δεν θελει παντως πολυ για να φτιαξεις/διατηρησεις ενα καθως πρεπει σωμα
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ σχετικό link...
σωστος ο duracell
3 φορες την εβδομαδα απο εστω μια ωρα αρκει
ολοι εχουμε τοσο χρονο στη διαθεση μας, ετσι δεν ειναι?
ακομα και τωρα που ειμαι στο μπουρδελα ονλινε, αμα θελω εχω απο διπλα τους αλτηρες και προπονουμαι....
ξαναλεω οτι με γυμνασμενο σωμα εισαι αρχοντας
δεν χρειαζεται να πεφτεις στα γονατα και να προσκυνας την καθε πατσαβουρα για να σου επιτρεψει να την γαμησεις
...Όταν σεβόμουν τις γυναίκες, εκείνες με έφτυναν, και όταν τις έφτυνα έγινα αξιοσέβαστος...
Πιστεύεις ότι αυτό αρκεί για να γαμήσει καποιος δλδ; Ο μουνοδουλισμός είναι state of mind
Stavros51 τελικά αυτές οι 13 λέξεις είναι όλη η ουσία και καμία άλλη. Και δεν το λέω από εμπάθεια στις γυναίκες, αυτή είναι η πραγματικότητα.
Επειδή τυγχάνει να έχω ασχοληθεί πολύ με τον αθλητισμό, άμα κάνω flick - flacκ να διαλέξω δύο μουνιά;
H Ρωσιδα η καυλιαρα η γκομενα ναι.θελεις να μου πεις οτι οι κοπελες δεν κοιτουν το σωμα;
θελεις να μου πεις οτι οι κοπελες δεν κοιτουν το σωμα;
NoMoSH Ρωσιδα η καυλιαρα η γκομενα ναι.
Η Ελληνιδα οχι.
Ρε μας βλέπουν και μικρά παιδιά Πόσους σφίκτηδες από γυμναστηρία τους δουλεύουν οι γκόμενες και πόσους κοιλαράδ€ς τους έχουν για τα θελήματα; Τεσπά, μου θυμίζει η συζήτηση Lyceum
ακυρο
εξαρταται παντα για ποιον μιλας...
εχω δει 60αριδες που ειναι ironman(3,8 km κολυμβηση, 180 km ποδηλασια και καπακι 42,2 km τρεξιμο)
αυτοι για πλακα εχουν τον καθε 25χρονο πατσοκοιλια που τρωει ολη μερα πατατακια και ρουφαει τη μια μπυρα μετα την αλλη
παρδόν;Εφάπαξ
για 35 δε δοκιμάζεις λιμενάρχης;