Νέα

εχετε χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξετε καποια γυναικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 803
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το να γαμήσεις γκόμενα φίλου πίσω από την πλάτη του είναι ΕΓΚΛΗΜΑ και διαγράφεσαι από τον κατάλογο του αντρικού φύλου. Το να γαμήσεις γκόμενα άγνωστη χρησιμοποιώντας δόλια μέσα (εκβιασμό, ανάγκη, παραπλάνηση κλπ) δεν είναι και έγκλημα αλλά σε καθιστά ψιλομαλάκα γλοιώδη σαλιάρη. Πιο έντιμο είναι να γαμήσεις γκομενάκι που σε γουστάρει και αν δε βρεις τέτοιο να γαμήσεις πουτανάκι που θα το πληρώσεις (άμεσα ή έμμεσα) για να σε γουστάρει.

Αυτο μονο  :rockon:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μου αρέσει που του γάμησες τη γκόμενα γιατί μπήκε βυσματικά γραφιάς κι εσύ μετά το κέντρο πήρες μετάθεση Αθήνα ... νόμιμα. Ε είσαι τύπος.

Εγω δικαιομουνα κατ εξαιρεσιν μαν, και εκανα και μειωμενη θητεια. Εκεινος καυχιοταν οτι ειναι στα γραφεια και το πρωι μας εχωνε και στις καθαριοτητες, ενω απο αλλους θαλαμους εγω μαθαινα οτι και οι γραφεις κανανε κανονικα καθαριοτητες, μονο υπηρεσιες δεν κανανε.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
αλεκο σ εχουν πηδηξει ποτε χρησιμοποιώντας ανεντιμο τροπο?
Ακουσε να δεις πιτσιρικο! Ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ δε βαζει κρεας στον κωλο του! Το κωλαντερο μου ειναι μονοδρομος, μονο για να φευγει το σκατι προς τα εξω!!!
Με πουστιες ξεσκιζω μουνακια κ (γυναικειες) κωλοτρυπες  :dancing:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ακουσε να δεις πιτσιρικο! Ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ δε βαζει κρεας στον κωλο του! Το κωλαντερο μου ειναι μονοδρομος, μονο για να φευγει το σκατι προς τα εξω!!!
Με πουστιες ξεσκιζω μουνακια κ (γυναικειες) κωλοτρυπες  :dancing:

το μυστικο του ΠΟυσταλεκου mountain  :tooth: :tooth: :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ελεος ρε μαν. Πηρα το τηλ της σε ενα επισκεπτηριο και μετα τη μεταθεση μολις τακτοποιηθηκα με τις κατ οικον διανυκτερευσεις κτλ. της εστειλα στο ασχετο ενα μηνυμ, εκεινη ανταποκριθηκε σιγα σιγα αρχισαμε να μιλαμε, κοπλιμεντα και ετσι και κανονισαμε συναντηση.
για μερικούς αυτό που περιέγραψες ειναι αθλος :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω δικαιομουνα κατ εξαιρεσιν μαν, και εκανα και μειωμενη θητεια. Εκεινος καυχιοταν οτι ειναι στα γραφεια και το πρωι μας εχωνε και στις καθαριοτητες, ενω απο αλλους θαλαμους εγω μαθαινα οτι και οι γραφεις κανανε κανονικα καθαριοτητες, μονο υπηρεσιες δεν κανανε.
Μαν δε φταις εσύ,αυτός έφταιγε.Δεν έχεις γκόμενα ξεκωλιάρα και την φέρνεις στο επισκεπτήριο μέσα στα ξελιγομένα ψωλιά..την αφήνεις να μιλάει με όλους και να δίνει τηλ και μετά χώνεις και για καθαριοότητες.Απλά τα ζήταγε  ο κώλος του.  :zfuck:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
για μερικούς αυτό που περιέγραψες ειναι αθλος :2funny:
Δεν θα το έλεγα και άθλο,αλλά κομματάκι δύσκολο,ναι!
Δεν είναι και το πλέον κατάλληλο μέρος ένα κέντρο εκπαίδευσης,ημέρα επισκεπτηρίου,με δεκάδες "πηγαδάκια" συγγενών-φίλων-δεσμών,να βρίκσει την ευκαιρία κάποιος να "καβατζώνει" τηλ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν είναι και το πλέον κατάλληλο μέρος ένα κέντρο εκπαίδευσης,ημέρα επισκεπτηρίου,με δεκάδες "πηγαδάκια" συγγενών-φίλων-δεσμών,να βρίκσει την ευκαιρία κάποιος να "καβατζώνει" τηλ.
Η γυναίκα αν ψάχνει να πηδηχτεί θα βρει τρόπο ακόμα και αν οι μόνοι άντρες που θα μείνουν στον πλανήτη είναι αυτοί που φοράνε τους κολοκόφτες στο gay parade... :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Εαν είσαι ένας κοινωνικός άνθρωπος το να πιάνεις κουβέντα παντου ειναι συνηθες φυσιολογικό και συνάδει με την εικόνα σου. Επομένως μέσα σε κάθε γνωριμία μπορεί να είναι και το ξεκωλάκι. Εσείς επικεντρώνεστε. Θεωρείτε ότι οι άνθρωποι χωρίζονται σε κάστες και αν δειτε γυναίκα ειναι αδιανότητο να μιλήσετε κοινωνικά. Στην ουσία αυτό ακριβώς ειναι και το πρόβλημα σας.επικοινωνίας . Ενας επαγγελματιας πχ αργά η γρήγορα αν θέλει να μείνει στην εργασία του θα βρει τρόπο να πιάνει κουβέντα παντου και πάντα με τον οποιονδήποτε. Δημόσιες σχέσεις. Απαραίτητες για εργασία, γκόμενιλίκια, κοινωνική ανέλιξη. Πόσα θα σας μάθω ακόμα; πόσα...;

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Η γυναίκα αν ψάχνει να πηδηχτεί θα βρει τρόπο ακόμα και αν οι μόνοι άντρες που θα μείνουν στον πλανήτη είναι αυτοί που φοράνε τους κολοκόφτες στο gay parade... :grin:
Καλά ναι,αν το θέτεις έτσι συμφωνώ!Εγώ θεωρήσα την φάση σε πιο ρεαλιστικές συνθήκες,όχι αν η άλλη είναι ένα στάδιο πριν χαρακτηριστεί ως Nympomaniac και ψάχνει λυσσασμένα σε ποιον φάνταρο θα πρωτοδώσει τηλ!  :cheesy:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Εαν είσαι ένας κοινωνικός άνθρωπος το να πιάνεις κουβέντα παντου ειναι συνηθες φυσιολογικό και συνάδει με την εικόνα σου. Επομένως μέσα σε κάθε γνωριμία μπορεί να είναι και το ξεκωλάκι. Εσείς επικεντρώνεστε. Θεωρείτε ότι οι άνθρωποι χωρίζονται σε κάστες και αν δειτε γυναίκα ειναι αδιανότητο να μιλήσετε κοινωνικά. Στην ουσία αυτό ακριβώς ειναι και το πρόβλημα σας.επικοινωνίας . Ενας επαγγελματιας πχ αργά η γρήγορα αν θέλει να μείνει στην εργασία του θα βρει τρόπο να πιάνει κουβέντα παντου και πάντα με τον οποιονδήποτε. Δημόσιες σχέσεις. Απαραίτητες για εργασία, γκόμενιλίκια, κοινωνική ανέλιξη. Πόσα θα σας μάθω ακόμα; πόσα...;
Πρώτον δεν λαμβάνεις καθόλου υπόψιν σου,ότι κάποιοι άνθρωποι δεν είναι τόσο κοινωνικοί,εξωστρεφής ή έστω κάπως διαχυτικοί.Αυτό φυσικά δν σημαίνει ότι δν είναι καλοί επαγγελματίες,ομιλητές,χαρακτήρες,εραστές,σύζυγοι ή δεν ξέρω και γω τι άλλο!Δεύτερον,το θεωρώ και λίγο υποκριτικό να είναι κανείς κοινωνικός μόνο και μόνο για να είναι αρεστός στον κοινωνικό,επαγγελματικό και αισθηματικό του περίγυρο!Τρίτον,κατ'εμέ,τα επισκεπτήρια στον στρατο χρησίμευαν μόνο για ψυχολογική τόνωση των νεοσυλλέκτων και φυσικά παροχή άφθονου φαγητού απο τους γονείς(εκατέρωθεν "συσσίτιο αλληλεγγύης φαντάρων") και όχι τόσο για φλερτ,αλλά τεσπα!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Καλά ναι,αν το θέτεις έτσι συμφωνώ!Εγώ θεωρήσα την φάση σε πιο ρεαλιστικές συνθήκες,όχι αν η άλλη είναι ένα στάδιο πριν χαρακτηριστεί ως Nympomaniac και ψάχνει λυσσασμένα σε ποιον φάνταρο θα πρωτοδώσει τηλ!  :cheesy:
Ρε μαν σορρυ κιόλας αλλά το ότι έδωσε το τηλέφωνο της στον άλλον φαντάρο 5 μέτρα από τον γκόμενο της και το ότι τελικά πηδήχτικε με 2-3 από τον θάλαμο..αν είναι όλα αυτά αλήθεια δηλαδή...δεν σε προιδεάζει για το τι είδους γκόμενα ήταν αυτή?  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κατσε για να καταλαβω ο αλλος καβατζωσε το τηλ της γκομενας του αλλουνου που ηρθε να τον δει? τι φιδι ειναι παλι αυτο? ανακοντα?  :grin:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ρε μαν σορρυ κιόλας αλλά το ότι έδωσε το τηλέφωνο της στον άλλον φαντάρο 5 μέτρα από τον γκόμενο της και το ότι τελικά πηδήχτικε με 2-3 από τον θάλαμο..αν είναι όλα αυτά αλήθεια δηλαδή...δεν σε προιδεάζει για το τι είδους γκόμενα ήταν αυτή?  :2funny:
Με κάλυψες μαν,δεν διαφωνώ σε τίποτα μαζί σου!
Άλλωστε και εγώ εκεί ήθελα να καταλήξω έμμεσα  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Επι τη ευκαιρια ειδα σημερα ενα γκομενακι στο δρομο η οποια ηταν ξανθια ωραιο σωμα λιγο κοντουλα αλλα της πηγαινε ωραια ποδια και τατουαζ στα 2 ποδια μπροστα πισω και στη μέση. Ε νταξει γμησε με ρε φιλε... αληταριά.

Τωρα σε μια τέτοια τι κουβεντα να πιάσεις?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ε και να μην είναι όλα αυτά αλήθεια..κάπου κάποτε έχει γίνει κάτι τέτοιο...οπότε το ηθικό δίδαγμα παραμένει το ίδιο.Το οποίο είναι:
Αν δεν κλέψεις δεν έχεις προσπαθήσει αρκετά.
:rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Επι τη ευκαιρια ειδα σημερα ενα γκομενακι στο δρομο η οποια ηταν ξανθια ωραιο σωμα λιγο κοντουλα αλλα της πηγαινε ωραια ποδια και τατουαζ στα 2 ποδια μπροστα πισω και στη μέση. Ε νταξει γμησε με ρε φιλε... αληταριά.

Τωρα σε μια τέτοια τι κουβεντα να πιάσεις?
Δε ξέρω μαν,εμένα μαρέσουν οι μελαχρινές  :grin:
Μην κρίνεις τα γκομενάκια (και τους ανθρώπους γενικα) από την εμφάνιση.Στο 80% των γυναικών που έχουν τέτοιο στυλ κάτι άλλο κρύβεται από κάτω και δεν είναι καθόλου ''punk''.Τα  πάντα μπορείς να πεις με τους πάντες μαν,μην κολλάς σε τέτοια...το θέμα είναι να γνωρίσεις πολλούς και διαφρετικούς ανθρώπους στην τελική.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δε ξέρω μαν,εμένα μαρέσουν οι μελαχρινές  :grin:
Μην κρίνεις τα γκομενάκια (και τους ανθρώπους γενικα) από την εμφάνιση.Στο 80% των γυναικών που έχουν τέτοιο στυλ κάτι άλλο κρύβεται από κάτω και δεν είναι καθόλου ''punk''.Τα  πάντα μπορείς να πεις με τους πάντες μαν,μην κολλάς σε τέτοια...το θέμα είναι να γνωρίσεις πολλούς και διαφρετικούς ανθρώπους στην τελική.

