Νέα

εχετε χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξετε καποια γυναικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 803
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έχω γνωρίσει. Το να κρίνεις στο μυαλό σου με την πρώτη είναι αναπόφευκτο,πέρα από αυτό δεν είσαι υποχείριο..δώσε μια ευκαιρία στον άλλον απλά.Δεν είπα εγώ να μην κρίνεις από την εμφάνιση γενικά..απλά μη διαμορφώνεις την τελική σου άποψη μόνο από αυτή.Ε το λέώ επειδή είπες ότι σου άρεσε το γκομενάκι,αν δεν σάρεσε θα σου έλεγα οκ.

Μ αρεσε αλλα μετα σκεφτηκα οτι εγω με μια τέτοια δεν θα ειχαμε κανενα κοινο και επισης φορουσε γυαλια ηλιου μου τη σπαει αυτο ρε φιλε γιατι εσυ καρφωνεσαι που κοιτας ενω αυτη οχι.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μ αρεσε αλλα μετα σκεφτηκα οτι εγω με μια τέτοια δεν θα ειχαμε κανενα κοινο και επισης φορουσε γυαλια ηλιου μου τη σπαει αυτο ρε φιλε γιατι εσυ καρφωνεσαι που κοιτας ενω αυτη οχι.
Ε ποτέ δε ξέρεις τι κοινό θα έχετε.Αλλά και να μην έχετε το πήδημα δε κοιτάει χόμπι και απόψεις ρε μαν...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ερι? εχεις χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξης καποιον αντρα???

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Συνημμένα

• 0.jpg
    0.jpg
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 16

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε ποτέ δε ξέρεις τι κοινό θα έχετε.Αλλά και να μην έχετε το πήδημα δε κοιτάει χόμπι και απόψεις ρε μαν...

Αυτα ειναι φαντασιώσεις πιστευω δεν ισχυουν στην πραγματικοτητα ... οτι δηλαδη πηγες με καποια μονο και μονο για το σεξ και δεν έχετε τιποτα αλλο να πειτε ή να συμφωνησετε. Εκτος και αν πηγες με εκδιδομενη. Επισης κατι τετοιες επειδη γενικα τις καταλαβαινεις απο το στυλ τους οτι την έχουν δει αναρωτιεμαι αν την έχουν πέσει ποτε πρωτες σε γκομενο ή αν εκαναν καμια κινηση ή τις εκανε τις κινησεις μονο ο γκομενος ολες και παρακαλαγε.  

Μπορει να κανω λαθος αλλα η σκεψη μου φτανει ως εκει

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αυτα ειναι φαντασιώσεις πιστευω δεν ισχυουν στην πραγματικοτητα ... οτι δηλαδη πηγες με καποια μονο και μονο για το σεξ και δεν έχετε τιποτα αλλο να πειτε ή να συμφωνησετε. Εκτος και αν πηγες με εκδιδομενη. Επισης κατι τετοιες επειδη γενικα τις καταλαβαινεις απο το στυλ τους οτι την έχουν δει αναρωτιεμαι αν την έχουν πέσει ποτε πρωτες σε γκομενο ή αν εκαναν καμια κινηση ή τις εκανε τις κινησεις μονο ο γκομενος ολες και παρακαλαγε.  

Μπορει να κανω λαθος αλλα η σκεψη μου φτανει ως εκει
Είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που δε θα βρεις ΚΑΝΕΝΑ καλό σημείο επαφής....να γελάσετε η να πείτε καμιά μαλακία.Δε χρειάζεται και να συμφωνήσετε εμένα δε μ'αρέσει καν να συμφωνούν πάντα μαζί μου βαριέμαι και αποσυντονίζομαι.Τώρα αν μιλάς για μια περίπτωση που με την κουβέντα θα σε αποθήσει και θα σου ανάψουν τα λαμπάκια με την κακή έννοια οκ πάσο.Αλλά όσο μπορεί μια τύπισα με τατοο να στο προκαλέσει αυτό άλλο τόσο μπορεί μια τύπισα με κυριλέ.Μην τα βάζεις όλα σε καλούπια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που δε θα βρεις ΚΑΝΕΝΑ καλό σημείο επαφής....να γελάσετε η να πείτε καμιά μαλακία.Δε χρειάζεται και να συμφωνήσετε εμένα δε μ'αρέσει καν να συμφωνούν πάντα μαζί μου βαριέμαι και αποσυντονίζομαι.Τώρα αν μιλάς για μια περίπτωση που με την κουβέντα θα σε αποθήσει και θα σου ανάψουν τα λαμπάκια με την κακή έννοια οκ πάσο.Αλλά όσο μπορεί μια τύπισα με τατοο να στο προκαλέσει αυτό άλλο τόσο μπορεί μια τύπισα με κυριλέ.Μην τα βάζεις όλα σε καλούπια

Tα βαζω σε καλουπια γιατι πιστευω οτι πισω απο ολα υπάρχει μια εξηγηση. Επισης πιστευω οτι κάτι τέτοιες και οχι μονο τέτοιες θα προτιμησουν κάποιον που αντανακλά το δικο τους ψυχισμο επειδη ολες ειναι κατα βαθος ναρκισσοι οποτε ναι ένας μπαρμαν με τατουαζ και ψιλο αλητε στυλάκι θα ταιριαζε γάντι σε αυτη τη περιπτωση. Αυτος θα τις γοητευε ενω ενας αλλος απλα θα ξεροσταλιαζε. Τεσπα δεν ειχα τετοιες στην παρέα ποτε απλα εικασιες κανω. Αλλα να ξερεις οτι πάντα ο ομοιος προσελκύει την ομοια εγω σε αυτο πιστευω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
saul επισης παιζω πολυ εκ του ασφαλους γιατι δεν μ αρεσουν οι χυλοπιτες.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom