Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Βρήκα κι άλλο παράδειγμα:
Λέτε να ο Παι Μει;
Λέτε να ο Παι Μει;
Αντίλογο ναι, όχι «κοσμητικά». Αν νομίζεις πώς σε αδικώ, δες πώς μπήκες στο θέμα (τα bold) και πες μου γιατί να είμαι υποχρεωμένος να σε ανεχθώ:Οταν γραφεις κατι δημοσια να περιμενεις και τον αντιλογο
Σορυ αλλα οι μεντορες και οι μεντορετες ειναι οι χειροτερες/οι
Ο ΚΜΑΝ και ο καθε σπονσορας απλα πετανε λεφτα να γαμησουν.
Αυτα τα εταιρικα σιχαμερα πορνιδια μπορει να παρουν θεσεις που δεν αξιζουν και να "γαμησουν" ζωες ανθρωπων που αξιζουν προαγωγες η το μελλον εταιριων/ομαδων.
Συνηθως αυτες τις γαμανε και τις ανεβαζουν κατι αποτυχημενοι που το μονο που εχουν ριξει απο μουνι στη ζωη τους ηταν η καμπια γυναικα τους. Ανεβηκαν λιγο δινοντας κωλο και τωρα το παιζουν γαμιαδες ενω ειναι για φαπες. Οι δε μεντορετες μιλανε για την αξια τους και ειναι σκυλες.
Γαμω και τις μεντορετες και τους μεντορες τους. Προσωποποιηση των ψωλαδων/βυσματων
Το θεμα ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον, αλλα ειναι μονο για λιγους. Λιγοτερο απο το 1% των αντρων. Για αυτο και πολλοι που τους ξενιζει, επιτεθηκαν απο το πρωτο λεπτο. Δεν υπάρχουν παραστασεις για να κρινει-συγκρινει καποιος.
Μια ταινια που στο σεναριο θα μπορουσε ανετα να μπει mentoring με σεξ μεσα, ειναι το up in the air με τον Κλουνει που ταξιδευε σε ολη την Αμερικη με τη νεαρη βοηθο του:΄
Υπαρχουν και πολλες αλλες, αν θυμηθω καμια, θα την προσθεσω
Μπήκες βρίζοντας, αλλά εγώ βγάζω νοοτροπίες. Κι έτεινα και χείρα συμφιλίωσης. Τελικά το πρόβλημα σου είναι μεγαλύτερο από ό,τι φανταζόμουνα. Βρες έναν καλό psy και περαστικά. Αρκετά ασχολήθηκα με έναν προβληματικό πουθενά.Αστο, κουβεντες με τετοιες νοοτροπιες δε θελω. Απολαυσε το Μεντορινγκ σου.
Μπήκες βρίζοντας, αλλά εγώ βγάζω νοοτροπίες. Κι έτεινα και χείρα συμφιλίωσης. Τελικά το πρόβλημα σου είναι μεγαλύτερο από ό,τι φανταζόμουνα. Βρες έναν καλό psy και περαστικά. Αρκετά ασχολήθηκα με έναν προβληματικό πουθενά.Αστο, κουβεντες με τετοιες νοοτροπιες δε θελω. Απολαυσε το Μεντορινγκ σου.
ΕΠΕΙΔΗ σε αλλο ποσταρισμα μου την ειπες κοιτα τι εγραψες..σκεψου διαβασε το και ρωτα τον εαυτο σου......"τα πιστευω αυτα που γραφω"
Λες φιλοδοξη....οχι τυπε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ εξ αρχης ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ? ΟΧΙ....ουτε "μαλακια για παρτη της δεν θα σε αφηνε να βαρεσεις"
χεσε το μεντορινγκ...η κοπελα ειχε αναγκη υπηρεσειες ΔΩΡΕΑΝ,και συμβουλες ΔΩΡΕΑΝ η μαλλον με ανταλλαγη το ΣΕΞ. γιατι βαφτιζεις το ψαρι κρεας?
αν ησουν μαγκας τις ωρες που χαλαγες ΘΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕ και στην διασκεδαση εστω 1,2 φορες θα εβαζε κ αυτη το χερι στην τσεπη.
τωρα μεσα στην φαντασια σου στα 57+ πουλας ΣΤΑΡΙΛΙΚΙ στους συνομιληκους σου που ισως δεν εχουν τα λεφτα η την ορεξη να πραξουν κατι αναλογο.
στο μυαλο σου νομιζεις οτι κανεις κατι διαφορετικο ο.κ τυπε η κοπελα δεν γαμιεται με 10-15 την μερα η εστω 3,4 καθε μερα, το οτι ομως στο δινει για ανταλλαγη δεν την κανει να ξεχωριζει.
---- Μεταξύ μέντορα και μεντορέτας μπορεί να αναπτυχθεί ειλικρινής σχέση συμπάθειας.---αν ηταν ειλικρηνης ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΜΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ....ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ?Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΕΣ..
----------
ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ οποιος μπερδευει δουλεια για να γαμησει κ ειδικα ειναι αφεντικο προισταμενος κτλ....ειναι αξιολυπητος....και αμυαλος γιατι σε μια απολυση η επιπληξη θα τρεχει και δεν θα φτανει....
Προφανώς και αφορά τόσο μικρό ποσοστό αφού κανείς δεν είναι τόσο μαλάκας να ρισκάρει ό,τι έφτιαξε ή την φήμη του για μια ψωλού που ήθελε να "μάθει" και μετά να τον τεντώσει κατάλληλα με χίλιους 2 τρόπους ειδικά δε αν είναι και αυτοδημιούργητος. Αν θέλει να βαυκαλίζεται ότι οι 30άρες τον γουστάρουν στα 60φεύγα του τι να συζητήσεις από κεί και πέρα; Άσε που όπως είπαμε είναι ελάχιστες αυτές που θα έκαναν κάτι τέτοιο. Καλά του έγραψες για την ταινία, μάλλον από εκεί θα εμπνεύστηκε ο τύπος :SΦυσικά πρώτη γραμμή οχι παίζουμε.Εγω είμαι πολεμιστής του μετώπου πρώτη γραμμή κι έτσι.Δε στηριζομαι στους άλλους να μου φέρουν γκόμενες τα κανω όλα μόνος μου απο την αρχή μέχρι το τέλος.
Εκεί είναι και το δυσκολο που οι άλλοι κωλύονται να οργανώσεις το finance,να βρεις τις γκόμενες να κάνεις διαχείριση χαρεμιου κτλ.
Πρέπει να είσαι κάπως σβελτος και να ρισκάρεις.
Εγω είμαι πρώτη γραμμή για αυτό και μεταδιδω ρεαλιστικες πληροφορίες απο πρώτη γραμμή τι παίζει ακριβώς,δεν είμαι στρατηγός να στέκομαι απο πισω και να λέω ευχολόγια και αμπελοφιλοσοφιες με σχέδια επί χάρτου.
Απλά ολο το προϊόν της δράσης μου το εισπραττω εγω αφού δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες στο σπονσοριλίκι.
Αν και η αλήθεια είναι οτι μερικές σπονσορετς ζητάνε επίσης βοήθεια σε επαγγελματικά ζητήματα δεν ξέρω τι θέλουν ακριβώς γιατί δεν ασχολούμαι.
Παίζεις ένα διαφορετικό παιγνίδι και εφόσον τη βρίσκεις και μπορείς να το υποστηρίξεις ΟΚ.
Θα σχολιάσω την τελευταία γραμμή. Δώσε προσοχή στα αιτήματα επαγγελματικής βοήθειας. Θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες, όταν αρχίσουν και μειώνονται οι αντοχές και δεν θα μπορείς να τρέχεις. Το expertise είναι ένα δεύτερο νόμισμα με το οποίο μπορείς να κάνεις συναλλαγές με ένα είδος γκόμενες, τις μεντορέτες. Το συμβατικό νόμισμα (euro) δεν μπορείς να το ελέγξεις όπως θες, δεν μπορείς να το αυγατίζεις κατά βούλησιν και υπάρχουν και τα απρόοπτα σε δύσκολους καιρούς. Το expertise δεν μειώνεται ποτέ, αν ενημερώνεσαι για τα καινούργια πράγματα στον τομέα σου, ενώ αυξάνεται κατά βούλησιν. Το ελέγχεις απόλυτα. Προτιμώ να πληρώνω με αυτό το νόμισμα για να επενδύω το συμβατικό.
Οι μεντορέτες είναι άλλη φάση. Αν δεν εκβιάζεις κοπέλλες σε ανάγκη, αλλά έρχονται από μόνες τους κι αν δεν σκοτώνεσαι στη δουλειά, αλλά οργανώσεις τον τρόπο λειτουργίας περνάς πολύ καλά. Αναλαμβάνεις μόνο υποθέσεις που είναι εύκολες για σένα, αλλά δύσκολες για αυτές. Πράγματα που τα έχεις επαναλάβει χιλιάδες φορές με πελάτες και τα παίζεις στα δάκτυλα. Διασυνδέσεις όπου δεν υποχρεώνεσαι, αλλά υποχρεώνονται σε σένα γιατί τους στέλνεις πελάτισσες. Ταξίδια και διασκεδάσεις με corporate τιμές. Κι αν δικτυωθείς με άλλους μέντορες έχεις και αλληλοεξυπηρετήσεις.
Παρόλα αυτά εγώ μπορεί να ασχοληθώ και με τομείς που δεν έχω ξανασχοληθεί, αν τους βρω ενδιαφέροντες πχ όπως η τελευταία που έκανε γραφείο διακίνησης εμπορευμάτων (transit) και προφανώς αύξησα το expertise μου.
Το θεμα ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον, αλλα ειναι μονο για λιγους. Λιγοτερο απο το 1% των αντρων. Για αυτο και πολλοι που τους ξενιζει, επιτεθηκαν απο το πρωτο λεπτο. Δεν υπάρχουν παραστασεις για να κρινει-συγκρινει καποιος.
Μια ταινια που στο σεναριο θα μπορουσε ανετα να μπει mentoring με σεξ μεσα, ειναι το up in the air με τον Κλουνει που ταξιδευε σε ολη την Αμερικη με τη νεαρη βοηθο του:΄
Υπαρχουν και πολλες αλλες, αν θυμηθω καμια, θα την προσθεσω
Ρε φιλε γαμησες, αν γαμησες , μια γκομενα στου διαόλου τη μανα κ ανέπτυξες θεωρίες για άγριους...
Βαλε καμια φωτο στο νήμα γιατι για φιδεμπορας φαίνεσαι
Προφανώς και αφορά τόσο μικρό ποσοστό αφού κανείς δεν είναι τόσο μαλάκας να ρισκάρει ό,τι έφτιαξε ή την φήμη του για μια ψωλού που ήθελε να "μάθει" και μετά να τον τεντώσει κατάλληλα με χίλιους 2 τρόπους ειδικά δε αν είναι και αυτοδημιούργητος. Αν θέλει να βαυκαλίζεται ότι οι 30άρες τον γουστάρουν στα 60φεύγα του τι να συζητήσεις από κεί και πέρα; Άσε που όπως είπαμε είναι ελάχιστες αυτές που θα έκαναν κάτι τέτοιο. Καλά του έγραψες για την ταινία, μάλλον από εκεί θα εμπνεύστηκε ο τύπος :S
Ρε φιλε γαμησες, αν γαμησες , μια γκομενα στου διαόλου τη μανα κ ανέπτυξες θεωρίες για άγριους...
Βαλε καμια φωτο στο νήμα γιατι για φιδεμπορας φαίνεσαι
Προφανώς και αφορά τόσο μικρό ποσοστό αφού κανείς δεν είναι τόσο μαλάκας να ρισκάρει ό,τι έφτιαξε ή την φήμη του για μια ψωλού που ήθελε να "μάθει" και μετά να τον τεντώσει κατάλληλα με χίλιους 2 τρόπους ειδικά δε αν είναι και αυτοδημιούργητος. Αν θέλει να βαυκαλίζεται ότι οι 30άρες τον γουστάρουν στα 60φεύγα του τι να συζητήσεις από κεί και πέρα; Άσε που όπως είπαμε είναι ελάχιστες αυτές που θα έκαναν κάτι τέτοιο. Καλά του έγραψες για την ταινία, μάλλον από εκεί θα εμπνεύστηκε ο τύπος :S
Πίσω στην πρώτη δημοτικού αμφότεροι (και δεν είστε οι μόνοι) για να μάθετε να διαβάζετε και να κατανοείτε τον γραπτό λόγο. Μπας και καταλάβετε για τί πράγμα μιλάμε σε αυτό το νήμα. Και να πεις δεν το έχω αναλύσει; Μόλις λίγο πιο πάνω, απευθυνόμενος στον Achileas77, το εξηγώ για ακόμη μια φορά. Ε ρε τι κόσμος υπάρχει...
Ποιος διαφωνεί ότι η αθέμιτη ανέλιξη, και μάλιστα αυτού του είδους, όταν γίνεται μέσα στις εταιρείες είναι κάτι το ανήθικο και καταδικαστέο;Η σπρωχτή επαγγελματική ανέλιξη είναι η σιχαμερότερη σεξουαλική δοσοληψία. Γιατί εδώ δεν είναι φάση που οι γαμιώμενοι δικαίωμα τους ότι θέλουν να κάνουν,
Εδώ δημιουργείται φάση αναξιοκρατίας που τσακίζει ζωές τρίτων που βλέπουν τη δική τους δουλειά να στο περιθώριο επειδή δεν του κάθονται του νταβατζή, ενώ η πουτανάρα προσπερνάει με τις παντες.
Η αντίδραση των συναγωνιστών δείχνει ότι στους μπουρδελιάρηδες δε λείπει η ηθική..
Για ακαδημαικους λογους θα ηταν χρησιμο να μαθω απο τη δικια σου τη μερια πως εγινε η προσεγγιση, πως εκανες τη πασα; Το μελετησες απο πριν ή οτι ηρθε εκεινη τη στιγμη;
Ποιες ηταν οι αντιδρασεις της; ετσι για να μαθαινουμε...
ασε τους να κραζουν
Δεν πιστεύω οτι από το μέντορα δε ζητάνε λεφτά και δώρα,θα ήταν παράξενο αυτό.Απλά μπορεί να τον σέβονται παραπάνω ή να μη ζητάνε σε κάθε συνάντηση.
Αν ο άλλος πληρώσει το δάνειο της γκόμενας βέβαια ίσως και να πάει η άλλη τζάμπα θεωρητικά.