Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 306
- Πόντοι
- 36
εχεις προσωπικη εμπειρια που εκανες την καλη και εφαγες ηττα;να σου πω την αλήθεια δεν με ενδιαφερει να υπερασπιστω τις γυναίκες είτε να δικαιολογηθώ. Απλά ζώντας ως γυναίκα συνειδητοποιώ μέρα με την μέρα πως αν φέρεσαι ντομπρα ως γυναίκα τρως μεγάλο ζόρι. Στην προσπαθεια μου να δω αν όλο αυτό είναι αληθες η στο μυαλό μου έκανα αρκετα "πειράματα" και με μεγαλη λυπη μου διαπίστωσα οτι ακομα και στις ερωτικές σχέσεις όσο πιο καριολακι είσαι τόσο πιο επιτυχία εχεις. Το ίδιο συχνα πικρα βλέπω να λετε και εσεις εδω για τα καλα παιδια που τα εκμεταλευονται οι κακες .. γκρινιάζοντας για το γεγονός διαρκως. Βλέπω δε οτι εξελικτικά αρχίζει και περνάει αυτό και στους άντρες οπου αποκτούν μια "γυναικεία" συμπεριφορά και εννοω καριολιστικη.Καταλήγω έτσι στο μπακαλίστικο πιθανόν συμπέρασμα ότι ολο αυτο ειναι μια κοινωνική δομή. Κουβέντα να γίνεται αλλά η κοινωνία που ζούμε επικροτεί τους φαύλους και όσους δεν εχουν μπέσα. Αυτοί και επιβιώνουν
και εχεις προσωπικη εμπειρια που εκανες την καριολα και ετρεχαν ολοι οι πουτσοι πισω σου;