Νέα

Δείτε τι φώτο ανέβασε στο Facebook η Μαρία από το Ελλάδα έχεις ταλέντο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zosxa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 328
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εχουμε και λεμε φιλε....σου τα γραφω εσενα για να τα διαβαζουν οι αλλοι και οι αλλες...Μια εβδομαδα....δεν θα τις πεταξω καθε μερα τρια χερια σου λεω επι επτα μερες,μας κανουν 21 πηδηματα...οποτε αν το διαιρεσουμε δια του χιλια......το γαμησι ουτεβ 50 ευρουλακια δεν ερχεται....συμφωνεις????? Και θα την εχω και Συνοδο στις εξοδους μου!!!!!! Αυτο που το βαζεις???????? Και ολα αυτα με ενα χιλιαρικο μονο :rockon: :rockon:!!!!!!!! Κατσε, μην εχει γινει μελος στο site και με διαβαζει και την ξυπνησω και ζηταει περισσοτερα!!!!!!!!!

ζηταs αν καταλαβα καλα....και συνοδο για εξω
λοιπον το ...τιμολογιο αλλαζει μορφη....εχουμε επιπλεον υπηρεσιεs
περιμενε να υπολογισω.........

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ειδα και το βιντεακι. μπαζο σε καμια περιπτωση δεν ειναι, αν και οι φωτος ειναι τραγικες!!
αλλα να χασει κανα κιλακι και θα ειναι πιο νορμαλ. αν κι εμενα δε μου αρεσειι :rolleyes: :rolleyes:
και εχει και βυζουμπεσ τρελεσ :tits: :tits: :tits:

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εχουμε και λεμε φιλε....σου τα γραφω εσενα για να τα διαβαζουν οι αλλοι και οι αλλες...Μια εβδομαδα....δεν θα τις πεταξω καθε μερα τρια χερια σου λεω επι επτα μερες,μας κανουν 21 πηδηματα...οποτε αν το διαιρεσουμε δια του χιλια......το γαμησι ουτεβ 50 ευρουλακια δεν ερχεται....συμφωνεις????? Και θα την εχω και Συνοδο στις εξοδους μου!!!!!! Αυτο που το βαζεις???????? Και ολα αυτα με ενα χιλιαρικο μονο :rockon: :rockon:!!!!!!!! Κατσε, μην εχει γινει μελος στο site και με διαβαζει και την ξυπνησω και ζηταει περισσοτερα!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: ετσι πρεπει να υπολογιζεται το κατα κεφαλην ΑΕΠ. ευγε παιχτουρα

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πολλά είναι το χιλιάρικο για μια βδομάδα. Με το σπρεντ στο 395, αν περιμένεις λίγο  με τις πείνες που θα πέσουν θα σου κοστίσει 7 σουβλάκια. 1/3 σουβλάκι το πήδημα με τα 21 πηδήματα που υπολόγισες. Εμένα που είμαι παππούς και δεν αντέχω πολλά πολλά θα μου ρθει ένα σουβλάκι το πήδημα για μια εβδομάδα.

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Εγω θα τη πηδαγα 30-50 φορες σε μια βδομαδα 5-10 ευρω το πηδημα ολα μεσα και μετα αντε γεια ....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τι λεει αυτη ρε?  :think: :think: :think:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μαγκες...το μωρο ειναι τρελλο τουμπανο...
Εχω συνεργαστει 2 φορες μαζι του και απο κοντα ειναι σκετος πειρασμος...
Παροτι δε μου αρεσουν τα "ζουμερα",αυτο εχει μια απιστευτη προστυχοφατσα και ειναι βουτηγμενο μεσ στη καβλα...Το κορμι του ειναι φτιαγμενο για σεξ...Ασε που το βυζι του δεν υπαρχει...Ειναι τσιμεντο...Δεν το επιασα,αλλα "κατα λαθος" ( :grin:) το ειδα οταν αλλαζε...Θεοστητο...
Ευχαριστως το βιαζα αυτο το καβλακι... ;)

Επισκέπτης
Αν ήμουν άντρας θα έπρεπε να πληρωθώ αδρά για να γαμήσω ένα τέτοιο μπάζο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εμείς δε ζητάμε ΠΟΤΕ λεφτά, το κάνουμε από χόμπυ, απλά ΟΧΙ με μπαζογυφτάκια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν της τον εδινα που να με παρακαλουσε
κ το εχω πει χιλιαδες φορες
ειναι κριμα να κανουμε μαγκα το καθε τσολι δινοντας του δικο του θεμα κ αυτο γιατι το site μας πιστευω πως εχει μεγαλη δυναμη
ελεος λοιπον σε μερικους  με το καθε μπαζο κ ακομα πιο ελεος σε μερικες που προσπαθουν να δειξουν κατι εδω μεσα

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες...το μωρο ειναι τρελλο τουμπανο...
Εχω συνεργαστει 2 φορες μαζι του και απο κοντα ειναι σκετος πειρασμος...
Παροτι δε μου αρεσουν τα "ζουμερα",αυτο εχει μια απιστευτη προστυχοφατσα και ειναι βουτηγμενο μεσ στη καβλα...Το κορμι του ειναι φτιαγμενο για σεξ...Ασε που το βυζι του δεν υπαρχει...Ειναι τσιμεντο...Δεν το επιασα,αλλα "κατα λαθος" ( :grin:) το ειδα οταν αλλαζε...Θεοστητο...
Ευχαριστως το βιαζα αυτο το καβλακι... ;)
Ηλθες επιτελους στο σωστο δρομο :grin: :grin:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
τα λεφτα σου μπορεις κ να τα καψεις δε μου πεφτει λογος...
το οτι υπαρχουν χειροτερες το ξερουμε...
στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος απο οτι καταλαβα...

Συνέχεια ο ίδιος πανικός γίνεται ρε λουκ σε όλα τα θρεντ των όχι-και-τόσο-εντυπωσιακών-ελληνίδων.

Ντούβλη, Μπάστα, αυτή εδώ, Μπεζεντάκου και δεν ξέρω κι εγώ πόσες άλλες.

Αν κάποιος πιστέυει ότι έχει λύσει τα, από καταβολής κόσμου, φιλοσοφικά προβλήματα της αιθητικής ας το δηλώσει να ξέρουμε κι εμείς τι μας γίνεται. Να μας λέει τέλος πάντων ποιες επιτρέπεται να γαμάμε, ποιες όχι, ποιες με πολλά και πόσα ακριβώς λεφτά, και ποιες με λιγότερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μέχρι τότε πιστέυω ότι καθένας είναι με τις καύλες του. Άμα πιάσουμε τα άκρα μέσα θα πέσουμε. Το 99% θεωρεί την Charlize Theron όμορφη και το 1% θεωρεί όμορφη τη Γεωργία Βασιλειάδου και σκίζει καποτες για πάρτη της.

Από εκεί και πέρα στα πιο ενδιάμεσα είναι προσωπικά γούστα. Έχει παραγίνει όμως.... Μπάζο η μία μπάζο η άλλη καράμπαζο η πιο δίπλα. Τι στο διάολο γαμάει πια ο μέσος Έλληνας και γράφονται όλα αυτά περί μπάζων στα αντίστοιχα θρεντ???

Αν έχει τόσες πολλές επιτυχίες τότε πάσο. Αλλά προσωπικά άμα έχω αγαμίες και η Ντούβλη θα με καυλώσει, και το τσουτσέκι εδώ θα με καυλώσει και η Μπάστα και δεν ξέρω κι εγώ ποια άλλη. Άμα ξέρω ότι θα γυρίσω σπίτι μου και θα βρω τη Μάρα Δαρμουσλή να με περιμένει ε τότε ούτε να τις φτύσω δε θα ήθελα αυτές.

Τώρα σχετικά με την αντικειμενική αξία τους ($$$$$) αυτό είναι υποκειμενικό όπως έχει πει κι ο μέγας Ζουγα!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Έφαγα τον κόσμο αλλά δε το βρίσκω το κωλοβιντεακι :headbang: :headbang: :headbang:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
δεν της τον εδινα που να με παρακαλουσε
κ το εχω πει χιλιαδες φορες
[move]ειναι κριμα να κανουμε μαγκα το καθε τσολι δινοντας του δικο του θεμα κ αυτο γιατι το site μας πιστευω πως εχει μεγαλη δυναμη[/move]ελεος λοιπον σε μερικους  με το καθε μπαζο κ ακομα πιο ελεος σε μερικες που προσπαθουν να δειξουν κατι εδω μεσα
Συμφωνω στο κινουμενο, απολυτα!!!!!!!!! :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom