Νέα

εχετε χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξετε καποια γυναικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 803
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ναι μιλωντας της για ροζ συννεφακια....,ΕΝΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΟ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ.....,ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΕΣ....

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
1. Τι σημαίνει δεν λαμβάνω υπόψη. Σου λέω ξεκάθαρα ότι μερικοί που δεν είναι επικοινωνιακοί πρέπει να βελτιώσουν αυτό το κομμάτι. Δεν είπα ότι οι μη επικοινωνιακοί έχουν κάποιο πρόβλημα. Προφανώς και μπορεί να είναι εξαιρετικοί σε πολλά. Αλλά θα τους βοηθήσει να προωθήσουν το θέμα επικοινωνία.
2. Η κοινωνία που ζεις ειναι βαθύτατα υποκριτική. Ξενογαμάει και μιλάει για ηθική, Κλέβει και κάνει τον σταυρό της στην εκκλησία, εχει οικογένεια και θέλει να πηδάει τρανς, ... κτλ Είτε θα βρείς τρόπο να επιβιώνεις προσαρμοζόμενος .. είτε δεν θα γκρινιάζεις και θα τρως τις συνέπειες της μη προσαρμογής νηφάλιος ήρεμος και εν γνώσει σου. Το λέω σε εσένα χωρίς να αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά. Γενικά μιλώντας διότι εσύ μπορεί να έχεις βρει το δρόμο σου φυσικα.
3.Δεν ξέρω τι ειναι ο στρατος αλλα.. ξέρω ότι γκόμενα μπορεί να βρεις στα πιο απίθανα μέρη..  ;)
1.Να προσπαθήδουν δεν λέω,αλλά το αποτέλεσμα προφανώς και δν θα είναι δεδομένο.Ένας μέσος άνθρωπος λ.χ μπορεί να θέλει να ασχοληθεί με ένα επιστημονικό "κομμάτι",όπως η ψυχολογία λ.χ,όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα πετύχει διότι δεν είναι ανάμεσα στις δυνατότητες του.Αυτό που θέλω να πω είναι,ότι με τον τρόπο σου,μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια,είναι σαν να τους λοιδωρείς τους μη επικοινωνιακούς.
2.Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες,ότι ισχύουν!Απλά εγώ προσωπικά δν θα ήθελα να μπω σε αυτό το τρυπάκι ;)

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
300
Πόντοι
36
οχι ειμαι αμειλικτη θα μετανοιωναν την ωρα και την στιγμη
θα τους πηδουσες νομικα ή θα τους εβρισκες και θα τους εκανες οτι η eva mendes στον μπατσο στο καποτε στο μεξικο;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
1.Να προσπαθήδουν δεν λέω,αλλά το αποτέλεσμα προφανώς και δν θα είναι δεδομένο.Ένας μέσος άνθρωπος λ.χ μπορεί να θέλει να ασχοληθεί με ένα επιστημονικό "κομμάτι",όπως η ψυχολογία λ.χ,όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα πετύχει διότι δεν είναι ανάμεσα στις δυνατότητες του.Αυτό που θέλω να πω είναι,ότι με τον τρόπο σου,μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια,είναι σαν να τους λοιδωρείς τους μη επικοινωνιακούς.
2.Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες,ότι ισχύουν!Απλά εγώ προσωπικά δν θα ήθελα να μπω σε αυτό το τρυπάκι ;)

οχι σε καμμία περίπτωση δεν τους υποτιμώ ουτε καν. Απλά λέω μια κουβέντα και ίσως κάποιους τους βοηθήσει. Μου είναι ιδιαιτερα συμπαθητικοί οι λιγομίλητοι γιατι εγω μιλαω πολυ  : :-

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
300
Πόντοι
36
οχι σε καμμία περίπτωση δεν τους υποτιμώ ουτε καν. Απλά λέω μια κουβέντα και ίσως κάποιους τους βοηθήσει. Μου είναι ιδιαιτερα συμπαθητικοί οι λιγομίλητοι γιατι εγω μιλαω πολυ  : :-
αντρα-φιλεναδα θες εσυ δηλαδη;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Είναι απόλυτα ξεκάθαρο αν θέλω ή όχι. Οπότε το καταλαβαίνουν και κάνουν η όχι κίνηση. Αν δεν το καταλαβει κανένας ή το παίξει ρίσκο.. σίγουρα δεν θα πηδήξει αλλά θα γελάσει και θα περάσει φυσιολογικά και όμορφα γιατι αγενής δεν είμαι σε καμία περίπτωση και έχω χιούμορ που με βοηθάει και βγάζω τον αλλο απο την "δυσκολη θέση" αμεσα. Γενικώς δεν έχω πέσει σε παραμυθάδες.

Πρεπει να ιδρωσει τη φανελα καποιος δηλαδη για να κερδισει αυτο το πολυτιμο τροπαιο  :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ωχ.......... :-

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
300
Πόντοι
36
Μπορεί και να μην τους έκανα τιποτα και να αδιαφορούσα. Δεν ξέρω μην λέω και βλακείες
δλδ θα σου ελεγε ενας οτι θα δημοσιευσει την προσωπικη σου ζωη σε ολο το ντουνια αν δεν του κατσεις (με δεδομενο οτι εχεις "ζουμερη" προσωπικη ζωη) κ εσυ απλα θα τον εγραφες στο μουνι σου; Τοσο αποφασισμενη εισαι δλδ να μη γαμηθεις αν δεν το θελεις;

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31
Το να γαμήσεις γκόμενα φίλου πίσω από την πλάτη του είναι ΕΓΚΛΗΜΑ και διαγράφεσαι από τον κατάλογο του αντρικού φύλου. Το να γαμήσεις γκόμενα άγνωστη χρησιμοποιώντας δόλια μέσα (εκβιασμό, ανάγκη, παραπλάνηση κλπ) δεν είναι και έγκλημα αλλά σε καθιστά ψιλομαλάκα γλοιώδη σαλιάρη. Πιο έντιμο είναι να γαμήσεις γκομενάκι που σε γουστάρει και αν δε βρεις τέτοιο να γαμήσεις πουτανάκι που θα το πληρώσεις (άμεσα ή έμμεσα) για να σε γουστάρει.
Ρε φίλε, τι έγκλημα και μ@@@ιες? που ζειτε ρε παληκάρια? νομιζεις δλδ οτι αν μια γκομενα σου κατσει θα ειναι επειδη εισαι ανέντιμος; ΟΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΥΤΣΟ!!! Απλά μερικές το παίζουν δυσκολες. Περιμενεις να γαμησεις με εντιμότητα? Καλη καλογερική!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πρεπει να ιδρωσει τη φανελα καποιος δηλαδη για να κερδισει αυτο το πολυτιμο τροπαιο  :headbang:

Τι να κάνω σεβαλιέ δεν μου αρέσουν όλοι οι άντρες. Περίεργο είναι και τούτο; Και συ τι μιλάς; Μόλις σου έδειξα αδυναμία με χυλοπιτιασες σε κάθε ευκαιρία με σκοπό να φανεις μάγκας. Την τρωω ως κυρία αλλά μην με ειρωνεύεσαι κιολας.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δλδ θα σου ελεγε ενας οτι θα δημοσιευσει την προσωπικη σου ζωη σε ολο το ντουνια αν δεν του κατσεις (με δεδομενο οτι εχεις "ζουμερη" προσωπικη ζωη) κ εσυ απλα θα τον εγραφες στο μουνι σου; Τοσο αποφασισμενη εισαι δλδ να μη γαμηθεις αν δεν το θελεις;
Ναι πιθανόν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι να κάνω σεβαλιέ δεν μου αρέσουν όλοι οι άντρες. Περίεργο είναι και τούτο; Και συ τι μιλάς; Μόλις σου έδειξα αδυναμία με χυλοπιτιασες σε κάθε ευκαιρία με σκοπό να φανεις μάγκας. Την τρωω ως κυρία αλλά μην με ειρωνεύεσαι κιολας.  :)

To κινητρο καποιου να σε χυλοπιτιασει δεν ειναι μονο να φανει μαγκας. Θα μπορουσαν να ειναι και αλλα

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
300
Πόντοι
36
Ρε φίλε, τι έγκλημα και μ@@@ιες? που ζειτε ρε παληκάρια? νομιζεις δλδ οτι αν μια γκομενα σου κατσει θα ειναι επειδη εισαι ανέντιμος; ΟΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΥΤΣΟ!!! Απλά μερικές το παίζουν δυσκολες. Περιμενεις να γαμησεις με εντιμότητα? Καλη καλογερική!
αν σου την πεσει η γυναικα του κολλητου σου, προσπαθεις να το αποφυγεις για οσο γινεται. Αν ειναι επιμονη εχεις δυο εκδοχες; Η το λες στον κολλητο σου με κινδυνο να του γαμησεις την ψυχολογια ΚΑΙ τον κινδυνο να μη σε πιστεψει οτι δεν της εκατσες και να χσλασει η φιλια, ή τη γαμας, χαλαει η φιλια με υπαιτιοτητα δικια σου, και η γκομενα επειδη στο μεγαλο ποσοστο αυτων των περιπτώσεων ειναι πουτανα, μετα απο ένα διαστημα σε παραταει για αλλα, και μενεις και χωρις φιλο και με το πουλι στο χερι. Οποτε δεν αξιζει για μια πουτανα να κανεις πουστια στο φιλο σου, και οπως ειπε και ενας τυπος αποπανω, γυναικες βρισκεις καργα, φιλους ομως οχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom