asigratitos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αντε μετα να...γλειψειs ε???Eιναι κλασικη περιπτωση, wannabe πουτανακι ελεινιδας.Νομίζω ολοι προσέξατε τις μαυρες τριχουλες στα χερι της καθως και το αγαρμπο ξυρισμα στα ποδια της.
Πολυ γουρουνοτριχα ρε παιδια.Σιγουρα θα χει και στην κοιλια της.
συγγνωμη ρε παιδια...
αλλα αν ο παιχτουρας και ο καθε παιχτουρας φυσικα σκαει ενα χιλιαρικο γ το μπαζο(ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ)
ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΡΕΙΤΕ γ το οτι καποιες ελληνιδες σηκωσανε ψηλα τον αμανε ?!
πουλας κατι οταν ξερεις οτι θα βρεις αγοραστες φιλε μου...το κακο δεν ειναι οτι ο παιχτουρας τις αγοραζει,ειναι οτι οι ιδες πουλιουνται φιλεναδα. ;)
Με ολο το σεβασμο, θα σου απαντησω συντομα....το χιλιαρικο, για την εμφανιση που ειδα στις φωτο(δεν ειναι κατι το καταπληκτικο η εμφανιση της, αλλα δεν μου προκαλει.... καθολου μα καθολου αδιαφορια, σε συνδυασμο με μια ολοκληρη εβδομαδα.... αγριας ηδονης και σεξ, ειναι μια.... πολυ καλη και συμφερουσα επενδυση!!!!!!!....Σε τελικη αναλυση, σκεψου οτι υπαρχουν κατι αλλα μπαζα που το χιλιαρικο θα το ζητουσαν για 24 ωρες!!!!!!συγγνωμη ρε παιδια...
αλλα αν ο παιχτουρας και ο καθε παιχτουρας φυσικα σκαει ενα χιλιαρικο γ το μπαζο(ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ)
ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΡΕΙΤΕ γ το οτι καποιες ελληνιδες σηκωσανε ψηλα τον αμανε ?!
Λογικη τιμη....Να μην τρεφουμε και τον πληθωρισμο15-20 Μετάξι
Με ολο το σεβασμο, θα σου απαντησω συντομα....το χιλιαρικο, για την εμφανιση που ειδα στις φωτο(δεν ειναι κατι το καταπληκτικο η εμφανιση της, αλλα δεν μου προκαλει.... καθολου μα καθολου αδιαφορια, σε συνδυασμο με μια ολοκληρη εβδομαδα.... αγριας ηδονης και σεξ, ειναι μια.... πολυ καλη και συμφερουσα επενδυση!!!!!!!....Σε τελικη αναλυση, σκεψου οτι υπαρχουν κατι αλλα μπαζα που το χιλιαρικο θα το ζητουσαν για 24 ωρες!!!!!!
πουλας κατι οταν ξερεις οτι θα βρεις αγοραστες φιλε μου...
τα λεφτα σου μπορεις κ να τα καψεις δε μου πεφτει λογος...Με ολο το σεβασμο, θα σου απαντησω συντομα....το χιλιαρικο, για την εμφανιση που ειδα στις φωτο(δεν ειναι κατι το καταπληκτικο η εμφανιση της, αλλα δεν μου προκαλει.... καθολου μα καθολου αδιαφορια, σε συνδυασμο με μια ολοκληρη εβδομαδα.... αγριας ηδονης και σεξ, ειναι μια.... πολυ καλη και συμφερουσα επενδυση!!!!!!!....Σε τελικη αναλυση, σκεψου οτι υπαρχουν κατι αλλα μπαζα που το χιλιαρικο θα το ζητουσαν για 24 ωρες!!!!!!
Στανταρ! Πανω απο 15 δεν εδινα! Μονο αν μου εδινε 5 ευρω μοναδες για το κινητο δωρο θα εδινα 2015-20 Μετάξι
Ακριβωs....Μονοι μαs διαμορφωνουμε τιs τιμεs....σιγα μην δωσουμε και χιλιαρικοΣτανταρ! Πανω απο 15 δεν εδινα! Μονο αν μου εδινε 5 ευρω μοναδες για το κινητο δωρο θα εδινα 20
Στανταρ! Πανω απο 15 δεν εδινα! Μονο αν μου εδινε 5 ευρω μοναδες για το κινητο δωρο θα εδινα 20
Εχουμε και λεμε φιλε....σου τα γραφω εσενα για να τα διαβαζουν οι αλλοι και οι αλλες...Μια εβδομαδα....δεν θα τις πεταξω καθε μερα τρια χερια σου λεω επι επτα μερες,μας κανουν 21 πηδηματα...οποτε αν το διαιρεσουμε δια του χιλια......το γαμησι ουτεβ 50 ευρουλακια δεν ερχεται....συμφωνεις????? Και θα την εχω και Συνοδο στις εξοδους μου!!!!!! Αυτο που το βαζεις???????? Και ολα αυτα με ενα χιλιαρικο μονο !!!!!!!! Κατσε, μην εχει γινει μελος στο site και με διαβαζει και την ξυπνησω και ζηταει περισσοτερα!!!!!!!!!