Αυτα ειναι φαντασιώσεις πιστευω δεν ισχυουν στην πραγματικοτητα ... οτι δηλαδη πηγες με καποια μονο και μονο για το σεξ και δεν έχετε τιποτα αλλο να πειτε ή να συμφωνησετε. Εκτος και αν πηγες με εκδιδομενη. Επισης κατι τετοιες επειδη γενικα τις καταλαβαινεις απο το στυλ τους οτι την έχουν δει αναρωτιεμαι αν την έχουν πέσει ποτε πρωτες σε γκομενο ή αν εκαναν καμια κινηση ή τις εκανε τις κινησεις μονο ο γκομενος ολες και παρακαλαγε.
Μπορει να κανω λαθος αλλα η σκεψη μου φτανει ως εκει
Διαφωνώ καθέτος και οριζοντίος. Γενικότερα μέχρι να κάνω τη σοβαρή μου σχέση για γάμο κλπ.. Ζούσα τη ζωή του πορνοστάρ. Μια δύο σοβαρές σχέσεις από τα 18 και μετά και κατα τα άλλα ήθελα μόνο να γνωρίζω γκόμενες και να πηδάω.
Ε όσες ήταν καθαρά για τον πούτσο, και μιλάω και για onenight stand αλλά και από γνωριμία μέσω φίλων, με καμία δε μπορούσα να συζητήσω ή να κάνω κάτι άλλο πέρα από το πήδημα. Ορισμένς θέλανε κάτι παραπάνω και στην πορεία το έβλεπαν ότι δε θα γίνει. Άλλες πάλι ήταν σαν εμένα. Πηδιόμαστε περνάμε καλά και τέλος.
Εδώ όταν ήμουν φαντάρος που με έπαιρναν κανά τηλ όταν είχα υπηρεσία, με παίρνανε για πήδημα, και όταν τους έλεγα είμαι μέσα, μετά από λίγο κλείναμε το τηλέφωνο. Ούτε καν παρέα στην σκοπιά δεν είχα από αυτές. Και όχι επειδή δεν ήθελα μόνο εγώ, αλλά και αυτές δεν είχαν προφανως κατι να μου πούνε.
Οι σχέσεις είναι όπως τις χτίσεις στην αρχή.
΄΄Αλλοι για να γαμήσουν, τις βγάζουν για φαγητό, για ποτό και όλα αυτά.
Εγώ από την άλλη δεν το έκανα ποτέ αυτό. Είμαι ίσως από τους μαλάκες που μια που πηδάω δε μπορώ να ανταλλάζω ούτε κουβέντα μαζί τους γιατί δε με νοιάζει. Ακούγεται μαλακία αλλά έτσι είμαι.
Το τι ραντεβού κανόνιζα είναι άλλη ιστορία..
Πάντως ξαναλέω.. το παν είναι τι σχέση θα χτίσεις στην αρχή και τι περιθώρια δίνεις στον άλλον.
ΥΓ. Υπάρχουν και γυναίκες που είναι σαν εμένα. Περάστε σκουπίστε τελειώσατε. Δεν είναι όλες αγαπουλες.
ΥΓ2. Και από τις μεγαλύτερες πουτάνες που έχω γνωρίσει, αλλά μιλάμε πουτάνες να σας φεύγει το κεφάλι αν περιγράψω σκηνικά, καμία από αυτές δεν την έπεφτε σε άντρα. Όπως και να ήταν. Ξέρανε ότι σε λίγη ώρα προφανώς κάποιος θα τους την έχει πέσει. Ποτέ δεν χώθηκαν αυτές.
ΥΓ3. Την πουτανιά της η γυναίκα δεν τη βγάζει από μόνη της. Είναι εμείς τι ανέχεια τους δίνουμε για να τη βγάλουν. (και δεν εννοώ να το τι τους βγάζουμε εμείς). Αλλά όταν τουσ δείχνουμε ότι είμαστε πιο πουτάνες από αυτές ή έστω ότι είμαστε και εμείς τα ίδια σκατά, τότε και αυτές βγάζουν την πουτανιά τους στο κρεβατι.
Αυτό το λέω γιατί έχω πηδήξει γκόμενα που έχει πηδήξει και φίλος. Και είχαμε διαφορετικές απόψεις. Αυτό συνέβαινε γιατί ο φίλος μου μου έλεγε, ε τι ρε μαλάκα σιγα μη την πω πουτάνα την ώρα που τη γαμάω, θα με βρίσει. Ε με τέτοιο σκεπτικό...ποτέ και καμία δε θα βγάλει την πουτανιά