Νέα

Σκληρο σεξ με απελπισμενη δανειοληπτρια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
εγω τυπακο μου, ναι. στο κωλο μου κανω κουμαντο ΕΓΩ. στο δικο σου κωλο κανεις εσυ κουμαντο; δεν νομιζω... αντε φαε κανα κουραμπιε και κανα κρεμπιε απο κανα τραβελι και ασε τις ψευτομαγκιτσες για αλλου. για εκει που σε παιρνει.

Eντάξει τύπε,είσαι πολύ άγριος και δεν συνεχίζω  :S :S.Α για να μην το ξεχάσω δώσε χαιρετίσματα στην δανειολήπτρια την μάνα σου και την κωφάλαλη την αδερφή σου  :grin: :grin:

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Eντάξει τύπε,είσαι πολύ άγριος και δεν συνεχίζω  :S :S.Α για να μην το ξεχάσω δώσε χαιρετίσματα στην δανειολήπτρια την μάνα σου και την κωφάλαλη την αδερφή σου  :grin: :grin:
θελεις να μπλεξουμε μαναδες κι αδερφες μωρη λουση; δεν θα πεσω σε αυτο το επιπεδο γιατι εκει που ειναι η δικια μου, δεν πανε χαιρετισματα. τη δικια σου δεν την μπλεκω γιατι σιγουρα δεν ειναι περιφανη για το πουστρονι που εβγαλε.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Ειδες ρε τυπε μια περιεργη δυσπιστια?  :think: λες και τους ειπα οτι πηδαω με την γοητεια μου..με λεφτα γαμει οποιος θελει!  :s&m_2:

θα μου στειλιες το τηλεφωνο της? με πμ εννοειται

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
:2funny:  :2funny: γεια σου Κωσταρα με τα ωραια σου..καλη χρονια υγεια και πολλα γαμησια σου ευχομαι μυστη!  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom