Τύπε θες να του φέρει κανένα δίσκο στο κεφάλι;Τι λέτε ρε τύποι, πονάν τα μάτια μου, το να την πλησιάσεις να της πεις ότι την έχεις δει καναδυο φορές περνώντας απέξω και ότι σου άρεσε και αν θέλει να βγείτε για κανα ποτό δεν παίζει ε;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αδιάφορο η ουσία πάλι ίδια είναιTo κινητρο καποιου να σε χυλοπιτιασει δεν ειναι μονο να φανει μαγκας. Θα μπορουσαν να ειναι και αλλα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Κ τα δύο καλά είναι ανάλογα με το πού και πώς κ ποιός θα τα πειπροτιμας να σου πει καποιος...
εχεισ ωραιο κωλο, η, εχεις ωραια ματια;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Δεν θέλω να σου χαλάσω το όνειρο, αλλΑ είμαστε στο ίντερνετ.σκέψου το λίγοκαι τι καταλαβες με αυτη την τακτικη; Εισαι ακομα στο bourdela.com με ολους εμας τους μαλακες και συζητας. Ειναι επιτυχια αυτο για γυναικα;
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Κ τα δύο καλά είναι ανάλογα με το πού και πώς κ ποιός θα τα πει
ok.....
εριναλ, εχεισ ωραιο κωλο... αλλα κι απο ματια δεν πας πισω....
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
και τι καταλαβες με αυτη την τακτικη; Εισαι ακομα στο bourdela.com με ολους εμας τους μαλακες και συζητας. Ειναι επιτυχια αυτο για γυναικα;
ενω εμεις.....! τα σπαμε λεμε....
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Ντάξει,γιατί όλοι αναφέρεστε με τόσο υποτιμητικό τρόπο στο εν λόγω site?ενω εμεις.....! τα σπαμε λεμε....
Δηλαδή σε άλλα site κοινωνικής δικτύωσης(ντάξει,αυτό είναι συγκεκριμένου ενδιαφέροντος και θεματολογίας) βρίσκεται καλύτερο επίπεδο,με την ευρεία έννοια?
Εγώ προσωπικά δεν το νομίζω!Άλλωστε,όπως διακρίνω,το μπου έχει και ποσοστό ιδιαίτερα αξιόλογων ατόμων.
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Ντάξει,γιατί όλοι αναφέρεστε με τόσο υποτιμητικό τρόπο στο εν λόγω site?
Δηλαδή σε άλλα site κοινωνικής δικτύωσης(ντάξει,αυτό είναι συγκεκριμένου ενδιαφέροντος και θεματολογίας) βρίσκεται καλύτερο επίπεδο,με την ευρεία έννοια?
Εγώ προσωπικά δεν το νομίζω!Άλλωστε,όπως διακρίνω,το μπου έχει και ποσοστό ιδιαίτερα αξιόλογων ατόμων.
δεν μιλησα για το σαιτ αδερφε
Επισκέπτης
Ευχαριστω τυπε, εχω αυτην τι ταση οπου παω να ανεβαζω το επιπεδο.Ντάξει,γιατί όλοι αναφέρεστε με τόσο υποτιμητικό τρόπο στο εν λόγω site?
giannis19750
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα , να γράψω και εγώ την ιστορία μου να την μοιραστώ μαζί σας!πριν μερικά χρόνια μια γειτόνισα στην Καλλιθέα που εμένα όταν σπούδαζα Αθήνα 40αρα μου είχε μπει στο μάτι γιατί την έβλεπα να ηγαινοερχεται με έναν πολύ μεγάλυτερο της κ( τελικά έμαθα ήταν 60ρης ) και εκτός από τις δουλειές ψώνια και γενικά λογαριασμούς , το παιδί σχολείο ,φροντιστήριο δεν έβγαινε απο το σπίτι , λέω την κακομοιριά τι περνάει .οταν κάποια φάση έπεσα πάνω της όταν γύριζε απο το σουπερμάρκετ παρατήρησα ότι είχε σημάδια στο δεξί και αριστερό ώμο ψηλά ! Την βοήθησα με τα ψώνια και της έπιασα την συζήτηση και τελικά κατάλαβα ότι ήταν απο ένα χωριό της Πελοποννήσου που την είχε πάρει ο γέρος με προξενιό πριν 10 χρόνια ( απο τότε) τελικά επειδή μου άρεσε και τα είχα γαμήλιες τα μαθήματα αποφάσισα να ασχοληθώ μαζί της ! Οπότε πήγαινε σουπερμάρκετ εγώ εκεί μπροστά της πρόθυμος να βοηθήσω . Μετά απο κανένα 2μηνο την έπεισα να πάμε για καφέ σε ένα καφέ εκεί κοντά ! Το καλοκαίρι ο άντρας της πήγε στο χωριό για κανά 3ήμερο και εγώ όρμηξα ! Κάθε φορά που σπίτι μου την ρωτούσα επίμονα τι μελάνι εώς ειναι αυτές και την έπιαναν τα κλάματα !εγω δεν ήθελα να χάσω το οπότε τα άφηνα ,μετά απο 8 μήνες που το κάναμε δεν άντεξα άλλο και της είπα κοιτά αν δεν παρά δεχτείς ότι σε χτυπάει ο άντρας σου θα καλέσω εγώ την αστυνομία , και τι μου λέει δεν με χτυπάει οι μελάνι εώς που βλέπεις στον όμως μου εινα επειδή με πιέζει με τον δείκτη του (δάχτυλο) και μου λέει εδώ και 5 χρόνια εγώ κάποια στιγμή θα σε γαμησω !
άντε με όλες τις παπαριες που γράφετε να πάτε να γράψετε κανένα σενάριο στον σηρηνακη η κανένα αρλεκιν , !!!!!!!!!
άντε με όλες τις παπαριες που γράφετε να πάτε να γράψετε κανένα σενάριο στον σηρηνακη η κανένα αρλεκιν , !!!!!!!!!
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα , να γράψω και εγώ την ιστορία μου να την μοιραστώ μαζί σας!πριν μερικά χρόνια μια γειτόνισα στην Καλλιθέα που εμένα όταν σπούδαζα Αθήνα 40αρα μου είχε μπει στο μάτι γιατί την έβλεπα να ηγαινοερχεται με έναν πολύ μεγάλυτερο της κ( τελικά έμαθα ήταν 60ρης ) και εκτός από τις δουλειές ψώνια και γενικά λογαριασμούς , το παιδί σχολείο ,φροντιστήριο δεν έβγαινε απο το σπίτι , λέω την κακομοιριά τι περνάει .οταν κάποια φάση έπεσα πάνω της όταν γύριζε απο το σουπερμάρκετ παρατήρησα ότι είχε σημάδια στο δεξί και αριστερό ώμο ψηλά ! Την βοήθησα με τα ψώνια και της έπιασα την συζήτηση και τελικά κατάλαβα ότι ήταν απο ένα χωριό της Πελοποννήσου που την είχε πάρει ο γέρος με προξενιό πριν 10 χρόνια ( απο τότε) τελικά επειδή μου άρεσε και τα είχα γαμήλιες τα μαθήματα αποφάσισα να ασχοληθώ μαζί της ! Οπότε πήγαινε σουπερμάρκετ εγώ εκεί μπροστά της πρόθυμος να βοηθήσω . Μετά απο κανένα 2μηνο την έπεισα να πάμε για καφέ σε ένα καφέ εκεί κοντά ! Το καλοκαίρι ο άντρας της πήγε στο χωριό για κανά 3ήμερο και εγώ όρμηξα ! Κάθε φορά που σπίτι μου την ρωτούσα επίμονα τι μελάνι εώς ειναι αυτές και την έπιαναν τα κλάματα !εγω δεν ήθελα να χάσω το οπότε τα άφηνα ,μετά απο 8 μήνες που το κάναμε δεν άντεξα άλλο και της είπα κοιτά αν δεν παρά δεχτείς ότι σε χτυπάει ο άντρας σου θα καλέσω εγώ την αστυνομία , και τι μου λέει δεν με χτυπάει οι μελάνι εώς που βλέπεις στον όμως μου εινα επειδή με πιέζει με τον δείκτη του (δάχτυλο) και μου λέει εδώ και 5 χρόνια εγώ κάποια στιγμή θα σε γαμησω !
alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ω ρε τι είστε μερικοι..οι μελάνι εώς
στον όμως μου
αυτα τι σημαινουν?καινουριες λεξεις?
alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
οι μελάνι εώς
στον όμως μου
αυτα τι σημαινουν?καινουριες λεξεις?
ειναι μια απο τις bourdela.comισιες διαλεκτους.....σιγα σιγα θα τις μαθεις.....
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.190
- Πόντοι
- 2.477
ω ρε τι είστε μερικοι..
παρακαλω????
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ρε φίλε δεν κατάλαβες το κείμενο; Τι ψάχνεις να βρεις ; το Τ9 αλλαξε μερικές λέξεις. ωχουπαρακαλω????
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.190
- Πόντοι
- 2.477
ειναι μια απο τις bourdela.comισιες διαλεκτους.....σιγα σιγα θα τις μαθεις.....
να μην ανησυχω γιατι τωρα ξυπνησα!
Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 298
- Πόντοι
- 36
αυτο ακριβως λεω κ εγω. Το ιντερνετ δε φημίζεται και πολυ για τις πετυχημενες ζωες των ατομων που συχναζουν σε αυτο.Δεν θέλω να σου χαλάσω το όνειρο, αλλΑ είμαστε στο ίντερνετ.σκέψου το λίγο
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αυτο ακριβως λεω κ εγω. Το ιντερνετ δε φημίζεται και πολυ για τις πετυχημενες ζωες των ατομων που συχναζουν σε αυτο.
Θες να μου πεις οτι έχω αποτυχημένη ζωη. Καλή πρόκληση και γνωστη εδω. Κάθε τσουπ και λίγο την ακούω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 302
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις