τα λεφτα σου μπορεις κ να τα καψεις δε μου πεφτει λογος...
το οτι υπαρχουν χειροτερες το ξερουμε...
στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος απο οτι καταλαβα...
Συνέχεια ο ίδιος πανικός γίνεται ρε λουκ σε όλα τα θρεντ των όχι-και-τόσο-εντυπωσιακών-ελληνίδων.
Ντούβλη, Μπάστα, αυτή εδώ, Μπεζεντάκου και δεν ξέρω κι εγώ πόσες άλλες.
Αν κάποιος πιστέυει ότι έχει λύσει τα, από καταβολής κόσμου, φιλοσοφικά προβλήματα της αιθητικής ας το δηλώσει να ξέρουμε κι εμείς τι μας γίνεται. Να μας λέει τέλος πάντων ποιες επιτρέπεται να γαμάμε, ποιες όχι, ποιες με πολλά και πόσα ακριβώς λεφτά, και ποιες με λιγότερα
Μέχρι τότε πιστέυω ότι καθένας είναι με τις καύλες του. Άμα πιάσουμε τα άκρα μέσα θα πέσουμε. Το 99% θεωρεί την Charlize Theron όμορφη και το 1% θεωρεί όμορφη τη Γεωργία Βασιλειάδου και σκίζει καποτες για πάρτη της.
Από εκεί και πέρα στα πιο ενδιάμεσα είναι προσωπικά γούστα. Έχει παραγίνει όμως.... Μπάζο η μία μπάζο η άλλη καράμπαζο η πιο δίπλα. Τι στο διάολο γαμάει πια ο μέσος Έλληνας και γράφονται όλα αυτά περί μπάζων στα αντίστοιχα θρεντ???
Αν έχει τόσες πολλές επιτυχίες τότε πάσο. Αλλά προσωπικά άμα έχω αγαμίες και η Ντούβλη θα με καυλώσει, και το τσουτσέκι εδώ θα με καυλώσει και η Μπάστα και δεν ξέρω κι εγώ ποια άλλη. Άμα ξέρω ότι θα γυρίσω σπίτι μου και θα βρω τη Μάρα Δαρμουσλή να με περιμένει ε τότε ούτε να τις φτύσω δε θα ήθελα αυτές.
Τώρα σχετικά με την αντικειμενική αξία τους ($$$$$) αυτό είναι υποκειμενικό όπως έχει πει κι ο μέγας Ζουγα!!!!!
Έφαγα τον κόσμο αλλά δε το βρίσκω το κωλοβιντεακι