Συνεχιζεις ρε γαμημενε τρολαδορε;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκληρο σεξ με απελπισμενη δανειοληπτρια!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 303
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
blackRaven
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
Παντως τυποι εγω προσωπικα δεν αποκλειω η τυπισα να το επαιζε ετσι φοβουμενη μηπως ειμαι των ηθων..ηταν βλεπετε η πρωτη φορα που θα με συναντουσε..αν οντως το επαιζε μιλαμε για φοβερη ηθοποιο...
Ποιο ΗΘΩΝ ? Miami Vice κάνε το στορι, με ελικόπτερα, ταχύπλοα, κροκοδείλους, 45αρια Μάγκνουμ, όλο το πακέτο !
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Συνεχιζεις ρε γαμημενε τρολαδορε;
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
πιο σωστό έτσι. .να συμπληρώσω ακόμα. .Μετά πήγαμε δίπλα Μεσογειων και τσακισαμε 5 πιτογυρα κομπρας ινδικής. ..τέλειο μάγκες
τυπε εκανα καποιες αλλαγες για να εχει ακομα πιο σασπενς το στορι
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
εγω πηγα στο περιπτερο να παρω ένα αναπτηρα που κοστιζε 1ε αλλα η μιλφ περιπτερου διδυμη αδερφη της τραγουδιαρας παολας δεν ειχε ρεστα από 10ρικο, την κοιταξα λαγνα και της ειπα μπορούμε να πατσισουμε αλλιως τα ρεστα, πως μου λεει αυτή, μην τα πολυλογω βρεθηκα μεσα στο περιπτερο με την πουτσα μου στο στομα της και αργοτερα την εστησα πισοκολητα, από το κουνημα το τσαρδι της ηταν ετοιμο να πεσει, εβρεχε καραμελες τσίχλες πακετα με τσιγαρα και αλλα διαφορα......
συνεχιζεται...
φίλε πάρτης και κώλο γιατί σε έκλεψε, 0,80 κάνει ο αναπτήρας
blackRaven
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
Ελάτε, έχω το επόμενο θέμα του σταρ86:
Μάγκες πήγα χτες στο γνωστό νοσοκομείο Health να δω έναν φίλο που έκανε αλλλαγη φυλου.
Αφού τον είδα είχα πολλές καυλες κ λέω δεν περναω από τον θάλαμο αναμονής του λογιστηρίου να δω αν παίζει τίποτε καλό. Πράγματι ήταν σωστή ή σκέψη: μετά από λίγο βγήκε Ξάνθος μουναρος κλαίγοντας που δεν είχε να πληρώσει την εγχείρηση του άντρα της. Με γρήγορη συνεννόηση πήγαμε σε λουξ δωμάτιο κενό του νοσοκομειου για τα περαιτέρω.
Αφού κατέβασα 5-6 χάπια Αντι-Χαλινο-Σκιστ ..... Μπλα μπλα μπλα ...
Βαλτε ο,τι τίτλο θέλετε ....
Μάγκες πήγα χτες στο γνωστό νοσοκομείο Health να δω έναν φίλο που έκανε αλλλαγη φυλου.
Αφού τον είδα είχα πολλές καυλες κ λέω δεν περναω από τον θάλαμο αναμονής του λογιστηρίου να δω αν παίζει τίποτε καλό. Πράγματι ήταν σωστή ή σκέψη: μετά από λίγο βγήκε Ξάνθος μουναρος κλαίγοντας που δεν είχε να πληρώσει την εγχείρηση του άντρα της. Με γρήγορη συνεννόηση πήγαμε σε λουξ δωμάτιο κενό του νοσοκομειου για τα περαιτέρω.
Αφού κατέβασα 5-6 χάπια Αντι-Χαλινο-Σκιστ ..... Μπλα μπλα μπλα ...
Βαλτε ο,τι τίτλο θέλετε ....
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.663
- Πόντοι
- 41.129
εγω πηγα στο περιπτερο να παρω ένα αναπτηρα που κοστιζε 1ε αλλα η μιλφ περιπτερου διδυμη αδερφη της τραγουδιαρας παολας δεν ειχε ρεστα από 10ρικο, την κοιταξα λαγνα και της ειπα μπορούμε να πατσισουμε αλλιως τα ρεστα, πως μου λεει αυτή, μην τα πολυλογω βρεθηκα μεσα στο περιπτερο με την πουτσα μου στο στομα της και αργοτερα την εστησα πισοκολητα, από το κουνημα το τσαρδι της ηταν ετοιμο να πεσει, εβρεχε καραμελες τσίχλες πακετα με τσιγαρα και αλλα διαφορα......
συνεχιζεται...
συνεχιζεται...
high voltage
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.954
- Πόντοι
- 2.591
-Που ειχα βαλει αγγελια, που εμφανιστηκε μια, που χρωσταγε δανειο, που μου σκιστηκε η χαλινος, που γεμισε μερεντα, που γαμηθηκε ο Διας, που γαμησε την Ηρα, που εκανε τον Ηφαιστο και τον πεταξε απο τον Ολυμπο.
Χεσε μας ρε παιχτη. Αλλα τι να κανεις, αφου 40 επισκεπτες και 17 σελιδες μετρανε για τα google adwords και google analytics, καλα κανουν και μενουν.
Χεσε μας ρε παιχτη. Αλλα τι να κανεις, αφου 40 επισκεπτες και 17 σελιδες μετρανε για τα google adwords και google analytics, καλα κανουν και μενουν.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
φερε αλαγη μια κομπρες πλακι ρε μαστορα σταρ87..ολο κροταλια φουρνου μπουχτισαμε..
μηπως εχεις φιδακια παναγιας σαγανακι γι αυριο??
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
φερε αλαγη μια κομπρες πλακι ρε μαστορα σταρ87..ολο κροταλια φουρνου μπουχτισαμε..
Πάρε ινδική κόμπρα νάγια και κάντην βραστό, τώρα για τον χειμώνα. Θα με θυμηθείς.
Και πούσαι. Με το κεφάλι. Το κεφάλι το ρουφάς, εκεί είναι όλη η νοστιμάδα.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ωραιος ο σταρ μας εφτιαξεΠάρε ινδική κόμπρα νάγια και κάντην βραστό, τώρα για τον χειμώνα. Θα με θυμηθείς.
Και πούσαι. Με το κεφάλι. Το κεφάλι το ρουφάς, εκεί είναι όλη η νοστιμάδα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Πού έκανα άγρα πελατων ρε πανηλίθιε καραγκιοζη?Κακό δεν είναι να βοηθάς αλλά το να κάνεις άγρα πελατών από το μπου, εκτός από θέματα πειθαρχικής φύσεως, είναι εξευτελιστικό για το λειτούργημα του δικηγόρου!
eleospia85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 79
- Πόντοι
- 10
Με εκπληξη απαντω:
1 χωρις προφυλακτικο απο κωλο με αγνωστη...χωρις σχολια (αν λες αληθεια και δε παιζει δρακος..) και για σενα και για κεινην...
2 Ο τροπος που μιλας για τη γυναικα αυτη ειναι τουλχιστον ασχημος και νομιζω οτι αν ειχες λιγο τσιπα θα επρεπε να ντρεπεσαι.. (που ντρεπεσαι)..
3 για οσους πουν οτι "πληρωσες οποτε καλα εκανες.." θα ηθελα να βαλουν τον εαυτο τους στη θεση της κοπελας αυτης που ισως να ειχε αναγκη και ισως οχι.... ΚΑΛΥΤΡΑ ΟΜΩΣ να βαλουν στη θεση της κοπελας αυτης την γυναικα τους η την αδελφη τους η ισως και την κορη τους...
Λιγος σευασομς στις κοπελες που δουλευουν, δεν βλαπτει κανεναν...
Καλη χρονια...
1 χωρις προφυλακτικο απο κωλο με αγνωστη...χωρις σχολια (αν λες αληθεια και δε παιζει δρακος..) και για σενα και για κεινην...
2 Ο τροπος που μιλας για τη γυναικα αυτη ειναι τουλχιστον ασχημος και νομιζω οτι αν ειχες λιγο τσιπα θα επρεπε να ντρεπεσαι.. (που ντρεπεσαι)..
3 για οσους πουν οτι "πληρωσες οποτε καλα εκανες.." θα ηθελα να βαλουν τον εαυτο τους στη θεση της κοπελας αυτης που ισως να ειχε αναγκη και ισως οχι.... ΚΑΛΥΤΡΑ ΟΜΩΣ να βαλουν στη θεση της κοπελας αυτης την γυναικα τους η την αδελφη τους η ισως και την κορη τους...
Καλη χρονια...
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Με εκπληξη απαντω:
Καλη χρονια...
τι εισαι τυπε?
1.χαζος?
2.τρολλ συναδελφος φιδεμπορος του σταρ?
3.14 χρονων?
4.ολα τα ανωτερω μαζι?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
Παντως τυποι εγω προσωπικα δεν αποκλειω η τυπισα να το επαιζε ετσι φοβουμενη μηπως ειμαι των ηθων..ηταν βλεπετε η πρωτη φορα που θα με συναντουσε..αν οντως το επαιζε μιλαμε για φοβερη ηθοποιο...
Mύστη είσαι πραγματικός τεράστιος .Έχω ξεροχύσει πολύ άσχημα με την πάρτη σου ,έχουμε τεράστια ανάγκη τέτοιες ιστορίες ,γράψε στα αρχίδια σου τους πιρφόρους εδώ μέσα και ενημέρωσέ μας για τα καλτ γαμήσια σου .Άμα γουστάρεις ρίχνεις και κανα πμ για την δανειολήπτρια
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ασφαλώς.To γνωριζεις οτι γραφεις σε ενα site που λεγεται Μπου κομ;
Απαντώ στον ίδιο βαθμό σε εκείνους που πρώτοι βγήκαν να ηθικολογίσουν, δεν είμαι εγώ αυτός που έκανα κάποιο διαχωρισμό.Και δεν ξερω αμα καταλαβαινεις οτι εσυ ηθικολογεις αυτην την στιγμη.
Καλή σκέψη αλλα για ποιον λόγο να το κάνω? Το θέμα δεν είναι τι είμαι εγώ, εγώ έβαλα αγγελία και ζητάω μια συγκεκριμένη υπηρεσία, δεν είμαι φιλόπτωχο ταμείο για τα προβλήματα του κόσμου. Και ξανά επιμένω, για να φτάσει η άλλη να γίνει πουτάνα πολύ απλά δεν σέβεται την οικογένεια της και τον εαυτό της, φαντάσου δηλαδή ποσο τελειωμένη θα είναι γενικά. Οποτε καλά λένε μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια.τυπε αν ησουν ηθικος θα της εδινες τα 100ε που ειχε αναγκη και θα την εδιωχνες
paxoulokompsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Like
- 127
- Πόντοι
- 1
τύπε έχω βάλει κι εγώ μια τέτοια αγγελία στον ίντερνετ εδώ και 6 χρόνια, αλλά ο μόνος που με έχει πάρει είναι ο ύπνοςοπως εχω ξαναπει εχω μονιμως μια αγγελια που ζητω γνωριμια για ελευθερη σχεση, και ενω για αρκετο δεν επαιρνα κανενα ενδιαφερον τηλεφωνημα, καποια στιγμη με πηρε μια γυναικα που ζητουσε να συναντηθουμε να τα πουμε απο κοντα..
Μασάζ Αθήνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Πού έκανα άγρα πελατων ρε πανηλίθιε καραγκιοζη?
Αλεξ,αστον να γραφει..
λασπη στον ανεμιστηρα πεταει..
για να μην γραφονται μαλακιες,θα ξαναγραψω (επειδη δεν μου αρεσει η αδικια και η πουστια)δυο πραγματα για τον alex71..
oχι μονο δεν ψαχνει πελατες απο εδω μεσα αλλα αφιλοκερδως εχει βοηθησει πολυ κοσμο(και εμενα μεσα σε αυτους).
με πολυτιμοτατες νομικες συμβουλες που κανενας δικηγορος δεν σου δινει αν δεν ειναι φιλος σου(γιατι οι περισσοτεροι σε κοιτανε στη τσεπη)
ο αλεξ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
οποτε να προσεχουμε τι γραφουμε και καλο ειναι να υπαρχει σεβασμος σε ατομα που δειχνουν αλληλεγγύη στους συναδελφομπουρδελιαρηδες..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις