Νέα

εχετε χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξετε καποια γυναικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 803
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296

Δεν θα μου άρεσε να γίνει έτσι φάση. Πέραν από το τυπολογικό της εκβίασης, ποινικώς είναι, ο κυνηγός δίνει στο θήραμα τη δυνατότητα να ξεφύγει.

τις καλημέρες μου.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.655
Πόντοι
4.125
To μόνο που έχω πει σε παντρεμένη που γούσταρα υπερβολικά και ήθελα να της ρίξω έναν ήταν οτι της είπα οτι ξέρω οτι ο άντρας της την απατά και πρέπει να τον εκδικηθεί με ανάλογο τρόπο. Βέβαια προηγήθησαν και ακολούθησαν πολλά δωράκια, κοπλιμέντα και καλοσύνες προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Η κυρία όμως με αποζημίωσε με το παραπάνω.  :fuck2: :smitten: :smitten:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
To μόνο που έχω πει σε παντρεμένη που γούσταρα υπερβολικά και ήθελα να της ρίξω έναν ήταν οτι της είπα οτι ξέρω οτι ο άντρας της την απατά και πρέπει να τον εκδικηθεί με ανάλογο τρόπο. Βέβαια προηγήθησαν και ακολούθησαν πολλά δωράκια, κοπλιμέντα και καλοσύνες προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Η κυρία όμως με αποζημίωσε με το παραπάνω.  :fuck2: :smitten: :smitten:

Τελειος μαν  :rockon: Μ αρεσεις
Πριν χρονια ειχα ανοιξει θρεντ ακριβως με τετοιες συμβουλες για να τρωμε τη γκομενα του αλλου!
Αξιος  :rockon:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.655
Πόντοι
4.125
πριν 2 χρονια ειχα τρακαρει σε γνωστη γαμιστρωνα μια γειτονισα παντρεμενη..φυσικα δεν ηταν με τον αντρα της αλλα με τον γκομενο! λιγες μερες μετα που την συναντησα μου ειπε..θελω να σου μιλησω..
ειδικα οταν της ειπα οτι ισως μου ξεφυγει κατι στον αντρα της και γειτονα μου..τον πεταξα εξω της εσπρωξα το κεφαλι και της τον εδωσα στο στομα..μου εκανε μια υπεροχη πιπα τελειωτικη..εκτοτε την γαμουσα συστηματικα για περιπου 6 μηνες μεχρι που καποια στιγμη μετακομισε..εχετε χρησιμοποιησει ποτε τετοιες ανεντιμες μεθοδους για να πηδηξετε καποια γυναικα?

Κάτι ΄τετοια κάνουν και στις τσόντες του brazzer. Μόνο που εκεί γυναίκες και άντρες είναι μοντέλα και όχι χοντρομπαλάδες άπλυτοι αξύριστοι γεροι κακομοίρηδες.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Για να παει σπιτι του και να του λεει οτι δεν την πηδαει ο ανδρας της τυπε... τον γουσταρε !!
Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε
οταν μας "χαμογελα¨" μια γκομενα δ σημαινει οτι γουσταρει απαραιτητως
ειναι φανερο οτι πηγε να καλυφθει  η σκυλα

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Θα πηγαίναμε με την τοτε γκομενα μου στο σπίτι μιας κολλητής της για να δουμε ταινία, αλλά δεν μπόρεσε εκείνη να έρθει οπότε εχω μείνει εγω και η κολλητή της μόνο.
Καθόμαστε να δούμε την ταινία, και ταυτόχρονα το ρίχνουμε στις βότκες. Ελα όμως που η μικρή δεν το αντέχει το ποτό, οπότε μετα τις 2-3 πρώτες εχει γίνει κουδούνι, και μετα από λίγο ποτό ακόμα δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται, και να εχει και εμενα να την ποτίζω ακόμα πιο πολύ!
Ο διάολος μέσα μου λέει να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία, αλλά το θέαμα είναι πιο πολύ αστείο παρά ερωτικό, και όταν αρχισε και να ξερνοβολάει, εκεί μου εφυγαν οι όποιες ιδέες μπορεί να είχα.
Της βγάζω λοιπόν τα ρούχα, την ξαπλώνω στο κρεββάτι της, την σκεπάζω και πέφτει καπάκι για υπνο. Και μιας και ήταν αργά (και είχα πιει και εγώ), πεφτω και εγω και κοιμάμαι....

Επόμενη μέρα το πρωι, ξυπνάει και την πιάνει ο πανικός!!! "Τι έγινε; τι κάναμε; τι συνέβει;;;; Πες μου!"
Βλέπω λοιπόν και εγω την ευκαιρία, και της λέω "ακριβως" το τι "συνέβει": Πως δηλαδή ήπιε παραπάνω, πως αρχισε να με χαιδευει και να με φιλάει, πως γδύθηκε και ηρθε απο πάνω μου, και πως γενικά κάναμε το μισό Κάμα Σούτρα!  :2funny:

Την πιάνουν οι τύψεις τωρα, και να είναι στο στυλ "Πως μπόρεσα να το κάνω εγω αυτό στην φίλη μου; Που ειμαστε σαν αδελφές, και αν το μάθει θα στεναχωρηθεί και θα την χάσω, και θα χωρίσει και εσένα, και χάλασα το ζευγάρι" και άλλα τέτοια, και κλάααααααμα η κυρία...

Εγω εν το μεταξύ να την έχω πάρει αγκαλιά και να την "παρηγορώ", αλλά ταυτόχρονα να της βάζω φιτιλιές πως "το σωστό είναι να της το πούμε". Εννοείται βέβαια πως η άλλη ουτε να το ακούσει!
Για να μην τα πολυλογώ λοιπόν, καταλήξαμε στην "συμφωνία" πως, αφου έγινε ότι έγινε, θα το κρατάγαμε μυστικό μεταξύ μας και θα συνεχίζαμε το  :knockinb: στα κρυφα. Εννοείται βεβαια πως σφραγίσαμε την συμφωνία την ίδια εκείνη μέρα  :dancing:

Δυστυχώς μετα απο 2 μήνες βρήκε γκόμενο, οπότε κόπηκαν τα εξτραδάκια προς εμένα, αλλά και πάλι καλά μου έκατσε...

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
Θα πηγαίναμε με την τοτε γκομενα μου στο σπίτι μιας κολλητής της για να δουμε ταινία, αλλά δεν μπόρεσε εκείνη να έρθει οπότε εχω μείνει εγω και η κολλητή της μόνο.
Καθόμαστε να δούμε την ταινία, και ταυτόχρονα το ρίχνουμε στις βότκες. Ελα όμως που η μικρή δεν το αντέχει το ποτό, οπότε μετα τις 2-3 πρώτες εχει γίνει κουδούνι, και μετα από λίγο ποτό ακόμα δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται, και να εχει και εμενα να την ποτίζω ακόμα πιο πολύ!
Ο διάολος μέσα μου λέει να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία, αλλά το θέαμα είναι πιο πολύ αστείο παρά ερωτικό, και όταν αρχισε και να ξερνοβολάει, εκεί μου εφυγαν οι όποιες ιδέες μπορεί να είχα.
Της βγάζω λοιπόν τα ρούχα, την ξαπλώνω στο κρεββάτι της, την σκεπάζω και πέφτει καπάκι για υπνο. Και μιας και ήταν αργά (και είχα πιει και εγώ), πεφτω και εγω και κοιμάμαι....

Επόμενη μέρα το πρωι, ξυπνάει και την πιάνει ο πανικός!!! "Τι έγινε; τι κάναμε; τι συνέβει;;;; Πες μου!"
Βλέπω λοιπόν και εγω την ευκαιρία, και της λέω "ακριβως" το τι "συνέβει": Πως δηλαδή ήπιε παραπάνω, πως αρχισε να με χαιδευει και να με φιλάει, πως γδύθηκε και ηρθε απο πάνω μου, και πως γενικά κάναμε το μισό Κάμα Σούτρα!  :2funny:

Την πιάνουν οι τύψεις τωρα, και να είναι στο στυλ "Πως μπόρεσα να το κάνω εγω αυτό στην φίλη μου; Που ειμαστε σαν αδελφές, και αν το μάθει θα στεναχωρηθεί και θα την χάσω, και θα χωρίσει και εσένα, και χάλασα το ζευγάρι" και άλλα τέτοια, και κλάααααααμα η κυρία...

Εγω εν το μεταξύ να την έχω πάρει αγκαλιά και να την "παρηγορώ", αλλά ταυτόχρονα να της βάζω φιτιλιές πως "το σωστό είναι να της το πούμε". Εννοείται βέβαια πως η άλλη ουτε να το ακούσει!
Για να μην τα πολυλογώ λοιπόν, καταλήξαμε στην "συμφωνία" πως, αφου έγινε ότι έγινε, θα το κρατάγαμε μυστικό μεταξύ μας και θα συνεχίζαμε το  :knockinb: στα κρυφα. Εννοείται βεβαια πως σφραγίσαμε την συμφωνία την ίδια εκείνη μέρα  :dancing:

Δυστυχώς μετα απο 2 μήνες βρήκε γκόμενο, οπότε κόπηκαν τα εξτραδάκια προς εμένα, αλλά και πάλι καλά μου έκατσε...

:rockon: φίλε καταρχήν μπράβο για το επίτευγμα, καλά και μετά το κλάμα και τις υστερίες είπε ας το ξανακάνουμε;πόσο θεατρινισμός;την τύπισσα την έκοψες αγάμητη,ξέκωλο;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

αχαχαχαχαχαχαχχ αυτο ηταν καλο..

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :2funny: :woldman: εισαι μουτσουνα

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
:rockon: φίλε καταρχήν μπράβο για το επίτευγμα, καλά και μετά το κλάμα και τις υστερίες είπε ας το ξανακάνουμε;πόσο θεατρινισμός;την τύπισσα την έκοψες αγάμητη,ξέκωλο;

Ήταν η κλασσική γκόμενα της κατηγορίας "σιγανό ποταμάκι". Αυτες που τις βλέπεις και λες "καλό κοριτσάκι είναι αυτό", αλλά που έχει.... προοπτικές ;)

Όσο για το πως εγινε το "να το ξανακάνουμε".... εεεμμμμ...

Για να πούμε και την αλήθεια, ίσως να ήμουν και εγω λίιιιιιιγο εκβιαστης, και να άφησα να εννοήθει πως ή θα συνεχίσουμε έτσι και δεν θα μάθει κανείς τίποτα, ή δεν θα συνεχίσουμε αλλά θα τα μάθει όλα η κολλητή της.....  :rolleyes:

"Ίσως" όμως, ε;;;;
Δεν παραδέχομαι τίποτα τετοιο χωρίς τον δικηγόρο μου!!!  :2funny:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
πριν 2 χρονια ειχα τρακαρει σε γνωστη γαμιστρωνα μια γειτονισα παντρεμενη..φυσικα δεν ηταν με τον αντρα της αλλα με τον γκομενο! λιγες μερες μετα που την συναντησα μου ειπε..θελω να σου μιλησω..μ επιασε ιδιαιτερως λοιπον και με παρακαλεσε να μην πω τιποτα στον αντρα της..της ειπα αυτα δεν τα συζητανε στο ποδι ελατε λιγο απο το σπιτι να πιουμε ενα καφε..ηρθε και αρχισε να μου λεει διαφορα δακρυβρεχτα, οτι ο αντραςτης την παραμελουσε δεν την πηδαγε και αλλα τετοια κουφα..την ωρα που ειχε αρχισει να σπαει την πλησιασα και αρχισα να την χαιδευω..οχι μου λεει σταματα σε παρακαλω δεν ειναι σωστο..επεμενα και καταλαβε οτι δεν την επαιρνε να συνεχισει να με απορριπτει ειδικα οταν της ειπα οτι ισως μου ξεφυγει κατι στον αντρα της και γειτονα μου..τον πεταξα εξω της εσπρωξα το κεφαλι και της τον εδωσα στο στομα..μου εκανε μια υπεροχη πιπα τελειωτικη..εκτοτε την γαμουσα συστηματικα για περιπου 6 μηνες μεχρι που καποια στιγμη μετακομισε..εχετε χρησιμοποιησει ποτε τετοιες ανεντιμες μεθοδους για να πηδηξετε καποια γυναικα?

Το έχω διαβάσει κάπου σαν ιστορία αυτό..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ήταν η κλασσική γκόμενα της κατηγορίας "σιγανό ποταμάκι". Αυτες που τις βλέπεις και λες "καλό κοριτσάκι είναι αυτό", αλλά που έχει.... προοπτικές ;)

Για να πούμε και την αλήθεια, ίσως να ήμουν και εγω λίιιιιιιγο εκβιαστης, και να άφησα να εννοήθει πως ή θα συνεχίσουμε έτσι και δεν θα μάθει κανείς τίποτα, ή δεν θα συνεχίσουμε αλλά θα τα μάθει όλα η κολλητή της.....  :rolleyes:

"Ίσως" όμως, ε;;;;
Δεν παραδέχομαι τίποτα τετοιο χωρίς τον δικηγόρο μου!!!  :2funny:

χωρίς να θέλω να προδικάσω κάτι έχω την αίσθηση ότι στην περίπτωσή σου η κοπελίτσα τον ήθελε τον πούτσο σου.. :tooth:

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
χωρίς να θέλω να προδικάσω κάτι έχω την αίσθηση ότι στην περίπτωσή σου η κοπελίτσα τον ήθελε τον πούτσο σου.. :tooth:

Παρότι σαν άντρα με ανεβάζει πολύ αυτή η εξήγηση, στην συγκεκριμένη περίπτωση επαιξε πιο πολύ ρόλο το ότι πράγματι με την δικιά μου ήταν "αδελφές", και οχι απλά φίλες.
Οπότε απο τη μια θα έκανε οτιδήποτε για να μην την πληγώσει, και απο την άλλη οσο και να της άρεσε δεν θα εκανε κίνηση για να με κρατήσει μόνιμα.

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1

Για να πούμε και την αλήθεια, ίσως να ήμουν και εγω λίιιιιιιγο εκβιαστης, και να άφησα να εννοήθει πως ή θα συνεχίσουμε έτσι και δεν θα μάθει κανείς τίποτα, ή δεν θα συνεχίσουμε αλλά θα τα μάθει όλα η κολλητή της.....  :rolleyes:

"Ίσως" όμως, ε;;;;
Δεν παραδέχομαι τίποτα τετοιο χωρίς τον δικηγόρο μου!!!  :2funny:

:2funny:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
306
Πόντοι
36
πριν 2 χρονια ειχα τρακαρει σε γνωστη γαμιστρωνα μια γειτονισα παντρεμενη..φυσικα δεν ηταν με τον αντρα της αλλα με τον γκομενο! λιγες μερες μετα που την συναντησα μου ειπε..θελω να σου μιλησω..μ επιασε ιδιαιτερως λοιπον και με παρακαλεσε να μην πω τιποτα στον αντρα της..της ειπα αυτα δεν τα συζητανε στο ποδι ελατε λιγο απο το σπιτι να πιουμε ενα καφε..ηρθε και αρχισε να μου λεει διαφορα δακρυβρεχτα, οτι ο αντραςτης την παραμελουσε δεν την πηδαγε και αλλα τετοια κουφα..την ωρα που ειχε αρχισει να σπαει την πλησιασα και αρχισα να την χαιδευω..οχι μου λεει σταματα σε παρακαλω δεν ειναι σωστο..επεμενα και καταλαβε οτι δεν την επαιρνε να συνεχισει να με απορριπτει ειδικα οταν της ειπα οτι ισως μου ξεφυγει κατι στον αντρα της και γειτονα μου..τον πεταξα εξω της εσπρωξα το κεφαλι και της τον εδωσα στο στομα..μου εκανε μια υπεροχη πιπα τελειωτικη..εκτοτε την γαμουσα συστηματικα για περιπου 6 μηνες μεχρι που καποια στιγμη μετακομισε..εχετε χρησιμοποιησει ποτε τετοιες ανεντιμες μεθοδους για να πηδηξετε καποια γυναικα?
γιατι ειναι ανεντιμο αυτο? αυτη κερατωσε το γκομενο μαζι σου, εσυ εχεις τυψεις?

αν την κανεις να κερατωσει τον αντρα της εισαι γαμιας. Αν την κανεις να κερατωσει το γκομενο, αυτη ειναι πουτανα. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι ατιμια απο μερους σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom