FireHead_69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 771
- Πόντοι
- 301
Κόψε της μαλακιεςΞεμπέρδεψες και από την πεθερά. Αρνάκι θα την έχεις την κοπέλα. Σκέψου το καλά.
Κόψε της μαλακιεςΞεμπέρδεψες και από την πεθερά. Αρνάκι θα την έχεις την κοπέλα. Σκέψου το καλά.
Μια χαρά μπορείς να τα έχεις. Το θέμα είναι τι προσφέρεις εσύ που τα απαιτείς.Οποιος λεει οτι μπορεις να εχεις και τα 2 και σουπερ πορνοσταρ στο κρεββατι και καλη χαρωπη happy ηρεμη συντροφο για σπιτι χωρις ιχνος παρεκτροπων, ειναι delusional και οποιος στα αληθεια το ισχυριζεται, ξερω οτι δεν εχει βαθια εμπειρια με γυναικες, αλλα ειναι γυρολογος του αερα.
Μια χαρά μπορείς να τα έχεις. Το θέμα είναι τι προσφέρεις εσύ που τα απαιτείς.
Αν μιλάς για καθαρά βιολογικά, το ήρεμη σύντροφος για σπίτι δεν εμπλέκεται. Αυτό προκύπτει στην πορεία και αφού έχει το ζευγάρι "τριφτεί" αρκετά στη σχέση του.Διαφωνω.
Δε εφτασα καν στο τι απαιτεις και τι προσφερεις. Δε μιλαω καν για game και negotiation
Μιλαω σε πολλα επιπεδα πιο πριν. Καθαρα βιολογικα και emotional.
Επίσης θα πρέπει να αναρωτηθείς μήπως φταίνε οι παρούσες συνθήκες για το οτι "νοιώθεις έτοιμος για οικογένεια";Όχι φίλε ούτε καν.. Δεν την στήριξαν από την δουλειά της όταν αυτή ζήτησε να δουλέψει online απο την Ελλάδα όσο ήταν στα τελευταία η μανα της και γι αυτό σπάστηκε...Και όχι άδικα. Εγώ αντιθέτως της στάθηκα αρκετά και μάλιστα της είπα χεσε την δουλειά, υπάρχουν άπειρες.. Μανα δυστυχώς μόνο μια.. Εν τέλει το κατάλαβε αλλά ήταν αργά λίγο πια...
Στα υπόλοιπα δε διαφωνώ. Αν δεν αισθάνομαι καλά δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσω ναι.. Γτ θα το βρω μπροστά μου σίγουρα πράγματα.
Αποφάσισε αυτή να έρθει να μείνει μαζι σου? Και απλά στο ανακοινωσε? Θα φας καλά..Τα φώτα σας αδέρφια,
Είμαι σε τρελό προσωπικό δίλημμα τώρα τελευταία και γι αυτό ζητώ την γνώμη σας..
Είμαι με μια κοπέλα 3 χρόνια τώρα σε σχέση εξ αποστάσεως κυρίως.. Ήμασταν εξωτερικό και οι δύο, εγώ το τελευταίο χρόνο γύρισα Ελλάδα, αυτή έμεινε εκεί και μας βόλευε λίγο πολύ και τους 2 από θέμα ελευθερίας προτεραιοτητων κλπ.
Τον τελευταίο χρόνο πέρασε δύσκολα προσωπικά, έχασε την μητέρα της πριν 4 5 μήνες και επειδή δεν την στήριξαν από την δουλειά στις δύσκολες αυτές στιγμές, παραιτήθηκε και θέλει να γυρίσει Ελλάδα μιας και είμαι εγώ εδώ να ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙ αν και δεν της αρέσει το εργασιακό περιβάλλον της Ελλάδος.
Ελα όμως που εγώ δε θέλω, δεν είμαι έτοιμος και γενικά σκεφτόμουν και σκέφτομαι να χωρίσω.
Να τονίσω ότι το κορίτσι είναι καλό σαν άτομο και σαν ψυχή, δεν είναι κάνα ξεκολλο. Ίσως είναι αυτό μάλλον που μ έχει κρατήσει τόσο καιρό μαζί της και δεν έχω χωρίσει..
Στο σεξουαλικο κομμάτι, τα πάμε οκ, τπτ το ιδιαίτερο και είναι ένας από τους λόγους που θέλω να χωρίσω.. Δεν περνάω καλά, δεν νοιώθω άνετα.. Μου λείπουν πράγματα όπως πιπα πχ που κάνει μια στο τόσο και με χαλάει, κωλο με τπτ, και γι αυτό αναγκάζομαι να πηγαίνω με γυναίκες του κλάδου εδώ μέσα ?