Εσυ εχεις γνωρισει ποτε καμια τέτοια? Δεν γινεται να μην τον κρινεις τον αλλον απο την εμφανιση ειναι το 1ο πραγμα που κοιτάς και εμενα με έχουν κρινει απο την εμφάνιση. Δεν γινεται πραγματικα οσο ανοιχτομυαλοι και αν θελουμε να το παιξουμε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πρώτον δεν λαμβάνεις καθόλου υπόψιν σου,ότι κάποιοι άνθρωποι δεν είναι τόσο κοινωνικοί,εξωστρεφής ή έστω κάπως διαχυτικοί.Αυτό φυσικά δν σημαίνει ότι δν είναι καλοί επαγγελματίες,ομιλητές,χαρακτήρες,εραστές,σύζυγοι ή δεν ξέρω και γω τι άλλο!Δεύτερον,το θεωρώ και λίγο υποκριτικό να είναι κανείς κοινωνικός μόνο και μόνο για να είναι αρεστός στον κοινωνικό,επαγγελματικό και αισθηματικό του περίγυρο!Τρίτον,κατ'εμέ,τα επισκεπτήρια στον στρατο χρησίμευαν μόνο για ψυχολογική τόνωση των νεοσυλλέκτων και φυσικά παροχή άφθονου φαγητού απο τους γονείς(εκατέρωθεν "συσσίτιο αλληλεγγύης φαντάρων") και όχι τόσο για φλερτ,αλλά τεσπα!
1. Τι σημαίνει δεν λαμβάνω υπόψη. Σου λέω ξεκάθαρα ότι μερικοί που δεν είναι επικοινωνιακοί πρέπει να βελτιώσουν αυτό το κομμάτι. Δεν είπα ότι οι μη επικοινωνιακοί έχουν κάποιο πρόβλημα. Προφανώς και μπορεί να είναι εξαιρετικοί σε πολλά. Αλλά θα τους βοηθήσει να προωθήσουν το θέμα επικοινωνία.
2. Η κοινωνία που ζεις ειναι βαθύτατα υποκριτική. Ξενογαμάει και μιλάει για ηθική, Κλέβει και κάνει τον σταυρό της στην εκκλησία, εχει οικογένεια και θέλει να πηδάει τρανς, ... κτλ Είτε θα βρείς τρόπο να επιβιώνεις προσαρμοζόμενος .. είτε δεν θα γκρινιάζεις και θα τρως τις συνέπειες της μη προσαρμογής νηφάλιος ήρεμος και εν γνώσει σου. Το λέω σε εσένα χωρίς να αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά. Γενικά μιλώντας διότι εσύ μπορεί να έχεις βρει το δρόμο σου φυσικα.
3.Δεν ξέρω τι ειναι ο στρατος αλλα.. ξέρω ότι γκόμενα μπορεί να βρεις στα πιο απίθανα μέρη..  ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εσυ εχεις γνωρισει ποτε καμια τέτοια? Δεν γινεται να μην τον κρινεις τον αλλον απο την εμφανιση ειναι το 1ο πραγμα που κοιτάς και εμενα με έχουν κρινει απο την εμφάνιση. Δεν γινεται πραγματικα οσο ανοιχτομυαλοι και αν θελουμε να το παιξουμε.
Έχω γνωρίσει. Το να κρίνεις στο μυαλό σου με την πρώτη είναι αναπόφευκτο,πέρα από αυτό δεν είσαι υποχείριο..δώσε μια ευκαιρία στον άλλον απλά.Δεν είπα εγώ να μην κρίνεις από την εμφάνιση γενικά..απλά μη διαμορφώνεις την τελική σου άποψη μόνο από αυτή.Ε το λέώ επειδή είπες ότι σου άρεσε το γκομενάκι,αν δεν σάρεσε θα σου έλεγα οκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom