιώνει με πονηριά πουτανια,ζηλεια,κακια  :grin:  γιατί δεν τη παίρνει αλλιως κοινωνικά εδω και αιώνες. Ισως και γιατι είναι η εύκολη λύση ακόμα και όταν την παίρνει. Οπότε δεν βρίσκεις  γυναίκα με μπέσα..

Υ.Γ και όταν την βρεις.. θα κάνεις τα πάντα μα τα πάντα να την κάνεις πουτανακι..  ;)

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6

μαλακιες λες ! και να το πω ποιο κοσμια για να μη παρεξηγηθείς ... ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ όπως ειπε και ο φιλος ...

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
306
Πόντοι
36

πολυ φαμ-φαταλ ακούγεται αυτο

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ερωτηση κρισεως..
ειναι οι γυναικες πουτανες?γιατι οταν εχουμε σχεση μας κολλανε ολες? :grin: :grin: και οταν δν εχουμε δν γυριζει καμια? :grin: :grin:

Πολύ απλά γιατί για να είσαι με κάποια σημαίνει (κατά την αρρωστημένη φαντασία τους) ότι σόνι και καλά γαμάς καλά. Λες και γνωρίζουν πόσον καιρό είστε μαζί, πόσο και αν το κάνετε.  :jerking: :2funny:

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Πολύ απλά γιατί για να είσαι με κάποια σημαίνει (κατά την αρρωστημένη φαντασία τους) ότι σόνι και καλά γαμάς καλά. Λες και γνωρίζουν πόσον καιρό είστε μαζί, πόσο και αν το κάνετε.  :jerking: :2funny:

δεν νομιζω ότι είναι αυτό φιλε μου ... απλα θελει να επιβεβαιωση ότι είναι καλυτερη και ομορφοτερη από τη γκομενα σου .
Ο στοχος δεν εισαι εσυ αλλα η γκομενα σου

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ηξερα εναν π εχυνε σε δευτερολεπτα με τη δικια του  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Επιβίωση είναι αν επιδιώκεις να φας  τον γκόμενο της άλλης; Τόσα ελεύθερα παιδιά υπάρχουν  :think:

εξήγησα κάπως απλοικά γιατι δεν έχει μπέσα η γυναίκα και επομένως στην εξέλιξη της φτάνει να κάνει μπούρδες τρώγοντας τον γκόμενο της αλλης.
Α και για να ειμαι σαφής το να πηδήξω εσενα που εισαι γκόμενος μιας αλλης δεν σημαίνει οτι σε εφαγα απο αυτην . Μπορει και να την αγαπας απλά να πηδηξες και εμενα.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εξήγησα κάπως απλοικά γιατι δεν έχει μπέσα η γυναίκα και επομένως στην εξέλιξη της φτάνει να κάνει μπούρδες τρώγοντας τον γκόμενο της αλλης.
Α και για να ειμαι σαφής το να πηδήξω εσενα που εισαι γκόμενος μιας αλλης δεν σημαίνει οτι σε εφαγα απο αυτην . Μπορει και να την αγαπας απλά να πηδηξες και εμενα.

Μη γλύφεσαι, δε σου κάθομαι  :grin:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
306
Πόντοι
36
ερωτηση κρισεως..
τυπε αυτο ειναι επιβεβαιωμενο

εδω πριν κατι χρονια οι γερμανιδες σε ερωτηση για τον πιο ομορφο γερμανο ποδοσφαιριστη βγαλανε τριτο ΤΟΝ ΣΒΑΙΝΣΤΑΙΓΚΕΡ (!) μονο και μονο απο ζηλια για τη γυναικα που γαμαει.

θες κι αλλη αποδειξη?

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.655
Πόντοι
4.125

Οι σημερινές ατάκες της eri είναι συλλεκτικές. πρέπει να εκδοθούν σε τόμο και να δίνονται ως βοήθημα στην Ψυχιατρική σχολή.

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
τυπε αυτο ειναι επιβεβαιωμενο

εδω πριν κατι χρονια οι γερμανιδες σε ερωτηση για τον πιο ομορφο γερμανο ποδοσφαιριστη βγαλανε τριτο ΤΟΝ ΣΒΑΙΝΣΤΑΙΓΚΕΡ (!) μονο και μονο απο ζηλια για τη γυναικα που γαμαει.

θες κι αλλη αποδειξη?

φαντασου να βγαζανε τον Καραγκουνη η τον Καφε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom