aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 760
- Πόντοι
- 86
Ρε παιδια, εγω που ειμαι 64 να κοιταζω για μεντορετα, η να το ξαναδω το θεμα εκει γυρω στα 70?
Εγώ γελάω περισσότερο με το γεγονός ότι επειδή αυτός έχει ΕΠΙΛΕΞΕΙ πχ να δίνει συμβουλές ή/και να υποστηρίζει κάποια καημένη, τελειωμένη σε κάποια επαγγελματικά projects με αντάλαγμα/πληρωμή γαμήσι(?), λέει ότι το mentoring προυποθέτει ερωτικές υπηρεσίες/σχέσεις ως αντάλαγμα
*Για το αν υπάρχει η συγκεκριμένη ή η βοσκοπούλα δε μου πέφτει λόγος να το αμφισβητήσω. Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εξάλλου
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλοςΌπως έγραψα και πιο πάνω, πρόκειται για μια κάκιστη απομίμηση του θέματος που πραγματεύεται το θεατρικό έργο του Τζωρτζ Μπέρναρ Σω "Πυγμαλιών". Ο κ. καθηγητής (εδώ "μέντορας" Καλόγερος) δεν ερωτεύεται την μαθήτρια του (εδώ μεντορέτα). Νιώθει βέβαια υπερήφανος για το "δημιούργημα¨ του, αλλά όχι για το πρόσωπο (μαθήτρια-μεντορέτα). Η μαθήτρια - μεντορέτα είναι αυτή που ερωτεύεται τόσο παράφορα τον Καθηγητή - Μέντορά της, που είναι διατεθειμένη να του δοθεί ολοκληρωτικά.
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος
Εφόσον δεν μου το πρότειναν οι Αμερικανοί Φοροτέχνες...πού είχα κονέ...λογικά δεν θα ήταν συμβατό με την οικονομική κατάσταση μου!!Μπορείς να μας πεις πόσες χιλιάδες δολλάρια έχεις χάσει όλα αυτά τα χρόνια χωρίς εταιρεία LLC για να μειώσεις το φόρο ακινήτων; Που σου συνέστησα discount agents με 1,5% μεσιτικά και συ θες να τα δώσεις με 10% στον Ιταλό, λόγω .... κάποιου δεσμευτικού συμβολαίου 10ετίας. Δεν ήξερες τι έκανες και λες εμένα αποτυχημένο; Πρέπει να σε δέρνει μεγάλη μαλακία τελικά.
Πόπκορν έχεις. Κάνα μύριο στην άκρη έχεις;Είναι στο Ντουμπάϊ και περιμένει να κάνει μπίζνες με άνθρωπο που ζει στο νοίκι. Μάλιστα.
Κάτσε να φέρω ποπκορν
Είσαι προσυνταξιούχος? Τι σύνταξη παίρνεις/ θα πάρεις?Ρε παιδια, εγω που ειμαι 64 να κοιταζω για μεντορετα, η να το ξαναδω το θεμα εκει γυρω στα 70?
Στο τρελό του μυαλό είναι όλα που έχει ξεφύγει από τους μπάφους και από τα μανιτάρια χαχαΕίναι στο Ντουμπάϊ και περιμένει να κάνει μπίζνες με άνθρωπο που ζει στο νοίκι. Μάλιστα.
Κάτσε να φέρω ποπκορν
Όχι ρε σεις!ΓΙα ποια Ντορεττα λετε τυποι?Αυτη που ειχε και εκπομπη στην τβ?
Δεν εχω πεσει τοσο χαμηλα να τον βροντηξω για ΘεοδωραΌχι ρε σεις!
Την Ντόρα Μπακογιάννη. Μικρή τη φώναζε η μακαρίτισσα η Μαρίκα, Ντορέτα.
Ο Καλόγερος επενδύει αυτά τα λεφτά με ετήσια απόδοση 12% περίπου, δίνει 4% για νοίκι και κερδίζει τη διαφορά 8% συν bonus η ρευστότητα του κεφαλαίου.
Ρε τύπε δεν αμφιβάλω ότι έχεις λεφτά , και ενδεχομένως και εκατομμύριοΠόπκορν έχεις. Κάνα μύριο στην άκρη έχεις;
Επειδή όταν έκανα μάθημα στον άσχετο Ακροατή, που μου τη λέει κι αυτός για το νοίκι, εσύ είχες απουσία, θα στα πω περιληπτικά για να μαθαίνεις.
Για να αγοράσεις ακίνητο δεσμεύεις χρήμα από το οποίο στη Γαλλία έχεις κέρδος 4%/χρόνο, είτε το νοικιάσεις σε άλλον και σου δίνει νοίκια, είτε μείνεις εσύ γλιτώνοντας νοίκια.
Ο Καλόγερος επενδύει αυτά τα λεφτά με ετήσια απόδοση 12% περίπου, δίνει 4% για νοίκι και κερδίζει τη διαφορά 8% συν bonus η ρευστότητα του κεφαλαίου.
Μερικές από τις επενδύσεις μου βρίσκονται σε εταιρείες εδώ (και δεν αφορούν μόνο real estate):
20 Best P2P Lending Platforms [2024] Europe & International
Looking for the best P2P lending platforms for investors? Compare the best Peer-to-Peer lending sites in Europe and internationally here.p2pplatforms.com
Ρε τύπε δεν αμφιβάλω ότι έχεις λεφτά , και ενδεχομένως και εκατομμύριο.
Επίσης τα ακίνητα έχουν απόδοση παραπάνω από 4% στις πιο πολλές χώρες. Ας πάρει στις Βρυξέλλες που δεν θα πληρώσει και κεφαλαιακό φόροΣε λεφτά Μονόπολης, δεν το αποκλείω ούτε εγώ.
Άλλωστε αυτό εννοεί όταν γράφει ότι ασχολείται με επενδύσεις σε ακίνητα.
Επίσης τα ακίνητα έχουν απόδοση παραπάνω από 4% στις πιο πολλές χώρες. Ας πάρει στις Βρυξέλλες που δεν θα πληρώσει και κεφαλαιακό φόρο
Καταλαβαίνω ότι ζηλεύεις, έτσι όπως είσαι, ρε Μήτσο.Στο τρελό του μυαλό είναι όλα που έχει ξεφύγει από τους μπάφους και από τα μανιτάρια χαχα
Καταλαβαίνω ότι ζηλεύεις, έτσι όπως είσαι, ρε Μήτσο.
Δεν εχω πεσει τοσο χαμηλα να τον βροντηξω για Θεοδωρα