Νέα

εχετε χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξετε καποια γυναικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 803
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
298
Πόντοι
36
ρε φίλε δεν κατάλαβες το κείμενο; Τι ψάχνεις να βρεις ; το Τ9 αλλαξε μερικές λέξεις. ωχου
τυπισσα το τ9 παιζει να εχει γαμησει περισσοτερο κοσμο κι απο τον απολυτο με τον gl μαζι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
298
Πόντοι
36
Θες να μου πεις οτι έχω αποτυχημένη ζωη. Καλή πρόκληση και γνωστη εδω. Κάθε τσουπ και λίγο την ακούω. :grin:
α μη χαλιεσαι. Και μενα μπορει να μου το εχουν πει (εκτος του φορουμ) και δε με χαλαει. Εκτος αν τα θυληκα τα πειραζουν τέτοιες διαπιστωσεις περισσοτερο απο τα αρσενικα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.498
Πόντοι
25.467
Εμένα τώρα με απασχολεί να πάω να πάρω ένα κραγιον φθινοπωρινό και δεν ξέρω τι χρώμα  :think:

Με τρώει τώρα, να την γράψω την κακεντρέχεια, αλλά θα συγκρατηθώ.  :)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

γιατι ? τι σου συμβαινει θειο? δεν εισαι καλα? για κατι τετοια μπαινω εδω μεσα... σταξε το φαρμακι σου

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Μαγκες αφηστε τις παπαριες γιατι εχουμε θεμα.
Σε ενα καφενειο μερικα στενα κατω απο το σπιτι μου εχω δει τελευταια εναν απιστευτο μουνο!
Μιλαμε 10αρι κανονικο. Μελαχρινη με καταμαυο κορακι ισιο  μαλλι, βαμμενη στην εντελεια αν και νομιζω οτι εχει κατι σλαβικο πανω της. Σερβιρει στο καφενειο και πραγματικα μου κανει εντυπωση τι δουλεια εχει σ αυτο το αχουρι.
Λοιπον επειδη ειναι αμαρτια να υπαρχει τετοιο μουνι τοσο κοντα και να μην το χυνω αποφασισα να βρω τροπο να της την πεσω. Αν ηταν καφετερια no problem αλλα στο κωλοχανειο αυτο συχναζουν μονο αργοσχολοι 50ρηδες. Θα μαι σαν τη μυγα μες στο γαλα. Αν παω σαν πελατης και αρχισω το μπιρι μπιρι με την τυπισα θα παρουν χαμπαρι αμεσως τι σκοπο εχω.
Για αυτο σκεφτηκα το εξης:
Θα παω στο αφεντικο να του πω οτι ενας ακληρος μπαρμπας καφετζης στο χωριο μου υποσχεθηκε να μου δωσει το καφενειο του αν μαθω τη δουλεια. Θα του προτεινω να του δουλεψω ενα διαστημα ΤΖΑΜΠΑ ισα να δω πως δουλευει το συστημα. Ετσι θα εχω ολη μερα το μωρο μες στα ποδια μου! Τα υπολοιπα θα ερθουν απο μονα τους  :pipa3:
Τι λετε για το σχεδιο;

δεν υπάρχεις φιλε ....

giannis19750

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
:pipa3:ναι γαμηστε μας και απο πάνω 3 φορές το έκανα τροποποίηση και αποθήκευση και δεν άλλαξε τίποτα οπότε το άφησα κοιτάτε το δάχτυλο και χάνετε το δάσος  :idiot:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.498
Πόντοι
25.467
γιατι ? τι σου συμβαινει θειο? δεν εισαι καλα? για κατι τετοια μπαινω εδω μεσα... σταξε το φαρμακι σου

Δεδομένου του παρελθόντος που έχουμε με αφορμή την μακαρίτισσα την Μαρθούλα Βούρτση του Bou (lakis33), σίγουρα θα το παρεξηγήσει.  :)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Δεδομένου του παρελθόντος που έχουμε με αφορμή την μακαρίτισσα την Μαρθούλα Βούρτση του Bou (lakis33), σίγουρα θα το παρεξηγήσει.  :)

σοου γουατ? χαχαχαχα!! εγω λεω οτι τα φαρμακια δε πρεπει να τα κραταμε μεσα μας...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
α μη χαλιεσαι. Και μενα μπορει να μου το εχουν πει (εκτος του φορουμ) και δε με χαλαει. Εκτος αν τα θυληκα τα πειραζουν τέτοιες διαπιστωσεις περισσοτερο απο τα αρσενικα.

Δεν με απασχολεί να σου πω. Μου κάνει εντύπωση η εμμονή που έχετε συνολικά. Με εντυπωσιάζει η βία που έχετε μέσα σας και λυπάμαι αλήθεια γιατι θα βασανίζεστε πολύ. Τι να πεις; Όντως ίσως έχεις και δίκιο. Αν ο άνθρωπος είναι λειψός βγάζει κακία, μίσος πόνο και το νετ ενδείκνυται.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεδομένου του παρελθόντος που έχουμε με αφορμή την μακαρίτισσα την Μαρθούλα Βούρτση του Bou (lakis33), σίγουρα θα το παρεξηγήσει.  :)

Α ναι φοβάσαι μην παρεξηγηθω; χαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχααχχα

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Μα τι είναι αυτές οι εξάρσεις πολιτισμού,από πότε γίναμε Σουηδία?  :o  :tickedoff:
Αφεθείτε ελεύθερος αγαπητέ παππούλη,δώστε πόνο!!!!!  :dancing:  :rockon:  :cheesy:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.498
Πόντοι
25.467
σοου γουατ? χαχαχαχα!! εγω λεω οτι τα φαρμακια δε πρεπει να τα κραταμε μεσα μας...

Καλώς λοιπόν. (Αλλά να ξέρετε ότι η "ατάκα" δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, και γράφεται στα πλαίσια διαδικτυακού "πικαρίσματος").

Εμένα τώρα με απασχολεί να πάω να πάρω ένα κραγιον φθινοπωρινό και δεν ξέρω τι χρώμα  :think:

Επιλέξτε των χρωματισμό "[size=12pt]σάπιο[/size] μήλο", για να είναι σε αρμονία με όλα τα υπόλοιπα επάνω σας.  :)

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
298
Πόντοι
36
Δεν με απασχολεί να σου πω. Μου κάνει εντύπωση η εμμονή που έχετε συνολικά. Με εντυπωσιάζει η βία που έχετε μέσα σας και λυπάμαι αλήθεια γιατι θα βασανίζεστε πολύ. Τι να πεις; Όντως ίσως έχεις και δίκιο. Αν ο άνθρωπος είναι λειψός βγάζει κακία, μίσος πόνο και το νετ ενδείκνυται.
θα πειραχτει η προσωπικοτητα σου αν σου πω οτι εχυσα διαβαζοντας αυτο το φαμ-φαταλ παραληρημα;

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Καλώς λοιπόν. (Αλλά να ξέρετε ότι η "ατάκα" δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, και γράφεται στα πλαίσια διαδυκτιακού "πικαρίσματος").

Επιλέξτε των χρωματισμό "[size=12pt]σάπιο[/size] μήλο", για να είναι σε αρμονία με όλα τα υπόλοιπα επάνω σας.  :)

ευστοχος οπως παντα!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom