Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 298
- Πόντοι
- 36
και τι καταλαβες με αυτη την τακτικη; Εισαι ακομα στο bourdela.com με ολους εμας τους μαλακες και συζητας. Ειναι επιτυχια αυτο για γυναικα;Ναι πιθανόν.
και τι καταλαβες με αυτη την τακτικη; Εισαι ακομα στο bourdela.com με ολους εμας τους μαλακες και συζητας. Ειναι επιτυχια αυτο για γυναικα;Ναι πιθανόν.
αν σου την πεσει η γυναικα του κολλητου σου, προσπαθεις να το αποφυγεις για οσο γινεται. Αν ειναι επιμονη εχεις δυο εκδοχες; Η το λες στον κολλητο σου με κινδυνο να του γαμησεις την ψυχολογια ΚΑΙ τον κινδυνο να μη σε πιστεψει οτι δεν της εκατσες και να χσλασει η φιλια, ή τη γαμας, χαλαει η φιλια με υπαιτιοτητα δικια σου, και η γκομενα επειδη στο μεγαλο ποσοστο αυτων των περιπτώσεων ειναι πουτανα, μετα απο ένα διαστημα σε παραταει για αλλα, και μενεις και χωρις φιλο και με το πουλι στο χερι. Οποτε δεν αξιζει για μια πουτανα να κανεις πουστια στο φιλο σου, και οπως ειπε και ενας τυπος αποπανω, γυναικες βρισκεις καργα, φιλους ομως οχι.
τυπε για τις γυναικες κολλητων μιλησα. Τις άλλες ολες εννοειται οτι τις πουτσοσκαμπιλιαζεις χωρις ελεος και με την πρωτη ευκαιρια.Σωστα ξηγιεσαι ρε αυνάνα βάλε μυαλο στα γατάκια. Το αντριλικι φαινεται απο τους τροπους.
τυπε για τις γυναικες κολλητων μιλησα. Τις άλλες ολες εννοειται οτι τις πουτσοσκαμπιλιαζεις χωρις ελεος και με την πρωτη ευκαιρια.
οχι ειμαι αμειλικτη θα μετανοιωναν την ωρα και την στιγμη
Μαγκες αφηστε τις παπαριες γιατι εχουμε θεμα.
Σε ενα καφενειο μερικα στενα κατω απο το σπιτι μου εχω δει τελευταια εναν απιστευτο μουνο!
Μιλαμε 10αρι κανονικο. Μελαχρινη με καταμαυο κορακι ισιο μαλλι, βαμμενη στην εντελεια αν και νομιζω οτι εχει κατι σλαβικο πανω της. Σερβιρει στο καφενειο και πραγματικα μου κανει εντυπωση τι δουλεια εχει σ αυτο το αχουρι.
Λοιπον επειδη ειναι αμαρτια να υπαρχει τετοιο μουνι τοσο κοντα και να μην το χυνω αποφασισα να βρω τροπο να της την πεσω. Αν ηταν καφετερια no problem αλλα στο κωλοχανειο αυτο συχναζουν μονο αργοσχολοι 50ρηδες. Θα μαι σαν τη μυγα μες στο γαλα. Αν παω σαν πελατης και αρχισω το μπιρι μπιρι με την τυπισα θα παρουν χαμπαρι αμεσως τι σκοπο εχω.
Για αυτο σκεφτηκα το εξης:
Θα παω στο αφεντικο να του πω οτι ενας ακληρος μπαρμπας καφετζης στο χωριο μου υποσχεθηκε να μου δωσει το καφενειο του αν μαθω τη δουλεια. Θα του προτεινω να του δουλεψω ενα διαστημα ΤΖΑΜΠΑ ισα να δω πως δουλευει το συστημα. Ετσι θα εχω ολη μερα το μωρο μες στα ποδια μου! Τα υπολοιπα θα ερθουν απο μονα τους
Τι λετε για το σχεδιο;
Σιγα μη την διωξει,Στανταρ την πιρφοριζει ο Καφετζης,μη σου πω δεν θα τον παρει κιολας ας ειναι και τζαμπα για να μην εχει ανταγωνιστη μες τα ποδια τουAφου θα βρει τζαμπα υπαλληλο μπορει να τη διωξει τοτε ρε τυπε
Σιγα μη την διωξει,Στανταρ την πιρφοριζει ο Καφετζης,μη σου πω δεν θα τον παρει κιολας ας ειναι και τζαμπα για να μην εχει ανταγωνιστη μες τα ποδια του
Σωστο,αλλα ο πιρφορος,ποσο μαλλον ο γεροντοπιρφορος δεν νομιζω να χαμπαριαζειTυπε εχουμε κριση τη σημερον η μερα
Σιγα μη την διωξει,Στανταρ την πιρφοριζει ο Καφετζης,μη σου πω δεν θα τον παρει κιολας ας ειναι και τζαμπα για να μην εχει ανταγωνιστη μες τα ποδια του
Ρε τι κάνει ο άνθρωπος για να γαμήσει..
Επι τη ευκαιρια ειδα σημερα ενα γκομενακι στο δρομο η οποια ηταν ξανθια ωραιο σωμα λιγο κοντουλα αλλα της πηγαινε ωραια ποδια και τατουαζ στα 2 ποδια μπροστα πισω και στη μέση. Ε νταξει γμησε με ρε φιλε... αληταριά.
Τωρα σε μια τέτοια τι κουβεντα να πιάσεις?
τυπε η οριτζιναλ ατακα ηταν- Μήλο θες?
- Όχι.
- Ε τότε δεν μένει τίποτε άλλο από το να σε γαμήσω.
Τα είχε πει ο Γκουσγκούνης, ξεστραβωθείτε!
Σε ενα καφενειο μερικα στενα κατω απο το σπιτι μου εχω δει τελευταια εναν απιστευτο μουνο!
Μιλαμε 10αρι κανονικο. Μελαχρινη με καταμαυο κορακι ισιο μαλλι, βαμμενη στην εντελεια αν και νομιζω οτι εχει κατι σλαβικο πανω της. Σερβιρει στο καφενειο και πραγματικα μου κανει εντυπωση τι δουλεια εχει σ αυτο το αχουρι.
Λοιπον επειδη ειναι αμαρτια να υπαρχει τετοιο μουνι τοσο κοντα και να μην το χυνω αποφασισα να βρω τροπο να της την πεσω. Αν ηταν καφετερια no problem αλλα στο κωλοχανειο αυτο συχναζουν μονο αργοσχολοι 50ρηδες. Θα μαι σαν τη μυγα μες στο γαλα. Αν παω σαν πελατης και αρχισω το μπιρι μπιρι με την τυπισα θα παρουν χαμπαρι αμεσως τι σκοπο εχω.
Θα παω στο αφεντικο να του πω οτι ενας ακληρος μπαρμπας καφετζης στο χωριο μου υποσχεθηκε να μου δωσει το καφενειο του αν μαθω τη δουλεια. Θα του προτεινω να του δουλεψω ενα διαστημα ΤΖΑΜΠΑ ισα να δω πως δουλευει το συστημα. Ετσι θα εχω ολη μερα το μωρο μες στα ποδια μου! Τα υπολοιπα θα ερθουν απο μονα τους
Τι λετε για το σχεδιο;
Τι λετε για το σχεδιο;