Αν είναι κάτι σίγουρο, είναι ότι δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ έρευνα σε πλήθος ζευγαριών και στο βάθος του χρόνου η οποία να μας πληροφορεί αν τα παιδιά τα οποία μεγαλώνουν με γονείς του ίδιου φύλου δεν έχουν μεγάλες διαφορές από τα παιδιά που μεγαλώνουν με την μητέρα και τον πατέρα τους. Μας εξηγείς για ποιο λόγο θεωρείς ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αν δίνουν παιδιά για υιοθεσία σε Ομόφυλα ζευγάρια; πως έχεις καταλήξει σε αυτή την άποψη;
E, Γαμω τη τρελα μου..
Και εμεις 15 είμαστε στο σπίτι και γαμιομαστε και με ξενους, τί ακριβώς θέλουμε τώρα; Να μας νομιμοποιήσει η κυβέρνηση για να παρουμε σύνταξη; Να ενημερώσουμε τους γειτονες για να μας σπασουνε τον πουτσο; Ποιος θα βρεθει να την πνιξει αυτήν την "queer";
Αν είναι κάτι σίγουρο, είναι ότι δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ έρευνα σε πλήθος ζευγαριών και στο βάθος του χρόνου η οποία να μας πληροφορεί αν τα παιδιά τα οποία μεγαλώνουν με γονείς του ίδιου φύλου δεν έχουν μεγάλες διαφορές από τα παιδιά που μεγαλώνουν με την μητέρα και τον πατέρα τους. Μας εξηγείς για ποιο λόγο θεωρείς ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αν δίνουν παιδιά για υιοθεσία σε Ομόφυλα ζευγάρια; πως έχεις καταλήξει σε αυτή την άποψη;
Άδικά προσπαθείτε να βγάλετε άκρη, κρίνοντας τα επιχειρήματα με κοινή λογική.
Είχα ακούσει μια φορά μία εισήγηση από μια ψυχολόγο (άτεκνη και άγαμη) που έλεγε 'ε και γιατί ένας γάμος να καταστραφεί επειδή το ζευγάρι δεν έχει διάθεση για σεξ και να μην έχουμε πολλαπλούς συντρόφους'.
Μύθος που καταρρίπτεται εύκολα. Μια γυναίκα που τη βρίσκω σέξι θέλω να τη γαμήσω όχι να μένω μαζί της. Ομοιως και η γυναίκα γουστάρει έναν επιβήτορα για το κρεβάτι όχι για να κάνουν μαζί παιδιά. Άρα και 5 συζύγους να έχω πάλι θα ξενογαμήσω.
Απολύτως κανένα πρόβλημα δε λύνεται. Οι gay που είναι σε Polyamorous σχέση με γυναίκες και στρέιτ άντρες πάλι θα πηγαίνουν μόνο με άντρες. Αν ένας άντρας με μια από τις γυναίκες δεν τα πηγαίνουν καλά, πάλι θα χωρίσουν και δε θα μιλιούνται. Αφήνω το πρακτικό ότι πρέπει να υπάρξει σπίτι να τους χωράει όλους τη στιγμή που τα σπίτια σχεδιάζονται για όλο και λιγότερους ενοίκους (τυχαίο; δε νομιζω). Ωραία η φαντασιωση να ζεις σε ένα κοινόβιο και αντί να έχεις μια γκόμενα να έχεις παραπάνω και να παρτουζώνεστε αλλά γάμος δεν είναι μόνο αυτό.
Τα ζευγάρια swingers έχουν λύσει ήδη το πρόβλημά τους, έχουν και πολλαπλούς συντρόφους και δε δεσμεύονται με κανέναν. Άρα τι να την κάνουμε την ομαδική συμβίωση;
μη με παρεξηγείς είναι που οι γονείς μου είναι ακόμη παντρεμένοι, με βίαζε ένας θείος μου από τη μεριά της μάνας ,δύο θείες από τη μεριά του πατέρα μου, ο διαχειριστής της πολυκατοικίας, πουλάω ηρωίνη στα φανάρια από τα 12 για να πάρω αυτοκίνητο ώστε να μπορώ να πηγαίνω την αδερφή μου στις βίζιτες. Τους είχα προειδοποιήσει τους γονείς για τους κινδύνους της μονογαμίας αλλά αυτοί οι συντηρητικοί δε με άκουγαν.
