Νέα

Σκληρο σεξ με απελπισμενη δανειοληπτρια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αλεξ,αστον να γραφει..
λασπη στον ανεμιστηρα πεταει..

για να μην γραφονται μαλακιες,θα ξαναγραψω (επειδη δεν μου αρεσει η αδικια και η πουστια)δυο πραγματα για τον alex71..

oχι μονο δεν ψαχνει πελατες απο εδω μεσα αλλα αφιλοκερδως εχει βοηθησει πολυ κοσμο(και εμενα μεσα σε αυτους).
με πολυτιμοτατες νομικες συμβουλες που κανενας δικηγορος δεν σου δινει αν δεν ειναι φιλος σου(γιατι οι περισσοτεροι σε κοιτανε στη τσεπη)

ο αλεξ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

οποτε να προσεχουμε τι γραφουμε και καλο ειναι να υπαρχει σεβασμος σε ατομα που δειχνουν αλληλεγγύη στους συναδελφομπουρδελιαρηδες..
:hi:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.787
Πόντοι
2.606
τυποι στον αλεξ παμε  μονο αμα θελουμε να χασουμε υποθεση  :grin:

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
ρε τυπε θα μας τρελανεις εχω να γραψω καιρο αλλα δεν κρατηθεικα..............περαν της πλακας μπορει να σου τυχουν πολλα..πριν χρονια που πηγα να αλλαξω ταυτοτητα εβγαλα μια γκομενα 40ρα το μουνι!!!! δεν το πιστευα οτι καταφερα κατι τετοιο.....τον τελευταιο καιρο συνεβρισκομαι με μια ρωσιδα που ψωνισα ενα πρωι στην γνωστη πιατσα στο κεντρο...φυλαγε μια γιαγια και πεθανε και μεχρι που βρηκε αλλη...εκανε μια-δυο βιζιτες..η μια ημουν εγω και εχω παρει το τηλ.της και μια στο τοσο συναντιωμαστε...ειχε να γαμηθει χρονια γιατι δουλευε εσωκλειστη...και τα μιλησαμε και το κανουμε χωρις προφυλακτικο...με ενα 20ρικο καθομαστε μια ωρα και κανουμε τρελο ερωτα.....τις προαλλες ημουν σε μια τραπεζα με ενα παιδι που του πουλησα το αμαξι μου και πηγαμε για καταθεση χρηματων...ειδα μια 47ρα με ενα σημαδι σαν αστερακι ψηλα στο μαγουλο...λεω τι ειναι αυτο λες να ναι ταττου?και της κανω ενα πεσιμο ρε παιδες αλλο τιποτα...στεγνα μιλαμε δεν το εχω ξανακανει στη ζωη μου...ασε που ημουν και ξενυχτης..δουλευα το βραδυ και ημουν και με τα ρουχα της δουλειας  σαν λετσος...δεν εκατσε τελικα μου λεει εχω 2 παιδεια μεγαλα...και γω δυο μωρα της λεω....αλλα μεσα στην τραπεζα να γηνεται ο χαμος και γω εκει...η τυπισα ηταν ξηγα παντως...ετσι ειπα και γω καποιες εμπειριες...καλη πρωτοχρονια να εχουμε παιδες...υγεια και οτι εχει αναγκη ο καθενας!!!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Tύπε εσύ σε μια περίληψη χτήπησες γκόμεναρα 40αρα μάλλον μπατσίνα και γαμούσες ακα,μετά σε παράτησε και το έριξες σε πιατσόβια ρωσίδα που πάλι γαμούσες ακα και μετά σε χυλοπίτιασε μια 47αρα μέσα σε μια τράπεζα,μάλλον δανειολήπτρια  :uglystupid: :think:.Έχουν ενδιαφέρον αυτές οι ιστορίες σου,όποτε μπορέσεις ανάλυσέ τες λίγο παραπάνω  :wanker: :wanker: :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Tύπε εσύ σε μια περίληψη χτήπησες γκόμεναρα 40αρα μάλλον μπατσίνα και γαμούσες ακα,μετά σε παράτησε και το έριξες σε πιατσόβια ρωσίδα που πάλι γαμούσες ακα και μετά σε χυλοπίτιασε μια 47αρα μέσα σε μια τράπεζα,μάλλον δανειολήπτρια  :uglystupid: :think:.Έχουν ενδιαφέρον αυτές οι ιστορίες σου,όποτε μπορέσεις ανάλυσέ τες λίγο παραπάνω  :wanker: :wanker: :hi:

γεια σου γιγαντα κωστακη

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Ασφαλώς.
Απαντώ στον ίδιο βαθμό σε εκείνους που πρώτοι βγήκαν να ηθικολογίσουν, δεν είμαι εγώ αυτός που έκανα κάποιο διαχωρισμό.

Καλή σκέψη αλλα για ποιον λόγο να το κάνω? Το θέμα δεν είναι τι είμαι εγώ, εγώ έβαλα αγγελία και ζητάω μια συγκεκριμένη υπηρεσία, δεν είμαι φιλόπτωχο ταμείο για τα προβλήματα του κόσμου. Και ξανά επιμένω, για να φτάσει η άλλη να γίνει πουτάνα πολύ απλά δεν σέβεται την οικογένεια της και τον εαυτό της, φαντάσου δηλαδή ποσο τελειωμένη θα είναι γενικά. Οποτε καλά λένε μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια.
σορι για το :offtopic:
αλλα πως κανουμε multi παραθεσεις
δεν το εχω καταφερει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μην  ακούτε τις ανεύθυνες απόψεις κανενός εδω μεσα.
Ο κώδικας δεοντολογίας ουσιαστικά ξεκινάει απο 1/1 αλλα συμβουλεύτητε δικηγόρο ειδικό στα θέματα αυτα και οχι τον κάθε ένα που παραπληροφορεί ή κινδυνολογεί για σπάσει πλάκα ή να κανει τον πολυξερο
Κι εδω γιατι ριχνεις υπονοουμενα για μενα?

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Πού έκανα άγρα πελατων ρε πανηλίθιε καραγκιοζη?
Μη βρίζεις ρε μάγκα του πληκτρολογίου. Απευθύνεσαι στον παραλίμνιο και του λες να σου μιλήσει για να δεις τι θα κάνεις με το θέμα του. Αν αυτό δεν λέγεται προσέλκυση πελατείας, τότε δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Απαλλάσσεσαι λόγω έλλειψης καταλογισμού. Και, επίσης, επειδή σε προηγούμενες σελίδες είδα ότι έδινες νομικές συμβουλές (π.χ. πως να διαγράψει οφειλή κάποιος στην Πειραιώς), μερικές από τις οποίες είναι και ανακριβείς, σε ενημερώνω ότι η δωρεάν παροχή νομικών συμβουλών απαγορεύεται! Καλή χρονιά!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
σορι για το :offtopic:
αλλα πως κανουμε multi παραθεσεις
δεν το εχω καταφερει

Κάνε μια παράθεση, αλλά αντί να κάνεις υποβολή, κάνεις copy όλο το μήνυμα.

Κατόπιν κάνεις παράθεση στο δεύτερο μήνυμα, στο οποιο μπορείς να κάνεις όπου κρίνεις σκόπιμο στην αρχή ή στο τέλος, paste το κείμενο που είχες κάνει copy, και είσαι έτοιμος.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
Μη βρίζεις ρε μάγκα του πληκτρολογίου. Απευθύνεσαι στον παραλίμνιο και του λες να σου μιλήσει για να δεις τι θα κάνεις με το θέμα του. Αν αυτό δεν λέγεται προσέλκυση πελατείας, τότε δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Απαλλάσσεσαι λόγω έλλειψης καταλογισμού. Και, επίσης, επειδή σε προηγούμενες σελίδες είδα ότι έδινες νομικές συμβουλές (π.χ. πως να διαγράψει οφειλή κάποιος στην Πειραιώς), μερικές από τις οποίες είναι και ανακριβείς, σε ενημερώνω ότι η δωρεάν παροχή νομικών συμβουλών απαγορεύεται! Καλή χρονιά!
τυπε νομιζω οτι εχει πηξει η μουνα σου με τον αλεξ και δεν ξερεις τι λες  :-

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Κάνε μια παράθεση, αλλά αντί να κάνεις υποβολή, κάνεις copy όλο το μήνυμα.

Κατόπιν κάνεις παράθεση στο δεύτερο μήνυμα, στο οποιο μπορείς να κάνεις όπου κρίνεις σκόπιμο στην αρχή ή στο τέλος, paste το κείμενο που είχες κάνει copy, και είσαι έτοιμος.
Οκ ευχαριστω

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
τυπε νομιζω οτι εχει πηξει η μουνα σου με τον αλεξ και δεν ξερεις τι λες  :-
Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο ρε φίλε! Τυχαία διάβασα το νήμα και έκανα μια παρατήρηση, που στο φινάλε ήταν προς το συμφέρον του, αλλά εκείνος το πήρε βαρέως. No problem! Καλή χρονιά και σε εσένα!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

σαν γαλαζοαίματος, άναξ και έτσι. αλλά δεν μοιάζει με τους δικούς μας.

είσαι δεξιός ρε φίλε, καλά, αλλά αυτός πολύ φλώρος μοιάζει. βάλε έστω τον δικό μας τον Κωνσταντίνο τον Α΄ με την μουστάκλα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Συνημμένα

• image.jpg