Πω ρε φιλε να σου κανει τσιμπουκια αυτη θα δεις τον μητσοτακη πεθαμενο
Aν είναι να δούμε τον γκαντέμη στο φέρετρο, την πιπονουμε οικογενειακά να σφυσει το μητσοτακεικο
Πω ρε φιλε να σου κανει τσιμπουκια αυτη θα δεις τον μητσοτακη πεθαμενο
στα ελληνικα;
για χυσοδοχειο παντωσ καλη μου φαινεταιΣτα τσιμπούκια έχει ταλέντο
ama aresei se sena εμενα λογος δε μου πεφτει...ειναι πολυ καλη η κοπελιτσα λεμε......και στα ελληνικα και σ'όλες τις γλώσσες.
Να στο μεταφρασω εγω....Αμα δεν εχουμε τιποτα αλλο , καλη ειναι κι αυτηστα ελληνικα;
Μπαζο δεν ειναι η κοπελα μη λεμε μαλακιες. Απλα εχει κανει λαθος μακιγιαζ, αλλα ειναι μικρη και θα μαθει. Ουτε χοντρη ειναι ρε κοκκαλολατρες. Μια χαρα καπουλογκομενα ειναι. Δεν ειναι ομορφη αλλα οχι και μπαζο ffs!
η δικη μου γνωμη απλως ειναι οτι ειναι κ χοντρουλα και ασχημουλα...
Μπαζο δεν ειναι η κοπελα μη λεμε μαλακιες. Απλα εχει κανει λαθος μακιγιαζ, αλλα ειναι μικρη και θα μαθει. Ουτε χοντρη ειναι ρε κοκκαλολατρες. Μια χαρα καπουλογκομενα ειναι. Δεν ειναι ομορφη αλλα οχι και μπαζο ffs!
Να στο μεταφρασω εγω....Αμα δεν εχουμε τιποτα αλλο , καλη ειναι κι αυτη
Σε περιοδουs πειναs παντα
ειναι κι απ τα 2...
Ο καιμενος ο φερεντινοςΜερικές κοπέλες αρχίζουν απότι φαίνεται να έχουν ως πρότυπο την Τζούλια(γιουπίιι έχουμε να δούμε πολλές ελληνικές τσόντες με επώνυμες ).....
Με 5 λεπτά στο γυαλί τα βγάζουν όλα στη φόρα...Αυτή τη φορά η Μαρία μεταξύ "εμού και του Facebook"
Σωπα, μην μας το λες!!.....Μακαρι ολα τα "μπαζα",οπως την αποκαλειται, να ηταν σαν και την κοπελλα αυτη...θα ηταν πιο ομορφη η ζωη, για μας τους ανδρες!!!!!!!!!!!Εγω την γουσταρω παντως!!!!!ειναι κι απ τα 2...
Σωπα, μην μας το λες!!.....Μακαρι ολα τα "μπαζα",οπως την αποκαλειται, να ηταν σαν και την κοπελλα αυτη...θα ηταν πιο ομορφη η ζωη, για μας τους ανδρες!!!!!!!!!!!Εγω την γουσταρω παντως!!!!!
Exεί γκρουπ στο FB και τρία πρόφιλ!!!κυριοι μου ειναι μια χαρουλα το κοριτσακι τηλ. εχουμε?
Exεί γκρουπ στο FB και τρία πρόφιλ!!!
Για να δείτε το ονομά της δείτε το video!!! ;)