milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
ε ενταξει στα ορια ειναιανηλικο ειναι???????????????????????????????οταν μεγαλωσει τι θα κανει αραγε αν κανει τετοια τωρα;
ε ενταξει στα ορια ειναιανηλικο ειναι???????????????????????????????οταν μεγαλωσει τι θα κανει αραγε αν κανει τετοια τωρα;
Ω πεφωτισμένο μεγάλο πνεύμα πες μου:ανηλικο ειναι???????????????????????????????οταν μεγαλωσει τι θα κανει αραγε αν κανει τετοια τωρα;
Ε βέβαια, εδώ πχκαι για να μην ξεχνιομαστε..η εν λογο κορασηδα ειναι μονο 18 !!! παει ακομα σχολειο νομιζω..
μισο να μασησω κανα φυλλαρακι δαφνης κ θα αποφανθω:Ω πεφωτισμένο μεγάλο πνεύμα πες μου:
-Πιστεύεις άρχισαν να ξεπουτανεύουν όλες πια;;;
Ωστόσο ακόμα και οι πουτάνες ρε συ ονειρεύονται γάμους και κάποιον μαλάκα να τις αποκαταστήσει στο τέλος!!!μισο να μασησω κανα φυλλαρακι δαφνης κ θα αποφανθω:
χμμμ...το 50% σιγουρα.
το 95%των γυναικων...Ωστόσο ακόμα και οι πουτάνες ρε συ ονειρεύονται γάμους και κάποιον μαλάκα να τις αποκαταστήσει στο τέλος!!!
ρε παιχταρά τριφασικέ, στα 19 σου σού τυχαίνουν κοπέλες που θέλουν αποκατάσταση και γάμους στο τέλος;Ωστόσο ακόμα και οι πουτάνες ρε συ ονειρεύονται γάμους και κάποιον μαλάκα να τις αποκαταστήσει στο τέλος!!!
το 95%των γυναικων...
ευτυχως υπαρχει κ το 5%...
Το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκωω!!!ρε παιχταρά τριφασικέ, στα 19 σου σού τυχαίνουν κοπέλες που θέλουν αποκατάσταση και γάμους στο τέλος;
εχω γνωστες με παιδια...ρε παιχταρά τριφασικέ, στα 19 σου σού τυχαίνουν κοπέλες που θέλουν αποκατάσταση και γάμους στο τέλος;
Μα δεν λέω αυτό,άλλωστε είναι πασιφανές ότι έχω για παρέα μου γκρουπ ψυχικά ανισσόροπων!!!Κι εγώ ξέρω μια κοπέλα που είναι ερμαφρόδιτη, τι πάει να πει, ότι όλες είναι ερμαφρόδιτες;
και ψάχνω τόση ώρα από πού έρχεται αυτή η τυρίλαλαιον μην παρεξηγείς τον παπαζολ, είναι από χωριό.
μονο εγω ειπα μωρη οτι ειναι μπαζο???????????????????λαιον μην παρεξηγείς τον παπαζολ, είναι από χωριό.
επίσης μην παρεξηγείτε τη λουκ, αν η γκόμενα δεν είναι σε κάνα περιοδικό είναι μπάζο.
Σου έχω μιλήσει για την ταπεινή μου καταγώγη,δεν το θύμαμαι....λαιον μην παρεξηγείς τον παπαζολ, είναι από χωριό.
επίσης μην παρεξηγείτε τη λουκ, αν η γκόμενα δεν είναι σε κάνα περιοδικό είναι μπάζο.
μονο εγω ειπα μωρη οτι ειναι μπαζο???????????????????
εσενα σαρεσε δλδ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Σου έχω μιλήσει για την ταπεινή μου καταγώγη,δεν το θύμαμαι....
Χωριό λέει,σε καλύβα μεγάλωσα από οικογένεια βοσκών!!!
η μαριαννα εει πιο ωραια μουρη κ 20 κιλα λιγοτερα.μετριότατη.
στην κατηγορία μαριάννας όμως, που εσύ θεωρείς όμορφη. εγώ στα ίδια τις έχω, απλώς η μαριαννα κανει καμια φωτογραφηση με 10 κιλα σοβα. το μόνο που κατεβάζει λίγο αυτήνανε είναι ότι είναι δεύτερη γκόμενα ενώ το μαριαννί είναι χάι κλας γλυφαδιώτισσα.
εγώ πάντως προτιμώ το σώμα αυτηνής
υ.γ. πού να έδειχνε και βυζι δηλαδή, θα ανατιναζόταν το φορουμ
τη σαλονικη λέω ρε