1. Και οι γυναίκες πληρώνουν. Δε ζούμε στο 1900
Όχι, επειδή παίρνουν συνήθως την επιμέλεια, κι ο άντρας πληρώνει τη διατροφή. Ο Κανόνας είναι η επιμέλεια να δίνεται στη μητέρα, εκτός κι αν αποδειχτεί εξαρτημένη από Αλκοόλ ή άλλες ουσίες ή με βαρύ Ψυχιατρικό Νόσημα. Και με δεδομένο ότι καμία Δημόσια Υπηρεσία δεν θα ελέγξει αν τα χρήματα που δίνει ο πατέρας για τη διατροφή των παιδιών χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό, η γυναίκα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει όπως της αρέσει.
2. Απάντησες .......Η ανατροφή θα γίνεται και από τους δύο γονείς
Ας πάμε στη Βιολογία του Γυμνασίου. Κάθε παιδί που θα γεννηθεί ΣΗΜΕΡΑ (δεν ξέρω τι θα γίνει με κλωνοποίηση στο μέλλον) συνελήφθη επειδή το σπέρμα ενός ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥ Άντρα γονιμοποίησε το ωάριο μιας ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ Γυναίκας, τελεία. Κάθε παιδί έχει ένα Βιολογικό πατέρα και μια Βιολογική μητέρα. Εαν ένα Ομόφυλο ζευγάρι αποκτήσει παιδί υπάρχουν δύο και μόνο περιπτώσεις.
Α) Υιοθεσία, ΑΡΑ Η ανατροφή ΔΕΝ θα γίνεται και από τους δύο γονείς, αλλά από δύο ξένους προς το παιδί
Β) Αν είναι ομόφυλο ζευγάρι αντρών, το παιδί να συλληφθεί με το ωάριο μιας παρένθετης μητέρας και το σπέρμα ενός από τους δύο άντρες. Θα έχει πατέρα έναν από τους άντρες και μητέρα την παρένθετη. Δεν θα έχει δύο πατεράδες, ΑΡΑ Η ανατροφή ΔΕΝ θα γίνεται και από τους δύο γονείς
Γ) Αν είναι ομόφυλο ζευγάρι γυναικών, το παιδί να συλληφθεί με το ωάριο μιας από τις δύο γυναίκες και το σπέρμα ενός Δότη άντρα. Θα έχει μητέρα μια από τις δύο, και πατέρα τον Δότη. Δεν θα έχει δύο μητέρες, ΑΡΑ Η ανατροφή ΔΕΝ θα γίνεται και από τους δύο γονείς
Εξήγησέ μας πως το έχεις τοποθετήσει μέσα στο κεφάλι σου και ισχυρίστηκες ότι .......Η ανατροφή θα γίνεται και από τους δύο γονείς.....
1. Και οι γυναίκες πληρώνουν. Δε ζούμε στο 1900
Όχι, επειδή παίρνουν συνήθως την επιμέλεια, κι ο άντρας πληρώνει τη διατροφή. Ο Κανόνας είναι η επιμέλεια να δίνεται στη μητέρα, εκτός κι αν αποδειχτεί εξαρτημένη από Αλκοόλ ή άλλες ουσίες ή με βαρύ Ψυχιατρικό Νόσημα. Και με δεδομένο ότι καμία Δημόσια Υπηρεσία δεν θα ελέγξει αν τα χρήματα που δίνει ο πατέρας για τη διατροφή των παιδιών χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό, η γυναίκα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει όπως της αρέσει.
2. Απάντησες .......Η ανατροφή θα γίνεται και από τους δύο γονείς
Ας πάμε στη Βιολογία του Γυμνασίου. Κάθε παιδί που θα γεννηθεί ΣΗΜΕΡΑ (δεν ξέρω τι θα γίνει με κλωνοποίηση στο μέλλον) συνελήφθη επειδή το σπέρμα ενός ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥ Άντρα γονιμοποίησε το ωάριο μιας ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ Γυναίκας, τελεία. Κάθε παιδί έχει ένα Βιολογικό πατέρα και μια Βιολογική μητέρα. Εαν ένα Ομόφυλο ζευγάρι αποκτήσει παιδί υπάρχουν δύο και μόνο περιπτώσεις.
Α) Υιοθεσία, ΑΡΑ Η ανατροφή ΔΕΝ θα γίνεται και από τους δύο γονείς, αλλά από δύο ξένους προς το παιδί
Β) Αν είναι ομόφυλο ζευγάρι αντρών, το παιδί να συλληφθεί με το ωάριο μιας παρένθετης μητέρας και το σπέρμα ενός από τους δύο άντρες. Θα έχει πατέρα έναν από τους άντρες και μητέρα την παρένθετη. Δεν θα έχει δύο πατεράδες, ΑΡΑ Η ανατροφή ΔΕΝ θα γίνεται και από τους δύο γονείς
Γ) Αν είναι ομόφυλο ζευγάρι γυναικών, το παιδί να συλληφθεί με το ωάριο μιας από τις δύο γυναίκες και το σπέρμα ενός Δότη άντρα. Θα έχει μητέρα μια από τις δύο, και πατέρα τον Δότη. Δεν θα έχει δύο μητέρες, ΑΡΑ Η ανατροφή ΔΕΝ θα γίνεται και από τους δύο γονείς
Εξήγησέ μας πως το έχεις τοποθετήσει μέσα στο κεφάλι σου και ισχυρίστηκες ότι .......Η ανατροφή θα γίνεται και από τους δύο γονείς.....
1. ....Συγκεκριμένα, οι πατεράδες ζητούν να αναλάβουν την επιμέλεια των τέκνων τους σε ποσοστό 9% και αυτή τους ανατίθεται σε ποσοστό 7%, δηλαδή πολύ συχνά! Οι μητέρες, αντίθετα, ζητούν την επιμέλεια σε ποσοστό 92,6% και την παίρνουν σε ποσοστό 90%.....
Το εν λόγω άρθρο αποκρύπτει την αλήθεια. Παρουσιάζει τους αριθμούς, σαν να μην ενδιαφέρονται οι πατεράδες να αναλάβουν την επιμέλεια των τέκνων τους. Δεν τη ζητάνε, επει΄δη δεν έχουν ελπίδες, αυτό με συμβούλεψε κι ο Δικηγόρος μου να κάνω, δεν τη ζήτησα. Γιατί να δώσω μια χαμένη μάχη; Η ουσία πάντως είναι ότι οι Γυναίκες παίρνουν την επιμέλεια των τέκων σε ποσοστό 93%, αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία ΔΗΛΩΝΕΙΣ ότι αγνοείς. Οι άντρες πληρώνουν την διατροφή
πηγή Μια πρώτη συγκριτική μελέτη των ισχυουσών διατάξεων του Οικογενειακού μας Δικαίου με αυτές του νέου Νομοσχεδίου - Νομικές Αστοχίες και Αντιφάσεις
2. Γονέας Α και Β υπάρχει μόνο στο λεξιλόγιο της γνωστής συμμαχίας. Όπως περιέγραψα κάθε παιδί έχει μια μητέρα κι ένα πατέρα. Τα Κοινοβούλια των Κρατών μπορούν να ψηφίσουν Νόμους οι οποίοι να δώσουν οποιοδήποτε όνομα σε οποιοδήποτε άτομο, αλλά η πραγματικότητα είναι μια και μοναδική. Κανένα παιδί δεν έχει δύο μητέρες ή δύο πατέρες
Νομίζω η μάνα είναι πιο σημαντική από τον πατέρα όσον αφορά τα παιδιά - και μικρός που ήμουνα όταν πήγαινα και επρηζα τον πατέρα μου - όλο πήγαινε στη μάνα σου μου έλεγε
1. ....Συγκεκριμένα, οι πατεράδες ζητούν να αναλάβουν την επιμέλεια των τέκνων τους σε ποσοστό 9% και αυτή τους ανατίθεται σε ποσοστό 7%, δηλαδή πολύ συχνά! Οι μητέρες, αντίθετα, ζητούν την επιμέλεια σε ποσοστό 92,6% και την παίρνουν σε ποσοστό 90%.....
Το εν λόγω άρθρο αποκρύπτει την αλήθεια. Παρουσιάζει τους αριθμούς, σαν να μην ενδιαφέρονται οι πατεράδες να αναλάβουν την επιμέλεια των τέκνων τους. Δεν τη ζητάνε, επει΄δη δεν έχουν ελπίδες, αυτό με συμβούλεψε κι ο Δικηγόρος μου να κάνω, δεν τη ζήτησα. Γιατί να δώσω μια χαμένη μάχη; Η ουσία πάντως είναι ότι οι Γυναίκες παίρνουν την επιμέλεια των τέκων σε ποσοστό 93%, αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία ΔΗΛΩΝΕΙΣ ότι αγνοείς. Οι άντρες πληρώνουν την διατροφή
πηγή Μια πρώτη συγκριτική μελέτη των ισχυουσών διατάξεων του Οικογενειακού μας Δικαίου με αυτές του νέου Νομοσχεδίου - Νομικές Αστοχίες και Αντιφάσεις
2. Γονέας Α και Β υπάρχει μόνο στο λεξιλόγιο της γνωστής συμμαχίας. Όπως περιέγραψα κάθε παιδί έχει μια μητέρα κι ένα πατέρα. Τα Κοινοβούλια των Κρατών μπορούν να ψηφίσουν Νόμους οι οποίοι να δώσουν οποιοδήποτε όνομα σε οποιοδήποτε άτομο, αλλά η πραγματικότητα είναι μια και μοναδική. Κανένα παιδί δεν έχει δύο μητέρες ή δύο πατέρες
πρέπει να κάνει κάτι και ο άνδρας,δεν μπορεί μια γυναίκα να μεγαλώσει μόνη της το παιδί ιδίως μετά από το διαζύγιο..
η επιμέλεια δε δίνεται στη μάνα επειδή είναι μάνα,αλλά επειδή ίσως οι άντρες λόγω των κοινωνικών στερεοτύπων είναι πιο κοντά στη δουλειά,ενώ η μητέρα πιο κοντά στα παιδιά,και άρα οι πρώτοι ίσως δεν ενδιαφέρονται να αναλάβουν την επιμέλεια του παιδιού
ειδαμε κ τα στρειτ απο τον πλανετ Εαρθ ποσο καλα τα κανουνε στους γαμους τους….
αραδιαζουν παιδια που μεγαλωνουν στον αυτοματο μεσα στα ψυχολογικα κ τα κομπλεξ καμμενα τελειος .. διαζυγια κερατα τσακωμοι αστυνομιες αρρωστες καταστασεις … μαναδες που τα σκοτωνουν πατεραδες θειοι τα βιαζουν …. κλαρι πορνεια τα ιδια τους τα παιδια κ μπορω να γραφω ωρες για αλλα τοσα !!!! δε κοιτατε τα χαλια σας παρα μονο να κραζετε κ να δειχνετε με το δαχτυλο ολοι εσεις οι γ@μ@τοι που κερατωνετε τις γυναικες σας με τραβελο πουστο βιζιτες κ κοροιδευτε τον ιδιο σας τον εαυτο τα σκ πως ειστε … ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΡΧΕΣ επειδη πατε για φαγητο τις κυριακες ολοι μαζι χαχαααα !!! Λ Ο Λ !!!! αυτη ειναι η πραγματικοτητα που ζειτε …κουρασατε εχε το στα υποψην … ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !!!!
πρέπει να κάνει κάτι και ο άνδρας,δεν μπορεί μια γυναίκα να μεγαλώσει μόνη της το παιδί ιδίως μετά από το διαζύγιο..
η επιμέλεια δε δίνεται στη μάνα επειδή είναι μάνα,αλλά επειδή ίσως οι άντρες λόγω των κοινωνικών στερεοτύπων είναι πιο κοντά στη δουλειά,ενώ η μητέρα πιο κοντά στα παιδιά,και άρα οι πρώτοι ίσως δεν ενδιαφέρονται να αναλάβουν την επιμέλεια του παιδιού
δεν το σώζεις με τίποτα, από τις πολλές κωλοτούμπες έπεσες μόνος σου στη λούμπα. Οι άντρες είναι για δουλειά και οι γυναίκες για ανατροφή παιδιών - δεν το περίμενα από εσένα να είσαι τόσο φαλοκράτης.
πες της για τα παιδιά στη Σαουδική Αραβία. Έχουν 4 μανάδες; Μάλλον όχι.
Το λάθος που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι είναι ότι θεωρούν πως οι ρομαντικές ιδέες τους θα διαρκούν για πάντα σαν παραμύθι. Το παιδί δε μπορείς να το γυρίσεις πίσω στην αντιπροσωπεία. Αν σπάσει η polyamorous οικογένεια το παιδί θα ακολουθήσει τη βιολογική του μητέρα. Τις άλλες ας πούμε θα τις βλέπει σαν θείες.
Ας μας πουν αυτοί που έχουν κάνει αυτά τα πειράματα πόσο διαρκούν αυτές οι συμβιώσεις. Η απάντηση είναι κανένα τέτοιο σχήμα δεν επιβιώνει για πολλά χρόνια, κάποια στιγμή θέλουν όλοι την ησυχία τους.