Επισκέπτης
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ!!!ωχ ωχ ωχ,αντε και αμα κατσει η φαση σε θελω για κουμπαρο ( με ολα τα δικαιωματα του κουμπαρου ακέραια εννοείται )
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ!!!ωχ ωχ ωχ,αντε και αμα κατσει η φαση σε θελω για κουμπαρο ( με ολα τα δικαιωματα του κουμπαρου ακέραια εννοείται )
Μα ειναι δυνατον αν ηταν μπαζο να καναμε τοσο ντορο???Το γκομενακι αξιζει και ο Παιχτουρας εκτιμα οτι το πηγαινει το γραμμα....Τηλεφωνο υπαρχει??
γι αυτο σε παω,γιατί είσαι παίχτουρας που δε μασα τα λόγια του.
Τηλεφωνο πως θα βρουμε??...να τηλεφωνησω και να τις δωσω συχχαρητηρια για τις ωραιες ποζες που παιρνει στο φακο!!!Exεί γκρουπ στο FB και τρία πρόφιλ!!!
Για να δείτε το ονομά της δείτε το video!!! ;)
Πωπωω τι σαβούρα είναι αυτή?Τοσο μπαζογαμιάδες είστε?
κριση κριση τι να κανουμεΠωπωω τι σαβούρα είναι αυτή?Τοσο μπαζογαμιάδες είστε?
δε ξερω τι λετε παιδια εσεισ παντωσ εγω πολυ θα γουστρα να βαλω την πουτσα μου μεσα στισ βυζαρεσ τισ και να τησ κανω μια γαρνιτουρα στισ ρωγεσ τισ με την σαντιγυ μου
Τι ζητας και συ σκασε ενα χιλιαρικο και θα την εχεις μια βδομαδαΜα ειναι δυνατον αν ηταν μπαζο να καναμε τοσο ντορο???Το γκομενακι αξιζει και ο Παιχτουρας εκτιμα οτι το πηγαινει το γραμμα....Τηλεφωνο υπαρχει?? Τηλεφωνο πως θα βρουμε??...να τηλεφωνησω και να τις δωσω συχχαρητηρια για τις ωραιες ποζες που παιρνει στο φακο!!!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ!!!
δε ξερω τι λετε παιδια εσεισ παντωσ εγω πολυ θα γουστρα να βαλω την πουτσα μου μεσα στισ βυζαρεσ τισ και να τησ κανω μια γαρνιτουρα στισ ρωγεσ τισ με την σαντιγυ μου
Αν ειναι ενηλικη και για μια ολοκληρη εβδομαδα...το σκαω, σαν τον πουστη μετα χαρας, το χιλιαρικο!!!!!!! Και θα την παρακαλουσα και καθε μηνα να μου αφιερωνε μια εβδομαδα ολοκληρη και να τις εδινα 1000 ευρουλακια!!!!!!!Τι ζητας και συ σκασε ενα χιλιαρικο και θα την εχεις μια βδομαδα
Παντος ειναι να της το βαζεις στο κουλουρι της και να μην το βγαζεις με τπτ
an kai to εθεσες καπως ακομψα...δικιο εχεις....Ρε μαλακες γαμημενοι.
Ειναι δυνατον ρε πουστη μου να ασχολειστε με το τριμπαζο ρε αγαμητοι μπαζογαμιαδες?
Ελεος ρε πουστη μου ελεος πια με την καθε αγαμητη ψευτοβιζιτα να γινεται διασημη με πεντε φωτογραφιες του κωλου και απο κατω τα πληθη να τρελαινονται.
Η γκομενα το πασχα παιζει να εφαγε περισσοτερο αρνι απο εμενα και την παρεα μου μαζι ρε μαλακες, ποσο απελπισμενοι βλακες μπορει να ειστε?
και να χει φαει και σπανακορυζο....