Νέα

Αξίζει η επιστροφή στην Ελλάδα από Αμερική;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Count of monte christo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
Τι lol ... yolo είναι ... he lives his myth in Greece :confused:
Εσύ που ξέρεις ότι έχουν branches οι ξένες εταιρίες στην ελλαδα και το λες σαν να δουλευεις σε μια τέτοια κακοπερνας δλδ??

Αν συμφωνείς με τον νιπλη να το προσεξεις, 55 χιλιάδες μνμ και ουτε μια κριτική κάτι λέει. Όχι ότι και εσύ έχεις προσφέρει τπτ δλδ, απορώ τι κανετε στο μπουρδελα. Ο νιπλης ξέρω, απλα παπαρολογει σκοτωνοντας ωρες αεργιας και κατηγορώντας την Ελλάδα. Αγανακτισμενος 2.0

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
Εσύ που ξέρεις ότι έχουν branches οι ξένες εταιρίες στην ελλαδα και το λες σαν να δουλευεις σε μια τέτοια κακοπερνας δλδ??

Αν συμφωνείς με τον νιπλη να το προσεξεις, 55 χιλιάδες μνμ και ουτε μια κριτική κάτι λέει. Όχι ότι και εσύ έχεις προσφέρει τπτ δλδ, απορώ τι κανετε στο μπουρδελα. Ο νιπλης ξέρω, απλα παπαρολογει σκοτωνοντας ωρες αεργιας και κατηγορώντας την Ελλάδα. Αγανακτισμενος 2.0
Δε μου απάντησες βρε "μεσαία τάξη" που μου ρθες κονιόρδος με 30Κ στο Ελλάντα φουλ στην ικανοποίηση ... τι παίζει με την πάρτη σου ?

α) Βαριέσαι και δεν είσαι ανταγωνιστικός ?
β) τι ναρκωτικά παίρνεις ?
γ) είναι ψυχολογικό ?
δ) ψηφίζεις ΝΔ και στηρίζεις φουλ brain gain ?

σου δίνω βοήθειες 50-50, τηλ και κοινό

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.248
Πόντοι
12.756
Δε μου απάντησες βρε "μεσαία τάξη" που μου ρθες κονιόρδος με 30Κ στο Ελλάντα φουλ στην ικανοποίηση ... τι παίζει με την πάρτη σου ?

γ) είναι ψυχολογικό ?

Να γαμησει ήρθε ... Για αυτό μας έχει ζαλίσει τ αρχιδια με τις κριτικές του ..
Στην Αγγλια δεν γαμουσε ούτε Πακιστανο

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
Δεν γινόταν, ήρθε να κάνει καριέρα εδώ
E562DNFXMAI05MW.jpg

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345

γ) είναι ψυχολογικό ?

Ένα καρο μλκιες μεταμφιεσμενες σε εξυπναδες και νομίζεις ότι κάτι ειπες :headbang::headbang:

Πες μας αγόρι μου δουλευεις Ελλάδα? δουλεύεις σε ξένη εταιρία όπως υπονοησες με το "Το αν έχουν branches στο Ελλάντα οι ξενες εταιρείες το ξέρω καλύτερα από σένα "?? Αν δουλεύεις κακοπερνας?
Φαίνεται από κάτι Ελλάντα που γράφεις πόσο ζόρι τρωτε ορισμένοι με την Ελλάδα.

Και το βασικότερο γαμας? Αν γαμας γιατί δεν γράφεις κριτικές? Αν δεν γαμας γιατι είσαι εδώ?

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
Βρήκε ο ένας μαλακάς τον άλλο αρχιμαλακα και οι 2 μαλακες μαζι 0 κριτικές σε σαιτ για μπουρδελα... και θα μας πούνε οι 2 τριμαλακες και γιατί ειρθαμε πίσω την χώρα μας.....

αυτό είναι το χειρότερο της Ελλάδας btw, οι καφενειακοι μαλακες σαν και του λογου σας. Γιαυτό δεν συμμετέχω σε "σοβαρές" συζητήσεις εδώ, γιατί όσοι γραφετε χωρίς να γαματε έχετε βαρέσει μπιελα.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
Ένα καρο μλκιες μεταμφιεσμενες σε εξυπναδες και νομίζεις ότι κάτι ειπες :headbang::headbang:

Πες μας αγόρι μου δουλευεις Ελλάδα? δουλεύεις σε ξένη εταιρία όπως υπονοησες με το "Το αν έχουν branches στο Ελλάντα οι ξενες εταιρείες το ξέρω καλύτερα από σένα "?? Αν δουλεύεις κακοπερνας?
Φαίνεται από κάτι Ελλάντα που γράφεις πόσο ζόρι τρωτε ορισμένοι με την Ελλάδα.

Και το βασικότερο γαμας? Αν γαμας γιατί δεν γράφεις κριτικές? Αν δεν γαμας γιατι είσαι εδώ?
Δεν μου πες α-β-γ-δ ... τι επιλέγεις ?

Γαμάω ρε τύπε αλλά με έχουν ξεζουμήσει η καριόλες ... με θέλουν μόνο για το κορμί μου ... φαντάζεσαι τι δράμα περνάω ? :confused:

Εδώ βλέπω καμιά κριτική ποια είναι δοκιμασμένη καλή περίπτωση για να ευχαριστηθώ κι εγώ μια στιγμή μακριά από τις άλλες τις καριόλες

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
Βρήκε ο ένας μαλακάς τον άλλο αρχιμαλακα και οι 2 μαλακες μαζι 0 κριτικές σε σαιτ για μπουρδελα... και θα μας πούνε οι 2 τριμαλακες και γιατί ειρθαμε πίσω την χώρα μας.....

αυτό είναι το χειρότερο της Ελλάδας btw, οι καφενειακοι μαλακες σαν και του λογου σας. Γιαυτό δεν συμμετέχω σε "σοβαρές" συζητήσεις εδώ, γιατί όσοι γραφετε χωρίς να γαματε έχετε βαρέσει μπιελα.
2 μαλάκες πάντως όσο και να προσπαθήσουμε μισό δικό σου δε φτάνουμε !
Ουέ κι αλίμονο μη σε χρειαστεί κανείς για συμβουλή στα επαγγελματικά !

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

Φίλε αν θες να πας μπροστά φύγε χθες για εξωτερικό.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
2 μαλάκες πάντως όσο και να προσπαθήσουμε μισό δικό σου δε φτάνουμε !
Ουέ κι αλίμονο μη σε χρειαστεί κανείς για συμβουλή στα επαγγελματικά !

Σε κριτικές ούτε 1/11 δεν φτάνετε γιατί είστε κηφηνες. Στην μαλακια δεν σας πιάνω όμως μην φοβάσαι.

Ουαι και αλιμονο είναι όχι ουε.

Θα αφήσω εσένα που γράφεις μισολογα και τον άλλο τον μαλακά με τα 50000 μνμ να δίνεται συμβουλές στα επαγγελματικά, φαίνεται ο επαγγελματισμος του νιπλη, μόνο επαγγελματίας άνεργος θα έγραφες τόσες πολλές μλκιες

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
Σε κριτικές ούτε 1/11 δεν φτάνετε γιατί είστε κηφηνες. Στην μαλακια δεν σας πιάνω όμως μην φοβάσαι.
Μην μπερδεύεις το τρολάρισμα με τη μαλακία ... στη μαλακία δεν σε φτάνουμε στο τρολάρισμα δεν μας φτάνεις με την καμία !
Ουαι και αλιμονο είναι όχι ουε.
Είδες άμα ο επαγγελματίας έχει φτιάξει αλγόριθμο ... τα διορθώνει όλα ... έχεις τίποτα καλύτερο από Τ9 παίχτη ?
Θα αφήσω εσένα που γράφεις μισολογα και τον άλλο τον μαλακά με τα 50000 μνμ να δίνεται συμβουλές στα επαγγελματικά, φαίνεται ο επαγγελματισμος του νιπλη, μόνο επαγγελματίας άνεργος θα έγραφες τόσες πολλές μλκιες
Εγώ δεν σου λέω μισόλογα ... σου λέω ευθέως με αγάπη πάντα ότι είσαι μαλάκας ... τα υπόλοιπα που λες για το Νίπλη ας απαντήσει αυτός

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
Μην μπερδεύεις το τρολάρισμα με τη μαλακία ... στη μαλακία δεν σε φτάνουμε στο τρολάρισμα δεν μας φτάνεις με την καμία !

Είδες άμα ο επαγγελματίας έχει φτιάξει αλγόριθμο ... τα διορθώνει όλα ... έχεις τίποτα καλύτερο από Τ9 παίχτη ?

Εγώ δεν σου λέω μισόλογα ... σου λέω ευθέως με αγάπη πάντα ότι είσαι μαλάκας ... τα υπόλοιπα που λες για το Νίπλη ας απαντήσει αυτός
Λες μισόλογα γιατι δεν έχεις απαντήσει ακόμα αν δουλεύεις σε ξένη εταιρία στην Ελλάδα όπως υπονοησες ή όχι και αν κακοπερνας σε περίπτωση που δουλεύεις

Είσαι αρχιμαλακας και εσύ και ο νιπλης, μάθαμε όλοι και κάνουμε τα τρολ όταν δεν εχουμε τι να πούμε. Αρχιμαλακες με περικεφαλαια που θα έλεγε και ο Ψαλτης.

Και μονο που συμφωνείς με άτομο με 50000 μλκιες μνμ ... δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.248
Πόντοι
12.756

δεν εχω να πω κάτι,
με καλυψε η παιχτουρα,
τι να απαντησω μπροστα σε τετοια συντριπτικά επιχειρήματα οπως : ο αριθμος των μηνυματων και ο αριθμος των κριτικών οταν μιλάμε για μεταναστευση, εργασία και επιπεδα ζωης , εννοειται οτι αυτος με τα λιγοτερα μηνυματα και τις περισσοτερες κριτικες έχει το δικιο, ειναι ξεκάθαρο αυτο.

