Νέα

εχετε χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξετε καποια γυναικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 803
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
λαρυ σου επεσαν βαριά ολα αυτα και θες να πηδήξεις την κουβέντα ετσι; χαχαχαχαχ

βαρια σαν την πουτσα του τσολια!!!!! βρε ερι αφου εδω μεσα ολες οι κουβεντες πηδηγμενες ειναι και ισως ειναι ο μονος λογος που λεγετε και μπουρδελα κομ ακομα!!!! γιατι απο πουτανες και πληροφοριες πληρωμενου σεξ δεν βρισκεις ουτε με το τουφεκι!!!!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εξήγησα κάπως απλοικά γιατι δεν έχει μπέσα η γυναίκα και επομένως στην εξέλιξη της φτάνει να κάνει μπούρδες τρώγοντας τον γκόμενο της αλλης.
Α και για να ειμαι σαφής το να πηδήξω εσενα που εισαι γκόμενος μιας αλλης δεν σημαίνει οτι σε εφαγα απο αυτην . Μπορει και να την αγαπας απλά να πηδηξες και εμενα.

αμα την πηδηξεις απο τ κωλο,πιανεται σαν να απατησες την φιλη σου? :think: :think: :think:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τυπε αυτο ειναι επιβεβαιωμενο

εδω πριν κατι χρονια οι γερμανιδες σε ερωτηση για τον πιο ομορφο γερμανο ποδοσφαιριστη βγαλανε τριτο ΤΟΝ ΣΒΑΙΝΣΤΑΙΓΚΕΡ (!) μονο και μονο απο ζηλια για τη γυναικα που γαμαει.

θες κι αλλη αποδειξη?

Γαμημένη φάρα οι Γερμαναράδες  ;)

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
306
Πόντοι
36
εξήγησα κάπως απλοικά γιατι δεν έχει μπέσα η γυναίκα και επομένως στην εξέλιξη της φτάνει να κάνει μπούρδες τρώγοντας τον γκόμενο της αλλης.
Α και για να ειμαι σαφής το να πηδήξω εσενα που εισαι γκόμενος μιας αλλης δεν σημαίνει οτι σε εφαγα απο αυτην . Μπορει και να την αγαπας απλά να πηδηξες και εμενα.
αυτο που οι γυναικες για να δικαιολογησουν τις πουτανιες τους τα ριχνουν ολα στην "ανδροκρατουμενη κοινωνια" μου θυμιζει το Νεοελληνα που για να δικαιολογησει το ποσο υπανάπτυκτοι ειμαστε σα χωρα τα ριχνει στην τουρκοκρατια.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αυτο που οι γυναικες για να δικαιολογησουν τις πουτανιες τους τα ριχνουν ολα στην "ανδροκρατουμενη κοινωνια" μου θυμιζει το Νεοελληνα που για να δικαιολογησει το ποσο υπανάπτυκτοι ειμαστε σα χωρα τα ριχνει στην τουρκοκρατια.

:headbang2: :thumbsup:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ωραιο ονομα φιλε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
να σου πω την αλήθεια δεν με ενδιαφερει να υπερασπιστω τις γυναίκες είτε να δικαιολογηθώ. Απλά ζώντας ως γυναίκα συνειδητοποιώ μέρα με την μέρα πως αν φέρεσαι ντομπρα ως γυναίκα τρως μεγάλο ζόρι. Στην προσπαθεια μου να δω αν όλο αυτό είναι αληθες η στο μυαλό μου έκανα αρκετα "πειράματα" και με μεγαλη λυπη μου διαπίστωσα οτι ακομα και στις ερωτικές σχέσεις όσο πιο καριολακι είσαι τόσο πιο επιτυχία εχεις. Το ίδιο συχνα πικρα βλέπω να λετε και εσεις εδω για τα καλα παιδια που τα εκμεταλευονται οι κακες .. γκρινιάζοντας για το γεγονός διαρκως. Βλέπω δε οτι εξελικτικά αρχίζει και περνάει αυτό και στους άντρες οπου αποκτούν μια "γυναικεία" συμπεριφορά και εννοω καριολιστικη.Καταλήγω έτσι στο μπακαλίστικο πιθανόν συμπέρασμα ότι ολο αυτο ειναι μια κοινωνική δομή. Κουβέντα να γίνεται αλλά η κοινωνία που ζούμε επικροτεί τους φαύλους και όσους δεν εχουν μπέσα. Αυτοί και επιβιώνουν

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
να σου πω την αλήθεια δεν με ενδιαφερει να υπερασπιστω τις γυναίκες είτε να δικαιολογηθώ. Απλά ζώντας ως γυναίκα συνειδητοποιώ μέρα με την μέρα πως αν φέρεσαι ντομπρα ως γυναίκα τρως μεγάλο ζόρι. Στην προσπαθεια μου να δω αν όλο αυτό είναι αληθες η στο μυαλό μου έκανα αρκετα "πειράματα" και με μεγαλη λυπη μου διαπίστωσα οτι ακομα και στις ερωτικές σχέσεις όσο πιο καριολακι είσαι τόσο πιο επιτυχία εχεις. Το ίδιο συχνα πικρα βλέπω να λετε και εσεις εδω για τα καλα παιδια που τα εκμεταλευονται οι κακες .. γκρινιάζοντας για το γεγονός διαρκως. Βλέπω δε οτι εξελικτικά αρχίζει και περνάει αυτό και στους άντρες οπου αποκτούν μια "γυναικεία" συμπεριφορά και εννοω καριολιστικη.Καταλήγω έτσι στο μπακαλίστικο πιθανόν συμπέρασμα ότι ολο αυτο ειναι μια κοινωνική δομή. Κουβέντα να γίνεται αλλά η κοινωνία που ζούμε επικροτεί τους φαύλους και όσους δεν εχουν μπέσα. Αυτοί και επιβιώνουν

αμα ειχαμε εναν Κιμ Γιονγκ Ουν να δεις πως θα εστρωναν ολοι  :grin: να εκτελουσε γκευ κ λεσβιες ακομα καλυτερα  :grin: :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αμα γαμουσες δε θα ασχολιοσουνα με θεωριες

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Τώρα αν χρησιμοποιήσω το κλισέ σας "απλά κάνεις παρέα με τους λάθος άνδρες" θα φταίω? :p :p :P

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Καλά ρε,τόσοι αγάμητοι άνθρωποι κυκλοφοράνε έξω...εσείς πρέπει να πάτε να γαμαάτε των αλλονών???
Να της γαμάτε αν τις έχουν παραμελημένες το καταλαβαίνω  :rockon:
Όποιος γαμάει τη γκόμενα του φίλου του χωρίς την άδεια του είναι για πέταμα... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom