Νέα

Χοντρές, λεπτές, άσχημες ή όμορφες κάνουν καλύτερο σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolis6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιες νομίζετε είναι πιο απελευθερωμένες?

• Χοντρές

Ψήφοι: 27 20,0%
  • Λεπτές

Ψήφοι: 8 5,9%
  • Ομορφες

Ψήφοι: 9 6,7%
  • Ασχημες

Ψήφοι: 7 5,2%
  • Κοντές

Ψήφοι: 23 17,0%
  • Ψηλές

Ψήφοι: 1 0,7%
  • Παντρεμένες

Ψήφοι: 43 31,9%
  • Ελεύθερες

Ψήφοι: 3 2,2%
  • Γεροντοκόρες

Ψήφοι: 3 2,2%
  • Χήρες

Ψήφοι: 11 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    135

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.298
Πόντοι
4.656
δεν το βρηκα αδερφε αυτο το προφιλ...........
https://m.facebook.com/profile.php?id=100042592982745 το ένα προφίλ,https://m.facebook.com/profile.php?id=100042214401043 ένα δεύτερο και https://m.facebook.com/profile.php?id=100029715231386 .Έχω καιρό να τους μιλησω,δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πάντως να ψάξεις σε σε ζευγάρι Άννα και Ντίνος. Που μένουν Πειραιά.

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.298
Πόντοι
4.656
Βασικά θα ήθελα τα φώτα των μυστών στο εξής θέμα.Σιγουρα στέκια-μιλφομαγαζα που ψαχνωνται milf, cougar,granny (όχι και σταφιδοσιτεμενες απλά εμφανίσιμες εννοείται,ένα παράδειγμα είπα,go easy on me) που υπάρχουν? φυσικά και δεν με νοιάζει ο σωματότυπος,(αν και χοντροκωλου ξανθιά είναι το όνειρο μου)θέλω να πάω με milf-τεκνατζου, μεγάλη που να ψάχνεται,do you feel me my brothers? βοηθήστε έναν αδελφό που δεν ξέρει τα μέρη,τα πιο σίγουρα η κατά μέσο όρο,ότι ξέρετε.Ευχαριστω για τις γνώμες της ερώτησης που είχα κάνει πριν λίγες μέρες btw.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
Βασικά θα ήθελα τα φώτα των μυστών στο εξής θέμα.Σιγουρα στέκια-μιλφομαγαζα που ψαχνωνται milf, cougar,granny (όχι και σταφιδοσιτεμενες απλά εμφανίσιμες εννοείται,ένα παράδειγμα είπα,go easy on me) που υπάρχουν? φυσικά και δεν με νοιάζει ο σωματότυπος,(αν και χοντροκωλου ξανθιά είναι το όνειρο μου)θέλω να πάω με milf-τεκνατζου, μεγάλη που να ψάχνεται,do you feel me my brothers? βοηθήστε έναν αδελφό που δεν ξέρει τα μέρη,τα πιο σίγουρα η κατά μέσο όρο,ότι ξέρετε.Ευχαριστω για τις γνώμες της ερώτησης που είχα κάνει πριν λίγες μέρες btw.

Κάνε παιχνίδι μέσω νετ , κυρίως badoo ειναι μαζεμενες ολες αυτες. Μη χανεις χρονο με live approach. Ειναι ευκολος στοχος αλλα θελει σωστη τεχνικη.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.143
Πόντοι
3.506
Μόνο οι γυναίκες που έχουν φαντασία, άσχετα από την εμφανισή τους !!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Δεν νομίζω ότι η απόδοση έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας.Το πόσο γουστάρει παίζει μεγαλύτερο ρόλο.

Περί εμφάνισης:
Μερικοί λένε ότι οι χοντρές και οι άσχημες κάνουν και γαμώ το κρεβάτι ενώ οι λεπτές και όμορφες είναι κομοδίνα.
Είναι απόλυτο?
Of course not.
Μπορεί να βρεις χοντρή/άσχημη που να της αρέσει να πηδιέται και όμορφη/λεπτή που να ξενερώνει.
Φυσικά όμως ισχύει (πολλάκις) και το αντίστροφο,δηλαδή η όμορφη/λεπτή να σε ξεθεώνει και η χοντρή/άσχημη να μένει μετεξαστέα.
Βεβαίως πρέπει να σε καυλώνει αυτή που θες να πηδήξεις,όχι να κάνεις κάτι με το ζόρι επειδή ακούγεται ότι μερικές κάνουν καλό κρεβάτι και άλλες όχι.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Για χούφτες λέει ο τίτλος;
:think:

psarogiatros

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
45
Πόντοι
0
Φίλε, grannies ξανθιές, με μεγάλο κώλο συχνάζαν, προ κορωνοιού, σε εκκλησίες, σε παρουσιάσεις λογοτεχνικών βιβλίων, σε gallery, σε προεκλογικές καμπάνιες, σε αίθουσες σεμιναρίων για να γίνουν διευθύντριες και να κάνουν πιο μεγάλο κώλο. ΔΕΝ κάνουν καλό σεξ επειδή έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση-αυτό θα το καταλάβει όποιος ξεφύγει από τη λογική του βιομηχανικού πορνό.:headbang: Αν τις βρεις τις μέρες που είναι γόνιμες έχουν οίστρο αλλά χρειάζεται μακροχρόνια σχέση για να ξεπεράσουν τις ανασφάλειές τους. Και στην Ελλάδα είναι αγύμναστες οπότε ξέχνα το καμασούτρα. Το θετικό είναι ότι η προσέγγιση μπορεί να είναι άμεση και να βρεθείς στο δωματιάκι με την καφετιέρα της gallery και να πηδήξεις σε μια ώρα γνωριμίας.:cheesy: Υ.Γ. Ως 20χρονος είχα κι εγώ τέτοια απωθημένα.Μετά από αρκετές δεκαετίες και άσπρα μαλλιά αλληθωρίζω με τις φίλες της ενήλικης κόρης μου . Αχ, νιάτα..:cry:

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Κορυφαιες οι ακομπλεξαριστες.Μονο που κυριως ΔΕΝ ειναι Ελληνιδες....

duke_ar

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Αν το έχει η άλλη, άσχετα πως είναι θα το κάνει καλό. Η εμπειρία για μένα πολύ μεγάλο ρόλο.

ALEX45

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
60
Πόντοι
0
οι χοντρες ειναι υποτακτικες γλυφουν τα παντα και πινουν τα παντα

Stories

Νέο!

Stories