Θα πηγαίναμε με την τοτε γκομενα μου στο σπίτι μιας κολλητής της για να δουμε ταινία, αλλά δεν μπόρεσε εκείνη να έρθει οπότε εχω μείνει εγω και η κολλητή της μόνο.
Καθόμαστε να δούμε την ταινία, και ταυτόχρονα το ρίχνουμε στις βότκες. Ελα όμως που η μικρή δεν το αντέχει το ποτό, οπότε μετα τις 2-3 πρώτες εχει γίνει κουδούνι, και μετα από λίγο ποτό ακόμα δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται, και να εχει και εμενα να την ποτίζω ακόμα πιο πολύ!
Ο διάολος μέσα μου λέει να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία, αλλά το θέαμα είναι πιο πολύ αστείο παρά ερωτικό, και όταν αρχισε και να ξερνοβολάει, εκεί μου εφυγαν οι όποιες ιδέες μπορεί να είχα.
Της βγάζω λοιπόν τα ρούχα, την ξαπλώνω στο κρεββάτι της, την σκεπάζω και πέφτει καπάκι για υπνο. Και μιας και ήταν αργά (και είχα πιει και εγώ), πεφτω και εγω και κοιμάμαι....
Επόμενη μέρα το πρωι, ξυπνάει και την πιάνει ο πανικός!!! "Τι έγινε; τι κάναμε; τι συνέβει;;;; Πες μου!"
Βλέπω λοιπόν και εγω την ευκαιρία, και της λέω "ακριβως" το τι "συνέβει": Πως δηλαδή ήπιε παραπάνω, πως αρχισε να με χαιδευει και να με φιλάει, πως γδύθηκε και ηρθε απο πάνω μου, και πως γενικά κάναμε το μισό Κάμα Σούτρα!
Την πιάνουν οι τύψεις τωρα, και να είναι στο στυλ "Πως μπόρεσα να το κάνω εγω αυτό στην φίλη μου; Που ειμαστε σαν αδελφές, και αν το μάθει θα στεναχωρηθεί και θα την χάσω, και θα χωρίσει και εσένα, και χάλασα το ζευγάρι" και άλλα τέτοια, και κλάααααααμα η κυρία...
Εγω εν το μεταξύ να την έχω πάρει αγκαλιά και να την "παρηγορώ", αλλά ταυτόχρονα να της βάζω φιτιλιές πως "το σωστό είναι να της το πούμε". Εννοείται βέβαια πως η άλλη ουτε να το ακούσει!
Για να μην τα πολυλογώ λοιπόν, καταλήξαμε στην "συμφωνία" πως, αφου έγινε ότι έγινε, θα το κρατάγαμε μυστικό μεταξύ μας και θα συνεχίζαμε το
στα κρυφα. Εννοείται βεβαια πως σφραγίσαμε την συμφωνία την ίδια εκείνη μέρα
Δυστυχώς μετα απο 2 μήνες βρήκε γκόμενο, οπότε κόπηκαν τα εξτραδάκια προς εμένα, αλλά και πάλι καλά μου έκατσε...