Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Δεν είχα ασχοληθεί με την περίπτωση τουΕίχε δώσει δείγματα όμως, καιρό πριν.
Δεν είχα ασχοληθεί με την περίπτωση τουΕίχε δώσει δείγματα όμως, καιρό πριν.
Οντως ασυνηθιστο. Πως και?Λίγο χαζός ο τίτλος αλλά το νόημα το καταλάβατε....
Σίγουρα κάποια στιγμή στην ζωή σας γνωρίσατε τον άνθρωπο που επιθυμούσατε πολύ να κάνετε σεξ μαζί της/του.
Τι τρέλα κάνατε να έχετε πρόσβαση στο σεξ με συγκεκριμένο άτομο ή και γενικά;
Εγώ είχα πληρώσει αεροπορικά εισιτήρια με αυθημερόν επιστροφή για να κάνω 1-2 ώρες σεξ.
Βέβαια είχα κάνει και άλλα παλαβά, όπως η εγγραφή στο συγκεκριμένο σάιτ. Παραλίγο να πληρώσω άντρα συνοδό αλλά το μετάνιωσα γιατί δεν υπήρχαν επιλογές και ήταν αλβανικής καταγωγής. Μπορεί να είναι συνηθισμένο για άντρες να πληρώνουν για σεξ, για μια γυναίκα νέα που βλέπεται είναι κάτι εκτός ορίων. Συνήθως μας πληρώνετε.
Λες πάντως μου ειπε οτι ομορφαίνει...Τυπος μαντως ειναι στα κυβικα του τυπου πενταγιωτη… μην ειναι και το ιδιο προσωπο
Λοιπόν τύποι το χάσαμε το κορμι η πληροφορείς λενε οτι κλέφτηκε με τον pussy κρυφα απο την wine και ειναι σε εξωτικο μέρος ,μετα απο αυτο η wine ειναι απαριγοριτη και ψάχνει τον επομενω γαμπρο!!Όταν ξεμεινω, θα είσαι ο πρώτος που θα απευθυνθώ. Τότε και κανονίζουμε
τυποι που χαθηκε αυτο το κορμι η
Mantw?
Κάτι για ορεκτικό?Η έντονη επιθυμία μου για σωματική συνεύρεση δεν μου αφήνει και πολλά περιθώρια να απολαμβάνω το σάιτ. Τελευταία εστίασα την προσοχή μου πάνω σε έναν τιντερά,που λόγω των κυβικών μου (Και όχι μόνο) δεν του πέρασα απαρατήρητη. Με κάλεσε σε δείπνο, εγώ ήμουν το επιδόρπιο.
Ναι αμέ. Το MambaΚάτι για ορεκτικό?
Εγώ ακόμα δεν τον έχω βρει πάντως. Οπότε στη ζωή τίποτα δεν είναι σίγουροΣίγουρα κάποια στιγμή στην ζωή σας γνωρίσατε τον άνθρωπο που επιθυμούσατε πολύ να κάνετε σεξ μαζί της/του.
Πλακα πλακα οσο πιο ανετος ειναι καποιος τοσο πιο ευκολα βρισκει.Τίποτα είμαι ο εαυτός μου...θες σεξ έχει καλώς δεν θες;;; πάλι έχει καλώς ....δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας τώρα ?
Δεν είναι θέμα να είσαι άνετος ... έχω κάνει τρέλες ... αλλά κουράζει το μικροαστικό που βγάζει η Ελληνίδα συνήθως ψάχνοντας για κάτι που λανσάρει η τηλεόραση ή τα περιοδικά και γενικά το fashion icon ...ο καθένας είναι αυτό που είναι από Κει και πέρα θες ή όχι πολύ απλά τά πράγματαΠλακα πλακα οσο πιο ανετος ειναι καποιος τοσο πιο ευκολα βρισκει.
Μεσα σε smart; Αυτο κι αν ειναι αθλος. Την αλλη φορα παρτουζαΚαλημέρα. Εγώ έχω πηδήξει μέσα σε smart αυτοκίνητο και το άλλο που έχω να πω είναι ότι πήγα με πλοίο Ηράκλειο Κρήτης το πρωί με χώρισε στο λιμάνι και έφυγα για επιστροφή με το επόμενο...όποτε γύρισα κουρασμένος και χωρίς να την έχω πηδήξει. Μετά από αυτό αναθεώρησα πολλά στην ζωή μου
Εννοώ την ερωτική μου διάθεση όταν βρίσκω ωραίους άντρες . Όσο για τα κυβικά μου, εννοώ το σωματότυπό μου.Τι εννοείς έντονη επιθυμια; είσαι σεξομανής; τι εννοείς στα κυβικά σου;