Νέα

Τι έχετε κάνει για να έχετε σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mantw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 287
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

animewatcher1

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2021
Like
14
Πόντοι
0
Λίγο χαζός ο τίτλος αλλά το νόημα το καταλάβατε....
Σίγουρα κάποια στιγμή στην ζωή σας γνωρίσατε τον άνθρωπο που επιθυμούσατε πολύ να κάνετε σεξ μαζί της/του.
Τι τρέλα κάνατε να έχετε πρόσβαση στο σεξ με συγκεκριμένο άτομο ή και γενικά;

Εγώ είχα πληρώσει αεροπορικά εισιτήρια με αυθημερόν επιστροφή για να κάνω 1-2 ώρες σεξ.
Βέβαια είχα κάνει και άλλα παλαβά, όπως η εγγραφή στο συγκεκριμένο σάιτ. Παραλίγο να πληρώσω άντρα συνοδό αλλά το μετάνιωσα γιατί δεν υπήρχαν επιλογές και ήταν αλβανικής καταγωγής. Μπορεί να είναι συνηθισμένο για άντρες να πληρώνουν για σεξ, για μια γυναίκα νέα που βλέπεται είναι κάτι εκτός ορίων. Συνήθως μας πληρώνετε.
Οντως ασυνηθιστο. Πως και?

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
τυποι που χαθηκε αυτο το κορμι η

Mantw? :sad2:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Ελπίζω να μην εχει καμία ερωτική απογοήτευση και το έριξε στο φαγητό :sad2:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Όταν ξεμεινω, θα είσαι ο πρώτος που θα απευθυνθώ. Τότε και κανονίζουμε
Λοιπόν τύποι το χάσαμε το κορμι η πληροφορείς λενε οτι κλέφτηκε με τον pussy κρυφα απο την wine και ειναι σε εξωτικο μέρος ,μετα απο αυτο η wine ειναι απαριγοριτη και ψάχνει τον επομενω γαμπρο!! :sad2: :sad2:

OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
τυποι που χαθηκε αυτο το κορμι η

Mantw? :sad2:

Η έντονη επιθυμία μου για σωματική συνεύρεση δεν μου αφήνει και πολλά περιθώρια να απολαμβάνω το σάιτ. Τελευταία εστίασα την προσοχή μου πάνω σε έναν τιντερά,που λόγω των κυβικών μου (Και όχι μόνο) δεν του πέρασα απαρατήρητη. Με κάλεσε σε δείπνο, εγώ ήμουν το επιδόρπιο.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546
Η έντονη επιθυμία μου για σωματική συνεύρεση δεν μου αφήνει και πολλά περιθώρια να απολαμβάνω το σάιτ. Τελευταία εστίασα την προσοχή μου πάνω σε έναν τιντερά,που λόγω των κυβικών μου (Και όχι μόνο) δεν του πέρασα απαρατήρητη. Με κάλεσε σε δείπνο, εγώ ήμουν το επιδόρπιο.
Κάτι για ορεκτικό?

• Like
Αντιδράσεις: Mantw

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.454
Πόντοι
2.591
Πριν χρόνια είχα κάνει το αντίστοιχο με σένα : αεροπορικά εισιτήρια για να πηδηχτώ με μια τυπισσα. Πηδηχτήκαμε και ωραία αλλά έφαγα κλασιμο μετέπειτα. Ήμουν πυρφορος με την πάρτη της.Έχω στείλει αυτοκίνητο να παραλάβει γυναίκα που ψηνόμουν από αεροδρόμιο κτλ κτλ - έπεσαν γαμησια αλλά τίποτα το αξιομνημόνευτο. Στην περίπτωση μου λειτουργεί πολύ καλά ο αυτοσχεδιαστικος παράγοντας

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
301
Πόντοι
21
Σίγουρα κάποια στιγμή στην ζωή σας γνωρίσατε τον άνθρωπο που επιθυμούσατε πολύ να κάνετε σεξ μαζί της/του.
Εγώ ακόμα δεν τον έχω βρει πάντως. Οπότε στη ζωή τίποτα δεν είναι σίγουρο

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.844
Πόντοι
446
Τίποτα είμαι ο εαυτός μου...θες σεξ έχει καλώς δεν θες;;; πάλι έχει καλώς ....δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας τώρα ?

kerk99

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2020
Like
301
Πόντοι
21
Τίποτα είμαι ο εαυτός μου...θες σεξ έχει καλώς δεν θες;;; πάλι έχει καλώς ....δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας τώρα ?
Πλακα πλακα οσο πιο ανετος ειναι καποιος τοσο πιο ευκολα βρισκει.

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.844
Πόντοι
446
Πλακα πλακα οσο πιο ανετος ειναι καποιος τοσο πιο ευκολα βρισκει.
Δεν είναι θέμα να είσαι άνετος ... έχω κάνει τρέλες ... αλλά κουράζει το μικροαστικό που βγάζει η Ελληνίδα συνήθως ψάχνοντας για κάτι που λανσάρει η τηλεόραση ή τα περιοδικά και γενικά το fashion icon ...ο καθένας είναι αυτό που είναι από Κει και πέρα θες ή όχι πολύ απλά τά πράγματα

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.175
Πόντοι
3.846
Σέσκουλα δε σε βλέπω να παίζεις μπαλίτσα, τι περιμένεις να ξεκινήσει η Σούπερ Λίγκα; Εδώ άλλοι καλούν σε δείπνο και εσύ ούτε σοκοφρέτα δεν έχει προσφέρει.

lnotou

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
83
Πόντοι
0
Καλημέρα. Εγώ έχω πηδήξει μέσα σε smart αυτοκίνητο και το άλλο που έχω να πω είναι ότι πήγα με πλοίο Ηράκλειο Κρήτης το πρωί με χώρισε στο λιμάνι και έφυγα για επιστροφή με το επόμενο...όποτε γύρισα κουρασμένος και χωρίς να την έχω πηδήξει. Μετά από αυτό αναθεώρησα πολλά στην ζωή μου

kerk99

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2020
Like
301
Πόντοι
21
Καλημέρα. Εγώ έχω πηδήξει μέσα σε smart αυτοκίνητο και το άλλο που έχω να πω είναι ότι πήγα με πλοίο Ηράκλειο Κρήτης το πρωί με χώρισε στο λιμάνι και έφυγα για επιστροφή με το επόμενο...όποτε γύρισα κουρασμένος και χωρίς να την έχω πηδήξει. Μετά από αυτό αναθεώρησα πολλά στην ζωή μου
Μεσα σε smart; Αυτο κι αν ειναι αθλος. Την αλλη φορα παρτουζα :2funny:

OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Τι εννοείς έντονη επιθυμια; είσαι σεξομανής; τι εννοείς στα κυβικά σου;
Εννοώ την ερωτική μου διάθεση όταν βρίσκω ωραίους άντρες . Όσο για τα κυβικά μου, εννοώ το σωματότυπό μου.

OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Για την ώρα, μου αρέσει ο παπαφιλιψ