Για να μην κουράσω κι αλλο, το ερώτημα είναι απλό... Κάθεσαι και δίνεις μια ευκαιρία στη σχέση να δεις πως θα πάει με την συγκατοίκηση βάζοντας στην άκρη αυτά που θες και σ αρέσουν να κάνεις, ή δίνεις ένα τέλος πριν γίνει πιο περίπλοκο το θέμα απ όσο είναι..
Σημειωτέον, είμαι Δίδυμος στο ζώδιο και αυτή είναι Αιγόκερως με ότι αυτό συνεπάγεται...
Αν μιλάς για καθαρά βιολογικά, το ήρεμη σύντροφος για σπίτι δεν εμπλέκεται.
Δεν απαιτω τιποτα ουτε μπαινω σε κουβεντα. Μιλαω απο τη θεση ανθρωπου high status με πολλες επιλογες (χωρις να πληρωσω), υψηλο εισοδημα/περιουσια που τo 99% τον παρακαλανε για να κανουν σχεση και εμενα δε καλυπτουν ουτε τα μισα των προυποθεσεων για σοβαρη οικογενεια τετοιου ειδους γυναικες.Εσυ τι προσφέρεις ώστε να απαιτείς; Το εσύ, φυσικά, γενικό. Δε μιλάμε προσωπικά.
Την γαμησε την κουνιάδα αυτός τι έκανε τελικά?αγαπητε νηματοθετη @FireHead_69 ,τωρα που το καλοσκεφτηκα στο λεωφορειο που ερχομουν ο πτωχος,
για την περιπτωση σου, μπορεις να ζητησεις και τη γνωμη ενος ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΥ μπιχτη μελους, που ακουει στο νικ @thrilos1986
πηρε παραταση για χριστουγεννα τωραΤην γαμησε την κουνιάδα αυτός τι έκανε τελικά?
Όχι ρε ποιος κορονοιος και μαλακιες, δεν μασάμε από τέτοια.. Νοητικά ήμαστε δυνατοί!! Είμαι σαν τύπος έτσι όμως, θέλω να κάνω οικογένεια ανέκαθεν. Απλά δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη ακόμα. Πιο πριν δεν είχαμε και την οικονομική δυνατότητα, αλλά τώρα που από οικονομικά και δουλειά πάω καλά είναι το επόμενο βήμα πιστεύωΕπίσης θα πρέπει να αναρωτηθείς μήπως φταίνε οι παρούσες συνθήκες για το οτι "νοιώθεις έτοιμος για οικογένεια";
Μήπως τα λοκνταουν και η γενικότερη απομόνωση σου έχουν δημιουργήσει αυτό το συναίσθημα;
Είναι εύκολο να σκεφτεί κανείς πόσο διαφορετική είναι η ζωή ενός ανθρώπου που ζει μόνος του, έναντι κάποιου που έχει μόνιμη σχέση ή είναι παντρεμένος αυτούς τους καιρούς.
Σκέψου πως ο κορονοιός θα τελειώσει αργά ή γρήγορα. Μην αφήσεις να σε επηρρεάσει με τρόπο που θα είναι πιο μόνιμος απ τον ίδιο και μετά μείνεις με κάποια δεδομένα που ποτέ δεν επιθυμούσες πραγματικά. Νομίζω - εντελώς προσωπική γνώμη - πως θα πρέπει να αποφύγεις κάποια δέσμευση που θα έχει προκύψει απ την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε αυτά τα δύο χρόνια.
Τύπε νηματοθέτη θα σου πρότεινα το εξής, ή παντρέψου την κοπέλα χωρίς να το πολυσκέφτεσαι ή πάρε 2 call girl να περάσεις το βράδυ σουΌχι ρε ποιος κορονοιος και μαλακιες, δεν μασάμε από τέτοια.. Νοητικά ήμαστε δυνατοί!! Είμαι σαν τύπος έτσι όμως, θέλω να κάνω οικογένεια ανέκαθεν. Απλά δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη ακόμα. Πιο πριν δεν είχαμε και την οικονομική δυνατότητα, αλλά τώρα που από οικονομικά και δουλειά πάω καλά είναι το επόμενο βήμα πιστεύω
Μια γυναίκα μπορεί να είναι φωτιά στο κρεβάτι χωρίς να έχει πάει με τη μισή Αθήνα. Και μπορεί να σου προσφέρει, πολύ άνετα, αυτήν την PSE εμπειρία που ανέφερες, όντας μια εξαιρετική επιλογή για σύντροφος τις ώρες εκτός κρεβατιού. Τα υπόλοιπα που αναφέρεις σκιαγραφούν συμπεριφορά εθισμένου στο σεξ ατόμου, που δεν νομίζω να είναι το βασικό θέμα της ερώτησης ούτε της κουβέντας που κάνουμε.Για εμενα εμπλεκεται φουλ.
Εαν εισαι μια τυπισσα πχ που εχει body count 100:
1.Δεν εχεις emotional control και regulation. Εαν ειχες δε θα εφτανες να ειχες φαει 100 πουτσες χωρις αξια.
2. Βιολογικα εχεις καταστρεψει το αναπαραγωγικο σου συστημα. Κυνηγας τη ντοπαμινη και το excitement κατα τον ιδιο τροπο που ενας πρεζακιας ζηταει την ηρωινη. Καλο ειναι να μην ειχες φτασεις στο σημειο.
3. Δεν εχεις high self esteem γιατι εαν ειχες θα πηγαινες για τη ποιοτητα αντι για τη ποσοτητα και θα σταματαγες στη μια ντουζινα εαν ειχες ως σκοπο την οικογενεια.
4. Δεν εχεις emotional intelligence ουτε περιποιητικοτητα πραγματα σημαντικα για εμενα για να μεγαλωσουν παιδια απο μια γυναικα.
5. Η γυναικα ειναι το επιλεκτικο ον. Αυτη επιλεγει γιατι αυτη εχει τον ελεγχο της αναπαραγωγης. Επιλεγει το καλυτερο που μπορει να εχει. Οταν αυτο το φιλτρο λειπει στα καλυτερα χρονια της και παει με οτι κατσει γιατι ¨νιωθει καυλες¨ και "empowerment" λειπει ενα vital κομματι της ψυχοσυνθεσης της και λεει περιπου 500 πραγματα σε αλλους 500 τομεις.
Και αλλοι 15 λογοι λιγοτερο η περισσοτερο μεγαλοι.
Και αυτα δε διορθωνονται με θεληση και power of thinking. Το brain wiring εχει αλλαξει κατα μονιμο τροπο. Οσο και αν εχεις μετανιωσει στα 35 σου και θελεις να γινεις η drama free νοικοκυρουλα. World doesn't work that way.
Οι κανονες ειναι γενικοι και δεν μελετω τη μια εξαιρεση που ισως υπαρχει.
Μαλλον μιλαμε για διαφορετικα πραγματα και φυσικα τιποτα προσωπικο κουβεντουλα κανουμε.
χωρίς να έχω διαβάσει τί σου προτείνουν οι συναγωνιστέςΤα φώτα σας αδέρφια,
Είμαι σε τρελό προσωπικό δίλημμα τώρα τελευταία και γι αυτό ζητώ την γνώμη σας..
Είμαι με μια κοπέλα 3 χρόνια τώρα σε σχέση εξ αποστάσεως κυρίως.. Ήμασταν εξωτερικό και οι δύο, εγώ το τελευταίο χρόνο γύρισα Ελλάδα, αυτή έμεινε εκεί και μας βόλευε λίγο πολύ και τους 2 από θέμα ελευθερίας προτεραιοτητων κλπ.
Τον τελευταίο χρόνο πέρασε δύσκολα προσωπικά, έχασε την μητέρα της πριν 4 5 μήνες και επειδή δεν την στήριξαν από την δουλειά στις δύσκολες αυτές στιγμές, παραιτήθηκε και θέλει να γυρίσει Ελλάδα μιας και είμαι εγώ εδώ να ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙ αν και δεν της αρέσει το εργασιακό περιβάλλον της Ελλάδος.
Ελα όμως που εγώ δε θέλω, δεν είμαι έτοιμος και γενικά σκεφτόμουν και σκέφτομαι να χωρίσω.
Να τονίσω ότι το κορίτσι είναι καλό σαν άτομο και σαν ψυχή, δεν είναι κάνα ξεκολλο. Ίσως είναι αυτό μάλλον που μ έχει κρατήσει τόσο καιρό μαζί της και δεν έχω χωρίσει..
Στο σεξουαλικο κομμάτι, τα πάμε οκ, τπτ το ιδιαίτερο και είναι ένας από τους λόγους που θέλω να χωρίσω.. Δεν περνάω καλά, δεν νοιώθω άνετα.. Μου λείπουν πράγματα όπως πιπα πχ που κάνει μια στο τόσο και με χαλάει, κωλο με τπτ, και γι αυτό αναγκάζομαι να πηγαίνω με γυναίκες του κλάδου εδώ μέσα ?
Για να μην κουράσω κι αλλο, το ερώτημα είναι απλό... Κάθεσαι και δίνεις μια ευκαιρία στη σχέση να δεις πως θα πάει με την συγκατοίκηση βάζοντας στην άκρη αυτά που θες και σ αρέσουν να κάνεις, ή δίνεις ένα τέλος πριν γίνει πιο περίπλοκο το θέμα απ όσο είναι..
Σημειωτέον, είμαι Δίδυμος στο ζώδιο και αυτή είναι Αιγόκερως με ότι αυτό συνεπάγεται...