Να ναι καλά το παιδί

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
Λες μισόλογα γιατι δεν έχεις απαντήσει ακόμα αν δουλεύεις σε ξένη εταιρία στην Ελλάδα όπως υπονοησες ή όχι και αν κακοπερνας σε περίπτωση που δουλεύεις

Είσαι αρχιμαλακας και εσύ και ο νιπλης, μάθαμε όλοι και κάνουμε τα τρολ όταν δεν εχουμε τι να πούμε. Αρχιμαλακες με περικεφαλαια που θα έλεγε και ο Ψαλτης.

Και μονο που συμφωνείς με άτομο με 50000 μλκιες μνμ ... δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι...
Τύπε μιας και είσαι υπάλληλος μην ξεχάσεις στις επικείμενες εκλογές να σταυρώσεις Χατζηδάκη :confused: βλέπω ταυτίζεσαι από τις επιλογές σου

Εμένα και το Νίπλη μη μας υπολογίζεις ... βάλε σταυρό ξέρεις εσύ !

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.238
Πόντοι
2.356
Το γραφω χρονια και δε θα κουραστω να το γραφω:
Η αναλογια

Συνταξεις / Μισθοι Δημοσιου / Μισθοι ΙΤ / επιδοματα ανεργων

Ειναι αυτη τη στιγμη στο εγκληματικο:

10 / 8 / 7 / 4

Επομενως οσοι ειναι στο 7, που τραβανε το καρο για να τσουλαει η χωρα, αναγκαζονται και χαρτζιλικωνονται απο τους 10, ενω χλευαζονται αγριως απο τους 8 και 4
Σε κανονικες οικονομιες ο 7 ειναι κοντα στο 14-15 οποτε ολοι οι υπολοιποι κανουν μοκο, ενω ενα ζευγαρι στον ΙΤ ειναι κοντα στο 28-30 και κανει ζωαρα, με διαμονη σε μονοκατοικια, αυτοκινητα, ταξιδια, κλπ
Στην Ελλαδα ο 7 ειναι να τον κλαινε οι ρεγγες
Ακριβώς αυτό.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.238
Πόντοι
2.356
δεν υπάρχουν φόρμουλες για καλύτερα και χειρότερα στην ελλάδα ή όπου αλλού.
ο καθένας μας έχει ιδιαίτερες συνθήκες (οικονομικά, σπουδές, οικογένεια, backround, βλέψεις, ενδιαφέροντα κλπ) και τον δικό του χαρακτήρα (πολύ σημαντικό).
οπότε κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, δεν τσουβαλιάζεται.

όπως και να έχει η ελλάδα ως ζωή έχει πολλά πλεονεκτήματα ότι και να λέτε.
κι επίσης όποιος επιθυμεί να φύγει θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά. μα πολύ καλά.
μην ακούτε μεγάλα λόγια για γαμάτη ζωή στο εξωτερικό και πολλά λεφτά (όχι ότι δεν μπορείς να βρεις φυσικά αλλά όλα εξαρτώνται....), ειδικά αν δεν έχετε καλές σπουδές.

βάλτε τα κάτω και μιλήστε με φίλους/γνωστούς/συγγενείς και με ανθρώπους που έχουν εμπειρία από τη χώρα που θέλετε να πάτε (όχι γενικά από εξωτερικό).
και που το κυριότερο σας ξέρουν ως άτομο (και το τι κάνετε ή μπορείτε να κάνετε εδώ) ώστε να μπορούν να κρίνουν και να δώσουν σοβαρή γνώμη.

Προσυπογράφω κάθε λέξη σου. Είναι ακριβώς έτσι. Όταν κάποιος αποφασίζει να φύγει θα πρέπει να λάβει πολλαπλούς παράγοντες υπόψη του. Ένας από αυτούς όπως πολύ σωστά γράφεις εσύ αλλά και οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι η "ανοχή" στην αλλαγή και η γρήγορη προσαρμοστικότητα.
Οικονομικά, σπουδές, οικογένεια, βλέψεις, χαρακτήρας κ.λπ. παίζουν καθοριστικό ρόλο.
Για παράδειγμα, είχα έναν φίλο που του παρουσιάστηκε σοβαρή άκρη να μείνει μόνιμα στον Καναδά πάνω στο αντικείμενο που είχε 10ετή εμπειρία, με πολύ βοήθεια αρχικά κ.λπ. Ωστόσο αυτός, αν και ταξίδεψε μέχρι το Καναδά, αν και έμεινε 30 ημέρες, αποφάσισε να μην κάνει το μεγάλο βήμα γιατί δεν ήθελε να στερηθεί το "χάος" της Ελλάδας που του εξασφάλιζε μια "σταθερότητα". Ήθελε τους φίλους κλπ.
Και τώρα είναι κοντά στα 50 και είναι κυριολεκτικά μια στο καρφί και μια στο πέταλο επαγγελματικά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom