Λοιπόν, η εμπειρία του σταρ με την δανειολήπτρια ξαναγραμμένη, όπως θα έπρεπε να γραφτεί...
[size=14pt]ΣΚΛΗΡΟ ΣΕΞ ΜΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΡΙΑ[/size]
Τυποι καλησπερα και χρονια πολλα σ ολους..οπως εχω ξαναπει εχω μονιμως μια αγγελια που ζητω γνωριμια για ελευθερη σχεση…
και ειδα μια γυναικα απ αυτες που λεμε milf γυρω στα 40...να μην λεω πολλα καταληξαμε στο οτελ με την συμφωνια να της δωσω 100 ευρω...
…. οχι μου λεει κλαιγοντας κατι δικα μου θυμηθηκα..με τα πολλα μου ξεφουρνησε οτι εχει στεγαστικο δανειο , ο αντρας της εχασε την δουλεια του και η τραπεζα της ειχε στειλει μπιλιετακι οτι αν δεν τακτοποιησει το χρεος θα της επαιρνε το απιτι..πραγματικα την λυπηθηκα...
[size=14pt]...την καθησυχασα αρχισα να την φιλαω. Aνταποκρίθηκε ζεστά με ένα βαθύ γλωσσόφιλο. Ήθελε να με ευχαριστήσει...Της δάγκωνα ελαφρά και παιχνιδιάρικα τα χείλη όταν την φιλούσα, ανταποκρινόταν και χαμογελούσε το πουτανάκι, κατάλαβα οτι θα περνούσα καλά.
...σε καποια φαση σηκωθηκε για να βγαλει και τα εσωρουχα, φορούσε σκούρο καλσόν και ζαρτιέρες με κλιπσάκια, η απόλυτη κυριλέ κάβλα που μου αρέσει, της είπα στάσου λίγο να σε δω, κολακεύτηκε, ξέρεις πόσο θέλω να σε ξεσκίσω, κολακεύτηκε ακόμη περισσότερο, χαμογέλασε ντροπαλά, ήταν μια παντρεμένη γυναίκα που σε λίγο θα γαμούσα σε ένα γαμήσι δίχως αύριο.
...αφου χαμουρευτηκαμε αρκετη ωρα της εσπρωξα το κεφαλι για να τον παρει στο στομα..εκανε καλο τσιμπουκακι, μου φιλούσε τρυφερά το κεφαλάκι τόσο όσο να ακούω τον θόρυβο των χειλιών της πάνω του, πάσχιζε να τον βάλει πιο βαθιά και καμμιά φορά πνιγόταν.
Γλείψε μου τ’ αρχίδια, της είπα επίτηδες λίγο αυστηρά. Με κοίταξε λυπημένη για τον τόνο της φωνής μου αλλά υπάκουσε. Μου έγλειφε τα αρχίδια με την γλώσσα της, η αίσθηση της γλώσσας της πάνω τους με την μύτη της να ακουμπάει τον πούτσο μου, ω Θεέ μου δεν ξεχνιέται...Ήξερα οτι αυτό
το αξιαγάπητο μιλφάκι θα με τελείωνε έτσι και την σταμάτησα.[/size]
συνεχίζεται...