Νέα

Τα Καλά Παιδιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
σωστος ο duracell

δεν θελει παντως πολυ για να φτιαξεις/διατηρησεις ενα καθως πρεπει σωμα

3 φορες την εβδομαδα απο εστω μια ωρα αρκει
ολοι εχουμε τοσο χρονο στη διαθεση μας, ετσι δεν ειναι?

ακομα και τωρα που ειμαι στο μπουρδελα ονλινε, αμα θελω εχω απο διπλα τους αλτηρες και προπονουμαι....

ξαναλεω οτι με γυμνασμενο σωμα εισαι αρχοντας
δεν χρειαζεται να πεφτεις στα γονατα και να προσκυνας την καθε πατσαβουρα για να σου επιτρεψει να την γαμησεις

Πιστεύεις ότι αυτό αρκεί για να γαμήσει καποιος δλδ; Εκτός από κάτι στα συν;:cheesy: Ο μουνοδουλισμός είναι state of mind :2funny:

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πιστεύεις ότι αυτό αρκεί για να γαμήσει καποιος δλδ; :cheesy: Ο μουνοδουλισμός είναι state of mind :2funny:

δεν ξερω κανεναν που να εχει καλο σωμα και να αντιμετοπιζει προβλημα να γνωρισει/γαμησει γκομενες
ειδικα τωρα το καλοκαιρι μπαινεις σε ενα κλαμπ με ενα xs t-shirt, σφιγγεις λιγο στο bar την ωρα που πινεις μια vodka τον δικεφαλο να πεταχτουνε εξω οι φλεβες και επειτα διαλεγεις μουνι και φευγεις...κανει τρωμερη εντυπωση στις γκομενες το γυμνασμενο σωμα 

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.525
Πόντοι
4.615
Stavros51 τελικά αυτές οι 13 λέξεις είναι όλη η ουσία και καμία άλλη. Και δεν το λέω από εμπάθεια στις γυναίκες, αυτή είναι η πραγματικότητα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Επειδή τυγχάνει να έχω ασχοληθεί πολύ με τον αθλητισμό, άμα κάνω flick - flacκ να διαλέξω δύο μουνιά; :grouphug:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Φυσικά το κοιτάνε, όπως και άλλα. Φαντάζομαι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θελεις να μου πεις οτι οι κοπελες δεν κοιτουν το σωμα;

όταν λές σώμα εννοείς το πλαίσιο;
Οι γκόμενες μετά τα 25 κοιτάνε κατά βάση το πορτοφόλι και το μπρελόκ.
Οταν κερατώνουν κοιτάνε το σώμα...
Οπως και να χει εάν έχεις η το ένα, ή το άλλο θα γαμήσεις πάραυτα.....

Επισκέπτης
το να εισαι καλοπαιδι με τις γυναικες και να μη τις γαμας ,τι νοημα εχει???δε λεω να μην εχει καποιος φιλες ,αλλα ,να περιστοιχιζεσαι απο γυναικες και να γαμας 1 το μηνα ειναι κακομοιρικο...ειναι ενδειξη οτι εισαι φλωρος και μη με παρεξηγειτε..και εγω την εχω παθει με γκομενες που γουσταρα και οταν το πανε στο φιλικο,φευγω σταματαω τα πολλα πολλα μαζι τους...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε μας βλέπουν και μικρά παιδιά :2funny: Πόσους σφίκτηδες από γυμναστηρία τους δουλεύουν οι γκόμενες και πόσους κοιλαράδ€ς τους έχουν για τα θελήματα; Τεσπά, μου θυμίζει η συζήτηση Lyceum

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε μας βλέπουν και μικρά παιδιά :2funny: Πόσους σφίκτηδες από γυμναστηρία τους δουλεύουν οι γκόμενες και πόσους κοιλαράδ€ς τους έχουν για τα θελήματα; Τεσπά, μου θυμίζει η συζήτηση Lyceum

πόσα θελήματα πάει το γαμήσι;
Γιατί εγώ ξέρω για μια σου αδυναμία κωλομπαρού που για τα θελήματα αλείφει το βούτηρο στο ψωμί που και που........

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ακυρο
εξαρταται παντα για ποιον μιλας...
εχω δει 60αριδες που ειναι ironman(3,8 km κολυμβηση, 180 km ποδηλασια και καπακι 42,2 km τρεξιμο)
αυτοι για πλακα εχουν τον καθε 25χρονο πατσοκοιλια που τρωει ολη μερα πατατακια και ρουφαει τη μια μπυρα μετα την αλλη

Ακριβώς!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom