erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
γυναικα για γυναικα παντα τη καλυτερη γνωμη
Αν λοιπόν ενοιωθε ντροπη και πονο πιστεύεις οτι θα τον ξαναεπαιρνε; εγω πιστεύω οτι υπερισχυε το θελω πουτσα. Αυτα
γυναικα για γυναικα παντα τη καλυτερη γνωμη
Παρότι σαν άντρα με ανεβάζει πολύ αυτή η εξήγηση, στην συγκεκριμένη περίπτωση επαιξε πιο πολύ ρόλο το ότι πράγματι με την δικιά μου ήταν "αδελφές", και οχι απλά φίλες.
Οπότε απο τη μια θα έκανε οτιδήποτε για να μην την πληγώσει, και απο την άλλη οσο και να της άρεσε δεν θα εκανε κίνηση για να με κρατήσει μόνιμα.
εδω η αλλη την φιλη της πουλησε ......
ήταν καλή στο sex;
Αν λοιπόν ενοιωθε ντροπη και πονο πιστεύεις οτι θα τον ξαναεπαιρνε; εγω πιστεύω οτι υπερισχυε το θελω πουτσα. Αυτα
τι θες να πεις κυριε ταξιαρχε?
συμφωνωΑν λοιπόν ενοιωθε ντροπη και πονο πιστεύεις οτι θα τον ξαναεπαιρνε; εγω πιστεύω οτι υπερισχυε το θελω πουτσα. Αυτα
μιλαμε για γλίτσες !!!
Έχω διαβάσει καρμπόν την ιστορία αυτή σε σάιτ. Καρμπόν ! Τώρα θα μου πείς.. γίνονται παντού αυτά. Απλά το λέω.
Την ιστορία την άλλη δεν την έχω διαβάσει πχ κάπου.
συμφωνω
Γυναίκα είμαι και ξέρω ενα πράγμα. Εάν δεν θέλω κάτι δεν πα να χτυπαει ο άλλος τον κώλο του.. δεν. Εάν θέλω ομως..
Υ.Γ ΝΟΜΟΙ
1.οι γυναίκες πάντα θέλουν άλλοθι.. για τις ατασθαλίες, δικαιολογία ακόμα και για τον ίδιο τους τον εαυτό. Ακόμα και το πήδημα όταν το πουν στις φιλες θα πουν ημουν μεθυσμενη δεν ημουν καλα μου χε κανει ο αλλος κατι.. κτλ . Σπανια θα υπαρξει γυναικα που θα πει γουσταρα και τον πηρα.
2.Ακόμα και η πιο χαζη γυναίκα ξέρει τι της γίνεται στα πηδηματα. (μην πω οτι οι εξυπνες ειναι πιο χαζες σε αυτα..)
πολυ καλο ποστ ερι
παω να χεσω κ να καπνισω
πολυ καλο ποστ ερι
παω να χεσω κ να καπνισω
Γυναίκα είμαι και ξέρω ενα πράγμα. Εάν δεν θέλω κάτι δεν πα να χτυπαει ο άλλος τον κώλο του.. δεν. Εάν θέλω ομως..
Υ.Γ ΝΟΜΟΙ
1.οι γυναίκες πάντα θέλουν άλλοθι.. για τις ατασθαλίες, δικαιολογία ακόμα και για τον ίδιο τους τον εαυτό. Ακόμα και το πήδημα όταν το πουν στις φιλες θα πουν ημουν μεθυσμενη δεν ημουν καλα μου χε κανει ο αλλος κατι.. κτλ . Σπανια θα υπαρξει γυναικα που θα πει γουσταρα και τον πηρα.
2.Ακόμα και η πιο χαζη γυναίκα ξέρει τι της γίνεται στα πηδηματα. (μην πω οτι οι εξυπνες ειναι πιο χαζες σε αυτα..)
γνωστα πραματα αλλαΓυναίκα είμαι και ξέρω ενα πράγμα. Εάν δεν θέλω κάτι δεν πα να χτυπαει ο άλλος τον κώλο του.. δεν. Εάν θέλω ομως..
Υ.Γ ΝΟΜΟΙ
ο σλαβι σε ολους τα χωνει. Τους γουσταρει; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχασλαβι ολο της τα χωνεις ... μηπως κατα βαθος γουσταρεις τυπε? εινια μεγαλη για σενα ρε!!
Το πρώτο ειδικά ισχύει κάργα!
Πρόσφατο παράδειγμα δικό μου, που έψηνα μια που γνώρισα στο Badoo για πήδημα, και ενώ ήξερε πως είμαι σε σχέση (οχι απλά το ήξερε, αλλά το είχαμε συζητήσει κι'ολας), μετα το πήδημα μου αρχισε τα "ααα, δεν το ήξερα, και αν μου το ειχες πει δεν θα ερχόμουν, και εγω δεν κάνω τετοια", κλπ κλπ....
της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος (και αλλά τετοια, ελαφρολαϊκά....)
Το πρώτο ειδικά ισχύει κάργα!
Πρόσφατο παράδειγμα δικό μου, που έψηνα μια που γνώρισα στο Badoo για πήδημα, και ενώ ήξερε πως είμαι σε σχέση (οχι απλά το ήξερε, αλλά το είχαμε συζητήσει κι'ολας), μετα το πήδημα μου αρχισε τα "ααα, δεν το ήξερα, και αν μου το ειχες πει δεν θα ερχόμουν, και εγω δεν κάνω τετοια", κλπ κλπ....
της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος (και αλλά τετοια, ελαφρολαϊκά....)
ο σλαβι σε ολους τα χωνει. Τους γουσταρει; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα