Νέα

Τα Καλά Παιδιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Για να δωσω και τη δικη μου εμπειρια, εχω υπαρξει κι εγω ΜΑΛΑΚΑΣ των κατηγοριων 1, 3, 6 και μαλιστα τα τελευταια 2 χρονια ως το Φεβρουαριο τις εκοβα (με κλαμα οχι αστεια) για μια μυξοπαρθενα κατηγοριας 3 την αρχη οπου μετα μετεξελίχθηκε στο πλασμα 6 αυτου του λινκ -
Παρ'ολ'αυτα ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω οτι εχω ξεκοψει (δυσκολα αλλα το καταφερα), κι ευχαριστιεμαι τη ζωουλα μου, κυριως με πολυ πηδημα!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
αυτό ακριβώς είναι και το σημαντικότερο εφόδιο που μου έδωσε η μακροχρόνια ενασχόληση με κωλόμπαρα και στριπτηζούδες.....
Την εξοικείωση με τις μουνάρες... 

Σε όλους μας το έδωσε αυτό το εφόδιο το στριπτηζάδικο, Persona.
Ας είναι καλά κι αυτές, αλλά κυρίως μια γκόμενα GR που είχα μικρός (που ήταν καλύτερη εμφανισιακά απ' αυτές) και που ήταν α-πί-στευ-της εμφάνισης (να φανταστήτε ότι μέχρι και ο πατέρας μου την κοίταζε και ξερογλυφόταν), και με έκαναν να το καταλάβω...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλό αυτό το εφόδιο αλλά ελαφρώς περιττό. Δε με ενδιαφέρει να κάνω κάτι που δε με εκφράζει και προτιμώ ακόμα να ενθουσιάζομαι από μια  προφανή μουνάρα. Γιατί είχα πάθει ανοσία κάποια στιγμή

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
Γαματε ρε παιδια καργα ποτε δεν το βαριεσαι το ΚΟΛΙ......... :tickedoff: :tickedoff:

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
και γαμω τα thread..
εχω περασει και εγω απο αρκετες απο τις κατηγοριες αυτες και εχω να πω το εξης...
αναλογος την φαση της ζωης μας ισως ειναι ευκολο για μια ''ξυπνια'' γκομενα να μας''παιξει''
εγω παντος οταν ξυπνησα,τελικα προσπαθησα να τις ''χτυπησω''ολες,και σε καποιες πετυχα...τελος οι αγαπουλες και οι μαλ...ες για μενα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλό αυτό το εφόδιο αλλά ελαφρώς περιττό. Δε με ενδιαφέρει να κάνω κάτι που δε με εκφράζει και προτιμώ ακόμα να ενθουσιάζομαι από μια  προφανή μουνάρα. Γιατί είχα πάθει ανοσία κάποια στιγμή
λεονόρε στη ζωή τίποτα δεν είναι περιττό.....
Μόνο τα γεροντόπαχα......

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
λεονόρε στη ζωή τίποτα δεν είναι περιττό.....
Μόνο τα γεροντόπαχα......

Ο περσόνα είπε τα πιο σωστά. Γενικώς τις γκόμενες τις ρίχνεις πρώτα με το μυαλό και τη συμπεριφορά. Το σώμα και το χρήμα έπονται... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Εξάλλου μια γκόμενα που αξίζει εμφανισιακά τις την έχουν πέσει 1000 πριν από σένα, και κούκλοι και πανούκλοι. Αρα για να ξεxωρίσεις πρέπει να φερθείς αλλιώς.

Άμα καταφέρεις να την κάνεις να γελάσει, έχεις κάνει το πρώτο βήμα. Και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός...

ΥΓ: +1.000.000 για το signature persona!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Το θέμα μιλάει για τα καλά αγόρια. Κάποιος/κάποια πρέπει να μας μιλήσει και για τα καλά κορίτσια, που δεν προφταίνουνε να μεγαλώσουνε λιγάκι και γίνονται στόχος της λαγνείας των αντρών κάθε ηλικίας.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχεις ΚΑΙ γεροντόπαχα; Ε που πάμε...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τα γεροντόπαχα είναι εκεί που είναι τα.... γεροντόπαχα. Τώρα τα γ€ροντόπαχα...

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Στις γυναικες παιζει μαγκες και ενα πραγμα που οσο μεγαλωνεις τοσο πιο εντονα το καταλαβαινεις.Ειναι το εντελως αναποδο στην σκεψη και την πρακτικη τους συμπεριφορα.Δινω παραδειγμα:Εχεις μονιμη γκομενα σαν σχεση και την εχεις γαμησει 70 φορες π.χ.Αρα η διαδικασια πλεον ειναι σχεδον τυπικη για το εαν θα γινει και πως θα γινει.Γινετε σαν να πινεις νερο απλα και ευκολα με λιγα λογια.Ειστε λοιπον μαζι και θελεις να γαμησεις.Αρχιζεις τα χαμουρεματα τα ετσι τα αλλιως για να την βαλεις στο νοημα.Σου πεταει το κλασσικο εχω πονοκεφαλο η ειμαι κουρασμενη.Το προβλημα λοιπον εινα οτι εσυ θελεις τωρα και αυτη βαριεται η δεν γουσταρει για καποιο λογο. Ετσι λοιπον εαν αντι να την αρχισεις στα φιλακια και τα χαδακια της παιξεις ενα παραμυθι οτι ειμαι κουρασμενος μωρο μου και ουτε το σεξ δεν σκεφτομαι σημερα(πραγμα που ειναι ηδη ο σκοπος σου)το πιο πιθανο ειναι στο επομενο μισαωρο να την ξεσκιζεις και να λες κοιτα τι μαλακια κουβαλατε στον εγκεφαλο.Ειναι αναποδες στην σκεψη αυτο πρεπει παντα να το εχετε στο μυαλο σας.Θελετε να την κανετε να σας γουσταρει ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ οτι και παιχνιδια να κανει.Εαν παιξετε μαζι της ειστε χαμενοι απο χερι.Εαν την κανετε να μπριζωθει με την αδιαφορια σας το πραγμα θα παει απο μονο του εκει που πρεπει χωρις να κανετε τιποτα απο τα κραγκιοζιλικια που κανουν ορισμενοι.Φυσικα πρεπει να υπαρχει ελξη σαν εικονα η χαρακτηρας.Αλλα το φτυσιμο και η αδιαφορια ειναι αυτα που εκτιμανε.ειναι το αναποδο στην σκεψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom